HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#241 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 25. 07:06

Hello! Mégis fehér karácsonyunk van! Most néztem ki az ablakon! (Veszprém) /Alattam az avatarom/ :Đ

#242 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 25. 07:52

Idézet

Hello! Mégis fehér karácsonyunk van! Most néztem ki az ablakon! (Veszprém) /Alattam az avatarom/ :Đ

Mi ez baszki? Mutatóban esett valamennyi, hogy 9-re elolvadjon, ozt két hétig latyak legyen?

ESSEN MÁR NORMÁLISAN!

Kép
Kép
Kép

#243 Felhasználó inaktív   Kaos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 08:13

pfff napsütés Karácsonykor KépKép

#244 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 25. 11:55

Idézet

nah jah...nálunk esett 1 kis hó és már elkezdett olvadniKép

#245 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 14:52

Idézet

Idézet

nah jah...nálunk esett 1 kis hó és már elkezdett olvadniKép
Nálunk is esett de olyan keveset hogy meg se maradt, meg a nap is süt. De kit érdekel, volt fehérkarácsony, az már mindegy hogy csak tíz percig Kép

#246 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 25. 15:08

Egejsz ejjel enekeltem meg vedeltem havrokkal csajszival, de lenyeg vegig reggel hatig hullt a ho. Es most is nekifogott. Szep feher Karacsony Kép. Szeressuk az ilyet. cs az a kijencezerhaccazgété.....nyavalya

#247 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 27. 06:11

Hideg idő van. Nemrég jöttem be a kutyasétáltatásból. Nincs -20, de azért hideg van. És az is marad! Nagyon jó lenne ha igaz lenne amit mondanak, hogy legalább 3 hétig ez lesz. Sőt a nagyon hidegek sem kizártak. Akkor lehetne menni a balcsira korizni....de jó lenne....

Hó ugyan még nem esett, de a hóágyúknak hála, Eplény holnaptól síelhető!!! Ezt a képet 2 perce csinaáltam a webcamerájukkal:

http://91.82.255.56/...D=1230354469859

Kép
Kép
Kép

#248 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 30. 20:52

Veszprém: -6 C... James,holnap megfagysz a belvárosban,hacsak nem lesz Nálad egy laposüveg...!KépKép

#249 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 07. 10:17

Állítólag havaik nálunk...
De még csak most kezd manifesztálódni a hóesés...nagyon lassan indul be...de remélem esik vagy fél méter! (bocs Dcrysis)

Kép
Kép
Kép

#250 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 07. 10:32

Nálunk éppen hogy csak szállingózik a hó. Én most a munkahelyemen ülök a tetőtéri irodában. Kib*szott hideg van. Nagyon nagyon fázok.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#251 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 07. 10:33

Idézet

Nálunk éppen hogy csak szállingózik a hó. Én most a munkahelyemen ülök a tetőtéri irodában. Kib*szott hideg van. Nagyon nagyon fázok.
Korai volt az örömöm...is is abbamaradt az a kis szállíingózás is. Viszont a hideget nem érzem, dönget a radiátor.
Kép
Kép
Kép

#252 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 10:34

Idézet

De még csak most kezd manifesztálódni a hóesés...nagyon lassan indul be...de remélem esik vagy fél méter! (bocs Dcrysis)
Rá se ránts.Amíg tényleg nem esik fél méter.Tudjam végezni a dolgom akadály nélkül annyi elég.

#253 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 07. 10:38

Idézet

Idézet

Rá se ránts.Amíg tényleg nem esik fél méter.Tudjam végezni a dolgom akadály nélkül annyi elég.
Hát egyelőre a te imáid messzebb hallatszottak....
Kép
Kép
Kép

#254 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 10:44

Idézet

Idézet

Idézet

Hát egyelőre a te imáid messzebb hallatszottak....
Ámen testvér,ámen!Úgy látszik mégis megérte a sok hittan óra,a bérmálkozás,meg elsőáldozás.:Đ

#255 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 01. 07. 11:06

ótvar hideg van, havazik is (minimális). valami marha meg letekerte a fűtést. most estem be az irodába, azon kaptam magam, hogy majd megfagyok.

az ukránok mikor máskor szívóznának gázzal. együnk sok babot, oszt adjuk tovább az általa keltett bélgázt, az így ke letkezett gáz fűtőértéke még lehet, hogy jobb is :Đ

amúgy meg végre leszokóban vagyok a cigiről, 3. napja nem szívtam 1 szálat sem, ami nagy szó! amúgy annyira nem vészes, ajánlom mindenkinek (csak legyen sok rágnivaló fogpiszkáló a közelben, ill nem árt, ha van kaja is. esetenként egy lovat meg tudnék enni egy kád rízzsel!)

ja, egyébként poén, hogy eladtuk Kanadának az ország területén található, bazirohadtnagy földgázlelőhelyet. emlékeim szerint 200 évig elég tartalékot nyújtana az országnak. most Kanada viszi, kapunk belőle masszív 12%-ot. hurrá!
[color= #999999" class="Apple-style-span]-> válasz erre a blablában - tjames -[/color]

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#256 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 07. 13:34

Errefele ejszaka volt szep kis fagy,mar masodszor zsinorban.Nem lehet ramenni a golfpalyara,ma is itthon fogok rohadni.Inkabb esne.

#257 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 17:03

itt delőtt esett, de már elállt + fel is olvadtKép

#258 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 14. 07:24

Beb.szott az időjárás. Beb.szott a sípályának, beb.szott a közlekedésnek. Elnézést a csúnya szavakért, de ezek már így is a jelentősen cenzúrázott érzéseim szavakba öntve.
Ma hajnalban eleredt Veszprémben az ónos eső. Emellett mínusz fokok vannak. Ergo -> kapásból lefagy, ott is, ahol sózzák. Jégpáncél van az úton. Kajakra! Nem gyakran van ilyen... Kérdezem kollégámat, hogy most mi lesz a pesti utunkkal. (fél9 fele indulnánk) Aszongya, lehet hogy el kell indulnunk korábban. Mondom király! Nehogy megvárjuk, míg esetleg kicsit melegszik az idő, lesózzák az utakat...ááááá minek? Inkább menjünk most, s utazzunk 3 órát a 1.5 helyett. És akkor még nem számolok azzal, hogy hány baleset fogja lassítani a közlekedést? Azzal meg pláne nem, hogy esetleg mi is az árokban kötünk ki...
Annyi láma van az utakon, hogy hihetetlen. Mi a bánatok pék f.szának száll kocsiba ilyen kor az, aki balf.sz, és még a KRESZ-t sem tudja? mikor jöttem be a céghez kapásból két ilyen lámával is volt szerencsém talizni. Az egyik egyesben próbált meg felmenni az emelkedőn, padlóig nyomott gázzal....a másik meg egyszer csak megáll a pékség előtt az úton. Nem húzódott le, nem indexelt, hanem csak megállt. A mögötte lévő meg, (szintén gyakorlott sofőr) satufék. A kocsi meglendült, és talán bele is ment volna, ha a "leparkolt" kocsi nem gurult volna előrébb 2m-t. Komolyan mondom, végigüvöltöztem az utat a cégig. És akkor nekünk most kell pestre menni. Brávó...
SRY a sok offért....de ezen kellemes reggeli szívinfarktus közeli élményeim, szervesen az időjárásnak köszönhetők. Remélem nagyon hamar visszahül az idő, és vagy hó vagy semmi ne essék.
És üzenem a SKIARENA (http://www.skiarena.hu/) dolgozóinak: munkára fel, próbálják biztosítani a "már megszokott" jó minőségű pályákat! THX

Kép
Kép
Kép

#259 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 14. 08:04

Hát trágya idő van az biztos. Nem érdemes sehova sem menni...Kép

#260 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 07:32

'reggelt! Ma reggel majdnem lekéstem a Hévet annyira lassan tudtam csak menni a járdán. Ahol tudtam inkább mellette mentem, mert ott legalább nem csúszott annyira.

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.