HWSW Informatikai Kerekasztal: UFC 2009 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UFC 2009

#141 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 23. 10:47

tegnap nekem ismeglett a teljes, és hát picit csalódtam én többet vártam a demó után...
tulajdonképpen csak annyi hogy van benne sok bunyós akinek ha ugyanazt a stílust használják teljesen ugyanaz a mozgása,nincs különbség....
van egy karaktergeneráló mód, de nem estem hasra, ar arcformázás nekem nem sikerült, az ahogy a stílusokat keverhetjük egy vicc, vannak jó dolgok benne de nem igazán használható szerintem, bár lehet karrierben majd lehet feloldani pár cuccot nem tudom...
karriernek még az elején vagyok, semmi extra...
a játék jó csak azért én nem ezt vártam valahogy

#142 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 23. 11:04

Idézet

tegnap nekem ismeglett a teljes, és hát picit csalódtam én többet vártam a demó után...
tulajdonképpen csak annyi hogy van benne sok bunyós akinek ha ugyanazt a stílust használják teljesen ugyanaz a mozgása,nincs különbség....
van egy karaktergeneráló mód, de nem estem hasra, ar arcformázás nekem nem sikerült, az ahogy a stílusokat keverhetjük egy vicc, vannak jó dolgok benne de nem igazán használható szerintem, bár lehet karrierben majd lehet feloldani pár cuccot nem tudom...
karriernek még az elején vagyok, semmi extra...
a játék jó csak azért én nem ezt vártam valahogy

ne hülyéskedj... tegnap hivtam a srácot, ma megyek érte, és ps3ra persze... aztán most meg irtok h nem is olyan extra... na mind1... video alapján jonak tűnik, én nem várok sokat, és igy csalodás sem lesz :Đ

amugy meg video alapján nem látszik semmi extra... de izgulok az irányitás miatt... tényleg könynen elsajátitható, és ha fogod a lábát akkor nyomkodni kell egy gonbot 1000-rel vagy mi?

#143 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 23. 12:00

Idézet

tényleg könynen elsajátitható, és ha fogod a lábát akkor nyomkodni kell egy gonbot 1000-rel vagy mi?
A tutorialt párszor megcsinálod és menni fog és igen nyomkodni kell mint az őrült!

#144 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 12:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na most egy kicsit leraktam. Jelenleg 11-1 állok Rankedba.
Este télleg jó lenne nyomni pár mecset. James mikor lesz meg?
Hétfő délelőtt. De van egy bökkenő. Az egyik itteni fórumozó volt oly kedves, hogy kölcsönadta az egyik játékát, s már így is meg kellett kérnem hogy legyen 2-3 nap türelemmel. Nem akarok visszaélni a bizalmával. Másrészt rengeteg dolgom lesz jövő hét délutánonként esténként (vagy meló, vagy vendégség) szóval elképzelhető hogy cska a jövő hét második felében tudom berakni.
Ki lehetett ilyen rendes?Kép
Amúgy most olvasom a híreket és természetesen ebben a játékban is sok ember megtalálta a kiskapukat. A már nálunk is kapható Turbo controllert használnak így szinte lehetetlenség kijönni a szoritásukból!
Ehhez mit lehet hozzáfűzni?Kép
Olyan kontrollert én is szeretnék de Q drága sajnos. No majd ha egyszer sok pénzem lesz. Egy csomó játéknál tök jól kihaználható!
Jó dolog egy pl. fps-nél de egy ilyen dologban ahol az a lényeg hogy ki nyomja gyorsabban a gombot ott elég g*ciség benyomni.
Am én is szeretnék egyet a turbo miatt na és persze a mozgásérzékelő miatt!
Pontosan ez lenne a lényege, hogy ha amig lehet menekülhessen az ember.Engem már experten elkapott csunyán a gép és kétszer sikerült menekülni, de harmadikra ki lettem fárasztva és gilyotinba vágott, de megbosszultam a következö meccsen.Nekem sem ártana ilyen kar, de valahogy csalás szaga van a dolognak.

#145 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 12:30

Idézet

Idézet

tényleg könynen elsajátitható, és ha fogod a lábát akkor nyomkodni kell egy gonbot 1000-rel vagy mi?
A tutorialt párszor megcsinálod és menni fog és igen nyomkodni kell mint az őrült!
köszi, mindjárt játszom vele, csak hív a természet! :Đ + még le is kell vinnem a kutyát, aztán elmondom milyen! már nagyon várom hogy kiprobálhassam!

#146 Felhasználó inaktív   BTi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 13:34

jaj hej...allat ez a jatek cak most kicsit felhuuzott mert 9-0-0 nal vagyok...bajnoki cimen ( light heawy) es nem vagyok kepes megnyerni.....mindig a foldre rak es ott szetveri a fejem ( Rashad Evans ) az ellenfelem....ha valakinek van valami otlete v tippje ...kozolje velem :Đ elore is kosz

#147 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 15:47

Idézet

jaj hej...allat ez a jatek cak most kicsit felhuuzott mert 9-0-0 nal vagyok...bajnoki cimen ( light heawy) es nem vagyok kepes megnyerni.....mindig a foldre rak es ott szetveri a fejem ( Rashad Evans ) az ellenfelem....ha valakinek van valami otlete v tippje ...kozolje velem :Đ elore is kosz
én kb 3 órája csak exhibitionba játszom és mindig megnyerem... de mostmár rátettem expertre...mindig levernek... elkezdem mindjjárt a karriert...ésmég nem unom!!!

#148 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 24. 17:57

ez a classic fight mód elég jó ötlet szerintem...:Đ nekem tetszik
most tartok a griffin rua meccsnél, ott pontosan mit kell csinálni??
karrier meg érdekes...kát hogy nem lehet valós bunyósokkal is mint pl fight night-ba mert a kreált karakterek picit csúnyák.
amúgy lehet karrierben feloldani olyan cuccokat mint pl nadrág, hajak, tetkó...?

#149 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 27. 10:37

csak nekem van problémám a submission-ökkel vagy tényleg ilyen nehéz??
tudom hogyan kell azzzal nincs gond csak a gép ellen sose jön össze mindig ki tud bújni....ennyire kell fárasztani vagy mi ??
amúgy asszem online meccs beállításoknál találtam olyat hogy dlc fighters szal lehet akkor jönnek majd valamikor azok is :Đ

#150 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 11:49

Idézet

tudom hogyan kell azzzal nincs gond csak a gép ellen sose jön össze mindig ki tud bújni....ennyire kell fárasztani vagy mi ??
amúgy asszem online meccs beállításoknál találtam olyat hogy dlc fighters szal lehet akkor jönnek majd valamikor azok is :Đ
eléggé fáratnak kell lenni, amikor a zöld csik leszalad és csak a sárga van na akkor vagy még egy kis életnél kell bedobni egy szoritás, na akkor vagy sikerül vagy nem, de rögtön mégegyet ha esetleg nem jött össze akkor mégegy gyors szoritás, és tapout lesz belöle

#151 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 11:55

Idézet

sajnos a karrierel már 3szor mentem végig, és amiket felunlokoltam azok a különbözö nadrágok, és a szponzor logók amit szintén a nadrágra lehet rakni.itt bánom a tetkós dolgokat mert a gyári harcosoknálolyan jók van, de amugy meg a saját karakternél meg sztem nem a legjobbak

#152 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 27. 11:58

Idézet

Idézet

sajnos a karrierel már 3szor mentem végig, és amiket felunlokoltam azok a különbözö nadrágok, és a szponzor logók amit szintén a nadrágra lehet rakni.itt bánom a tetkós dolgokat mert a gyári harcosoknálolyan jók van, de amugy meg a saját karakternél meg sztem nem a legjobbak
A karrier módot már 3x kijátszottad???? Az igen... Akkor nem lehet valami hosszú...
Kép
Kép
Kép

#153 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 14:47

Idézet

Idézet

Idézet

A karrier módot már 3x kijátszottad???? Az igen... Akkor nem lehet valami hosszú...
sajnos ha bajnok leszek ott vége szakad, de sok vereséggel növelni lehet az idöt, ás persze a skilleket, amugy sajnos nem hosszú, de mint idöm engedi ami sok van gy egyszerre sokat tolom, kb 1 nap egy ember nálam.

#154 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 15:07

A demot probáltam és tetszik:)nekem még Ps-One van egy része,elég ol'school-os de jóKépKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#155 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 16:02

Nekem mára ígérték, hogy hozza a futár. De még eddig nem jött és asszem, hogy már nem is fog. Talán holnap mostmár tényleg a kezembe vehetem ezt a gammát! Kép A demot már rongyosra jáccottam. Bár amit még nem vágok, hogy amikor gyakoroltam a földharcnál a kar és fejfeszítéseket, azt az éles meccsen miért nem tudom megcsinálni???...Kép

#156 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 16:22

Idézet

Nekem mára ígérték, hogy hozza a futár. De még eddig nem jött és asszem, hogy már nem is fog. Talán holnap mostmár tényleg a kezembe vehetem ezt a gammát! Kép A demot már rongyosra jáccottam. Bár amit még nem vágok, hogy amikor gyakoroltam a földharcnál a kar és fejfeszítéseket, azt az éles meccsen miért nem tudom megcsinálni???...Kép
Felvehetnél livera és majd játszhatunk pár mecset!Kép

#157 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 27. 16:23

Idézet

Nekem hétfőn 18:00-ra ért házhoz, úgyhogy még van időd :Đ
Kép
Kép
Kép

#158 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 16:38

Ez a LIVE kérdés érdekes!! Amikor ezt az új gépet rákötöttem először a netre, akkor azonnal letöltötte magának az új dashboardot. Ami szerintem tök gagyi...olyan emo-snak tűnik.(pfheeejjjhhh..grrr)

De a lényeg, hogy ami nekem van leírásom a LIVE aktiválásáról, az itt már teljesen másképp ment. Nem volt szó semmi olyanról, hogy angol, vagy amerikai "vagyok-e"!Kép Egyszerüen meg kellett adjam az emil címem és a nick nevemet...ennyi. Utána már fennt is voltam! Elvileg!?:..demo-t, video-t simán le tudok húzni. De hogy ez most mi lehet valójában??? LIVE, vagy nem LIVE??? Azt nem tudom!!Kép

Az első gépemmel elvileg silver csomag járt. Gold talán nem!! Ehhez az újhoz pedig semmi se járt!!! Szóval ha ti tudjátok, hogy valójában hol is lehetek???? Akkor modzsááátok meeeg!!!!! Egyébként amint meg lesz a gamma, próbálkozom az online csatákkal. Majd jelzem nektek!!!Kép

#159 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 17:53

Idézet

Idézet

meccset velem is játszhatnál ha néha felnéznél a LIVEra

#160 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 18:16

Idézet

Idézet

Idézet

meccset velem is játszhatnál ha néha felnéznél a LIVEra
Beszéljünk meg egy időpontot és akkor fent leszek. Mikor lenne neked jó?
(Nekem a holnap, holnapután délelött is jó!)

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.