Egy nap mikor megállt a föld
Kicsit Shyamalan-os fílingje van, s mint ilyen, nekem bejön.
http://www.youtube.c...h?v=83-stjseRMQ
Death Race. Szerintem Jason ezzen mellélőtt. Fullauto megfilmesítve? Pfff
http://www.youtube.c...h?v=pjolJm0JaX8
Transzporter 3? Várjuk!
Filmes hírek
Elküldve: 2008. 09. 16. 04:55
Elküldve: 2008. 09. 16. 06:39
Idézet
Egy nap mikor megállt a föld
Kicsit Shyamalan-os fílingje van, s mint ilyen, nekem bejön.
http://www.youtube.c...h?v=83-stjseRMQ
Death Race. Szerintem Jason ezzen mellélőtt. Fullauto megfilmesítve? Pfff
http://www.youtube.c...h?v=pjolJm0JaX8
Transzporter 3? Várjuk!
A Death Race-ről nekem is egyből a Full auto meg a Death Race (régi dos-os game) jutott eszembe. Szerintem tuti onnan van az ötlet.
Ez a film is egész jónak tűnik: Knowing
Na meg az Eagle Eye is baromi jó filmet ígér.
Elküldve: 2008. 09. 16. 06:52
Hát leszenek jó filmek még idén is!
Cápa 5. Az első rész szereplőivel! Remélem méltó lesz az első filmkulthoz!
Halofanoknak kötelező...
Anamorph
Bangkok Dangerous
Elküldve: 2008. 09. 16. 07:15
Idézet
Halofanoknak kötelező...
Anamorph
Bangkok Dangerous
Szerintem ez lesz a tuti film, valahogy meg kellene szerezni:
Kung Fu Dunk
Tisztára mint a Shaolin Foci csak itt kosárlabdával. Persze ahogy elnézem ez a film komolyan veszi magát. Ha vicces lesz azért röhögök rajta ha meg komolyan gondolják akkor azért
Elküldve: 2008. 09. 16. 12:28
Idézet
Halofanoknak kötelező...
Anamorph
Bangkok Dangerous
Gaming is beliving...
Elküldve: 2008. 09. 16. 14:21
Idézet
A Cápa 5 egy fanmade trailer. Arról már nem is szólva, hogy Roy Scheider meghalt idén februárban.
Elküldve: 2008. 09. 16. 14:52
Idézet
Idézet
A Cápa 5 egy fanmade trailer. Arról már nem is szólva, hogy Roy Scheider meghalt idén februárban.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 09. 16. 14:53
Idézet
Idézet
Halofanoknak kötelező...
Anamorph
Bangkok Dangerous
Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
Elküldve: 2008. 09. 16. 15:30
Idézet
Ennek az anamorph-nak nem uyganaz a zenéje mint a fűrésznek?
Elküldve: 2008. 09. 16. 16:22
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 09. 16. 16:42
Idézet
Ezt már hallottam én is. Mármint hogy fake. Roy bá halála azonban nem feltétlen lenne akadály, hisz a filmet elkezdhették volna előbb is, aztán befejezte volna valami dublőr. (mint Holló, vagy mint Batman) De kár hogy egyre több helyről hallom hogy fake. Jó lett volna....
Meg hát "kicsit" feltűnően lett összevágva ez a trailer Dreyfuss előző és régebbi filmjeiből, dokumentumfilmekből, és tv-reklámokból - de még a Cápa filmekből is van 1-2 jelenet.
Elküldve: 2008. 09. 18. 09:15
A Max Payne új trailer -ét láttátok már? Van benne egy két új jelenet.
Egyre inkább hiszem azt, hogy jó film lesz belőle. Remélem nem kell csalódnom.
Elküldve: 2008. 09. 18. 09:34
Idézet
A Max Payne új trailer -ét láttátok már? Van benne egy két új jelenet.
Csaj: Max Paynes
Lassított felvételek: Max Paynes
PisztolyPuska: Max Paynes
Lakóházban skerázás: Max Paynes
Angyalok, démonok: EMMEGMI?????
Miért kelle ebből egy ilyen Constantines agyamentséget csinálni? miért ne lehetne ez egy egyszerű nyomozós, alvilágias film? Nekem teljesen hazavágják ezzel a démonos baromsággal. Sajnálom hogy így át kellett írni a sztorit.
#316 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 18. 10:01
Idézet
Bőr dzseki: Max Paynes
Miért kelle ebből egy ilyen Constantines agyamentséget csinálni? miért ne lehetne ez egy egyszerű nyomozós, alvilágias film? Nekem teljesen hazavágják ezzel a démonos baromsággal. Sajnálom hogy így át kellett írni a sztorit.
de én komolyan félek hogy ebből bukás lesz és szerintem wahlberg nem is a megfelelő ember erre a szerepre...
Elküldve: 2008. 09. 18. 10:07
Idézet
Idézet
de én komolyan félek hogy ebből bukás lesz és szerintem wahlberg nem is a megfelelő ember erre a szerepre...
Pl én most úgy értelmezem hogy mikor kirántja a démon a fickot az ablakon, hogy igazábol annyi történt hogy a fickó magátol ugrott ki. Persze lehet túl optimista vagyok
Elküldve: 2008. 09. 18. 10:14
Idézet
Idézet
Idézet
Pl én most úgy értelmezem hogy mikor kirántja a démon a fickot az ablakon, hogy igazábol annyi történt hogy a fickó magátol ugrott ki. Persze lehet túl optimista vagyok
Nekem nagyon konstantinos.....
Elküldve: 2008. 09. 18. 10:27
Idézet
Szerintem optimista vagy, mert más trailerekben (nem csak a hivatalos oldalon vannak) ezek a démonok folyton benne vannak. Ráüvöltenek Maxre, meg röpködnek, meg mitttomén. Fő szerepük van, s nemcsak mint metafórának, hanem mint főgonoszoknak. Az én értelmezésemben.
Nekem nagyon konstantinos.....
A pokol tüze mindenhol ég...
A gonosz mindenki lelkében ott van...
...és ezt csak egy ember tudja megállitani....de ő nem vállalta el a szerepet...
Elküldve: 2008. 09. 18. 11:37
Jaj. Picit utánna néztem mit írnak a történetről:
Based on the legendary, hard-hitting interactive video game, "Max Payne" tells the story of a maverick cop determined to track down those responsible for the brutal murder of his family and partner. Hell-bent on revenge, his obsessive investigation takes him on a nightmare journey into a dark underworld. As the mystery deepens, Max (Wahlberg) is forced to battle enemies beyond the natural world and face an unthinkable betrayal.
Ezalapján bizony könnyen lehet, hogy a démonok tényleg valósak. De ez annyira gáz lenne. Teljesen idegen Max Payne világától. Ha tényleg lesznek benne démonok akkor én úgy fogok leülni megnézni ezt a filmet, hogy bizony ez egy jó kis movie lesz, csak ez bizony nem Max Payne. Akkor nem fogok csalódni, még lehet élvezni is fogom, mivel nekem tetszett egyébként a Konstantin.
Based on the legendary, hard-hitting interactive video game, "Max Payne" tells the story of a maverick cop determined to track down those responsible for the brutal murder of his family and partner. Hell-bent on revenge, his obsessive investigation takes him on a nightmare journey into a dark underworld. As the mystery deepens, Max (Wahlberg) is forced to battle enemies beyond the natural world and face an unthinkable betrayal.
Ezalapján bizony könnyen lehet, hogy a démonok tényleg valósak. De ez annyira gáz lenne. Teljesen idegen Max Payne világától. Ha tényleg lesznek benne démonok akkor én úgy fogok leülni megnézni ezt a filmet, hogy bizony ez egy jó kis movie lesz, csak ez bizony nem Max Payne. Akkor nem fogok csalódni, még lehet élvezni is fogom, mivel nekem tetszett egyébként a Konstantin.

Súgó
A téma zárva.