Idézet
Melyik a legjobb Need for Speed
#161 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 27. 20:05
nálam a carbon tette le legjobban a bélyegét... de csak addig emddig nem lesz folytatáés

Elküldve: 2006. 12. 27. 22:09
Dari te jó sokat írkálsz itt.
fórumnauta...
vagy mi. 1000 fölött. gratulálok
PC-n tolom :)
#163 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 27. 22:19
Idézet
Dari te jó sokat írkálsz itt.
fórumnauta...
vagy mi. 1000 fölött. gratulálok
Ja és kösz Madd Dogg!
Elküldve: 2006. 12. 28. 08:58
amugy ha valaki pl.akinek tb mint 3000 üzenet van az írja már le nekem sorba a szinteket sorba ugy hogy hány üzenet kell bizonyos szintek elérésséhez ha leírjátok azt megköszönöm így:
ok?
Elküldve: 2006. 12. 28. 09:23
A Most Wanted a legjobb ez nem vitás és nagyon szorosan ott van mellete az NFS Porsche
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"
Elküldve: 2006. 12. 28. 12:12
A High Stakes, Porsche Unleashed és a legelső rész a legjobb, ez nem vitás.
(tegyük már hozzá, hogy szerintem, annyira szubjektív ez az egész.)
(tegyük már hozzá, hogy szerintem, annyira szubjektív ez az egész.)
Elküldve: 2006. 12. 28. 12:25
Idézet
Idézet
nálam a carbon tette le legjobban a bélyegét... de csak addig emddig nem lesz folytatáés

Ágyesz Bogyesz
Elküldve: 2006. 12. 28. 12:33
De az is igaz, hogy több NFS1 nem is jelent meg. SE is csak egy kiegészítő. Utánna arcade száguldássá változott. (Undergroundokba meg száguldó cirkusszá)
#169 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 28. 13:21
Az a baj hogy az ilyen utcai ( nem a rallis ) versenyzősökben még mindíg az NFSek a legjobbak , de ha így folytatják nem sokáig...
Elküldve: 2006. 12. 28. 13:39
Idézet
Az a baj hogy az ilyen utcai ( nem a rallis ) versenyzősökben még mindíg az NFSek a legjobbak , de ha így folytatják nem sokáig...
#172 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 28. 13:55
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 12. 28. 19:00
azért nem kell még leírni a NFS sorozatot. ott van a Motor City Online, olyan szar lett, hogy a készítők nem is tekintik a sorozat részének. meg nincs is oylan jó autós játék, úgy általában. ezt az egyet szeretem, meg a Flatout 2-t, de az totál másról szól
ott volt a Juiced, az egy csicskaság. ja, és kedvencem az Nfs újabb részeiben, hogy kiküszöbölték az ún. jégenfutást. más játékokban ha megfigyelitek, kanyarodik a kocsi, megbillen, de semmi hatás. a Carbonban már a macskakövön az egész kép rázkódik, de elég egy váltás, a képernbyő valahogy beremeg, féknél szintén. kurvajól visszaadja az út minőségét, és az éppen történő dolgokat. a MW-ban a Caymannal indulásnákl fél percig rángotta kép, mert ugye aki nyomta Caymannal..... jók ezek. csak vannak jobbak, rosszabbak. komolyan mondom, jobban tennék, ha várnának 2 évet, de oylan maradandót alkotnának, ami pont elég 2 évre a következőig. túl vannak sürgetve a tervezők, ez a Carbonon látszik a legjobban. régóta játszok NFS-ekkel, de soha nem tapasztaltam iylen hibákat, h. pl. csak úgy kifagy. mint v.mi bétaverzió. ebben a kategóriában ez már nem szokás.....
ott volt a Juiced, az egy csicskaság. ja, és kedvencem az Nfs újabb részeiben, hogy kiküszöbölték az ún. jégenfutást. más játékokban ha megfigyelitek, kanyarodik a kocsi, megbillen, de semmi hatás. a Carbonban már a macskakövön az egész kép rázkódik, de elég egy váltás, a képernbyő valahogy beremeg, féknél szintén. kurvajól visszaadja az út minőségét, és az éppen történő dolgokat. a MW-ban a Caymannal indulásnákl fél percig rángotta kép, mert ugye aki nyomta Caymannal..... jók ezek. csak vannak jobbak, rosszabbak. komolyan mondom, jobban tennék, ha várnának 2 évet, de oylan maradandót alkotnának, ami pont elég 2 évre a következőig. túl vannak sürgetve a tervezők, ez a Carbonon látszik a legjobban. régóta játszok NFS-ekkel, de soha nem tapasztaltam iylen hibákat, h. pl. csak úgy kifagy. mint v.mi bétaverzió. ebben a kategóriában ez már nem szokás.....
#174 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 28. 19:12
Idézet
azért nem kell még leírni a NFS sorozatot. ott van a Motor City Online, olyan szar lett, hogy a készítők nem is tekintik a sorozat részének. meg nincs is oylan jó autós játék, úgy általában. ezt az egyet szeretem, meg a Flatout 2-t, de az totál másról szól
Elküldve: 2006. 12. 28. 23:19
ja, mert nem hagyják fantáziálni a tervezőket. ez van, ha évenként megjelenő határidőre gyártott tömegjátékot akarnak csinálni egy klasszisból...
#176 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 28. 23:23
Idézet
ja, mert nem hagyják fantáziálni a tervezőket. ez van, ha évenként megjelenő határidőre gyártott tömegjátékot akarnak csinálni egy klasszisból...
Elküldve: 2006. 12. 28. 23:27
Idézet
Idézet
#178 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 28. 23:54
Nincs olyan, hogy "a legjobb" Need for Speed.
Egyik sem a legjobb max yó és az az MW és az U2
Egyik sem a legjobb max yó és az az MW és az U2
Elküldve: 2006. 12. 29. 07:31
siralex szerintem rossz helyre jöttél télleg nemrosszak azok amit mondtad de amint a fórum nevében: melyik a legjobb need for speed.ennek ellenére neked ide kéne menned:mi a jobb a need for speed-eknél? ok? érted? ne rontsd ittt a hangulatot

Elküldve: 2006. 12. 29. 09:33
Idézet
siralex szerintem rossz helyre jöttél télleg nemrosszak azok amit mondtad de amint a fórum nevében: melyik a legjobb need for speed.ennek ellenére neked ide kéne menned:mi a jobb a need for speed-eknél? ok? érted? ne rontsd ittt a hangulatot

az ilyen barmoknak tényleg kéne egy topic, akik csak azért fórumoznak, h. reklámozzák magukat.... el tudod olvasni? vagy csak 1 sorig terjedő memóriával rendelkezel???

Súgó
A téma zárva.