HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#221 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 23. 15:15

Kérdés:Csak akkor lehet elindítani 1 másik kampányt ha végigvitted az előzőt? A választ előreis kösziKép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#222 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 15:32

Idézet

szép hosszú lett, látszik hogy játszottál vele egy jó idegig ez szépKép.
az amulettet ne keresd mivell Godricknál van nem emlékszel?
amikor megszerzed az amulettet akkor (egy korábbi pályán) a záró animációban Godrick mondja is hogy nem bízik Markallban és meggyőzi a királnyőt hogy kapja meg az amuletet, ha megigéri hogy visszadja. hát nem fogjaKép, és ezért (is) kell legfőképp harcolni ellene.
igazi taktikát godric ellen nem tudok mondani, de mivel ő nem moccan meg a várából (ha jól tudom) ezért nyugodtan menj el felderíteni, erősödni. és egy dolgo ajánlok ami itt életmnető de más nekróknak is ajánlom:): Curse Of The NetherWorld. minden nem inferno és nekromata egységet sebez, és elég durván (persze ez függ a Spellpowertől, de alapból lég erős).
a Wraith meg nem tud repülni? ez furcsa, de lehet, nem emlékszem rá pontosan, de szeritnem tud, de ez emlékezetből megy.
a hősöd mire képes? mármint milyenek a "tudásai"?

egyébként a rendes neve Rakshasha Rani vagy Raja (fejleszetett)

ja és madj elfelejtettem: nem kell bevinni Godric lányát a saját váradba, mert MArkall mást akar látva hogy megszerezte az angyal szárnyakat.
Gondoltam kifejtem az előzményeket. Hát igen, nem vagyok perfect angolból, ebből is láccikKép.Akkor a 2. sejtésem igazolódott be. Sajna nem tudom a hőseim skilljeit. majd leírom, de ezért nem fogom elindítani a gamet, majd máskor. amúgy az én legkedveltebb varázslataim markallnál, jobbhíján a lighting bolt, és a raise dead, ami 1000 HP-t nyom fel, ami nagyon durva sztem. Igazából ezért írtam elég hosszan a seregemről. Amit írtál az egy kiváló taktika. Én is ezt szoktam alkalmazni (főleg a mapok végén amikor megöltem az enemyt és csak az objective-t kell teljesíteni, vagy már csak egy vára van). nos ebben az esetben ez bonyolultabb.

1 Ha valaki sokat szeret tökölni egy pályán (mint én:)) akkor ez a map a főellensége! Mert a kiscsaj kiszabadítása után egy héttel kapok egy 1 hónapos határidőtKép, és innentől kezdve már határoltak a nagyobb sereg kiállítására való lehetőségek.

2 abból is logikus amit mondtál, mert Godrick 1 várból, én meg 2 várból táplál(hat)om a seregemet, de itt jön az 1-es ok, és az hogy folyamatosan állnak át a haevan lények.

Ebből én arra jutottam, hogy a szellemeket nagyon fogom óvni az elejétől, és minnél hamarabb felépítem a "sárkánybarlangot" és így talán lesz esélyem berepülni Godrick várába.
A,úgy a Wraith látszatra repül, de sajna nem tudja a várfalat átrepülniKép

Kössz a segítséget, axem már van annnyi lelki erőm h újra nekiálljakKép

#223 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 15:37

Idézet

Kérdés:Csak akkor lehet elindítani 1 másik kampányt ha végigvitted az előzőt? A választ előreis kösziKép
Sajna vagy nem (kinek hogy tetszik), csak akkor lehet továbblépni a kampányban ha végigtoltad az előzőt. Ez abból következik, hogy itt már elég komoly története van a gémnek(habár sztem egy kicsit "gagyi" és sablonos), és a történetek/kampányok egymásra épülnek

#224 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 16:35

nem kell leírni, jó ha egyképet küldesz róla (mint én Agraelról egy oldallal arébb)
egyébként én mindig mágus vagyok, sokkal erősebb szerintem mint az "átlag" harcos aki csak ütöget.Kép
nekem megvolt a curse of the nether world ami mint mondtam hatalmas seígtség (5. szintű mage gulid kell hozzá, és expert dark magic).
egyébként egy logikus kérédés: a csaj UTÁN kapsz egy hetet? akkro szabadísd ki ha minden megvan előtte, főleg egy erős sereg. (csak már nem emlékszem pontosan a pályára)
mindjárt küldök si egy kéept hogy az énm hőseöm mire volt képesKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#225 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 16:41

most nézem ,csak utána lesz idő limit! addi azt thetsz amit akraszKép
itt van két kép a hősömről a pálya elején:
/write/forum/uploaded-pictures/200606/tn_markal.jpg
/write/forum/uploaded-pictures/200606/tn_markal2.jpg

House MD

#226 Felhasználó inaktív   Morgrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 12:00

tegnap végre meg tudtam csinálni az 5. pályátKép ajánlom minden heroes rajongónak ezt az oldalt: http://heroes.hardwired.hu - már kettő kampány végigjátszás is rajta van+egy csomó érdekes dolog.

#227 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 15:41

Idézet

Idézet

Sajna vagy nem (kinek hogy tetszik), csak akkor lehet továbblépni a kampányban ha végigtoltad az előzőt. Ez abból következik, hogy itt már elég komoly története van a gémnek(habár sztem egy kicsit "gagyi" és sablonos), és a történetek/kampányok egymásra épülnek
Ok köszi már azt hittem a játékkal van a bajKép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#228 Felhasználó inaktív   Szajmon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 12:03

Tud valaki egy oldalt ahol Heroes V -höz lehet pályákat leszedni mert alapbol elég kevés pálya van a játékban sajna.Kép

#229 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 17:01

Idézet

Tud valaki egy oldalt ahol Heroes V -höz lehet pályákat leszedni mert alapbol elég kevés pálya van a játékban sajna.Kép
sztem próbáld meg a kampány-tKép, azzalel leszel egy ideig. Amúgymega IV tapasztalataialapán sztem nagon nehezen fog működni(sokatfog tölteni a cpu player.

#230 Felhasználó inaktív   maxygas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 17:08

Csákó léécci segítsetek elakadtam a Qeen pálya 5-ödik küldetésénél mit kell csinálni léécci mert ha 1 hét eltellik meghalok meg van egy ellenséges sereg akit nem tudok elverni sehogy sem mert nincs elég emberem az elején!Léécci help mee mer nagyon idegesítő!

#231 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 18:12

Szajmon:
elvileg madj egy patch formájában lesz map editor és új páylák

MaxyGas:
egy héten belül el kell foglalni a várat fennt és a mellete levő börtönből is ki kell szabadítani Isabell-t. a börtönt egy pit lord őrzi erről felismerheted

House MD

#232 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:03

Nem tudjátok hogy hogy lehet multizni?Kép

#233 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:11

mintha ezt már kérdezted volna egyszer....
na mind1 csak hogy megne kérdezdm még1x, ajánlom a Multiplayer menüpontot, majd ahogy akarod, Hot-Seat vagy local network....

House MD

#234 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 14:07

Idézet

mintha ezt már kérdezted volna egyszer....
na mind1 csak hogy megne kérdezdm még1x, ajánlom a Multiplayer menüpontot, majd ahogy akarod, Hot-Seat vagy local network....
Aha már kérdeztem csak senki nem válaszolt rá:Đ

#235 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 18:05

Rohadt erős az ellen az 5. HavenenKép

#236 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 18:28

és CSAK ezért írtál ide? pffffff
egyébként nem az és ha segítség kell meg ne kérdezd, lentebb már jópárszor leírtam hogy nekem hogy ment.
erre ne válaszolj semmi egymondatos marhaságot, thx

House MD

#237 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 18:41

Idézet

és CSAK ezért írtál ide? pffffff
egyébként nem az és ha segítség kell meg ne kérdezd, lentebb már jópárszor leírtam hogy nekem hogy ment.
erre ne válaszolj semmi egymondatos marhaságot, thx
Szerintem erős de nem akartalak vele felidegesíteni megoldomKép

#238 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 19:02

Sziasztok !
Megint tanács kellene.
Inferno (3) The Invasion pálya, hogy csinálható meg legkönyebben.
Köszi előre is :Đ

#239 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 19:14

Idézet

Ide is leírom hátha nem kerüli el a figyelmed, nem szeretnék többet szólni!!

OFFTOPIK: ON

Dragon92 : Pár jó tanács, hogy ne utáljanak ki a fórumról. 6 hozzászólást írtál teljesen feleslegesen. Zéró tartalom és mondanivaló, csak re: re: re: Ezt felejtsd el. /forum/images/smiles/055.gif
Ha többen szólnak hozzád / vagy az általad felvetett témához akkor foglald össze a válaszodat 1 kommentbe. Legeszerűbben úgy, hogy a megválaszolni kívánt mondatrészt bevágod, majd az illetvő nevét beírod a válaszod elejére és utána írod a hsz-d, kb úgy mint most én.

Gyakran előfordul, és természetes is, hogy 2-3 emberke beszélget egymással, de nem veled. Ha van értelmes hozzáfűznivalód nyugodtan írj, de ne csak annyit, hogy: "ja jó értem, aha tényleg jó, igaza van xy-nak". Indokold meg, érvelj, egyszerűen alkoss véleményt.

Nem lehet és nem is kell minden témához hozzászólni, úgy meg főként nem, hogy lövésed sincs az adott dologról.
Olyan téma esetén ami új neked olvass vissza legalább 2-4 oldalt, hogy ne tegyél fel ismétlődő kérdést rövid időn belül.
Egy fórum nem egy SMS-fal, ahol csak a legújabb hsz-k láthatóak, itt meg van minden ami az adott témában felmerült, mint kérdés, ötlet stb. Tessék olvasni, keresni, kutatni.

A másik idegesítő és csak lustaságból felmerülő dolog ez a hsz-d:
"Nem tom felvetette e már de biztosan hogy mi lenne ha tartanánk 1 GK találkozót?
"
Ha egy kicsit is érdekelne a téma és nem csak azért tetted volna fel a kérdést, hogy írj, akkor SEMMI MÁST! nem kellett volna tenned, mint végignézni kb 3-4 főtopik alcímeit (mivel ilyen témát logikusan nem az Akció bunker topikban keres az ember).
Csak úgy megjegyzem, hogy a legalsó topic a "Fontos közlemények" ott a 2 a GK Tali.
Kb 3 klikk és máris nem, csak egy hsz-vadász emberkének tartanak.

Ennyi az egész. Egy fórumozó emberkének ebben semmi extra nincs, hiszen egy fórum egy olyan közösség, ami mindenki épülésére szolgál.

Bocs a hosszú kommentért

Ezt meg külön utálom, hogy ilyen tanítóbácsisan kell elmagyarázni a dolgokat.

OFFTOPIK: OFF
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#240 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 19:27

Idézet

Idézet

Ide is leírom hátha nem kerüli el a figyelmed, nem szeretnék többet szólni!!

OFFTOPIK: ON

Dragon92 : Pár jó tanács, hogy ne utáljanak ki a fórumról. 6 hozzászólást írtál teljesen feleslegesen. Zéró tartalom és mondanivaló, csak re: re: re: Ezt felejtsd el. /forum/images/smiles/055.gif
Ha többen szólnak hozzád / vagy az általad felvetett témához akkor foglald össze a válaszodat 1 kommentbe. Legeszerűbben úgy, hogy a megválaszolni kívánt mondatrészt bevágod, majd az illetvő nevét beírod a válaszod elejére és utána írod a hsz-d, kb úgy mint most én.

Gyakran előfordul, és természetes is, hogy 2-3 emberke beszélget egymással, de nem veled. Ha van értelmes hozzáfűznivalód nyugodtan írj, de ne csak annyit, hogy: "ja jó értem, aha tényleg jó, igaza van xy-nak". Indokold meg, érvelj, egyszerűen alkoss véleményt.

Nem lehet és nem is kell minden témához hozzászólni, úgy meg főként nem, hogy lövésed sincs az adott dologról.
Olyan téma esetén ami új neked olvass vissza legalább 2-4 oldalt, hogy ne tegyél fel ismétlődő kérdést rövid időn belül.
Egy fórum nem egy SMS-fal, ahol csak a legújabb hsz-k láthatóak, itt meg van minden ami az adott témában felmerült, mint kérdés, ötlet stb. Tessék olvasni, keresni, kutatni.

A másik idegesítő és csak lustaságból felmerülő dolog ez a hsz-d:
"Nem tom felvetette e már de biztosan hogy mi lenne ha tartanánk 1 GK találkozót?
"
Ha egy kicsit is érdekelne a téma és nem csak azért tetted volna fel a kérdést, hogy írj, akkor SEMMI MÁST! nem kellett volna tenned, mint végignézni kb 3-4 főtopik alcímeit (mivel ilyen témát logikusan nem az Akció bunker topikban keres az ember).
Csak úgy megjegyzem, hogy a legalsó topic a "Fontos közlemények" ott a 2 a GK Tali.
Kb 3 klikk és máris nem, csak egy hsz-vadász emberkének tartanak.

Ennyi az egész. Egy fórumozó emberkének ebben semmi extra nincs, hiszen egy fórum egy olyan közösség, ami mindenki épülésére szolgál.

Bocs a hosszú kommentért

Ezt meg külön utálom, hogy ilyen tanítóbácsisan kell elmagyarázni a dolgokat.

OFFTOPIK: OFF
Szerintem ez oda tartozik mivel ez a Heroes of might and magic V topic

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.