HWSW Informatikai Kerekasztal: UFC 2009 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UFC 2009

#201 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 03. 04:36

Idézet

James, Te bunyózni nem tudsz...én meg még mindig a játékkal játszani! Kép Bár ma felhívtak, hogy pár napon belül megérkezik hozzájuk és tudják küldeni.. Nekem az a kínom, hogy itt már mindenki túl van az első 30-40 meccsén, meg már 3x végigvitték...én meg még mindg csak a demo-t nyúzom!Kép Ez se jobb semmivel!! Te legalább már harcoltál legalább 10 különböző emberrel!

Még nem játszottam annyit...

De a karakterem már 88-as! ! ! És taláááán kezdek belejönni is! :Đ Tegnap tanulgattuk Daveouttal (na jó, mondjuk úgy hogy ő tanított) és így már jobb. Kezdek belejönni.

Kép
Kép
Kép

#202 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 03. 08:27

Holnap CSATTTTTT!

Kép

#203 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 03. 16:58

Életem legjobb meccsét játszottam. Rank 3 -as vagyok, kihívott egy rank 1 -es (sárga háttér meg minden) elfogadtam. A következő képpen zajlott a mérkőzés:
Elindulok, elkezdem sorozni pár ütéssel, 1-2 be is ment, majd egy kickboxos nyakrúgás. Hátrálok, megint odamegyek, rúgok rá egyet ütök párat, aztán ő üt egyet, aztán megint hátra lépek. Előre, megint elkezdem ütni, aztán hírtelen ő üt és K.O.Kép
10 másodperc volt kb. a mérkőzés:) Kicsit se voltam ideges.Kép

#204 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 19:25

Hali! Az mé van h LIVEon sok ellen mellett ott van egy diszkókömb az én nevem mellettpedig nincs???

#205 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 03. 21:51

Idézet

Életem legjobb meccsét játszottam. Rank 3 -as vagyok, kihívott egy rank 1 -es (sárga háttér meg minden) elfogadtam. A következő képpen zajlott a mérkőzés:
Elindulok, elkezdem sorozni pár ütéssel, 1-2 be is ment, majd egy kickboxos nyakrúgás. Hátrálok, megint odamegyek, rúgok rá egyet ütök párat, aztán ő üt egyet, aztán megint hátra lépek. Előre, megint elkezdem ütni, aztán hírtelen ő üt és K.O.Kép
10 másodperc volt kb. a mérkőzés:) Kicsit se voltam ideges.Kép
Na én igy vagyok azzal hogy az elsö kreált emberem jiába 76os overállu, de egy 90essel sem birok vele, kaptam igy submissiont az elsö menetben, ez se rossz, de élvezem még mindig!

#206 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 03. 22:12

nemtom nekem a saját karik mindig nagyon gyengék...mind1 is nekem most a kedvenc Frank Mir, stílusa bejött nagyon, muay thay tudja azt a térdelős ugrást meg máshogy üt mint a többi thaiboxos inkább olyan boxolósan elég erőset, fejre is tud szépet rúgni, subbmission-ben meg verhetetlen...
villám K.O-val még soha nem is találkoztam valahogy...

#207 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:51

Na szóval leirnék ide egy ujjab tapasztalatot, ezuttal nem karrieres emberröl hanem simán crate a fighterröl.

Valahogy sikerült 87es overált összehoznom, és csak azokra a támadásokra adtam több skillt amiket eleve töbször használok is, és a védekezés része probáltam egyenletesen elosztani, és lényeg a lényeg hogy kickbox, BJJ eggyütt igy igen veszélyes volt, szinte az összes földharban nyertem, defens pociciobol offensre és utána püfölés, és a legvégén megfogtam amikor álltunk, és hirtelen a keét a fölre huztam majd szoritás, és életem egyik leg látványosabb és szorosabb meccsét vivtam. 4 meneten keresztül dörrentek a taslik, majd az 5ikben submission és nyertem, mégegyszer valami nagyon jó lett a meccs.

#208 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 08:54

No a tegnapi napon megérkezett hozzám eme remekmű!!! Azonnal belekezdtem az ismerkedésbe és több kérdés is megfogalmazódott bennem! Előszöris miért van az, hogy karriert nem tudok egy már meglévő játékossal kezdeni? Olyannal, aki valós játékos!?...ez szerintem egy kicsit hiba a játékban. De nincs jelentősége, mert csináltam új játékost. Itt volt az első megakadásom. Ezek a fight skills-ek micsodák?? Akkor miért volt az, hogy csináltam egy muai thai harcost...szép és jó is volt, viszont nem rúgott fejre!!!!!! Csak testre és lábra. Utána csináltam egy kick boxost...no az már rúgott fejre is. Én még a karrier elején vagyok. Kérdezni szeretném, hogy amikor két meccs között edzek, akkor mit javasoltok az edzéssel kapcsolatban? Azt tudom, hogy edzeni kell erőre, gyorsaságra és cardiora...de milyen arány a megfelelő? Mert kicsit idegesít, hogy amíg az ellen max életcsíkkal lép ki a pályára, addig én csak a felével és az is barna....Akkor a földharcomat hogyan tudom fejleszteni? Sokatoknak ezek már biztos egyszerű dolgok, de én csak most tudtam elkezdeni...

#209 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 07. 12:53

Idézet

No a tegnapi napon megérkezett hozzám eme remekmű!!! Azonnal belekezdtem az ismerkedésbe és több kérdés is megfogalmazódott bennem! Előszöris miért van az, hogy karriert nem tudok egy már meglévő játékossal kezdeni? Olyannal, aki valós játékos!?...ez szerintem egy kicsit hiba a játékban. De nincs jelentősége, mert csináltam új játékost. Itt volt az első megakadásom. Ezek a fight skills-ek micsodák?? Akkor miért volt az, hogy csináltam egy muai thai harcost...szép és jó is volt, viszont nem rúgott fejre!!!!!! Csak testre és lábra. Utána csináltam egy kick boxost...no az már rúgott fejre is. Én még a karrier elején vagyok. Kérdezni szeretném, hogy amikor két meccs között edzek, akkor mit javasoltok az edzéssel kapcsolatban? Azt tudom, hogy edzeni kell erőre, gyorsaságra és cardiora...de milyen arány a megfelelő? Mert kicsit idegesít, hogy amíg az ellen max életcsíkkal lép ki a pályára, addig én csak a felével és az is barna....Akkor a földharcomat hogyan tudom fejleszteni? Sokatoknak ezek már biztos egyszerű dolgok, de én csak most tudtam elkezdeni...
ja az engem is nagyon zavart hogy nem lehet alap karakterrel karriert kezdeni...
a fight skillek nagyon fontosak...ott tudod a képességeket fejleszteni pl földharc....meg minden, ehhez pontok kellenek amiket a Sparring alatt tudsz szerezni...
ja edzések után pihenni is kell az a Rest (ha jól emlékszem) akkor feltöltődsz

#210 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 23:01

Már úgy nagyjából kezdem kapisgálni, hogy mi miért történik. De a földharc még mindig nem megy. Bár most volt pár földharc edzésem (nem sok sikerrel...) és a mai utcsó meccsemen ahhoz képest elég jól ment. Az ellenfelem szinte csak azt játsza. Amikor először kerültem vele szembe, akkor 20 msp után vert rám egy submission...a lábam törte ki. Szóval kicsit izgultam most. Ma megint összejöttünk és kezdte megint a földharcot. Az elején még a földre se tudott levinni. Mikor levitt, akkor azt hittem, hogy végem, de mindig sikerült kiforduljak alóla. Pedig amikor ült rajtam jópárat kaptam tőle....De szerencsére kapott Ő is annyit, hogy a 2. menetben egy tökéletes fejrúgással kivégeztem. Így most a 7. helyen állok!!! Képyeeeeeeee

De ez a földharc ez nekem nagyon gáz. Hiába próbálom meg ahogy az edzésen, vagy a tutorialban csináltam, sose sikerül a meccsen. Ehhez el kell érjen egy bizonyos szintet az emberem? Vagy nem tudom...abban bízok, hogy a submission menni fog a későbbiekben.

#211 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:47

Na ne mondjátok, hogy a játék képzeletbeli 1 évének letelése után, a megcsinált játékosom nem játszik többet??? Most ért véget a szezon és nem adja be a következőt!!! Nincs is köv. szezon???? A lehető legrosszabbat teljesítettem. 23 győzelem és 14 vereség. Azt hittem a következő szezonban újra próbálkozhatok...erre csinálhatok új carriert és új embert??? Hát ez egy fos egy játék!!

#212 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:56

Idézet

Na ne mondjátok, hogy a játék képzeletbeli 1 évének letelése után, a megcsinált játékosom nem játszik többet??? Most ért véget a szezon és nem adja be a következőt!!! Nincs is köv. szezon???? A lehető legrosszabbat teljesítettem. 23 győzelem és 14 vereség. Azt hittem a következő szezonban újra próbálkozhatok...erre csinálhatok új carriert és új embert??? Hát ez egy fos egy játék!!
éppenséggel jó a játék, de ez a megoldás szar, ezzel nekem is gondom volt, elég karcsú szezon ez igy, de ennyi, sajnos elbaszták és nem tehetünk semmit.én már kitoltam jópárszor, márcsak a FN4 maradt amiben hihetek.de azért jó szórakozást nyujt a stuff

#213 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 12:00

Hát ez teljesen ratyi így. Nagy nehezen eljutottam egy szintre (ami amúgy is gyengusz volt). Végig vertek, erre most kezdjek egy újjat, ahol szintén végig ruháznak...pff...hát tényleg nem erre számítottam...

#214 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 16. 14:44

Hali!

sokadik carrierremet vittem végig most éppeb.

Ez az elsö olyan karim, ami elérte a kickboxbol és a wrestlinböl a level 3-at.ja és 97es lett az overallja:-ami egy tipp: hogy ha elég fejlettek a közdöstilusok akkor amikor kijön az ablak hogy mire szeretnénk edzeni akkor nyomjunk re fruse-ot, és igy van esély megnyitni az össze nadrágot, szponzort., a statusom:-30-3-0(ebböl 10 körül van a szoritás, a többi tko,

még mindig bejön, ráadásul rájöttem arra hogy hogyan is kell kivédeni a szoritás ugy hogy az ellent földhöz csapjuk.

megrte sokat nyüstölni, de már jobban várom a FN4-et, már csak abban kell profinak lennem-na ennyi lett volna, gondoltam le jelentem

#215 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 19. 16:15

Én a karriert ki se toltam. Mert végig egyes szinten volt a technikám. Kickboxból és BBJből is. Ha nem tudud angolul az ember akkor elég nehéz. :Đ De haverjaimmal jókat szoktunk hülyülni. Azzal versenyeznek hogy ki tud engem megverni. Hát még nincs nyertese a versenynek KépKép Ha unalmas a meccs akkor az első menetbe csak jáccogatok a második menet kezdeténél meg nekifutásból egy könyökös fordulás CSATTT! és viszlát. Ez már előfordul kb 11-12 alkalommal ha nem többször. Szóval első ütésnél mindig menekülnek Kép

#216 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 17:00

Idézet

Én a karriert ki se toltam. Mert végig egyes szinten volt a technikám. Kickboxból és BBJből is. Ha nem tudud angolul az ember akkor elég nehéz. :Đ De haverjaimmal jókat szoktunk hülyülni. Azzal versenyeznek hogy ki tud engem megverni. Hát még nincs nyertese a versenynek KépKép Ha unalmas a meccs akkor az első menetbe csak jáccogatok a második menet kezdeténél meg nekifutásból egy könyökös fordulás CSATTT! és viszlát. Ez már előfordul kb 11-12 alkalommal ha nem többször. Szóval első ütésnél mindig menekülnek Kép

én sem tudok ugy angolul, éppen ezért csináltam egy kis listát az összes fogásrol egy kis vázlattal.

Amugy én nem jáccogatok a haverokkal, csak szépen lazán nyomom, néha egy kis ütés-rágás kombó kombináciok, földharcal, azt nem tudom mondani hogy verhetetlen vagyok hisz ellenük is belszaladtam pofonokba, de amikor megszédültem vagy ilyesmi, mindig kitudtam bekkelni, vagy más fogásba átmenni, viszont nem szeretik ha födharcra kerül a sor, mert ismernek, és tudják hogy nehezen menekülhetnek, és SUBMISSION!

Bár nálam a favorit a kickbox és a wrestling, de a BJJ is bejön, mert azzal nagyon lehet kombinálni!

A karrier tényleg nem egy egyszerü dolog, de nem is vészes, nekem a sokadik emberem sikerült ugy hogy mindfa 2 stilsom LEVEL 3on van, de nem fullig hanem pont átléptem.Igazából a legrosszab dolog az az hogy a tatto kevés benne, és az alap emberekhez képest nagyon gyengék, a sok töltés mentés néha az agyamra megy, a jövö évi vagy a legözelebbinél oda kell figyelni, mert fantasztikus lett igy is számomra és pedig tökéletes is lehetett volna!

#217 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 19. 17:45

ha van igény rá én szivesen lefordítom és beírom melyik fight skill mit jelent
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#218 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 19. 21:14

Idézet

Hát igényem az lenne rá. De csak ha ráérsz :Đ

#219 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 19. 21:16

Idézet

szuper lenne! Köszi!
Kép
Kép
Kép

#220 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 19. 21:24

Idézet

Idézet

én sem tudok ugy angolul, éppen ezért csináltam egy kis listát az összes fogásrol egy kis vázlattal.

Amugy én nem jáccogatok a haverokkal, csak szépen lazán nyomom, néha egy kis ütés-rágás kombó kombináciok, földharcal, azt nem tudom mondani hogy verhetetlen vagyok hisz ellenük is belszaladtam pofonokba, de amikor megszédültem vagy ilyesmi, mindig kitudtam bekkelni, vagy más fogásba átmenni, viszont nem szeretik ha födharcra kerül a sor, mert ismernek, és tudják hogy nehezen menekülhetnek, és SUBMISSION!

Bár nálam a favorit a kickbox és a wrestling, de a BJJ is bejön, mert azzal nagyon lehet kombinálni!

Hát én így nem tudom szerintem megcsinálni. Legalábbis nem tudom mi szerint kéne vázlatolni.

Akkor kettőnk között nem tudom milyen lenne a harc mert én nem szeretem a földharcot.Minnél előbb szabadulni szeretnék belőle- De viszont álló harcba nagyon jó vagyok. A beugrásaimmal mindig vagy kiütést produkálok vagy jó nagy kavarodást okozok.Nagyon sok K.O.-m ugy születik hogy fejberugnának én hátraszökkenek BUMM HEADSHOT!! Oszt viszlát :-D

Nálam a kickbox-BBJ és a muay thai-BBJ a nyerő

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.