HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#181 Felhasználó inaktív   Djudit 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 11. 13:23

Idézet

nem igaz ez a hülye játék!!!KépKép nem tud mondani vki egy jo taktikát hogy a faszomba lehet megcsin a inferno 3. küldit?(tom hogy már soxor le van írva de az nekem kínaiKép) mert amikor jön az a fasz gildir vagy hogy hívjár annyi katonája van hogy nem lehet rá felkészülni. szal vki segitsen már léci
nem tudom hol tartassz de én megcsináltam már ezt a részt.
Először győzd le a zöldeket, foglald el a 3 várat, aztán már könnyü dolgod van középtájt van úgy 5-6 druida kör alakban elhelyezkedve, körülöttük nagy fák vannak biztos megtalálod. öket kell legyőzni és már kész is a küldi nézheted a movit.
Remélem segítettem. :Đ

#182 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 14:44

Idézet

Idézet

nem igaz ez a hülye játék!!!KépKép nem tud mondani vki egy jo taktikát hogy a faszomba lehet megcsin a inferno 3. küldit?(tom hogy már soxor le van írva de az nekem kínaiKép) mert amikor jön az a fasz gildir vagy hogy hívjár annyi katonája van hogy nem lehet rá felkészülni. szal vki segitsen már léci
Először győzd le a zöldeket, foglald el a 3 várat, aztán már könnyü dolgod van középtájt van úgy 5-6 druida kör alakban elhelyezkedve, körülöttük nagy fák vannak biztos megtalálod. öket kell legyőzni és már kész is a küldi nézheted a movit.
hát azt gondoltam hogy le kel győzni mindenkit de nem tom meg csin mert annyian vannak hogy nem lehet rájuk felkészülni nem tok annyi katonát toborozni hogy lelehessen győzni mindenkit. amúgy meg TIPPET kértem nem segítséget nem vagyok olyen analfabéna hogy ne tudja mit kell csinálni én megtanultam olvasni nem úgy mint eggyesek(nem rád értam csak úgy általába) de akkor majd megcsinálom egyedül mint minden mást nem szorulok más segítségére

#183 Felhasználó inaktív   Djudit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 21:02

Idézet

Idézet

Idézet

hát azt gondoltam hogy le kel győzni mindenkit de nem tom meg csin mert annyian vannak hogy nem lehet rájuk felkészülni nem tok annyi katonát toborozni hogy lelehessen győzni mindenkit. amúgy meg TIPPET kértem nem segítséget nem vagyok olyen analfabéna hogy ne tudja mit kell csinálni én megtanultam olvasni nem úgy mint eggyesek(nem rád értam csak úgy általába) de akkor majd megcsinálom egyedül mint minden mást nem szorulok más segítségére
akkor félre értettelek, csak annyit még, hogy ellenem nem voltak olyan sokan. Kép

#184 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 21:29

itt a legfontosabb a gyorsaság, ezért is ajánlottam az első pályán a Logisticet expert fokozatra, mert itt csak a rusholás és ahogy tudsz mész is neki az ellennek amint van esélyed ellene a dolog kulcsa. hogy kicsit tudósos legyek, ennek egyszerű a oka: neked van 2 várad abből egyik Sylvan csak, (azzal kell megcsinálni, mással lehetetlen, a 4. küldiben ki si derül hogy íyg kell megycsinálni ugyanis ott Sylvan-i egységekkel kezdesz és csak az is van egy darabig) míg neki 3 vár. ami már 3x túlerőt jelent neki hetente + hetente a Sylvan hete van amitől dupla annyi egységet termel a vár, és neki ezzel megint több lesz mert tovább nő az előnye. ezért kell hogy erős a sereged hogy a sime (neutral) egységeket gond nélkül legyőzze rögtön menj az ellenségnek neki mert később egyre nehezebb lenne nyerni. és sokáig nem szabad nekimenni a főseregének, hanem lehagyni (megint logistic az életmentő) és folyamatason elkapni a 3 várat, majd miközben ő foglalná vissza őket addig te4 szaladgál közöttük és folyamatosan szedd fel a várből az egységeket, tehát erősödj, amíg elég jó ne m leszel ellene.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#185 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 07:55

Hi! Nem tudja valaki hogy hogy kell neten heroes 5-tel jáccani?
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#186 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 08:16

Ha letöltöttem a Heroes 5 1.01-es patchét és azt írja hogy nem installáltam(a heroes 5öt) akkor mit csináljak?
Kép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#187 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 08:19

Milyen szinten nyomjátok hogy ennyit kérdeztek?Normal(tök eccerű)Champion (nem jáccottam még) Heroes(végigvihetetlen) Kép

#188 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 08:21

Idézet

Ha a grafikára nem figyelünk szerintem a III-nak sokkal jobb a játék élménye.
Szerintem a heroes 3 ban 1 dolog volt nagyon jó és az a fejlesztés!Kép

#189 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 08:25

Nem tuggyátok hogy a Haven 4. kampányában hol van a sereg már 1 csomó ideje keresem de nem találom:(
KépSegiccsetek lécciKép

#190 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 08:31

Nem tuggya valaki hogy mennyi a játékidő?
Kép

#191 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 08:35

Idézet

tenyleg nagyon szep lett ez a game de valahogy ez se tudja megszerettetni velem a korokre osztottsagot :Đ neha van kattanasom amikor heroes-ozni szeretnek es akkor tolom egy hetig aztan el is vagjak ahogy jott. talan multiban jobban lekotne
Hogy lehet multizni?

#192 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 16. 11:30

A legnagyobb kérdés ami nékül nem lehet játékot játszani: honnan tudjuk letölteni?

#193 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 13:24

Idézet

A legnagyobb kérdés ami nékül nem lehet játékot játszani: honnan tudjuk letölteni?
jó a kérdés, de "sajnos" mi nem tudjuk, de nem is mondhatánk elKép

House MD

#194 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:54

Idézet

Idézet

jó a kérdés, de "sajnos" mi nem tudjuk, de nem is mondhatánk elKép
nyugodtan mond meg ilyen esetben h ez nem warez oldal. :Đ felesleges korulmenyeskedni a renitensekkel
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#195 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 15:30

Sziasztok !
Az inferno 3 kampánmyt csak az itt olvasott infók segítségével tudtam megcsinálni. A 4. kampányra van valami jó taktika ?

#196 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:02

Idézet

Sziasztok !
Az inferno 3 kampánmyt csak az itt olvasott infók segítségével tudtam megcsinálni. A 4. kampányra van valami jó taktika ?
gondolom kampány helyett az páyla lenneKép
4. pálya... pill ép keresem melyik az....(5 percre rá) megvan!Kép
nekem így nézett ki a karakterem:/write/forum/uploaded-pictures/200606/tn_agrael.jpg
bár ez mind1, azért beraktamKép
hol tartasz a pályán?
mindegy, azért elmondom hogy mit kell tenni:
mivel dezertálnak az egységeid, sürgősen találni kell egy megoldást erre, mert napotna gyengülsz...
1:a középen mutatott Tavernben veszel egy Ranger vagy druida hőst
2:a lenti (földalatti) inferno várat elfoglalod és azzal mész (ezt ajánlom, ezzel a legkönnyebb)
3: elvileg meg leeht csinálni így is hogy folyamatosan gyengülsz, és a Sylvan várból szerezed az egységeket, de az lehetetlen, ehez kelleni fog majd egy sylvan-i hős (ranger vagy druida)
én az infernót ajánlom azzal a legkönnyebb, és azok itt a legerősbbek is

ezek után már csak egyzserűen felfele kell haladni, a várigKép

House MD

#197 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 19:06

Idézet

Idézet

Sziasztok !
gondolom kampány helyett az páyla lenneKép
4. pálya... pill ép keresem melyik az....(5 percre rá) megvan!Kép
nekem így nézett ki a karakterem:/write/forum/uploaded-pictures/200606/tn_agrael.jpg
bár ez mind1, azért beraktamKép
hol tartasz a pályán?
mindegy, azért elmondom hogy mit kell tenni:
mivel dezertálnak az egységeid, sürgősen találni kell egy megoldást erre, mert napotna gyengülsz...
1:a középen mutatott Tavernben veszel egy Ranger vagy druida hőst
2:a lenti (földalatti) inferno várat elfoglalod és azzal mész (ezt ajánlom, ezzel a legkönnyebb)
3: elvileg meg leeht csinálni így is hogy folyamatosan gyengülsz, és a Sylvan várból szerezed az egységeket, de az lehetetlen, ehez kelleni fog majd egy sylvan-i hős (ranger vagy druida)
én az infernót ajánlom azzal a legkönnyebb, és azok itt a legerősbbek is

ezek után már csak egyzserűen felfele kell haladni, a várigKép
Igen 4. pálya, viszonylag az elején vagyok , de sylvan várat foglaltam el, kezdem előlről

#198 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 18:28

Hell mindenkinek! Nem tudja valaki hogy hol a ...-ba van a sereg a Haven 4-en?

#199 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 18. 21:09

a börtönben, a vártól jobbra, egy pit lord őrzi

House MD

#200 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 15:07

Köszi szépen ez nagy segítség volt!Kép

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.