HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#141 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 28. 13:34

Idézet

Idézet

sztem meg birná 2 évig mert nekem AMD 2500+ om van már 2-3 éve és Readon 9600am ami elég jól vitte a gémeket és 512mb ramom is volt és ez egész jól birta de aztán jöttek a jobb játékok(az Unreal 3.0 sok) és azt nem birta a VGA és lecseréltem GF 7600 gs -re meg vettem 512ramot és igy lett DUALban 1 GB ram és ez birni fogja sztem még sokáigKép
Ja kb nyárig. Crysis-szel jönnek azok a gammák amik majd csak middle beállításokkal futnak. Sajna karácsonykor fejlesztened kell megint...és nem lesz olcsó!
Én már x-box 360at akarok venniKép és a PC-n meg RTS-eket játszanék meg neteznékKépKép

#142 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 14:37

Idézet

Idézet

Idézet

sztem meg birná 2 évig mert nekem AMD 2500+ om van már 2-3 éve és Readon 9600am ami elég jól vitte a gémeket és 512mb ramom is volt és ez egész jól birta de aztán jöttek a jobb játékok(az Unreal 3.0 sok) és azt nem birta a VGA és lecseréltem GF 7600 gs -re meg vettem 512ramot és igy lett DUALban 1 GB ram és ez birni fogja sztem még sokáigKép
Ja kb nyárig. Crysis-szel jönnek azok a gammák amik majd csak middle beállításokkal futnak. Sajna karácsonykor fejlesztened kell megint...és nem lesz olcsó!
Én már x-box 360at akarok venniKép és a PC-n meg RTS-eket játszanék meg neteznékKépKép
nekem 3ghz 1gb ram és geforce 6600gt, viszi a tom clancy's eket: splinter cell, vegas stb... és ennek örülök, és ennyi elég is.. a többit xboxra bíznám ami bevan tervezve

#143 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 21:07

Pc:netezésre
xbox360(vagy akár PS3):játékra való

#144 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 22:31

Idézet

Már ne haragúdj, de kifejtenéd ezt nekem bővebben??????? Mert sztem hülyeséget mondtál!Kép Csak hadd ne részletezzem, hogy miért...valaki írja le helyettem!
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#145 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 29. 11:14

Idézet

Idézet

Már ne haragúdj, de kifejtenéd ezt nekem bővebben??????? Mert sztem hülyeséget mondtál!Kép Csak hadd ne részletezzem, hogy miért...valaki írja le helyettem!
De azért részletezhetnéd, hogy te mire használod? Mért lenne hülyeség? Egyrészt mert mindenki arra használja amire akarja... ne mi döntsük el hogy ő mire használja. Másrészt dióhélyban valóban konzol az alapból játékra... pc meg ha már nem viszi a játékokat akkor netezésre, zene halgatásra, ,msn-ezésre használható... szerintem. Az más kérdés, hogy én a boxon nézek filmet, azon halgatok zenét... a gépen meg még szoktam játszani néhány játékkal.

#146 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 12:14

Idézet

Idézet

nem fejtem ki,mert ezek tények.kiprobáltam a PC-t és a konzolt is. És a konzol győzött.Próbáld ki te is, és rájössz.Ennyi!!!Kép

#147 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 29. 14:02

Én kipróbáltam mindkettőt. És nálam a PC győzött. Talán mert már 13 éve PC-vel játszok? Lehet. Persze hogyha valami piszokszar gépem lenne, én is a 360-ra szavaznék. Ez nem kérdéses. De nekem már annyira a szívemhez nőtt a számítógép, hogy semmi pénzért nem cserélném le. Szeretem szerelgetni, fejlesztgetni, látni, hogy egy új alkatrész mennyivel teljesít jobban, mint az előző. És hogyha fotelből akarok játszani, azt is megtehetem. Ha meg átjönnek a haverok, akkor bekapcsolom a Wiit, és azzal jobban elvagyunk, mint a GOW-val vagy PGR3-mal.

#148 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 14:43

Idézet

Én kipróbáltam mindkettőt. És nálam a PC győzött. Talán mert már 13 éve PC-vel játszok? Lehet. Persze hogyha valami piszokszar gépem lenne, én is a 360-ra szavaznék. Ez nem kérdéses. De nekem már annyira a szívemhez nőtt a számítógép, hogy semmi pénzért nem cserélném le. Szeretem szerelgetni, fejlesztgetni, látni, hogy egy új alkatrész mennyivel teljesít jobban, mint az előző. És hogyha fotelből akarok játszani, azt is megtehetem. Ha meg átjönnek a haverok, akkor bekapcsolom a Wiit, és azzal jobban elvagyunk, mint a GOW-val vagy PGR3-mal.
GOW PGR3 összehasonlitani se lehet holmi Wii illetve PC-vel

#149 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 14:54

Idézet

Idézet

Hát te se játszottál még wii-vel... pedig össze lehet... GOW, PGR3 király grafika, wii fasza játékmenet...

#150 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 29. 15:33

Idézet

Elfogultnak tűnsz. Megint olyasmit írtál, mint a játékra konzol című hozzászólásodban. Miért ne lehetne összehasonlítani PC-t a 360-al? Hiszen ez a topic címe. Megaztán nemsokára grafikában alulmarad a 360.

#151 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 16:22

Emlékszem fity mikor még te is 360nal nyomtad, de a GOW meg a PGR3 után megelégelted a dolgot és inkább wii-re cserélted konzolod. Nem mondom h rossz döntés volt mert van akinek a csúcs grafika és ehez társuló látványvilág jön be, és van akinek a remek játékélmény! nos ha ütős pcd van akkor megértem a cserét. De szerintem nemkell sokat várni arra (következő konzolcserék, Xbox 720, ps4) mikor megkapjuk azt az élményt, h valami elképesztően relisztikus játékvilágban ánblok a testünk lesz a kontroller! de addig is nekem marad a 360!

#152 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 29. 18:09

Az tényleg állat lenne, ha úgy lehetne mortal kombatozni, ahogy a sziget című filmben verik egymást az emberek az xboxon. Vagy úgy stratégiázni, mint ahogy a Különvéleményben tologatják az emlékképeket.

#153 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 18:40

Idézet

Az tényleg állat lenne, ha úgy lehetne mortal kombatozni, ahogy a sziget című filmben verik egymást az emberek az xboxon. Vagy úgy stratégiázni, mint ahogy a Különvéleményben tologatják az emlékképeket.

Ja, az lenne a legdurvább!Énszerintem 2015-re lehet hogy életrekelnek ezek az álmok!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#154 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 19:27

Idézet

Idézet

Elfogultnak tűnsz. Megint olyasmit írtál, mint a játékra konzol című hozzászólásodban. Miért ne lehetne összehasonlítani PC-t a 360-al? Hiszen ez a topic címe. Megaztán nemsokára grafikában alulmarad a 360.
ebben igazad van:nemsokára. addig amig el nem jön ez a "nemsokára"addig az x360 és a ps3(wii-vel nem foglalkozom) a nyerő.minden téren(grafika,játékélmény,játékok)a konzolok jobbak. ha eljön a "nemsokára"akkor pedig tudod mi jön nemsokára:720,ps4.
jelenleg a konzolok előbbre vannak.ezen kár is vitázni.Gondolj a játékokra:pl motorstorm,pgr3,COD3,resistence stb.
és ez csak a kezdet.
jó, ez a fórum erről szól:Pc vs konzol.
E3:? szerinted mennyi és milyen játékok voltak szebbek és jobbak? Pc-s játékok volt talán egy-két komoly,konzolos 10-szer annyi.

na mindegy,megyek nyomok egy kis Lost Planet cimű kis remeket.

#155 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 21:42

Idézet

Idézet

Idézet

ebben igazad van:nemsokára. addig amig el nem jön ez a "nemsokára"addig az x360 és a ps3(wii-vel nem foglalkozom) a nyerő.minden téren(grafika,játékélmény,játékok)a konzolok jobbak. ha eljön a "nemsokára"akkor pedig tudod mi jön nemsokára:720,ps4.
jelenleg a konzolok előbbre vannak.ezen kár is vitázni.Gondolj a játékokra:pl motorstorm,pgr3,COD3,resistence stb.
és ez csak a kezdet.
E3:? szerinted mennyi és milyen játékok voltak szebbek és jobbak? Pc-s játékok volt talán egy-két komoly,konzolos 10-szer annyi.

De lessz 1-2 játék amit ne,adnak ki Xboxra,se PS-re!PL.:CLIVE BARKRS JERICHO,CRYSIS!Ezek megfogják ekőzni a GEARS OF WAR-t.És nemsokára kiadják aztis PC-re,és szebblessz mint Xbox-on!!!!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#156 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 22:10

Idézet

De lessz 1-2 játék amit ne,adnak ki Xboxra,se PS-re!PL.:CLIVE BARKRS JERICHO,CRYSIS!Ezek megfogják ekőzni a GEARS OF WAR-t.És nemsokára kiadják aztis PC-re,és szebblessz mint Xbox-on!!!!Kép
épp ez az hogy csak 1-2 játék lesz amit nem adnak ki konzolra, konzolokra emg dögivel jönnek a konzolos címek amik nem lesznek pc-re....a legtöbb közös a box és a pc-s cuccok között lesznek mer mindegyik Microsoft és ugye van az xbox vista összekapcsolása is...úgymondanám hogy kiegészítik egymást, és játékélményre jobb tényleg a konzol a tv előtt....

#157 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 30. 09:11

Nekem az az 1-2 játék megéri, hogy PC-s maradjak. Én konzolon nem tudtam megszokni az FPS, RTS irányítást.

#158 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 30. 09:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

és ez csak a kezdet.

Jericho kapásból mejelenik x-re ps-re.
szebb nem lesz a gow az biztos.mire megjelenik mi már megunjuk a 2-ik részét is.(pl Halo)
isten őrizz a pc-s portoktól.(jól elcseszték a resi 4-et is,nem lehet irányitani)
szép napot!

#159 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 30. 09:25

PC is better than KonzolKép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#160 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 30. 09:28

Idézet

Jericho kapásból mejelenik x-re ps-re
szebb nem lesz a gow az biztos.mire megjelenik mi már megunjuk a 2-ik részét is.(pl Halo)
isten őrizz a pc-s portoktól.(jól elcseszték a resi 4-et is,nem lehet irányitani)
szép napot!

Engem abszolúte nem érdekel a GOW. Végigvittem, megköszöntem a fejlesztőknek és ennyi. A PC-re átírt cuccok tényleg szarok. Ritka a jól átportolt játék.

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.