Új GK!
Elküldve: 2009. 01. 13. 14:42
Nem is emlékszem mikor....2007-ben.(8.hó)...merült fel egy új design, egy megújúlt GK-val kapcsolatban...néha azóta is terítéken van...s volt is már közben rácfelvarrás...de LESZ EGYÁLTALÁN MEGÚJULT GK VALAHA???? Tervben van még egyáltalán?
[color= #999999" class="Apple-style-span]//elsősorban a szerkesztőség válaszát várom//[/color]
Elküldve: 2009. 01. 14. 16:43
Idézet
Glek megoldja! CSATTTT!
Elküldve: 2009. 01. 14. 17:30
Idézet
Nem is emlékszem mikor....2007-ben.(8.hó)...merült fel egy új design, egy megújúlt GK-val kapcsolatban...néha azóta is terítéken van...s volt is már közben rácfelvarrás...de LESZ EGYÁLTALÁN MEGÚJULT GK VALAHA???? Tervben van még egyáltalán?
[color= #999999" class="Apple-style-span]//elsősorban a szerkesztőség válaszát várom//[/color]

#946 Guest__*
Elküldve: 2009. 01. 14. 17:37
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 01. 14. 17:47
Idézet
Idézet
Idézet
A színek ugye maradnak?
Elküldve: 2009. 01. 21. 15:58
Ha ilyen filmes meg zenei kedvenceket akarsz megjegyezni szerintem mehet a 'magamról'-hoz is. Viszont télleg jó lenne egy átfogó frissítés a kedvenc játékokhoz. Mert sok játéknak nincs borítója, az még oké, de egy rakat játék egyáltalán nincs benne a rendszerben.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2009. 01. 21. 17:51
Idézet
Kicsit felújithatnátok a kedvenc játékok adatbázist pl amit hiányolok: Max Payne 1, Mafia, Lagacy of Kain Defiance, Clive Barker's Undying, Syberia 1, Runaway 1, American McGee's Alice
Nagyon szuper lenne
Előre is köszi
szerk: és lecserélhetnétek a HL2 ep2 borítóját mert nem csak orange boxba van hanem van rendes borítója is kösziii
Ja meg állati nagy lenne ha beraknátok az adatlapra kedvenc filmek lapot de ez már tényleg túlzás
És még az is tökre jó lenne ha a 12 aktív forum ablak helyett mondjuk 15 lenne
Kedvenc előadók fülnek is örülnék
Nagyon szuper lenne
Előre is köszi
szerk: és lecserélhetnétek a HL2 ep2 borítóját mert nem csak orange boxba van hanem van rendes borítója is kösziii
Ja meg állati nagy lenne ha beraknátok az adatlapra kedvenc filmek lapot de ez már tényleg túlzás
És még az is tökre jó lenne ha a 12 aktív forum ablak helyett mondjuk 15 lenne
Kedvenc előadók fülnek is örülnék
A filmes és zenés kedvencek részleg nem hiszem, hogy megvalósul, hiszen nincs komoly filmes adatbázisunk, mint a játékok esetében, ahol ez könnyebben megvalósítható. Ahogy mások mondták, a bemutatkozásba simán belefér az ilyen.
Elküldve: 2009. 01. 21. 18:16
A Kövi design Kicsit lehetne DARK-osabb is:) PL: Fekete és akk bármi csak ne szivecskék:D SZal értitek:D vagy legyen babarózsaszín:D És azon Fekete halálfejekXD
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Elküldve: 2009. 01. 21. 19:20
Idézet
A Kövi design Kicsit lehetne DARK-osabb is:) PL: Fekete és akk bármi csak ne szivecskék:D SZal értitek:D vagy legyen babarózsaszín:D És azon Fekete halálfejekXD 
De komolyra fordulva: Őszintén szólva nincs ötletem hogyan lehetne még jobb az oldal...

Elküldve: 2009. 01. 21. 20:24
Idézet
Felvettem a játékokat, elvben már berakhatjátok őket a kedvencek közé. Ha bármi igény van, jelezzétek!
A filmes és zenés kedvencek részleg nem hiszem, hogy megvalósul, hiszen nincs komoly filmes adatbázisunk, mint a játékok esetében, ahol ez könnyebben megvalósítható. Ahogy mások mondták, a bemutatkozásba simán belefér az ilyen.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2009. 01. 21. 20:28
Én PSP-re a Meidevil: Resurrection-t látnám szívesen.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 01. 23. 21:30
The Getaway, The Getaway: Black Monday, TimeSplitters, TimeSplitters 2, TimeSplitters: Future Perfect és MediEvil: Resurrection felvéve.
Elküldve: 2009. 01. 23. 22:27
Idézet
De komolyra fordulva: Őszintén szólva nincs ötletem hogyan lehetne még jobb az oldal...
Hát nekem sincs ötletem... őszintén szólva egy új GK-t kellene ahhoz csinálni, csak persze más névvel!
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2009. 01. 23. 22:51
Idézet
Idézet
Hát nekem sincs ötletem... őszintén szólva egy új GK-t kellene ahhoz csinálni, csak persze más névvel!
Elküldve: 2009. 01. 24. 06:35
Óóóó azért sok mindenen lehetne csiszolni...pl beküldött hírek előbb kikerüljenek....pl időkorlátos bann.... hszgyűjtás átalakítása (esetlegesen a hírbeküldéssel összekapcsolva)... más avatarrendszer.... más rangozás....más design.
Marketingből tanultam egyszer, hogy ildomos 2-3 évente designt váltani, hogy fennmaradjon az érdeklődés. Nézzétek meg akármelyik nagy céget...pl cocacola...mindig új reklám, új matrica az üvegeken...csak a név marad....pl.
Szóval ráférne az oldalra a frissítés! Tudom jó ez így, meg minden...de akkor sem kell leragadni!
Elküldve: 2009. 01. 24. 08:52
Idézet
Óóóó azért sok mindenen lehetne csiszolni...pl beküldött hírek előbb kikerüljenek....pl időkorlátos bann.... hszgyűjtás átalakítása (esetlegesen a hírbeküldéssel összekapcsolva)... más avatarrendszer.... más rangozás....más design.
Marketingből tanultam egyszer, hogy ildomos 2-3 évente designt váltani, hogy fennmaradjon az érdeklődés. Nézzétek meg akármelyik nagy céget...pl cocacola...mindig új reklám, új matrica az üvegeken...csak a név marad....pl.
Szóval ráférne az oldalra a frissítés! Tudom jó ez így, meg minden...de akkor sem kell leragadni!
Elküldve: 2009. 01. 24. 10:43
Idézet
Gaming is beliving...
Elküldve: 2009. 01. 24. 11:38
Idézet
Idézet

Súgó
A téma zárva.