HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#241 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 28. 19:40

Idézet

Szerintem ez oda tartozik mivel ez a Heroes of might and magic V topic
Úgy látom nem érted, vagy nem akarod érteni a mondanivalómat. Nem az a baj, hogy a kommented hová tartozik, hanem a tartalmán van a lényeg. Azaz, annak a hsz., hogy: "Rohadt erős az ellen az 5. Havenen" gyakorlatilag 0 az információtartalma. Ha leírod, hogy miért: Pl mert van az egyik hősének 120 ördöge és 1000 imp-je van, az már információ a többiek számára, mert lehet rá készülni, tápolni a hőst stb. Amit leírtál az egy nagy semmi!!! Minden pályán van nehéz ellenfél, vagy problémás pálya, ezt mindenki sejti/tudja.

Az idézet egy része nem a H5 topicban történtekről szól, hanem erről, csak látom, hogy valószínűleg el sem olvastad, ezért vágtam be ide az egészet!
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#242 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 19:43

Azért erős a haven 5ön a sereg mert nekem csak 1 22es szintű hősöm meg néhány emberem van neki meg kezdésből 5 ark devil ez igy jó?
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#243 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 19:56

Idézet

Azért erős a haven 5ön a sereg mert nekem csak 1 22es szintű hősöm meg néhány emberem van neki meg kezdésből 5 ark devil ez igy jó?
Igen ez így tökéletes, hiszen aki majd erre a pályára ér és megnézi a topicot, hogy van-e róla itt infó az rögtön képbe fog kerülni. Ez egy segítség volt. Ilyen nagyon egyszerű az egész.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#244 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 21:35

Sziasztok !
Elnézésetek kérem, de előző tanácskérésemben Inferno küldetés 3. pályát írtam,de rosszúl Necromanta 3 pálya (The Invasion) a jó.
Van rá valami jó taktika ?

#245 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 22:43

offtopic: Unseen nek full igaza van, már jópáran rádszóltak, és én türelmes ember vagyok és próbálom kibírni a (khöömmmm) gyenge elmével megáldott embereket, de ez már so kamit cinálsz és máf nekem is teli a hóciopőm, lásd Cheat topic..
+ amit mondtál ez "Azért erős a haven 5ön a sereg mert nekem csak 1 22es szintű hősöm meg néhány emberem van neki meg kezdésből 5 ark devil ez igy jó?"
ez hülyeség, csak max. példának jó, egyénkétn TELJESEN ÉS ISMÉTLEM telejsen más van a pályán. ennyit erről

On:
Tom_2004 :pill és megnézem melyik pálya az és segítek ahogy tudokKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#246 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 23:05

Idézet

Sziasztok !
Elnézésetek kérem, de előző tanácskérésemben Inferno küldetés 3. pályát írtam,de rosszúl Necromanta 3 pálya (The Invasion) a jó.
Épp most kezdem a pályát, így még infót nem tudok adni, de holnap, azaz ma de. már lesz némi rémképem a dologról, addíg is kitartás!

#247 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 23:17

hát nem túl sokat lehet erről a pályáról mondani azon kívül hogy hosszú-hosszú, és itt is megéri sietni mivel neki több vára van mint neked és ráadásul jó nagy a map is..
egy tipp: itt is főleg a nekromatával érdemes menni, de (kicsit morbid módon) a rend lovagjait aka, havent hogy aztán feláldozhasd őketKép.
főbb taktika itt nincs vagy trükk, csak menni kell előre a várak ellen, és közben őrizni a megmaradtakat mivel nálam teli volt hősökkel (gyengékkel de azért hősökkel) a gép.
én amíg meg nem volt az Archlich-em nem modultam ki a szigetről, és mint minden Nekrós pályán, legyen az multi vagy single, érdemes mindennek amit le lehet győzni nekimenni mivel a + tapasztaqlat mellet csontikat kapsz belőlük (nekem a végére már 1600 csonti íjászom volt amivel már csak úgy tarolni lehetettKép)

House MD

#248 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 29. 15:28

helosztok segitsetek már nekem.Heroes of Might and Magic V tel játszok és megakadtama THE QUEEN THE FAAL OF THE KING ezen a páján akadtam el .ja és ez campgain-be van.elfoglaltam a várat és azt irlya ki hogy you loose miért??????

#249 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 16:03

el kell foglalni a várat ÉS a vár melleti börtönből ki kell szabadítani a Isabelt, egy Pit Lord őrzi, erről fel ismerheted. ezeket kel legy héten belül megcsinálni

House MD

#250 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 16:10

Idézet

Idézet

Sziasztok !
Épp most kezdem a pályát, így még infót nem tudok adni, de holnap, azaz ma de. már lesz némi rémképem a dologról, addíg is kitartás!

Köszönom az infót, megpróbálok e szerint eljárni, már 1 várát elfoglaltam a háromból, A zöld csapatot is le kell vagy érdeme3s győzni ?

#251 Felhasználó inaktív   Tom_2004 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 16:11

Idézet

Idézet

Sziasztok !

Köszönom az infót, megpróbálok e szerint eljárni, már 1 várát elfoglaltam a háromból, A zöld csapatot is le kell vagy érdeme3s győzni ?

#252 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 17:19

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok !

mindenképp le érdemes győzni az összes ellent (kivétel hamár a hátad púpjára kivánd a mapot) Ha legyőzöd az enemyt már akor egy csomó TP-t kapsz és kényelmesen lehetőséged van az esetleges objectiveket teljesiteni. a mási ok: a kampányokban az egyik "legkifizetődőbb" dolog a hős tudatos fjlesztése. A sereg, az artifactok, a pénz, a nyersanyag, ezeket mind elveszted a map végén. Ellenben ha van egy jó hősöd akkor minimum sereggel és min veszteségekkel indithtod a pályát (kis enemyknél jó hőssel akkár 5szörös túlerőt is le lehet nyomni ha incs hőse az ellennek). Nagy sereg esetén meg a ülönböző áldásokkal és átkokkal szinténnagyon bfolyásolni tudja a csaa menetét.

Tehát,érdemes legyőzni az ellent és minnél többet harcolni! (egészaddig addigamig ugye ki nem irja:level cap reached, ami azt jelenti h nem fejlesztheted azo a mapon a hőöd.

#253 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 17:21

Idézet

el kell foglalni a várat ÉS a vár melleti börtönből ki kell szabadítani a Isabelt, egy Pit Lord őrzi, erről fel ismerheted. ezeket kel legy héten belül megcsinálni
Ezt a havean 5. mapot be kelene rakni a FAQ-ba:)KépKépKép

#254 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 20:52

ha lenne itt FAQ,Kép

egyébként a amit itt Kris írd lennt az mindenhol igaz, de it főleg, mivel Nekromata az nekromancia tudása miatt érdemes mindenkinek nekimenni (kedvencem a parasztok, azokból lehet sokat szerezni) és Így folyamatosan erősödsz, és mégha el is vesztesz egy-két embert akkor is nagy az esély rá hogy visszakapod ha megvan az Eternel Servitude (vagy micsodaKép) mert az néhény lényt feltámaszt, és nem csak csontit, akár Wraith-et is (a sárkányról nem tudom, még sosem vesztettem el csak azt)

House MD

#255 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 23:15

Akkor még mindíg az 5. pálya. Ha valaki jó akar magának és nem akarja 5 órai játék után újrakezdeni a map-ot mint én az figyeljen a következőre: Ugyebár 3 cuccost kell begyűjteni, ami 3 különböző várban (Ziyadban - A túlvilág botja, Bahiya - A halál árnyékának köpönyege) van (azaz csak majdenm de erről később). Szóval a map infóban benne van melyik tárgy melyik várban található. Azokat a várakat szigorúan csak Markal-al a főhősünkkel szabad elfoglalni, mert ha más a pl a kocsmában felfogadottal hőssel foglalod el a várat bukod a cuccost, ami által befejezhetetlenné válik a map. A 3 cuccosért menet az ellen elmenekül az utolsó cumóval egy teleporton keresztül amin csak Markal mehet át a másik két tárgyával. Nos én ezt frankón beszívtam......Kép A zöld sereget az Elfeket bónuszként le lehet nyomni, benne van/lesz a másodlagos küldetésekben.

#256 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 00:42

akkor nekem szerencsém van mert én mindig a főhőssel hódítok, ált van még 1 esetleg 2 hősöm, nyersanagy felszedésnek és egy kis gynege őrjáratként a másik, de a sereg 99% mindig a főhősnél van.
nekem elsőre sikerült ilyen alapon, de az egyik legrosszab pálya votl szerintem, mert marha nagy a map, és egy sereggel elég nehéz megakadályozni, a bolha módra szaporodó hőseit

megyek is egyet a gép ellen a jó öreg DungeonnalKép

House MD

#257 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 30. 10:58

kösziszépen a segitséget.......................

#258 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 13:28

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kris%20dogg/Dokumentumok/Kepek/n%E9vtelen.JPG

#259 Felhasználó inaktív   kris dogg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 13:41

Nekem ez a nekro hősöm, sztem egy nagy hulladék az alapképeségei( mindenféle magic phúú, nem megyek vele semmire, max 2X több varázslatot tanulhatok meg és 3X annyit sebez). Sajnos ezen már nem változtathatok, axem az egész Nekro kampányt végigviszem újra.KépKépKép

#260 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 13:57

Szia a ha képet akarsz berakni ide, használd a kép beszúrásánál a nagyméretű kép beszúrása és lekicsinitése opciót.
Azzal csak annyi a dolgod, hogy a tallóz gombbal megkeresed a fájlt a gépeden a többit már a forummotor intézi.

Ja és töröld ki a képet a hsz-ből, mert szétesik a fórum.
Köszi KépKép

Akkor az jó kis "móka" lesz, előröl kezdeni. Kép De miért nem fejlesztetted rendesen a nekro hősödet egy nekro kampányban?????

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.