Idézet

Még nem játszottam annyit...
De a karakterem már 88-as! ! ! És taláááán kezdek belejönni is! Tegnap tanulgattuk Daveouttal (na jó, mondjuk úgy hogy ő tanított) és így már jobb. Kezdek belejönni.
Elküldve: 2009. 06. 03. 04:36
Idézet
Még nem játszottam annyit...
De a karakterem már 88-as! ! ! És taláááán kezdek belejönni is! Tegnap tanulgattuk Daveouttal (na jó, mondjuk úgy hogy ő tanított) és így már jobb. Kezdek belejönni.
Elküldve: 2009. 06. 03. 16:58
Elküldve: 2009. 06. 03. 19:25
Elküldve: 2009. 06. 03. 21:51
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 03. 22:12
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:51
Na szóval leirnék ide egy ujjab tapasztalatot, ezuttal nem karrieres emberröl hanem simán crate a fighterröl.
Valahogy sikerült 87es overált összehoznom, és csak azokra a támadásokra adtam több skillt amiket eleve töbször használok is, és a védekezés része probáltam egyenletesen elosztani, és lényeg a lényeg hogy kickbox, BJJ eggyütt igy igen veszélyes volt, szinte az összes földharban nyertem, defens pociciobol offensre és utána püfölés, és a legvégén megfogtam amikor álltunk, és hirtelen a keét a fölre huztam majd szoritás, és életem egyik leg látványosabb és szorosabb meccsét vivtam. 4 meneten keresztül dörrentek a taslik, majd az 5ikben submission és nyertem, mégegyszer valami nagyon jó lett a meccs.
Elküldve: 2009. 06. 06. 08:54
Elküldve: 2009. 06. 07. 12:53
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 23:01
Már úgy nagyjából kezdem kapisgálni, hogy mi miért történik. De a földharc még mindig nem megy. Bár most volt pár földharc edzésem (nem sok sikerrel...) és a mai utcsó meccsemen ahhoz képest elég jól ment. Az ellenfelem szinte csak azt játsza. Amikor először kerültem vele szembe, akkor 20 msp után vert rám egy submission...a lábam törte ki. Szóval kicsit izgultam most. Ma megint összejöttünk és kezdte megint a földharcot. Az elején még a földre se tudott levinni. Mikor levitt, akkor azt hittem, hogy végem, de mindig sikerült kiforduljak alóla. Pedig amikor ült rajtam jópárat kaptam tőle....De szerencsére kapott Ő is annyit, hogy a 2. menetben egy tökéletes fejrúgással kivégeztem. Így most a 7. helyen állok!!! yeeeeeeee
De ez a földharc ez nekem nagyon gáz. Hiába próbálom meg ahogy az edzésen, vagy a tutorialban csináltam, sose sikerül a meccsen. Ehhez el kell érjen egy bizonyos szintet az emberem? Vagy nem tudom...abban bízok, hogy a submission menni fog a későbbiekben.
Elküldve: 2009. 06. 09. 11:47
Elküldve: 2009. 06. 09. 11:56
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 09. 12:00
Elküldve: 2009. 06. 16. 14:44
Hali!
sokadik carrierremet vittem végig most éppeb.
Ez az elsö olyan karim, ami elérte a kickboxbol és a wrestlinböl a level 3-at.ja és 97es lett az overallja:-ami egy tipp: hogy ha elég fejlettek a közdöstilusok akkor amikor kijön az ablak hogy mire szeretnénk edzeni akkor nyomjunk re fruse-ot, és igy van esély megnyitni az össze nadrágot, szponzort., a statusom:-30-3-0(ebböl 10 körül van a szoritás, a többi tko,
még mindig bejön, ráadásul rájöttem arra hogy hogyan is kell kivédeni a szoritás ugy hogy az ellent földhöz csapjuk.
megrte sokat nyüstölni, de már jobban várom a FN4-et, már csak abban kell profinak lennem-na ennyi lett volna, gondoltam le jelentem
Elküldve: 2009. 06. 19. 16:15
Elküldve: 2009. 06. 19. 17:00
Idézet
én sem tudok ugy angolul, éppen ezért csináltam egy kis listát az összes fogásrol egy kis vázlattal.
Amugy én nem jáccogatok a haverokkal, csak szépen lazán nyomom, néha egy kis ütés-rágás kombó kombináciok, földharcal, azt nem tudom mondani hogy verhetetlen vagyok hisz ellenük is belszaladtam pofonokba, de amikor megszédültem vagy ilyesmi, mindig kitudtam bekkelni, vagy más fogásba átmenni, viszont nem szeretik ha födharcra kerül a sor, mert ismernek, és tudják hogy nehezen menekülhetnek, és SUBMISSION!
Bár nálam a favorit a kickbox és a wrestling, de a BJJ is bejön, mert azzal nagyon lehet kombinálni!
A karrier tényleg nem egy egyszerü dolog, de nem is vészes, nekem a sokadik emberem sikerült ugy hogy mindfa 2 stilsom LEVEL 3on van, de nem fullig hanem pont átléptem.Igazából a legrosszab dolog az az hogy a tatto kevés benne, és az alap emberekhez képest nagyon gyengék, a sok töltés mentés néha az agyamra megy, a jövö évi vagy a legözelebbinél oda kell figyelni, mert fantasztikus lett igy is számomra és pedig tökéletes is lehetett volna!
Elküldve: 2009. 06. 19. 17:45
Elküldve: 2009. 06. 19. 21:14
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 19. 21:16
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 19. 21:24
Idézet
Idézet
én sem tudok ugy angolul, éppen ezért csináltam egy kis listát az összes fogásrol egy kis vázlattal.
Amugy én nem jáccogatok a haverokkal, csak szépen lazán nyomom, néha egy kis ütés-rágás kombó kombináciok, földharcal, azt nem tudom mondani hogy verhetetlen vagyok hisz ellenük is belszaladtam pofonokba, de amikor megszédültem vagy ilyesmi, mindig kitudtam bekkelni, vagy más fogásba átmenni, viszont nem szeretik ha födharcra kerül a sor, mert ismernek, és tudják hogy nehezen menekülhetnek, és SUBMISSION!
Bár nálam a favorit a kickbox és a wrestling, de a BJJ is bejön, mert azzal nagyon lehet kombinálni!