HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 625
  • 626
  • 627
  • 628
  • 629
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12521 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 16. 19:03

Idézet

Végre COD5 platina is megvan ! Nagyon nehéz volt.Kép
Kép gratulálok hozzá, és látom a 400.-at is sikerült átlépned.csak így továbbKépKép
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#12522 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 16. 19:12

Idézet

Végre COD5 platina is megvan ! Nagyon nehéz volt.Kép
Grat! Nekem meg a 200-as sikerült átlépni és közel vagyok a 3. platniához a Heavy Rain-nek köszönhetően egyszerűen állati egy játék!

#12523 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 20:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok. Hogyan tudok valamit vásárolni a Storeról? Nekem amerikai ID-m van, és persze kiírja hogy nem érvényesek az adatok amiket megadtam a bankkártyámról. Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm. :Đ
Szerintem azért írja ezt ki mert valószínűleg nem dombornyomott kártyának az adatai adtad meg. (de lehet ezer más oka ezekkel a bankokkal el lehet szarakodnirendesen)
az milyen az a dombornyomott kártya? és akkor én nem is fogok tudni venni semmit?
ha visa kártyád van akkor szívtad ! Én sem tok vásárolni pedig nagyon kénne 2 cucc ! Kép magyar store meg nem lesz soha sajnos..........
Hát Visa kártyám van... :-D A Visával mi baja van a Storenak?

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#12524 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 21:32

Idézet

Idézet

Idézet

az milyen az a dombornyomott kártya? és akkor én nem is fogok tudni venni semmit?
ha visa kártyád van akkor szívtad ! Én sem tok vásárolni pedig nagyon kénne 2 cucc ! Kép magyar store meg nem lesz soha sajnos..........
Hát Visa kártyám van... :Đ A Visával mi baja van a Storenak?
őőhhh ezt a többiek tudják,én nem ! Csak annyi biztos hogy azzal nem jó mert nekem nem engedi.

#12525 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 21:36

Capo , DonCougar köszi ! Kép Hát még a gow3-t és a gyűrűk urát még gyorsan kikéne platinázni.Szerettem a játékjaimat kimaxolni.
Don ! Lesz egy nehéz trophy a kamikaze. Nekem is tetszet a game nagyon jah és már van hozzá DLC !

#12526 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:39

sziasztok ha játszani szeretnék akkor vegyek egy új gépet vagy inkább egy PS3-mat?

#12527 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:41

Idézet

sziasztok ha játszani szeretnék akkor vegyek egy új gépet vagy inkább egy PS3-mat?
Már számtatanszor megkérdezted. PS3.

#12528 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:42

Idézet

Idézet

Már számtatanszor megkérdezted. PS3.
igen de nem kaptam egyértelmű választ! de mostmár tudom köszi!

#12529 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:00

Üdv! Új vagyok itt, Azt szeretném megtudni hogy megjelenik majd Ps3-ra a Move, és a movehoz kell ps3 eye , De nekem HD ready tv-m van és azon is fog működni a move és a kamera? Meg lesz a ps3-hoz még a 3D-s szemüveg ami segítségével tudok játszani 3D-ben.Ahoz hogy Ps3-al 3D-be jászhassak majd egy speciális Tv-kell vagy akár jó egy sima vagy egy HD ready tv? Köszi,Kép
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#12530 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:03

Ja és van a Ps3-hoz ez a Store, ti ott hogy vásároltok?, mert azt tudom hogy magyarországon nem érhető el a Store, ezért régebben csináltam egy UK felhasználót ,de ott meg kért házszámot meg bankártya számot, ti megadtok egy hamisított házszámot és egy valós bankkártyaszámot? , Köszi
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#12531 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:09

Idézet

Ja és van a Ps3-hoz ez a Store, ti ott hogy vásároltok?, mert azt tudom hogy magyarországon nem érhető el a Store, ezért régebben csináltam egy UK felhasználót ,de ott meg kért házszámot meg bankártya számot, ti megadtok egy hamisított házszámot és egy valós bankkártyaszámot? , Köszi
Nem muszáj bankkártyával, lehet hozzá ilyen feltöltőkártyát venni, úgy egyszerűbb.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#12532 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:09

Idézet

Üdv! Új vagyok itt, Azt szeretném megtudni hogy megjelenik majd Ps3-ra a Move, és a movehoz kell ps3 eye , De nekem HD ready tv-m van és azon is fog működni a move és a kamera? Meg lesz a ps3-hoz még a 3D-s szemüveg ami segítségével tudok játszani 3D-ben.Ahoz hogy Ps3-al 3D-be jászhassak majd egy speciális Tv-kell vagy akár jó egy sima vagy egy HD ready tv? Köszi,Kép
Ha move-val akarsz játszani, azt bármilyen tv-n megteheted, amire rá lehet kötni a PS3-at. Tök mindegy, hogy képcsöves, vagy HD, vagy HD Ready. A move-hoz kell PSEye is, amit lehet külön is kapni, megjegyzem olcsóbban.
A Ps3-mal lehet játszani 3D-s játékokat is. Ehhez egy 1.4-es HDMI kábel és egy a 3D megjelenítésére alkalmas TV is kell. Utóbbi még elég drága, de hamar lemegy majd az áruk. A 3D TV-k árusításánál szokott olyan akció lenni, hogy adnak hozzá szemüveget, de külön is lehet kapni. Néhány tízezer forint darabja. Szóval nem olcsó mulatság, de ne keverd a move-ot a 3D-vel. A kettő teljesen külön dolog, de vannak, illetve lesznek játékok, amik mindkettőt támogatják. Így pl a Killzone harmadik része. Na az nagy élmény lesz.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#12533 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:10

Idézet

Igen.
Move meg Eye-het mért ne lenne jó a TV. Nem tudom, hogy gondolhattad. Azokat nem a TV-re kötöd majd hanem a PS-re(vagyis csak az Eye-t). Külön TV kell majd a 3D-hez. Vannak LCD, Plazma, LED, mostmár 3D is lesz 3D is van.

#12534 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:14

Idézet

Idézet

Nem muszáj bankkártyával, lehet hozzá ilyen feltöltőkártyát venni, úgy egyszerűbb.
És te pl: egy amerikiai háznak a címét adtad meg ??
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#12535 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:15

Idézet

Idézet

Ha move-val akarsz játszani, azt bármilyen tv-n megteheted, amire rá lehet kötni a PS3-at. Tök mindegy, hogy képcsöves, vagy HD, vagy HD Ready. A move-hoz kell PSEye is, amit lehet külön is kapni, megjegyzem olcsóbban.
A Ps3-mal lehet játszani 3D-s játékokat is. Ehhez egy 1.4-es HDMI kábel és egy a 3D megjelenítésére alkalmas TV is kell. Utóbbi még elég drága, de hamar lemegy majd az áruk. A 3D TV-k árusításánál szokott olyan akció lenni, hogy adnak hozzá szemüveget, de külön is lehet kapni. Néhány tízezer forint darabja. Szóval nem olcsó mulatság, de ne keverd a move-ot a 3D-vel. A kettő teljesen külön dolog, de vannak, illetve lesznek játékok, amik mindkettőt támogatják. Így pl a Killzone harmadik része. Na az nagy élmény lesz.
Köszi!Kép
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#12536 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:16

Idézet

Idézet

Idézet

Mit akarsz venni? Ha DLC-t akkor nem Amcsi Storerol mert az nem jó az EU-s játékhoz.

#12537 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mit akarsz venni? Ha DLC-t akkor nem Amcsi Storerol mert az nem jó az EU-s játékhoz.
Ja, szerintem főprofilnak érdemesebb EU-sat, én pl valami angolt adtam meg.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#12538 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet venni a Call of Duty Modern Warfare2-hoz új pályákat azokat hogyan lehet akk. megvenni a Store-on? Megadom pl: egy spanyol háznak a címét ?
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#12539 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:23

Idézet

Idézet

Lehet venni a Call of Duty Modern Warfare2-hoz új pályákat azokat hogyan lehet akk. megvenni a Store-on? Megadom pl: egy spanyol háznak a címét ?
Nemtudom, nem vettem de asszem igen. De UK Storerol vedd feltétlen! Amire vki tud neked válaszolni addigra te is megtudod nézni.

#12540 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:28

Idézet

Idézet

Idézet

Nemtudom, nem vettem de asszem igen. De UK Storerol vedd feltétlen! Amire vki tud neked válaszolni addigra te is megtudod nézni.
Oké, köszi
! Hala Madrid !
Rise & Grind

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 625
  • 626
  • 627
  • 628
  • 629