HWSW Informatikai Kerekasztal: UFC 2009 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UFC 2009

#161 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 27. 23:17

Idézet

eléggé fáratnak kell lenni, amikor a zöld csik leszalad és csak a sárga van na akkor vagy még egy kis életnél kell bedobni egy szoritás, na akkor vagy sikerül vagy nem, de rögtön mégegyet ha esetleg nem jött össze akkor mégegy gyors szoritás, és tapout lesz belöle
jaj én hud nélkül játszok de akkor majd megpróbálomKép
másik válaszodra igen már rájöttem én is kevés unlok cucc van még a gépek egyedül.....karrier nem jött be.
classic fight mód tetszik nekem még.
online nyomtam egyet de nagyon laggolt ez tényleg ilyen???

#162 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 28. 15:39

Nah engem meg jól megszivattak a Szeged Konzolnál!!Kép Elviekben már szerdán itt kellett volna legyen a játék, de nem jött még ma sem. Folyamatosan hitegettek! De megszívták, mert felhívtam a csomagküldőszolgálatot...hozzám, tőlük nem is jött rendelés!!!! (????) Felhívtam őket, hogy mi újság...erre közlik velem, hogy Képhááát ööö izééé...a lemez véletlenül megsérült a szállítás során és vissza lett küldve a csomagom hozzájuk. Mondom ilyen hülyeséget ne mondj már, hiszen ha gyári a lemez, akkor az kemény tokban van! Mire Ő, hááát ööö izééé de én ilyen "pufi zacsiba" raktam a játékot. Na mondom ne engem akarj megszivatni, a rendelésemet töröld létszives. Okés, de elmegyek megveszem drágábban a lemezt és akkor azt elküldöm a megbeszélt árban.Kép Mondom ez neked miért jó?? Hááát izééé...én már csináltam ilyet! Na okés, felejts el engem!!!

Úgyhogy máshonnan, újból meg kellett rendeljem ezt a gammát...talán a jövőhéten mostmár meg lesz. De megérte, mert 500 Ft-tal olcsóbban rendeltem meg!! Muhhahhhaaaaaaaa...csak nehogy ezekkel is így járjak!!

Ezzel itt szeretnék egy kis ingyen reklámot csinálni a Szeged Konzolnak, akik eredeti játékot, olcsón és 1 nap alatt leszállítanak neked!!!Kép

#163 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 28. 16:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem mára ígérték, hogy hozza a futár. De még eddig nem jött és asszem, hogy már nem is fog. Talán holnap mostmár tényleg a kezembe vehetem ezt a gammát! Kép A demot már rongyosra jáccottam. Bár amit még nem vágok, hogy amikor gyakoroltam a földharcnál a kar és fejfeszítéseket, azt az éles meccsen miért nem tudom megcsinálni???...Kép
Felvehetnél livera és majd játszhatunk pár mecset!Kép
meccset velem is játszhatnál ha néha felnéznél a LIVEra
Beszéljünk meg egy időpontot és akkor fent leszek. Mikor lenne neked jó?
(Nekem a holnap, holnapután délelött is jó!)
Ma délután...

#164 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 16:04

Idézet

Idézet

Idézet

meccset velem is játszhatnál ha néha felnéznél a LIVEra
Beszéljünk meg egy időpontot és akkor fent leszek. Mikor lenne neked jó?
(Nekem a holnap, holnapután délelött is jó!)
Ma délután...
Ma focizni megyek 6ra. Holnap?

#165 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 16:08

meglátjuk!

#166 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 16:16

Idézet

Nah engem meg jól megszivattak a Szeged Konzolnál!!Kép Elviekben már szerdán itt kellett volna legyen a játék, de nem jött még ma sem. Folyamatosan hitegettek! De megszívták, mert felhívtam a csomagküldőszolgálatot...hozzám, tőlük nem is jött rendelés!!!! (????) Felhívtam őket, hogy mi újság...erre közlik velem, hogy Képhááát ööö izééé...a lemez véletlenül megsérült a szállítás során és vissza lett küldve a csomagom hozzájuk. Mondom ilyen hülyeséget ne mondj már, hiszen ha gyári a lemez, akkor az kemény tokban van! Mire Ő, hááát ööö izééé de én ilyen "pufi zacsiba" raktam a játékot. Na mondom ne engem akarj megszivatni, a rendelésemet töröld létszives. Okés, de elmegyek megveszem drágábban a lemezt és akkor azt elküldöm a megbeszélt árban.Kép Mondom ez neked miért jó?? Hááát izééé...én már csináltam ilyet! Na okés, felejts el engem!!!

Úgyhogy máshonnan, újból meg kellett rendeljem ezt a gammát...talán a jövőhéten mostmár meg lesz. De megérte, mert 500 Ft-tal olcsóbban rendeltem meg!! Muhhahhhaaaaaaaa...csak nehogy ezekkel is így járjak!!

Ezzel itt szeretnék egy kis ingyen reklámot csinálni a Szeged Konzolnak, akik eredeti játékot, olcsón és 1 nap alatt leszállítanak neked!!!Kép

szegény te :Đ nembaj, legalább le tudtad cs.eszni azt a hü.lyét... de most mér, megérdemelte... hogfy lehet ilyet mondani... papirzacskoba... csak akkor lehet olyan ha nem eredeti... meg hogy megveszi és ugy adja neked... ez nem normális.... mindegy, jó az iyleneket elkerülni...

#167 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 16:25

Az zavart, hogy már 2 napja ki se mertem mozdulni itthonról, mert vártam a futárt. A végén pedig kiderül, hogy csak hitegetett. Végül Pestről rendeltem meg. Teljesen normálisak voltak. Elmondták, hogy kb. a jövőhét elején érkezik meg hozzájuk, mert kifogytak belőle. Ők is azt mondták, hogy a rendelés másnapján érkezik az árú. Hát majd látom mi lesz belőle. Remélem mostmár nem fogok csalódni...

#168 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 16:53

Idézet

Az zavart, hogy már 2 napja ki se mertem mozdulni itthonról, mert vártam a futárt. A végén pedig kiderül, hogy csak hitegetett. Végül Pestről rendeltem meg. Teljesen normálisak voltak. Elmondták, hogy kb. a jövőhét elején érkezik meg hozzájuk, mert kifogytak belőle. Ők is azt mondták, hogy a rendelés másnapján érkezik az árú. Hát majd látom mi lesz belőle. Remélem mostmár nem fogok csalódni...
bízzunk benne :Đ

#169 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 01. 14:47

Hogy a pék f.szában tudtok ti legnehezebb fokozaton játszani ezzel????? Mi a trükk?

Mostanra addig sikerült eljutnom beginner fokozaton, hogy nyerek. Sorban nyertem vagy 4-et. De nem éreztem a kontrollt. Volt hogy én 48%-os staminával léptem a harctérre, az ellenfél meg 100%-ossal. Az első menetben végig próbáltam leszorítani, de ez nem jött be. Aztán a második menetben egyszercsak az egyik pofonomtól megfeküdt. Egyik szemem örült, mert nyertem, a másik meg sírt, mert fingom nincs hogyan. Jó, én értem hogy jókor találtam el...nade akkor is. Tök vagylagos az egész. Van hogy egy meneten át ütöm a földöm, s nem is tud kiszabadulni. Aztán a második menetben már szinte nullázom a stamináját. Erre a harmadik menetben egy ütéssel megfektet. Könyörgöm, ha valakinek kétésfél percen át ütöm a fejét, miközben a földön van....ököl, könyök, kis és nagyütés felváltva.... hát annak már régen halottnak kéne lennie!!!

LIVE-ra meg egyszerűen nemtok felmenni. Ahogy elindul a játék, ledob a LIVE-ról. De frissítést nem kínál fel, szóval nem az a baj. Így viszont nemtok online harcolni, pedig ki akartam próbálni azt is. Bánatomban 4 ellenfelet kivertem SP-ben. De az a legnagyobb bajom a játékkal, hogy nincs a testközeli érzés mint a FN-ban. Itt elég egy rosszkor bekapott saller, ozt kandabatyu. Olyan, mint egy szerencsjáték. Mert azt a pillanatot eltalni, mikor épp ellent kell ütni...azt Q nehéz. Kíváncsi vagyok hogy menne élő emberek ellen, úgyhogy remélem rájövök mi a gond a MP részével nálam.

Azt meg meg sem merem kérdezni hogy hogy lehet hogy valaki már negyedszer viszi ki a karrier módot??? Hány órátok van már benne?????

Kép
Kép
Kép

#170 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 14:57

Szerintem az 1. menetben ne nagyon próbálkozz leszorítássál mert nem fog menni. A leszorítás attól függ hogy az ellenfélnek mennyi a staminája. Ha már alacsonyan van akkor mehet a leszorítás de általában 1. menetben még elég magasan van kivéve ha neked esett mint egy örült.

#171 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 01. 14:58

Idézet

Itt elég egy rosszkor bekapott saller, ozt kandabatyu.

ja de ha megnézel egy élő MMA meccset ott is pont ez van sokszor...
az hogy ütöd a földön és semmi lehet azért volt mert neki jók ebbe a pózban a védekező értékei vagy neked gyengék a támadók...

#172 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 01. 15:09

Persze hogy nincsenek még toppon a statjaim. De hogy lehet legnehezebb fokozaton 34:0-s eredmény elérni???

Meg sem merem próbálni azt a fokozatot! Még beginneren is olyan suta vagyok...hogy az hihetetlen. Hány óra után fogok belejönni???? 2-3 óra után azért jobban örülnék ha már menne egy kicsit..de nem érzem a sikert, akkor sem ha nyerek. Nem érzem, mert olyan "egyszer csak megtörtént" érzésem van.

Kép
Kép
Kép

#173 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 01. 15:49

Idézet

Persze hogy nincsenek még toppon a statjaim. De hogy lehet legnehezebb fokozaton 34:0-s eredmény elérni???

az azért túlzás szerintem...vagy valaki nagyon ügyes, de pl nagyon sok gyökér van online is beszorítanak és ugyanazt az ütést használják végig hogy mozdulni nem tudsz.....nagyon idegesítő....mikor véletlenül nem nyomja annyire meg benyomok egy takedownt és submission ott meg megvan halva mert bonyolódik a dolog...szánalmasak online...
na de témához visszaKép nekem is kellett 1-2 nap mire profibb lettem és majd azért rá lehet érezni mikor vagy veszélyben meg ilyesmik...én pl hud nélkül játszom mert az szart sem ér

#174 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 01. 15:53

Idézet

Idézet

az azért túlzás szerintem...vagy valaki nagyon ügyes, de pl nagyon sok gyökér van online is beszorítanak és ugyanazt az ütést használják végig hogy mozdulni nem tudsz.....nagyon idegesítő....mikor véletlenül nem nyomja annyire meg benyomok egy takedownt és submission ott meg megvan halva mert bonyolódik a dolog...szánalmasak online...
na de témához visszaKép nekem is kellett 1-2 nap mire profibb lettem és majd azért rá lehet érezni mikor vagy veszélyben meg ilyesmik...én pl hud nélkül játszom mert az szart sem ér
Mivel a HUD csak a cardiodat meg a staminádat mutatja...tényleg szinte felesleges. Max staminával is kaphatsz olyan taslit a nullástól, hogy egyből aláfexel az ibolyának!
Kép
Kép
Kép

#175 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 01. 15:55

Idézet

Idézet

Idézet

Mivel a HUD csak a cardiodat meg a staminádat mutatja...tényleg szinte felesleges. Max staminával is kaphatsz olyan taslit a nullástól, hogy egyből aláfexel az ibolyának!
szal akkor nem jött be a játék??
régebben te is lelkes voltál irántaKép

#176 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 16:39

Én sem használok HUD-ot, egyszerűen zavar ha ott van és kb semmit nem ér.

#177 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 17:01

Idézet

Meg sem merem próbálni azt a fokozatot! Még beginneren is olyan suta vagyok...hogy az hihetetlen. Hány óra után fogok belejönni???? 2-3 óra után azért jobban örülnék ha már menne egy kicsit..de nem érzem a sikert, akkor sem ha nyerek. Nem érzem, mert olyan "egyszer csak megtörtént" érzésem van.

sokat kell gyakorolni, nekem sem volt a legjobb a mérlegem az elején de szerencsémre hamar ráérzek az ilyen bunyos gammákra, mondhatni ebben vagyok otthon.De tapasztalataim szerint, ami ugy már 152 mecs(kb 4 karrier), én inkbb elöbb testre, és lábra fókuszálok, olykor egy kis földharc, a második menetben már megy támadás fejre, és gyakoribb a földharc, és a staminájának löttek,és ha eljutok a 3ik menetbe akkor dobom be a földharcot+szóritást, vagy állóharcban csak fejre olykor beijesztek tesre.Ki kell benne tapasztalni, mert egy jó példa, hogy az elsö karakterem overallja 76-os(nagyjából mindre probáltam addni skillt hogy kiegyensulyozott legyen), de valahogy nem tom megverni forrest Grifinnel aki pedig 91es.kaptam már igy az elsö menetben submissiont is.

a legkeményebb fokozaton csak azért jobb nekem, mert nem mindig nyerek, igy nem unom el.az hogy jókor csuszik be egy ütés az sem rossz, de nekem sem sziompi hogy villám KO-t csionálhatok, de karrierben szoktam neki örülni ha esetleg már neccesebb a menet.Érdekes a rendszer benne de még mindig tetszik, és az irányitást csipöböl vágom(persze elég sok meccsem volt hogy gyakoroljak)

#178 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 01. 18:30

Idézet

Idézet

sokat kell gyakorolni, nekem sem volt a legjobb a mérlegem az elején de szerencsémre hamar ráérzek az ilyen bunyos gammákra, mondhatni ebben vagyok otthon.De tapasztalataim szerint, ami ugy már 152 mecs(kb 4 karrier), én inkbb elöbb testre, és lábra fókuszálok, olykor egy kis földharc, a második menetben már megy támadás fejre, és gyakoribb a földharc, és a staminájának löttek,és ha eljutok a 3ik menetbe akkor dobom be a földharcot+szóritást, vagy állóharcban csak fejre olykor beijesztek tesre.Ki kell benne tapasztalni, mert egy jó példa, hogy az elsö karakterem overallja 76-os(nagyjából mindre probáltam addni skillt hogy kiegyensulyozott legyen), de valahogy nem tom megverni forrest Grifinnel aki pedig 91es.kaptam már igy az elsö menetben submissiont is.

a legkeményebb fokozaton csak azért jobb nekem, mert nem mindig nyerek, igy nem unom el.az hogy jókor csuszik be egy ütés az sem rossz, de nekem sem sziompi hogy villám KO-t csionálhatok, de karrierben szoktam neki örülni ha esetleg már neccesebb a menet.Érdekes a rendszer benne de még mindig tetszik, és az irányitást csipöböl vágom(persze elég sok meccsem volt hogy gyakoroljak)

VillámKO???? HOGYAN?
Kép
Kép
Kép

#179 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 01. 18:33

Idézet

Idézet

szal akkor nem jött be a játék??
régebben te is lelkes voltál irántaKép
Szeretném szeretni...de nem jött be eddig....Árkád. Ha egyszerre nyomunk valamit, akkor az épp előbb nyomó ütése elindul, az én karakterem meg áll mint egy f.sz. el sem indítja az ütést. De így van a védelem is. El kell engednem a gombot és újra nyomi, ha betalál egy ütés. Hát milyen ez?
Kép
Kép
Kép

#180 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 01. 19:05

Idézet

Idézet

Idézet

Szeretném szeretni...de nem jött be eddig....Árkád. Ha egyszerre nyomunk valamit, akkor az épp előbb nyomó ütése elindul, az én karakterem meg áll mint egy f.sz. el sem indítja az ütést. De így van a védelem is. El kell engednem a gombot és újra nyomi, ha betalál egy ütés. Hát milyen ez?
hát én nem tudom védekezés nálam nem ilyen, lehet folyamatosan nyomni és védi az ütéseket...persze attól függ milyet kapsz és hova, hogyan védekezel, de az alaprendszerrel semmi gond.
amikor eggyszerre indítunk tényleg érdekes szokott lenni de azért nem olyan durva.
árkád! mihez képest? azért ebben a műfajban még odébb van fight night szintű kidolgozottság mert itt jóval több a lehetőség mozgásfajta....
ütések is szabadabbak pl supermanpunch....rúgások, földharc bírkózás pankráció jiujitsu....több mindenre kell figyelniük nemcsak ütés elhajlás (most hogy így végiggondolom ez ki is maradt a játékbólKép) és védekezés mint egy box programnál....szóval azért illik elnézőbbnek lenni iránta

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.