Idézet

másik válaszodra igen már rájöttem én is kevés unlok cucc van még a gépek egyedül.....karrier nem jött be.
classic fight mód tetszik nekem még.
online nyomtam egyet de nagyon laggolt ez tényleg ilyen???
Elküldve: 2009. 05. 27. 23:17
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 28. 15:39
Nah engem meg jól megszivattak a Szeged Konzolnál!! Elviekben már szerdán itt kellett volna legyen a játék, de nem jött még ma sem. Folyamatosan hitegettek! De megszívták, mert felhívtam a csomagküldőszolgálatot...hozzám, tőlük nem is jött rendelés!!!! (????) Felhívtam őket, hogy mi újság...erre közlik velem, hogy
hááát ööö izééé...a lemez véletlenül megsérült a szállítás során és vissza lett küldve a csomagom hozzájuk. Mondom ilyen hülyeséget ne mondj már, hiszen ha gyári a lemez, akkor az kemény tokban van! Mire Ő, hááát ööö izééé de én ilyen "pufi zacsiba" raktam a játékot. Na mondom ne engem akarj megszivatni, a rendelésemet töröld létszives. Okés, de elmegyek megveszem drágábban a lemezt és akkor azt elküldöm a megbeszélt árban.
Mondom ez neked miért jó?? Hááát izééé...én már csináltam ilyet! Na okés, felejts el engem!!!
Úgyhogy máshonnan, újból meg kellett rendeljem ezt a gammát...talán a jövőhéten mostmár meg lesz. De megérte, mert 500 Ft-tal olcsóbban rendeltem meg!! Muhhahhhaaaaaaaa...csak nehogy ezekkel is így járjak!!
Ezzel itt szeretnék egy kis ingyen reklámot csinálni a Szeged Konzolnak, akik eredeti játékot, olcsón és 1 nap alatt leszállítanak neked!!!
Elküldve: 2009. 05. 28. 16:01
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 28. 16:04
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 28. 16:16
Idézet
Nah engem meg jól megszivattak a Szeged Konzolnál!! Elviekben már szerdán itt kellett volna legyen a játék, de nem jött még ma sem. Folyamatosan hitegettek! De megszívták, mert felhívtam a csomagküldőszolgálatot...hozzám, tőlük nem is jött rendelés!!!! (????) Felhívtam őket, hogy mi újság...erre közlik velem, hogy
hááát ööö izééé...a lemez véletlenül megsérült a szállítás során és vissza lett küldve a csomagom hozzájuk. Mondom ilyen hülyeséget ne mondj már, hiszen ha gyári a lemez, akkor az kemény tokban van! Mire Ő, hááát ööö izééé de én ilyen "pufi zacsiba" raktam a játékot. Na mondom ne engem akarj megszivatni, a rendelésemet töröld létszives. Okés, de elmegyek megveszem drágábban a lemezt és akkor azt elküldöm a megbeszélt árban.
Mondom ez neked miért jó?? Hááát izééé...én már csináltam ilyet! Na okés, felejts el engem!!!
Úgyhogy máshonnan, újból meg kellett rendeljem ezt a gammát...talán a jövőhéten mostmár meg lesz. De megérte, mert 500 Ft-tal olcsóbban rendeltem meg!! Muhhahhhaaaaaaaa...csak nehogy ezekkel is így járjak!!
Ezzel itt szeretnék egy kis ingyen reklámot csinálni a Szeged Konzolnak, akik eredeti játékot, olcsón és 1 nap alatt leszállítanak neked!!!
Elküldve: 2009. 05. 28. 16:25
Elküldve: 2009. 05. 28. 16:53
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 01. 14:47
Hogy a pék f.szában tudtok ti legnehezebb fokozaton játszani ezzel????? Mi a trükk?
Mostanra addig sikerült eljutnom beginner fokozaton, hogy nyerek. Sorban nyertem vagy 4-et. De nem éreztem a kontrollt. Volt hogy én 48%-os staminával léptem a harctérre, az ellenfél meg 100%-ossal. Az első menetben végig próbáltam leszorítani, de ez nem jött be. Aztán a második menetben egyszercsak az egyik pofonomtól megfeküdt. Egyik szemem örült, mert nyertem, a másik meg sírt, mert fingom nincs hogyan. Jó, én értem hogy jókor találtam el...nade akkor is. Tök vagylagos az egész. Van hogy egy meneten át ütöm a földöm, s nem is tud kiszabadulni. Aztán a második menetben már szinte nullázom a stamináját. Erre a harmadik menetben egy ütéssel megfektet. Könyörgöm, ha valakinek kétésfél percen át ütöm a fejét, miközben a földön van....ököl, könyök, kis és nagyütés felváltva.... hát annak már régen halottnak kéne lennie!!!
LIVE-ra meg egyszerűen nemtok felmenni. Ahogy elindul a játék, ledob a LIVE-ról. De frissítést nem kínál fel, szóval nem az a baj. Így viszont nemtok online harcolni, pedig ki akartam próbálni azt is. Bánatomban 4 ellenfelet kivertem SP-ben. De az a legnagyobb bajom a játékkal, hogy nincs a testközeli érzés mint a FN-ban. Itt elég egy rosszkor bekapott saller, ozt kandabatyu. Olyan, mint egy szerencsjáték. Mert azt a pillanatot eltalni, mikor épp ellent kell ütni...azt Q nehéz. Kíváncsi vagyok hogy menne élő emberek ellen, úgyhogy remélem rájövök mi a gond a MP részével nálam.
Azt meg meg sem merem kérdezni hogy hogy lehet hogy valaki már negyedszer viszi ki a karrier módot??? Hány órátok van már benne?????
Elküldve: 2009. 06. 01. 14:57
Elküldve: 2009. 06. 01. 14:58
Idézet
Itt elég egy rosszkor bekapott saller, ozt kandabatyu.
Elküldve: 2009. 06. 01. 15:09
Persze hogy nincsenek még toppon a statjaim. De hogy lehet legnehezebb fokozaton 34:0-s eredmény elérni???
Meg sem merem próbálni azt a fokozatot! Még beginneren is olyan suta vagyok...hogy az hihetetlen. Hány óra után fogok belejönni???? 2-3 óra után azért jobban örülnék ha már menne egy kicsit..de nem érzem a sikert, akkor sem ha nyerek. Nem érzem, mert olyan "egyszer csak megtörtént" érzésem van.
Elküldve: 2009. 06. 01. 15:49
Idézet
Persze hogy nincsenek még toppon a statjaim. De hogy lehet legnehezebb fokozaton 34:0-s eredmény elérni???
Elküldve: 2009. 06. 01. 15:53
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 01. 15:55
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 01. 16:39
Elküldve: 2009. 06. 01. 17:01
Idézet
Meg sem merem próbálni azt a fokozatot! Még beginneren is olyan suta vagyok...hogy az hihetetlen. Hány óra után fogok belejönni???? 2-3 óra után azért jobban örülnék ha már menne egy kicsit..de nem érzem a sikert, akkor sem ha nyerek. Nem érzem, mert olyan "egyszer csak megtörtént" érzésem van.
sokat kell gyakorolni, nekem sem volt a legjobb a mérlegem az elején de szerencsémre hamar ráérzek az ilyen bunyos gammákra, mondhatni ebben vagyok otthon.De tapasztalataim szerint, ami ugy már 152 mecs(kb 4 karrier), én inkbb elöbb testre, és lábra fókuszálok, olykor egy kis földharc, a második menetben már megy támadás fejre, és gyakoribb a földharc, és a staminájának löttek,és ha eljutok a 3ik menetbe akkor dobom be a földharcot+szóritást, vagy állóharcban csak fejre olykor beijesztek tesre.Ki kell benne tapasztalni, mert egy jó példa, hogy az elsö karakterem overallja 76-os(nagyjából mindre probáltam addni skillt hogy kiegyensulyozott legyen), de valahogy nem tom megverni forrest Grifinnel aki pedig 91es.kaptam már igy az elsö menetben submissiont is.
a legkeményebb fokozaton csak azért jobb nekem, mert nem mindig nyerek, igy nem unom el.az hogy jókor csuszik be egy ütés az sem rossz, de nekem sem sziompi hogy villám KO-t csionálhatok, de karrierben szoktam neki örülni ha esetleg már neccesebb a menet.Érdekes a rendszer benne de még mindig tetszik, és az irányitást csipöböl vágom(persze elég sok meccsem volt hogy gyakoroljak)
Elküldve: 2009. 06. 01. 18:30
Idézet
Idézet
sokat kell gyakorolni, nekem sem volt a legjobb a mérlegem az elején de szerencsémre hamar ráérzek az ilyen bunyos gammákra, mondhatni ebben vagyok otthon.De tapasztalataim szerint, ami ugy már 152 mecs(kb 4 karrier), én inkbb elöbb testre, és lábra fókuszálok, olykor egy kis földharc, a második menetben már megy támadás fejre, és gyakoribb a földharc, és a staminájának löttek,és ha eljutok a 3ik menetbe akkor dobom be a földharcot+szóritást, vagy állóharcban csak fejre olykor beijesztek tesre.Ki kell benne tapasztalni, mert egy jó példa, hogy az elsö karakterem overallja 76-os(nagyjából mindre probáltam addni skillt hogy kiegyensulyozott legyen), de valahogy nem tom megverni forrest Grifinnel aki pedig 91es.kaptam már igy az elsö menetben submissiont is.
a legkeményebb fokozaton csak azért jobb nekem, mert nem mindig nyerek, igy nem unom el.az hogy jókor csuszik be egy ütés az sem rossz, de nekem sem sziompi hogy villám KO-t csionálhatok, de karrierben szoktam neki örülni ha esetleg már neccesebb a menet.Érdekes a rendszer benne de még mindig tetszik, és az irányitást csipöböl vágom(persze elég sok meccsem volt hogy gyakoroljak)
Elküldve: 2009. 06. 01. 18:33
Idézet
Idézet
Mivel a HUD csak a cardiodat meg a staminádat mutatja...tényleg szinte felesleges. Max staminával is kaphatsz olyan taslit a nullástól, hogy egyből aláfexel az ibolyának!
Elküldve: 2009. 06. 01. 19:05
Idézet
Idézet
Idézet