HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#441 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 09. 22:11

Idézet

Nem megérdemelt győzelem lett ennek a vb-nek a vége.
Én az olaszoknak drukkoltam, de én is így érzem, hogy ez nem megérdemelt volt. Én meg olyan vagyok, hogy a veszteseket mindig sajnálom.

#442 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 09. 22:21

Na szóval, nehéz megszólalni egy ilyen meccs után!Zizou-ban nagyon-nagyon-nagyot csalódtam, jól kezdte a meccset, gyönyörűen értékesítette a büntetőt, de amit csinált Materazzi-val az durva volt!Nagyon elszállt valamin az agya, az uccsó meccsén egy világsztár hogy tud ilyet csinálni, nem értem!Másik oldalról pedig nagyon sajnálom Zidane-t mert azért kurva szar lehet neki e pillanatokban is!A meccs nagyon szuper, pörgős, hajtós volt ahogy azt megjósoltam, majdnem bejött a tippem is, végülis bejött csak 11-esekkel döntötték el az Olaszok a meccset!Gigi Buffon ma is parádézott, például Zizou fejesénél nagyon nagyot védett!Rögtön az elején Henry eszméletét vesztette és (lehet hogy ezért) nem játszott jól a meccsen!Életem eddigi legjobb mérkőzését szurkolhattam végig, remélem holnap a bundabotrány ügyében jól döntenek és ezeket az Olasz játékosokat nem küldik el Itályából!Speciel most ennyit tudok írni véleményként!

#443 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 09. 22:22

A franciák a 2. félidőben és a hosszabításban sokkal jobban játszottak, mint az olaszok.
Zizu utolsó megmozdulása, pedig a futball szégyene... Egy hivatásos focista egyszerűen nem csinálhat ilyet! Nem mondhatnak neki olyat, amiért ennyire durván és látványosan kelljen válaszolnia, főleg nem egy döntőben! Ha még egy kicsit durvábban játszott volna utána azt mondom jó, de ez azért több volt a soknál. Pedig én csak miatta szerettem volna, ha a franciák győznek...

Ennyit erről...
/write/forum/uploaded-pictures/200607/fi23_uute4hhm.jpg

#444 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 09. 22:24

Idézet

Zidane jól lejáratta magát, csak gratulálni tudok ahhoz, hogy ilyen stílusosan távozott. Kép
Róla is kiderült, hogy ember és nem gép...ideges volt és gondolom az olasz védő nem épp anyuciját dícsérte, ergo ien helyzetben Te mi a fenét tettél volna?

Halfer: teljesen jogos, de sajnos ezt gólra mérik, nem arra, hogy ki hogyan játszott! A francia játékos se lehet hibáztatni, mert volt 120 perc, hogy eldőljön kinyer...ez van, ezt kell szeretni, mindenesetre nézzük a dolog hátoldalát is! Szép és jó, hogy egyesek ennyire örülnek az olasz sikernek, de a 2012es EB-ről asszem lemondhatnak a magyarok és a horvátok...de azért Ti most örüljetek csak!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#445 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 09. 22:38

Idézet

Idézet

Zidane jól lejáratta magát, csak gratulálni tudok ahhoz, hogy ilyen stílusosan távozott. Kép
Róla is kiderült, hogy ember és nem gép...ideges volt és gondolom az olasz védő nem épp anyuciját dícsérte, ergo ien helyzetben Te mi a fenét tettél volna?
Mondjuk nem megfejelem az ellenfelet iksz ezer ember előtt... visszaszólni inkább lett volna joga, mint ezt csinálni. Ő csapatkapitány: példát kéne mutatnia.

Másfelől a franciák az utóbbi két meccsen tizenegyesből lőttek gólokat. Szerintem ez nem akkora szám, mint a brazilok és a spanyolok elleni győzelmük.

#446 Felhasználó inaktív   tapaig 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 09. 22:41

Idézet

Idézet

Halfer: teljesen jogos, de sajnos ezt gólra mérik, nem arra, hogy ki hogyan játszott! A francia játékos se lehet hibáztatni, mert volt 120 perc, hogy eldőljön kinyer...ez van, ezt kell szeretni, mindenesetre nézzük a dolog hátoldalát is! Szép és jó, hogy egyesek ennyire örülnek az olasz sikernek, de a 2012es EB-ről asszem lemondhatnak a magyarok és a horvátok...de azért Ti most örüljetek csak!
Hát nem lefejelem a csávót, mikor játszok húsz éve, és tudom, hogy ezért kiállítás jár. Ja, meg mert alapból azért nem bunkó senki, és nem fejelgetünk a pályán, pláne egy vb döntőben. Szégyen Zidane-ra nézve. Ribery már most nagy sztár, még hallunk róla, számomra ő a vb legjobbja...

#447 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 09. 22:52

Most mindenki nagyon örül az Olaszok sikerének igaz, az meg most k*urvára nem érdekel mi lesz 2012-be, ma este semmi más nem érdekel mint a VB!!!Egyébként jó lenne ha mi rendeznénk a Hortávthokkal de miattam az Olaszok is rendezhetik mert akkor meg irány----->Itália!

#448 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 09. 22:59

Én nagyon várom hogy mi lesz holnap!És én szorítok az összes többi Olasz klubcsapatnak is nem csak a Juvénak!Ezt a 2 napot nemzeti ünnepnek nyilvánítanám ha holnap azt a döntést hozzák hogy mnden marad a régiben, bár nagyon sajna sok esély nincs rá, én már annak is kiba*zottul örülnék ha csak B osztály!De szerintem ha nem köcsögök, akkor akár elis nézhetnék, lehet hogy egy kicsit túl optimista vagyok?Mindegy, a lényeg most hogy Olaszország a bundabotrány után is Világbajnok!Ők a Világ Bajnokai!!!

#449 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 09:01

az olaszok mocskosul jutottak ide, de ez a meccs az övék volt. vagy buffoné?

egyébként nagyon nem kéne nekünk EBt rendezni, hacsak nem akartok utána koplalni 5 évig. mert mao-nak erre nincs pénze, csak ha elveszik más fontos dolgoktól.
majd járhatunk 6K-s napijegyért az autópályán, meg 400 ftos benzinárral. de azért ti csak várjátok, remélem a fifa átlátja, hogy ez az ország nem alkalmas ilyenre.

#450 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 09:02

Kép

#451 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 09:52

Hat, amit tegnap lattam az nem az volt, amit szerettem volna, de hamar igy alakult:
- a 2. felidoben egyertelmu francia labdabirtoklasi tobbseg volt, kar hogy gol nem szuletett belole!
- amit Zidane csinalt tegnap, az nevetseges, es hamar annyira fejelhetnekje volt, miert nem a birot fejelte meg! annak ugyse art!

Itt akkora unnep volt, hogy meg ma is lobogozva mennek az autok es dudalnak, mint allat!
Tegnap este meg tuzijatek volt az olaszok tiszteletere...

#452 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 10. 13:27

IGEEEEN!! Níertek au olaszok:D Jo kis fejesek voltak... föleg annak a Mocskos Zizunak a fejese. Szánalmas...

#453 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 13:34

Hát igen nekem tetszett a meccs de az elég nagy faszság volt hogy a Zidant kiállítottáka a 110. percbenKép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#454 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 10. 13:34

Idézet

IGEEEEN!! Níertek au olaszok:D Jo kis fejesek voltak... föleg annak a Mocskos Zizunak a fejese. Szánalmas...
Azért én Zidane-t nem nevezném mocskosnak és szánalmasnak, egész pálafutása során ez az egy negatívum jut eszembe róla, pedig nem kis időt élt meg a pályán!Zizou egy szimbólum, ez egy nagyon nagy baklövés volt tőle, de egy ekkora alaknak megbocsájtható, én mindenesetre még ma is tisztelem Zidane-t, igaz egy kicsit gáz volt az a fejes de ezvan:)!Egyébként Zizou még a döntő előtti napokban is idegeskedett, ezt bizonyítja hogy cigizésen kapták rajt!Valami állhat a háttérben, szerintem!

#455 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 13:45

Idézet

Idézet

Azért én Zidane-t nem nevezném mocskosnak és szánalmasnak, egész pálafutása során ez az egy negatívum jut eszembe róla, pedig nem kis időt élt meg a pályán!Zizou egy szimbólum, ez egy nagyon nagy baklövés volt tőle, de egy ekkora alaknak megbocsájtható, én mindenesetre még ma is tisztelem Zidane-t, igaz egy kicsit gáz volt az a fejes de ezvan:)!Egyébként Zizou még a döntő előtti napokban is idegeskedett, ezt bizonyítja hogy cigizésen kapták rajt!Valami állhat a háttérben, szerintem!
Csatlakozom Zizu nem mocsok!
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#456 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 14:11

Idézet

egész pálafutása során ez az egy negatívum jut eszembe róla
[...]
de egy ekkora alaknak megbocsájtható
akkor elég rossz memóriád van, zidanenak a múltban is voltak ilyen megmozdulásai, pl egy eldöntött meccsen letalpalt a földön egy asszem nigériai játékost, stb. zidaneban mindig volt egy kis geciség.

senkinek nem bocsájtható meg. ki az az zidane, hogy ő azt csinál, amit akar? ha annyira zavarta, hát ugasson vissza.

#457 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 10. 14:30

Pontosan igy van, ez nem bocsáthato meg senkinek sem, még ha rola is an szo....

#458 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 10. 15:26

Idézet

Pontosan igy van, ez nem bocsáthato meg senkinek sem, még ha rola is an szo....
pont azért nem, mert róla van szó!

#459 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 10. 16:14

Materazzi prostituáltnak nevezte Zidane nővérét! - értesült a Globo nevű brazil lap. Hát ezért jött ki Zidane-ból az emberállat!A '98-as VB-n taposott meg egy feka focistát!De végre megvan hogy Materazzi mit nyögött be Zizou-nak!

#460 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 17:58

Idézet

Materazzi prostituáltnak nevezte Zidane nővérét! - értesült a Globo nevű brazil lap. Hát ezért jött ki Zidane-ból az emberállat!A '98-as VB-n taposott meg egy feka focistát!De végre megvan hogy Materazzi mit nyögött be Zizou-nak!

"Olasz kollegák megfejtették, melyek voltak Marco Materazzi utolsó szavai Zidane visszataszítóan durva fejese előtt. Materazzi azt mondta: Igen, Igen játszad csak a nagy sztárt..... - melynek következtében az aranylabdás Zinedine Zidane elvesztette a fejét. Gianluca Zambrotta az olasz csapat kiváló balhátvédje csak annyit jegyzett meg a történtek után, hogy már a Juvéban is viselkedett hasonlóan Zizou.

foci24.com - Varga Péter"

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.