HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#161 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 30. 14:47

Parázs vita folyt ma konzol vs. pc témában a GTA4 és a Bioshock hírek kommentjei közt. A kedélyek mostanra talán alábbhagytak. :Đ Kár hogy nem itt a topicban folyt az eszmecsere. Kép
Kép
Kép
Kép

#162 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 30. 16:02

Legszívesebben jól pofáncsapkodnám azokat, akik azt vallják, hogy a PC manapság csak netre meg munkára jó. Hol élnek ezek? Ha nem lenne PC, sose lett volna az a kibaszott 360 vagy PS3. Ha mindenki úgy gondolná, hogy "Jólvan, kijött az új X, úgyhogy lecserélem a gépem egy még szarabbra, ami csak netezésre jó, és veszek egy 360-at és röhögök a markomba hogy de jól jártam" akkor a büdös életbe nem jönne ki újabb konzol, mert senki sem venné meg a DX10-es kártyákat, meg az új procikat és egyszerűen megállnának a fejlesztések. Ha meg mégis ráveszi Bill bácsi a Ati-t vagy az Nvidiát, hogy ugyan fejleszenek már ki egy új és fasza videókártyát az új konzoljába, akkor biztos, hogy nem 100ezer lenne a "720".

Úgyhogy az idióta világnézetet szerintem illene gyorsan elfelejteni, és hálával tartozni a hű PC-sek felé.

#163 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 30. 17:31

Idézet

Legszívesebben jól pofáncsapkodnám azokat, akik azt vallják, hogy a PC manapság csak netre meg munkára jó. Hol élnek ezek? Ha nem lenne PC, sose lett volna az a kibaszott 360 vagy PS3. Ha mindenki úgy gondolná, hogy "Jólvan, kijött az új X, úgyhogy lecserélem a gépem egy még szarabbra, ami csak netezésre jó, és veszek egy 360-at és röhögök a markomba hogy de jól jártam" akkor a büdös életbe nem jönne ki újabb konzol, mert senki sem venné meg a DX10-es kártyákat, meg az új procikat és egyszerűen megállnának a fejlesztések. Ha meg mégis ráveszi Bill bácsi a Ati-t vagy az Nvidiát, hogy ugyan fejleszenek már ki egy új és fasza videókártyát az új konzoljába, akkor biztos, hogy nem 100ezer lenne a "720".

Úgyhogy az idióta világnézetet szerintem illene gyorsan elfelejteni, és hálával tartozni a hű PC-sek felé.

A nagyjával egyetértek. PC volt előbb, az volt az alapötlet.

Nade hogy illene hálával tartozni a hű PC-seknek.... ??? Ezt nem értem. Elírtad ugye? Nekem munkaeszköz is, és szórakozást is szolgálja a PC. (net, zene, filmek, játék..) 1993 óta használom a PC-t. 94-ben már országos versenyeken vettem rész (elég jó helyezésekkel) Most mégis konzolom is van. 90%-ban azon játszom. De hogy a "hű PC-seknek" én nem tartozom hálával az biztos. És más sem... szerintem.

Kép
Kép
Kép

#164 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 30. 17:39

Idézet

Azzal egyetértek, hogy néhány emberke erőteljesen terjeszti a gondolatait... :Đ Szal ebből a szempontból igazad van, viszont amit írtál az nem éppen igaz... mivel: ha a sok gamer nem venne pc-t, akkor konzolt venne és így már megérné fejleszteni rá...

#165 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 30. 17:52

Igazad van, jobban kelllett volna fogalmaznom. Annyit akartam vele mondani, hogy szerintem PC-s piac nélkül rohadtul nem fejlesztenék a gyártók az újabbnál újabb hardware-eiket. És a csak Bill papa számára fejlesztett processzorok meg videókártyák eléggé megdobnák az árcédulákon szereplő összegeket. Szóval nem kéne azokat fikázni, akik PC-vel játszanak, mert ha az ember elgondolkozik ezeken a dolgokon és rájön, hogy mi mozgat micsodát( mert egyelőre a konzolpiac él a PC-sből és nem fordítva) akkor befogná a száját, és imádkozna, hogy nehogy meghaljon a PC-s játékpiac. Mert akkor egyértelmű, hogy nem annyi lenne egy új konzol, mint egy jobb monitor.

#166 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 31. 09:17

Idézet

Igazad van, jobban kelllett volna fogalmaznom. Annyit akartam vele mondani, hogy szerintem PC-s piac nélkül rohadtul nem fejlesztenék a gyártók az újabbnál újabb hardware-eiket. És a csak Bill papa számára fejlesztett processzorok meg videókártyák eléggé megdobnák az árcédulákon szereplő összegeket. Szóval nem kéne azokat fikázni, akik PC-vel játszanak, mert ha az ember elgondolkozik ezeken a dolgokon és rájön, hogy mi mozgat micsodát( mert egyelőre a konzolpiac él a PC-sből és nem fordítva) akkor befogná a száját, és imádkozna, hogy nehogy meghaljon a PC-s játékpiac. Mert akkor egyértelmű, hogy nem annyi lenne egy új konzol, mint egy jobb monitor.

Emberek! Imádkozzunk!Mindenki mondjon egy imát a halottért!!Kép

#167 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 31. 09:41

Ez egy pont oda! fity feldobta a labdát, naval lecsapta. Jól észrevette azt a mondatot a sorok közt :Đ ügyes! :-D állásponttól függetlenül naval, ez egy jópofa hsz volt :D
Kép
Kép
Kép

#168 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 31. 10:24

Idézet

Ez egy pont oda! fity feldobta a labdát, naval lecsapta. Jól észrevette azt a mondatot a sorok közt :Đ ügyes! :-D állásponttól függetlenül naval, ez egy jópofa hsz volt :D
köszönöm az észrevételt,,jól esett.lehetne egy kérdésem hozzád?
Te már rendeltél arról a cimről? megbizható,biztonságos?

válaszod előre is köszönöm.

#169 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 31. 11:54

öőőö izé...milyen címről? elvesztettem a fonalat :Đ
Kép
Kép
Kép

#170 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 31. 11:58

Idézet

öőőö izé...milyen címről? elvesztettem a fonalat :Đ
tudod ahol a bizonsági másolatokat árulják

#171 Felhasználó inaktív   t.roli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 11:00

Játékgépek jóval elöbb voltak mint PC. Játékgépekből lett a konzol. Jóval késöbb lett a PC

A Pong se pc-n futott. Akkor miért halna ki minden? Bill Papának meg hót mind1. Van annyi pénze. De most alegtöbb pénze az XBOX360 ból jön neki. Hidd el fejlődne a konzolpiac is PC néélkül mert ott is van verseny. Sőt igazazi verseny ottvan, mert a Sony is olcsóbban adja a konzoljait mint amit valójában érne. Tehát muszáj fejleszteni a konzolokat is és nem állna meg a tudományuk. 1994 óta van playstation. Nehogy már a sikerét a pcnek köszönje mert eldobom az agyam

#172 Felhasználó inaktív   t.roli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 11:03

Idézet

Játékgépek jóval elöbb voltak mint PC. Játékgépekből lett a konzol. Jóval késöbb lett a PC

A Pong se pc-n futott. Akkor miért halna ki minden? Bill Papának meg hót mind1. Van annyi pénze. De most alegtöbb pénze az XBOX360 ból jön neki. Hidd el fejlődne a konzolpiac is PC néélkül mert ott is van verseny. Sőt igazazi verseny ottvan, mert a Sony is olcsóbban adja a konzoljait mint amit valójában érne. Tehát muszáj fejleszteni a konzolokat is és nem állna meg a tudományuk. 1994 óta van playstation. Nehogy már a sikerét a pcnek köszönje mert eldobom az agyam

Ezt úgy értettem h a sony vs nintendo vs microsoft csatája is fejleszti a hardwereket.

Nintendo más irányba de a versenyszellem miatt lett ijen aranyos WII je a világnak. És nem azért mert a PC vel akart versenyezni

#173 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 14:46

Idézet

Idézet

Ezt úgy értettem h a sony vs nintendo vs microsoft csatája is fejleszti a hardwereket.

Nintendo más irányba de a versenyszellem miatt lett ijen aranyos WII je a világnak. És nem azért mert a PC vel akart versenyezni

Én úgygondolom hogy a PC fejleszti,mutat példát a konzoloknak!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#174 Felhasználó inaktív   Histikirly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 14:52

pc forevaKép

#175 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 15:17

egyértelmű hogy pcKép

#176 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 15:57

Idézet

egyértelmű hogy pcKép
Szintén!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#177 Guest__*

Elküldve: 2007. 04. 28. 18:15

Idézet

Így van. A PC-khez csinálják a hardwareket, és ott versenyzik az ati-nvidia, meg az intel-amd. A PC-sek miatt fejlesztik az újabb és újabb cuccokat, nem a konzolosok miatt.

#178 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 22:38

Idézet

Idézet

Így van. A PC-khez csinálják a hardwareket, és ott versenyzik az ati-nvidia, meg az intel-amd. A PC-sek miatt fejlesztik az újabb és újabb cuccokat, nem a konzolosok miatt.
Ěz Az!KépKép

#179 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 23:04

Valóban, jelenleg így van... de miért éri meg fejleszteni rá? Mert sokan játszanak rajta... de ha nem lenne PC-n játék, akkor mindenki konzolon játszana és akkor már arra érné meg fejleszteni... Azt meg nem értem, hogy miért a PC mutatná a példát a konzolnak... a cégek fejlesztik a cuccaikat és azokat belerakják PC-be és konzolba ugyan úgy, mivel szinte a kettő ugyan az... csak a konzolba egy fajtát... mivel azt nem fejlesztik apránként...
Egyébként meg konzol 4ever! Kép

#180 Felhasználó inaktív   FIFA_07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 23:47

Idézet

Valóban, jelenleg így van... de miért éri meg fejleszteni rá? Mert sokan játszanak rajta... de ha nem lenne PC-n játék, akkor mindenki konzolon játszana és akkor már arra érné meg fejleszteni... Azt meg nem értem, hogy miért a PC mutatná a példát a konzolnak... a cégek fejlesztik a cuccaikat és azokat belerakják PC-be és konzolba ugyan úgy, mivel szinte a kettő ugyan az... csak a konzolba egy fajtát... mivel azt nem fejlesztik apránként...
Egyébként meg konzol 4ever! Kép
Hát igen a számbol vetted ki a szótKépHa játék akkor KONZOL...sokkal de sokkal élvezetesebb mint pc-n. Valahogy jobban esik játszani egy 82 centis tv-n mint egy 17 colos monitoron. Ez az egyik, a másik meg hogy a pc-t minden vagy minden második hónapba fejleszteni kell hogy tényleg olyan jó legyen a graf ahogy azt szeretné az ember, ugyanis jönnek ki a jobbnál jobb játékok amikhez már ugye bivaly erős gép kell. És ez nem fér bele 100.000 Ft-ba mint egy Xbox360. Egyszóval Xbox360 forever.Kép

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.