Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 06. 19. 21:28
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 19. 21:33
Idézet
Idézet
Idézet
Ezt hogy érted? Amőgy meg nem volt lehetőségem belejönni. Nem játszottam vele hetek óta
Elküldve: 2009. 06. 19. 21:44
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Ezt hogy érted? Amőgy meg nem volt lehetőségem belejönni. Nem játszottam vele hetek óta
Elküldve: 2009. 06. 19. 23:36
Idézet
én azér irtam hogy a fölharcban nyerö lehetnék, mert nem szeretem engedni az ellent, amugy egy kis tutorial:-elöbb sorozok-rugások, ütések, és ezek kombinációi fejre-testre-lábra.És a megfelelö pillanatban földre vitel, és ott jól letámadva a kifáradásnál submission.De az álló harcal sincs semmi bajom, mert az is nyerö-szeretek mindenben benne lenni, és nem csak egy fajta stilusra koncentrálni!
a kickbox az azért fix, mert ugye tudok fejre keményeket ütni, de ugyanakkor rugni is,szal kézzel-lábbal.a wrestling meg csak azért, mert pár szoritásból ugy lehet ki szabaduéni, hogy közben földhöz csapom az ellent, viszont a BJJ meg látványos-technikás...szóval azzal meg nagyon sokolyan csatám volt, amikor a földön alul voltam, de mégis szoritással nyertem.Engem a karrier része azért fog meg, mert van karakter készités, és lévén bele is élem magam, szóal brutko kinézet, olyan igazi harcos, nadrág szponzorok felrakása, és bár szegényes a tatto választék azért az is.a fejlödés én másképp csiáltam volna meg, mert tény a küzdö stilusokat elég nehéz fejleszteni, nekem egyszer sikerült eddig hogy a lv 3on volt de annak is az elején, na de mind1.
azért a UFC 2009 Undisputed a szivemhez nött, és nem tom mennyi esélyt adok a FN4-nek, mert bár sztem a boxot, de mégis csak sport.De a UFC meg igazi küzdelem, ami nem egy leány álom, föleg a kesztyüket, és a tény hogy szabad küzdö stilus csekély szabályzattal.De a legjobb az MMA, na azok Gladiátorok, bocs egy kicsit elkalandoztam....lényeg a lényeg jó játék, és sajnos nincs live-om, mert néhány GK-ssal összemérném magam, nagon sziovesen.
Elküldve: 2009. 06. 22. 12:43
Elküldve: 2009. 06. 22. 12:53
Idézet
Én rájöttem az okosságra.Ha levisz akkor az RS-hez nyúlj csak, mégpedig úgy hogy lehúzod majd balra egy negyedkört.Ezt többször megcsinálod, először letolja magáról a faszit majd lábbal lerúgja.2-3 alkalom után fel tudsz állni.
Én csak ennyit csinálok és midnig fel tudok állni, igaz nem mindig elsőre.
Elküldve: 2009. 06. 22. 13:01
Idézet
elöször is, nem mindegyik szoritásból lehet könnyen kibujni, és a megfelelö tulajdonságokat kell felnyomni-ground grapple offense-defense.annyit tesz hogy földharcban a fogásbol jobban támadsz ill védekezel, és itt a submission is ugyan ez.ground grapple offense-defense és a submission offense defense eléggé felvan nálam nyomva és mégis vesztettem már igy, sztem ez azért lehet mert nem mindegyik fogásból enged kibulyni
amugy egy tanács-a küzdö stilusok plusz skileket adnak néhány tulajdonsághoz-példa BJJ:-a ground grapple offense-hez +7 skilleket ad és a defense-hez is, de a submission offense defense-hez +11 azaz ha te felnyomod a submission-zt 70re akkor z 81et jelent majd, de ez minden stilusnál változik-create a fighter-ben igy van, gondolom a carrierben is csak fejlettnek kell lennie
remélem tudtam segiteni!
Elküldve: 2009. 06. 22. 13:18
Elküldve: 2009. 06. 22. 13:39
Idézet
a fejlesztés ugy megy álam, hogy sok spar pontot felhamozok, és egyhuzásra fejlesztem példaképp 60ra,amiket sürübben használok azokat amugyis nagyobbra, pl a clinch grapple az az amikor állóharban megfogod majd fölre huzod, dobod vagy lököd.ezt sem árt. amugy probáld egyenletesen tuningolni az embert mert nálam a kickbox ugy néz ki hogy az ütés támadás és védés az ugy 70-en vagy fölötte kell álljon, és a rugás is, elég nehéz igy elmondani, de tényleg egyenletesen jött be eddig nekem a dolog de figyelj hogy mindet eléggé huzz fel, mert nem tudhatod hogy mire lehet szükség egy meccs közben.
a submission ugy néz ki, hogy elöbb le kell fárasztani az ellent, és csak aztán csinálni, a kéz és láb elég hatásos tud lenni, de a nyak szoritás is jó buli.a müködése egyszerü, lenyomod a jobb kart és elkezd szoritani, de ne tekergesd, hanem inkább a gombokat nyomogatod-a,y,x,b.a védése is egyszerü, föleg ha elég nagyra van huzva, mert wrestlingnél néha a földhöz is tudod csapni az ellent, és csak a gombokat kell használni, de azt is lehet csinálni a wrestlingnél, hogy a jobb kart csavarod addig még nem áll fel a szoritásból, de nem teljesen, és aztán a gombokat nyomni.
valahogy igy müködik, és a wreslingböl jobb vagyok mint másból, és a kickboxból, a többit nem nagyon probálgattam, de hasonlo lehet a többiböl is.rem segitettem
Elküldve: 2009. 06. 22. 15:25
Elküldve: 2009. 06. 22. 15:50
Idézet
Valószínűleg ez lehetett a gond.Elvileg 7 évet lehet lejátszani.
Elküldve: 2009. 06. 22. 16:02
Elküldve: 2009. 06. 22. 16:03
Idézet
Idézet
Valószínűleg ez lehetett a gond.Elvileg 7 évet lehet lejátszani.
Elküldve: 2009. 06. 22. 18:36
Elküldve: 2009. 06. 22. 19:57
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:06
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:15
Idézet
Idézet
kb annyi a lényeg, hogy ki kell fárasztani az embert, annyira hogy kb elég piros legyen a csikja(legalábbis ugy játszok hogy lássam az életerömet, fitségemet)
Ha piros akkor van esély hogy lemegy nullra az ereje, vagy kedve ahogy tetszik, és nyert ügyed van, de nálam is fordul elö hogy pl még mindig képes föld visszavágni vagy kibujni, igazából itt inkább a skillek számitanak.
amugy köszi a mester cimet, de nem szolgáltam rá ugy érzem, mert sajnos nincs liveom, pedig egy két nagyarcúz pl az elöttem komentálot, hogy az ilyen játékosok miért nincsenek neten, humorosan csak annyit hogy mert nem akarom lealázni az arcát.
visszatérve az a legjobb modszer ha advanced szinten mész rá a dologra, mert experten már komoly a tét, advanceden is, de ott legalább enged dolgokat csinálni, de sok sikert meg amugy is sok gyakorlást kiván ez a része játéknak.még egy tipp, testre üttni rugni ill lábra rugni a legjobb élet csökkentés.
sok skiert
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:29
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:31
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:34
Idézet
Idézet