HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#941 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 13. 14:42

Nem is emlékszem mikor....2007-ben.(8.hó)...merült fel egy új design, egy megújúlt GK-val kapcsolatban...néha azóta is terítéken van...s volt is már közben rácfelvarrás...de LESZ EGYÁLTALÁN MEGÚJULT GK VALAHA???? Tervben van még egyáltalán?
[color= #999999" class="Apple-style-span]//elsősorban a szerkesztőség válaszát várom//[/color]

Kép
Kép
Kép

#942 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 13. 14:48

Glek megoldja! CSATTTT!Kép

#943 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 14. 16:43

Idézet

Glek megoldja! CSATTTT!Kép
Én??? Jámbor vagyok én, nem bántok senkit. Kép Kivéve aki OFFOL, meg FLAMEL, meg értelmetlen hozzászólásokat ír. KépKép

#944 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2009. 01. 14. 17:30

Idézet

Nem is emlékszem mikor....2007-ben.(8.hó)...merült fel egy új design, egy megújúlt GK-val kapcsolatban...néha azóta is terítéken van...s volt is már közben rácfelvarrás...de LESZ EGYÁLTALÁN MEGÚJULT GK VALAHA???? Tervben van még egyáltalán?
[color= #999999" class="Apple-style-span]//elsősorban a szerkesztőség válaszát várom//[/color]
hogy a viharba ne! Viszont jo munkahoz ido kell, hogy egy kopott, de talalo kozhellyel eljek. Le fog esni az állatok, olyan baromi jó lesz!
Kép
Kép

#945 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 17:36

Azt azért eláruljátok hol tart a fejlesztés? :Đ

#946 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 14. 17:37

Idézet

Idézet

hogy a viharba ne! Viszont jo munkahoz ido kell, hogy egy kopott, de talalo kozhellyel eljek. Le fog esni az állatok, olyan baromi jó lesz!
Akkor rózsaszín lesz?

#947 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 14. 17:47

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor rózsaszín lesz?
Hello kittys Kép
A színek ugye maradnak?

#948 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 15:58

Ha ilyen filmes meg zenei kedvenceket akarsz megjegyezni szerintem mehet a 'magamról'-hoz is. Viszont télleg jó lenne egy átfogó frissítés a kedvenc játékokhoz. Mert sok játéknak nincs borítója, az még oké, de egy rakat játék egyáltalán nincs benne a rendszerben.

#949 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 01. 21. 17:51

Idézet

Kicsit felújithatnátok a kedvenc játékok adatbázist pl amit hiányolok: Max Payne 1, Mafia, Lagacy of Kain Defiance, Clive Barker's Undying, Syberia 1, Runaway 1, American McGee's Alice
Nagyon szuper lenne Kép
Előre is köszi Kép

szerk: és lecserélhetnétek a HL2 ep2 borítóját mert nem csak orange boxba van hanem van rendes borítója is kösziii :Đ
Ja meg állati nagy lenne ha beraknátok az adatlapra kedvenc filmek lapot de ez már tényleg túlzás Kép
És még az is tökre jó lenne ha a 12 aktív forum ablak helyett mondjuk 15 lenne
Kedvenc előadók fülnek is örülnék Kép
Felvettem a játékokat, elvben már berakhatjátok őket a kedvencek közé. Ha bármi igény van, jelezzétek!

A filmes és zenés kedvencek részleg nem hiszem, hogy megvalósul, hiszen nincs komoly filmes adatbázisunk, mint a játékok esetében, ahol ez könnyebben megvalósítható. Ahogy mások mondták, a bemutatkozásba simán belefér az ilyen.

#950 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:16

A Kövi design Kicsit lehetne DARK-osabb is:) PL: Fekete és akk bármi csak ne szivecskék:D SZal értitek:D vagy legyen babarózsaszín:D És azon Fekete halálfejekXD Kép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#951 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 19:20

Idézet

A Kövi design Kicsit lehetne DARK-osabb is:) PL: Fekete és akk bármi csak ne szivecskék:D SZal értitek:D vagy legyen babarózsaszín:D És azon Fekete halálfejekXD Kép
Szerintem felesleges ennél darkosabb. De ha babarózsaszín akkor hello kitty! És akkor má reklámozhatnánk ezt

De komolyra fordulva: Őszintén szólva nincs ötletem hogyan lehetne még jobb az oldal...

#952 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 20:24

Idézet

Felvettem a játékokat, elvben már berakhatjátok őket a kedvencek közé. Ha bármi igény van, jelezzétek!

A filmes és zenés kedvencek részleg nem hiszem, hogy megvalósul, hiszen nincs komoly filmes adatbázisunk, mint a játékok esetében, ahol ez könnyebben megvalósítható. Ahogy mások mondták, a bemutatkozásba simán belefér az ilyen.
Az a helyzet, hogy én megpróbáltam a Getaway első és második részét, valamint a Timesplitters 2-öt és kapásból egyik sincs. Meg lehetne oldani?

#953 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 20:28

Én PSP-re a Meidevil: Resurrection-t látnám szívesen.Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#954 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 01. 23. 21:30

The Getaway, The Getaway: Black Monday, TimeSplitters, TimeSplitters 2, TimeSplitters: Future Perfect és MediEvil: Resurrection felvéve.

#955 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 22:27

Idézet

De komolyra fordulva: Őszintén szólva nincs ötletem hogyan lehetne még jobb az oldal...

Hát nekem sincs ötletem... őszintén szólva egy új GK-t kellene ahhoz csinálni, csak persze más névvel!KépKép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#956 Felhasználó inaktív   boxgamer12 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 23. 22:51

Idézet

Idézet

Hát nekem sincs ötletem... őszintén szólva egy új GK-t kellene ahhoz csinálni, csak persze más névvel!KépKép
a név maradjon szervezzenek versenyeket x360-on és ps3-monKép

#957 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 24. 06:35

Óóóó azért sok mindenen lehetne csiszolni...pl beküldött hírek előbb kikerüljenek....pl időkorlátos bann.... hszgyűjtás átalakítása (esetlegesen a hírbeküldéssel összekapcsolva)... más avatarrendszer.... más rangozás....más design.

Marketingből tanultam egyszer, hogy ildomos 2-3 évente designt váltani, hogy fennmaradjon az érdeklődés. Nézzétek meg akármelyik nagy céget...pl cocacola...mindig új reklám, új matrica az üvegeken...csak a név marad....pl.

Szóval ráférne az oldalra a frissítés! Tudom jó ez így, meg minden...de akkor sem kell leragadni!

Kép
Kép
Kép

#958 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 08:52

Idézet

Óóóó azért sok mindenen lehetne csiszolni...pl beküldött hírek előbb kikerüljenek....pl időkorlátos bann.... hszgyűjtás átalakítása (esetlegesen a hírbeküldéssel összekapcsolva)... más avatarrendszer.... más rangozás....más design.

Marketingből tanultam egyszer, hogy ildomos 2-3 évente designt váltani, hogy fennmaradjon az érdeklődés. Nézzétek meg akármelyik nagy céget...pl cocacola...mindig új reklám, új matrica az üvegeken...csak a név marad....pl.

Szóval ráférne az oldalra a frissítés! Tudom jó ez így, meg minden...de akkor sem kell leragadni!

Gif képek elfogadása avatarnak,hsz számláló kikapcsolása,kereső frissítése hogy pl. a Just Cause beírása után ne azt dobja ki hogy nincs találat(sokszor nem talál meg sokmindent)Hírbeküldéssel szerintem nincsen baj.Nincs ott szerintem semmi korlát.Egy videót/képet beszúrnak,ha kell javítanak a szövegen,és kirakják akkor amikor akarják.Valamikor fél óra után kikerül az egyik hír(gondolom,pont a napi híradag elött mert akkor ülnek oda megírni őket)valamikor pedig két nap után került ki az egyik.Lehetséges hogy megvárták azt a napot amikor nincs sok érdekesség és pótló hírnek rakták be az unalmas napra....

#959 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 10:43

Idézet

Mondjuk erre a Gamespot kiváló negatív példa. Alig-alig változtak, az "új deisgn" is egyenlő a régi apró ráncfelvarrásaival / felgyorsításával. Ennek ellenére igazad van. :Đ
Gaming is beliving...

#960 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 24. 11:38

Idézet

Idézet

Mondjuk erre a Gamespot kiváló negatív példa. Alig-alig változtak, az "új deisgn" is egyenlő a régi apró ráncfelvarrásaival / felgyorsításával. Ennek ellenére igazad van. :Đ
Kivételek erősítik a szabályt Kép
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49