HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik a legjobb Need for Speed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik a legjobb Need for Speed

#161 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 27. 20:05

Idézet

nálam a carbon tette le legjobban a bélyegét... de csak addig emddig nem lesz folytatáésKépKép
Lehet hogy neked a carbon tényleg jobban bejött mint a most wanted de nem mindíg a legújabb a legjobb...

#162 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 27. 22:09

Dari te jó sokat írkálsz itt.Kép fórumnauta...Kép vagy mi. 1000 fölött. gratulálok

PC-n tolom :)

#163 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 27. 22:19

Idézet

Dari te jó sokat írkálsz itt.Kép fórumnauta...Kép vagy mi. 1000 fölött. gratulálok

még csak forum warriorKép de miérti is irkálok ilyen sokat? mert egész nap a Gamekapcson vagyok, mert olyan jó hogy szinte mást nem is csinálok csak itt vagyok és írosgatokKépKép Jó ez a Gamekapocs!Kép
Ja és kösz Madd Dogg!

#164 Felhasználó inaktív   uszobence 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 08:58

amugy ha valaki pl.akinek tb mint 3000 üzenet van az írja már le nekem sorba a szinteket sorba ugy hogy hány üzenet kell bizonyos szintek elérésséhez ha leírjátok azt megköszönöm így:Képok?Kép

#165 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 09:23

A Most Wanted a legjobb ez nem vitás és nagyon szorosan ott van mellete az NFS Porsche
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#166 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 12:12

A High Stakes, Porsche Unleashed és a legelső rész a legjobb, ez nem vitás.

(tegyük már hozzá, hogy szerintem, annyira szubjektív ez az egész.)

#167 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 28. 12:25

Idézet

Idézet

nálam a carbon tette le legjobban a bélyegét... de csak addig emddig nem lesz folytatáésKépKép
Lehet hogy neked a carbon tényleg jobban bejött mint a most wanted de nem mindíg a legújabb a legjobb...
Ez olyannyira igaz h szerintem a legujjabb a legszarabb!!! Semmi ujjat nem nyujt! 1 szarcsomó az egész! nagyon tetszenek nekem ezek az izomautók és mikor olvastam h lesznak illetve már vannak benne akkor nagyon megörültem és mikor hallottam idézem..."a szemunk előtt emelkedik ki a motor a motorházból az fantasztikus"-an Szar!!! nagyon igénytelenül néz ki...na de mind1 mert nem az a forum neve h melyik a legszarabb need for speed, (mellesleg lehet h 1 ilyet is kéne csinálni) hanem h melyik a legjobb és az vitathatatlanul az ELSŐ! Az korszakalkotó lett az autós játékoknál Vleményem szerint!
Ágyesz Bogyesz

#168 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 12:33

De az is igaz, hogy több NFS1 nem is jelent meg. SE is csak egy kiegészítő. Utánna arcade száguldássá változott. (Undergroundokba meg száguldó cirkusszá)

#169 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:21

Az a baj hogy az ilyen utcai ( nem a rallis ) versenyzősökben még mindíg az NFSek a legjobbak , de ha így folytatják nem sokáig...

#170 Felhasználó inaktív   Imu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:39

Idézet

Az a baj hogy az ilyen utcai ( nem a rallis ) versenyzősökben még mindíg az NFSek a legjobbak , de ha így folytatják nem sokáig...
Hát igen...Sztem az újabb részek közül a Most Wanted a legjobb...

#171 Felhasználó inaktív   Brady 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:46

Nah, így jártam..

#172 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:55

Idézet

Idézet

Hát igen...Sztem az újabb részek közül a Most Wanted a legjobb...
Hát jah, de ha így megnézed az sem valami nagy szám csak egy kicsit több újat mutatott fel mit elődei.

#173 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:00

azért nem kell még leírni a NFS sorozatot. ott van a Motor City Online, olyan szar lett, hogy a készítők nem is tekintik a sorozat részének. meg nincs is oylan jó autós játék, úgy általában. ezt az egyet szeretem, meg a Flatout 2-t, de az totál másról szólKép
ott volt a Juiced, az egy csicskaság. ja, és kedvencem az Nfs újabb részeiben, hogy kiküszöbölték az ún. jégenfutást. más játékokban ha megfigyelitek, kanyarodik a kocsi, megbillen, de semmi hatás. a Carbonban már a macskakövön az egész kép rázkódik, de elég egy váltás, a képernbyő valahogy beremeg, féknél szintén. kurvajól visszaadja az út minőségét, és az éppen történő dolgokat. a MW-ban a Caymannal indulásnákl fél percig rángotta kép, mert ugye aki nyomta Caymannal..... jók ezek. csak vannak jobbak, rosszabbak. komolyan mondom, jobban tennék, ha várnának 2 évet, de oylan maradandót alkotnának, ami pont elég 2 évre a következőig. túl vannak sürgetve a tervezők, ez a Carbonon látszik a legjobban. régóta játszok NFS-ekkel, de soha nem tapasztaltam iylen hibákat, h. pl. csak úgy kifagy. mint v.mi bétaverzió. ebben a kategóriában ez már nem szokás.....

#174 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:12

Idézet

azért nem kell még leírni a NFS sorozatot. ott van a Motor City Online, olyan szar lett, hogy a készítők nem is tekintik a sorozat részének. meg nincs is oylan jó autós játék, úgy általában. ezt az egyet szeretem, meg a Flatout 2-t, de az totál másról szólKép
ott volt a Juiced, az egy csicskaság. ja, és kedvencem az Nfs újabb részeiben, hogy kiküszöbölték az ún. jégenfutást. más játékokban ha megfigyelitek, kanyarodik a kocsi, megbillen, de semmi hatás. a Carbonban már a macskakövön az egész kép rázkódik, de elég egy váltás, a képernbyő valahogy beremeg, féknél szintén. kurvajól visszaadja az út minőségét, és az éppen történő dolgokat. a MW-ban a Caymannal indulásnákl fél percig rángotta kép, mert ugye aki nyomta Caymannal..... jók ezek. csak vannak jobbak, rosszabbak. komolyan mondom, jobban tennék, ha várnának 2 évet, de oylan maradandót alkotnának, ami pont elég 2 évre a következőig. túl vannak sürgetve a tervezők, ez a Carbonon látszik a legjobban. régóta játszok NFS-ekkel, de soha nem tapasztaltam iylen hibákat, h. pl. csak úgy kifagy. mint v.mi bétaverzió. ebben a kategóriában ez már nem szokás.....
Ha így nézed tényleg jók viszont nem adják azt a színvonalat amitelvárnánk tőllük.

#175 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 23:19

ja, mert nem hagyják fantáziálni a tervezőket. ez van, ha évenként megjelenő határidőre gyártott tömegjátékot akarnak csinálni egy klasszisból...Kép

#176 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 28. 23:23

Idézet

ja, mert nem hagyják fantáziálni a tervezőket. ez van, ha évenként megjelenő határidőre gyártott tömegjátékot akarnak csinálni egy klasszisból...Kép
Igen de ha befejeznének egy ilyen sorozatot akkor meg a jónép ott álna és pofázna hogy mi van mért nincs már új NFSük amit 2 napalatt kitolnak és utánna meg ócsárolnak.. Ez van nem lehet egyszerre színvonalat is adni meg a vevőket is kielégíteni, ez lett az NFS-vel is, sajnos.

#177 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 23:27

Idézet

Idézet

Igen de ha befejeznének egy ilyen sorozatot akkor meg a jónép ott álna és pofázna hogy mi van mért nincs már új NFSük amit 2 napalatt kitolnak és utánna meg ócsárolnak.. Ez van nem lehet egyszerre színvonalat is adni meg a vevőket is kielégíteni, ez lett az NFS-vel is, sajnos.
a GTA is sokat várat mindig, mégis rohadt nagy az érdeklődés. csak a részvényes pénzéhes 60éves papa nem gondolkozik, azt hiszi, h. ha neki újdonság a 486-os, vagy egy P1-es, nekünk újdonság lesz egy Muscle Car.......

#178 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 28. 23:54

Nincs olyan, hogy "a legjobb" Need for Speed.
Egyik sem a legjobb max yó és az az MW és az U2

#179 Felhasználó inaktív   uszobence 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 07:31

siralex szerintem rossz helyre jöttél télleg nemrosszak azok amit mondtad de amint a fórum nevében: melyik a legjobb need for speed.ennek ellenére neked ide kéne menned:mi a jobb a need for speed-eknél? ok? érted? ne rontsd ittt a hangulatotKépKépKépKép

#180 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 09:33

Idézet

siralex szerintem rossz helyre jöttél télleg nemrosszak azok amit mondtad de amint a fórum nevében: melyik a legjobb need for speed.ennek ellenére neked ide kéne menned:mi a jobb a need for speed-eknél? ok? érted? ne rontsd ittt a hangulatotKépKépKépKép
mondott egy véleményt. te meg pofázol, mert 2 napja itt vagy, beírtál mindenhová egy halom hülyeséget, sokszor anniyt h. na jó, meg 6x egy dolgot, mert növelni akarod a hozzászólásaid számát... akkor mit oktatsz itt csíragyerek???
az ilyen barmoknak tényleg kéne egy topic, akik csak azért fórumoznak, h. reklámozzák magukat.... el tudod olvasni? vagy csak 1 sorig terjedő memóriával rendelkezel???KépKépKép

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.