HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 08 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 08

#381 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 04. 14:27

Idézet

Nekem volt olyan hibám is hogy les-en voltam, be is fújták de mégis én rugtam szabadrugást, úgy hogy előttem csak 1 védő állt, se kapus, semmi.
Akkor volt olyan hogy csak az én csapatom volt a pályán...a másik csapat a radar szerint kicsúszott a pláyáról így csak az ellenfél kapusa volt fent.
Gyors szabadrugásnál pedig volt olyan hogy szabálytalankodtam és mikor hozzáértem a labdához egyből ki bombáztam, haver benyomta a gyors szabadrugást és ahol épp járt a labda a levegőbe ott megállt és lepattant.....és onnan rugta.
Elég érdekes, majd még írok párat ha eszembe jutnak
Azért írjátok oda milyen platformon, mert ez pc-n volt.

#382 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 14:29

Amiket én korábban írtam, azok 360-on vannak...de úgy látom a legtöbb hiba ugyanaz mindenen!

#383 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 02. 04. 15:17

Ps3

#384 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 04. 16:32

Pc (de sztem a többibe is így van) : amikor már 3 vagy 4 piros labod van, akármit csinálsz nem ad többet, max. sárgát.
Pedig adhatna de asszem már 3 vagy 4 piros után (nem tom mi a határ) meg kellene szakítani a meccset mert 7 emberrel már nem állhat ki 1 csapat.KépKép

#385 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 15:01

Idézet

Pc (de sztem a többibe is így van) : amikor már 3 vagy 4 piros labod van, akármit csinálsz nem ad többet, max. sárgát.
Pedig adhatna de asszem már 3 vagy 4 piros után (nem tom mi a határ) meg kellene szakítani a meccset mert 7 emberrel már nem állhat ki 1 csapat.KépKép

Egy kis matek barátom....amúgy a valóságban adhat attól,csak akkor automatikusan az ellenfél nyer!KépKép
Üdv.:Zsombcu!

#386 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 15:04

Amúgy még játszotok??????Kép

#387 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 15:22

Idézet

Én 3-4 napja játszok megint fifát. Ezelőtt néha játszottam egy online be a pro meccset, vagy egy menedzser meccset. Mostanába napi több menedzser meccs és online 1v1.

#388 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 05. 17:03

Idézet

Idézet

Egy kis matek barátom....amúgy a valóságban adhat attól,csak akkor automatikusan az ellenfél nyer!KépKép
jól van hogy matek, de attól én még nem fogom tudni, mondjuk annyira nem is érdekel

#389 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 21:28

Idézet

Hát passzolokKép...ezt nem tudom. Viszont Én az esőt hiányolom....nincs is jobb egy vizes, csúszós pályánál. Viszont ami sokszor dühít, hogy a bíró mindig csak nekem fúj be. Általában olyankor, amikor az ellen közelít a kapuhoz. Volt olyan is, hogy megszereztem a labdát, futottam elöl Ő mögöttem...elesett, erre befújtak szabálytalanságot nekem...az annyába!!Kép...Meg van még pár apróbb hiba a játékban szerintem. Például, ha gólt lőssz, akkor a közönség jobban hangoskodna, dobálnák a pénztárblokkot! Valami ilyesmit!Kép
Amikor utoléred az embert és szabálytalanságot fúj ajánlom hogy zoomolj rá a karakterekre visszajátszásban mert észrevehetsz egy kis kézimunkátKép.Amúgy tom hogy idegesítő de találj ki vmi mást olyankor a szerelésre.Nem adok ki titkokat hátaha vmikokr játszunk egymás ellen KépKép
Gun dont kill people,only people kill people.

#390 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 08:05

Idézet

Idézet

Én 3-4 napja játszok megint fifát. Ezelőtt néha játszottam egy online be a pro meccset, vagy egy menedzser meccset. Mostanába napi több menedzser meccs és online 1v1.
Én már nem igazán játszom!Kép

#391 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 08:06

Idézet

Idézet

Idézet

jól van hogy matek, de attól én még nem fogom tudni, mondjuk annyira nem is érdekel
Hány piros kellene ahhoz ,hogy 7 ember legyen??Csak ki tudod számolni!Abból kivonsz egyet és a játék max annyi pirosat ad!!Kép

#392 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 08:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hány piros kellene ahhoz ,hogy 7 ember legyen??Csak ki tudod számolni!Abból kivonsz egyet és a játék max annyi pirosat ad!!Kép
A valóságban meg annyi a max! Mármint annyi ,hogy 7 ember legyen!

#393 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 08. 16:36

Kinek melyik csapat a kedvence? (Tudom hogy nehéz kérdés mert álltalában több is van az embernek.....)

#394 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 21:41

Hát figyu az úgy kezdődik hogy Bayern Munchen Über alles KépKép.Utána nekem mindegy csak szépen játszanak KépKép

#395 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 12:25

Idézet

Kinek melyik csapat a kedvence? (Tudom hogy nehéz kérdés mert álltalában több is van az embernek.....)
Manchester United, de ezt gondolom nem volt nehéz kitalálni.Kép

#396 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 09. 13:45

Idézet

Hát figyu az úgy kezdődik hogy Bayern Munchen Über alles KépKép.Utána nekem mindegy csak szépen játszanak KépKép
A Bayern úgyszintén és a Chelsea!!!

#397 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 17:53

Idézet

Idézet

A Bayern úgyszintén és a Chelsea!!!
Klub csapatban egyértelműen Barca!!!!!!!!!!!Válogatottak közül pedig a Brasil!Kép

#398 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 01:10

Klub csapatnak én is a barcát választom, meg mondjuk a Juve-t. De itt a westbrom az isten nekem!Kép

#399 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 14:52

Holnap Fifa 08 bajnokság a jövő házában Budapesten.Aki tud menjen el.Én sajna nem tok menni Kép.De remélem lessz még ilyen idén.Egyébként a Fifahungary - n tudtok jelentkezni.:)Sok sikert mindenkinek aki elmegy.

#400 Felhasználó inaktív   kozmatb 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 09:00

Hahó mindenkinek!Egy a kérdés nem több!Most lett meg nekem a Fifa08 ps2-re(eredeti). Van netem is. Hogy kell a kettőt összehozni.( fél éve van konzolom,amatőr vagyokKép)Azt se tudodom hol kezdjem!Tud valaki segíteni?Köszi!

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.