HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Pro Street - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Pro Street

#381 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 29. 13:09

Idézet

Hali, nekem volt egy mentésem Pro Streetben, csak bizonyos okok miatt le lett törölve a gamma, tegnap feltettem és visszamásoltam a régi mentésemet...viszont azt írja, h nem tudja betölteni...
Lehet ezzel kezdeni valamit vagy ezt most jól becumiztam és kezdhetem előről? :O
Ugyanazt a pro street verziót tettem fel, semmi patch, ua. a crack meg minden, mégsem tölti be...Kép
Már a Carbonnál is így mentek a mentések, nem lehetett a régit visszamásolni... Lehet van megoldás hozzá, de én nem tudok róla
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#382 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 01. 29. 13:36

Idézet

Idézet

Hali, nekem volt egy mentésem Pro Streetben, csak bizonyos okok miatt le lett törölve a gamma, tegnap feltettem és visszamásoltam a régi mentésemet...viszont azt írja, h nem tudja betölteni...
Lehet ezzel kezdeni valamit vagy ezt most jól becumiztam és kezdhetem előről? :O
Ugyanazt a pro street verziót tettem fel, semmi patch, ua. a crack meg minden, mégsem tölti be...Kép
Már a Carbonnál is így mentek a mentések, nem lehetett a régit visszamásolni... Lehet van megoldás hozzá, de én nem tudok róla
Van megoldás. Ujra kell kezdeni!:ĐKép

#383 Felhasználó inaktív   bisztriz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 29. 20:11

Hali

Lehet hogy nem voltam érthető,de nekem PLAYSTATION 2-hőz kellene NFS PRO STREET EUR MAX DRIVE savegame.

Amúgy a pc-s nfs pro-hoz már többször visszaraktam a saját kimentésem,meg neteset is,és semmi bajom nem volt vele.

C:Documents and SettingsuserDokumentumokNFS ProStreet

Please Help Me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44KépKépKépKép

#384 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 01. 30. 09:49

kicsit uncsi ez a játék nem? Én tök úgy érzem hogy uncsi :Đ

Zavar hogy versenynapom belül nincs mentés, így ha nekiállsz, győznöd kell, különben állhatsz neki újra. És bizony egy-egy versenynap ~30 perc. A játék hosszával nincs bajom, mert hosszú, csak kicsit rétestészta.

Más hogy van ezzel?

Kép
Kép
Kép

#385 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 10:25

Még nem mertem kipróbálni... Kép Majd unalmasabb napokon. :Đ

#386 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 15:04

Igen ezzel nekem is bajom van, hogy nem tudok versenynap közben menteni... Egyre nehezebbek ezek a pályák, nem nagyon tudom belőni rá a kocsikat, tegnap a sprint versenyen kb 10 szer törtem totálkárra a Vipert, elszáll az útról, mert olyan bukkanók vannak a pályán hogy az egy rémálom, az EVO-nak meg valahogy a kormányzása nem tetszik, kicsit sarkosan fordul... Szóval van meló vele rendesen, és már kicsit unalmas is, de azért tetszik. (mondjuk én autó mániás vagyokKép) Jaa drift versenyre megcsináltam a Hemi Cudát, és csak ajánlani tudom, nagyon szépen lehet irányítani, ereje van bőven. Eddig 8500 as driftet tudtam vele csinálni, a Supra is bevállt nagyon a gyorsulásra (1047Le) 7,11 a legjobb negyed mérföld eddig.Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#387 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 15:06

Idézet

Hali

Lehet hogy nem voltam érthető,de nekem PLAYSTATION 2-hőz kellene NFS PRO STREET EUR MAX DRIVE savegame.

Amúgy a pc-s nfs pro-hoz már többször visszaraktam a saját kimentésem,meg neteset is,és semmi bajom nem volt vele.

C:Documents and SettingsuserDokumentumokNFS ProStreet

Please Help Me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44KépKépKépKép

Én speciel értettem mit kérsz de én PC-n játszom, ebben nem tudok neked segíteni

#388 Felhasználó inaktív   tigris867 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 08:26

sziasztok nekem egy ojan kérdésem lene hogy ezen mene e? amd atholn 4000 64 core do 2 giga ram Sapphire Radeon X1650 PRO 512M DDR2 DUAL-DVI-I / TVO LITE PCI-E légyszi irjatok köszi elöre is!!!!!!!!!!!!

#389 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 08:47

szerintem menni fog rajtaKép

#390 Felhasználó inaktív   tigris867 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 09:33

Idézet

szerintem menni fog rajtaKép
köszi én azért kételkedtem benne mert olvastam egy két dolgot itt az oldalon!!
és amugy mijen a játék???Kép

#391 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 04. 13:28

Idézet

és amugy mijen a játék???Kép
Hááát. Szerintem kicsit lapos. Eleinte jobban tetszett, de ahogy haladsz előre a küldetésekben, egy idő után nem nyújt újat. Mire a 35%-ot eléred a játékban, már minden pálya, minden versenytípus előfordul egyszer. Node ekkor még csak a játék 1/3-ánál tartasz... Én most úgy 50-55% körül járhatok, és kicist monoton. 35%-ig KIRÁLY fokozaton játszottam, hát jól megszenvedtem. Utána visszavettem egy fokozatot, mert jövőre is ezt játszanám, ha egyáltalán be tudnám fejezni. Most haladok vele, minden nap (mikor van időm) játszom vele egy kicsit. Ja és az is zavar hogy versenynapon belül nincs lehetőség menteni, így csak akkor érdemes nekiülni játszani ha minimum 35-40 perced van (valamikor egy óra is lehet). Összességében nem bántam meg hogy megvettem, de nekem nem tetszik annyira mint a MW, vagy a Carbon.
Kép
Kép
Kép

#392 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 16:31

Csatlakozom... A vége felé már kicsit unalmas, de jópár óra szórakozás biztosítva van vele!

#393 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 04. 16:41

Idézet

Csatlakozom... A vége felé már kicsit unalmas, de jópár óra szórakozás biztosítva van vele!
Hosszú játék, ahhoz kétség sem férhet...
Kép
Kép
Kép

#394 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 10:25

Idézet

Idézet

én most kb. 55% nál vagyok és megvan a Drag King cím, de valahogy nincs kedvem leülni játszani.

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#395 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 05. 11:02

Idézet

Idézet

Idézet

én most kb. 55% nál vagyok és megvan a Drag King cím, de valahogy nincs kedvem leülni játszani.
tegnap este a 69%-ig jutottam
Kép
Kép
Kép

#396 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 12:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

tegnap este a 69%-ig jutottam
Akkor erőt gyüjtök és játszok vele egy kicsit..... KépKépKép

#397 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 05. 13:09

Kinek mi megy a legjobban, s mi a legnehezebben?
Én a Sprintet abszolválom a legnehezebben. Volt mikor 15x törtem gallyra a verdát, mire győzni tudtam.
A gyorsulás, kétkerekezés nagyon jól megy. A drift is, volt hogy 7960-at drifteltem. A hajszák meg olyan középút. nagy gondom nincs vele.
(Király fokozatról beszélek!)
Kép
Kép
Kép

#398 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 13:21

Idézet

Kinek mi megy a legjobban, s mi a legnehezebben?
Én a Sprintet abszolválom a legnehezebben. Volt mikor 15x törtem gallyra a verdát, mire győzni tudtam.
A gyorsulás, kétkerekezés nagyon jól megy. A drift is, volt hogy 7960-at drifteltem. A hajszák meg olyan középút. nagy gondom nincs vele.
(Király fokozatról beszélek!)
Hát, a Sprintet én is utálom, főleg amikor akadályok vannak a pályán. Draghoz csak jó kocsi kell, és meg kell szokni a kocsit. (Ford GT). a Drift azóta megy mióta Nissan 350Z-t használok rá. a Sector shotoutot utálom még nagyon, mert nem tartom fair-nek, hiszen aki elsőnek indul mindenképpen kap pontot, mert a 0-át nem nehéz megdönteni. Milyen kocsijaid(lehet, hogy rosszul írtam XD) vannak? Vettél már Pagani-t? Szerintem csak arra jó, hogy megvedd Free Car Markerrel és utána eladd pénzért, nekem nem jött be.

#399 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 05. 13:42

Drift: Nissan 240 (vagy mi a tök...ezt adta alapból, és tökéletesen simán nyertem vele mindent)
Drag: GT500
Sprint: Subaru volt a főgenyáig, most egy Lambo Murcielago-val próbálkozom, mert a Subaru már kevés
Hajsza: EVO X

Zondám volt ingyenzsetonért....egy kört mentem vele, ozt adtam el a p*csába

Kép
Kép
Kép

#400 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 15:44

Én is Sprintet utálom a legjobban. Péntek óta próbálom Ryo-t lenyomni az utolsó sprint versenyen, elment rá az összes totálkár zsetonom, meg egy csomó pénz, most autót váltottam, mert a Viper kanyarokban lassú, idegeskedtem rajta egy kicsit (na jó sokat). Most az EVO X el próbálom, de majd ma derül ki hogy beválik-e.
Dragra nálam Supra van 1/4 : 7.98 1/2 : 10.97
Hajsza EVO X (ezt alakítottam most át sprintre)
Drift: Hemi Cuda eddigi legjobb 8500
Véleményem szerint a hátsókerék hajtású autó a végén már nem jó Ryo ellen... Az egyenesebb szakaszokon simán leelőzöm, de kanyarokban semmit nem ér, és utolsó pálya vége csupa szivatós kanyar, és az a tetű kapucnis még lökdös isKép

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.