HWSW Informatikai Kerekasztal: Fight Night Round 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fight Night Round 4

#281 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 13. 19:32

Idézet

Sziasztok,1 napja van meg a fn 4,az lenne aproblémám hogy legacy modba ,megcsinálok mindent a boxolómmal megtervezem és nem enged tovább,vmi olyasmit ír ki h apply changes,aki tudja mi a gond kérem írjon.előre is köszönöm.
nekem is ugyanez volt a bibi és azt csináltam hogy eleve a fő menüből csináltam meg a saját karakterem és akkor ne ara menj a legacy modba hogy saját karakter hanem arra hogy a már meglévő bokszolók közül válasz és akkor válaszd ki magad úgy menni fog.

#282 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 13. 22:18

Na kivittem a karriert. Hát nemtom ti hogy csináltátok, de én nagyon noob voltam az edzéseken. A végére sem tudtam 80 fölé vinni az overallomat. De a közepe fele tapasztalható gyöngeségem is tovaillant. Míg amikor a ganglista 20-10 helyezettje voltam, nem egy 6-8 menetes meccsem volt, sőt volt pár 10 menetes is. Az utólsó 15-20 meccsemet (51-et nyomtam mire nyugdíjaztam magam) viszont 90%-ban az első menetben fejeztem be. Úgy ráéreztem, hogy hullottak az ökölvívó ellenfeleim mint a legyek. Úgy csaptam ki őket legkésőbb a harmadik menetben, mint a büdös szart :Đ
Úgyhogy az a legkevesebb hogy Pro fokozaton kezdem el. Gondolkodtam a Championon is....de végülis van időm, nem? :-D Szóval marad a Pro, és jöhet a következő 50 meccs...
Kép
Kép
Kép

#283 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 16. 08:35

Én két Legacy-t nyomok párhuzamosan, az edzéseket auto-training-en nyomom, bár gondolom, ha az edzést is lenyomod élesben, jobban lehet fejlődni... Gyakorolnom kell, néha még van egy kis mókusbox, a védekezésem enyhén szólva harmatos! Eddig soha nem játszottam még egy Fight Night-tal sem, de nagyon bejött!
Ti milyen súlycsoportban nyomjátok a Legacy-t? Én félnehézsúlyban egy általam kreált boxolóval és Lennox bácsival a nehézsúlyban.

#284 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 16. 09:36

Idézet

Én két Legacy-t nyomok párhuzamosan, az edzéseket auto-training-en nyomom, bár gondolom, ha az edzést is lenyomod élesben, jobban lehet fejlődni... Gyakorolnom kell, néha még van egy kis mókusbox, a védekezésem enyhén szólva harmatos! Eddig soha nem játszottam még egy Fight Night-tal sem, de nagyon bejött!
Ti milyen súlycsoportban nyomjátok a Legacy-t? Én félnehézsúlyban egy általam kreált boxolóval és Lennox bácsival a nehézsúlyban.
Middleweightben kezdtem saját karakterrel, majd a ranglista első helyére jutás után felléptem vele félnehéz súlyba. Most én is két karakterrel fogom nyomni párhuzamosan. Tervezek egy váltósúlyút, és egy félnehézsúlyút. Mindkettőnek saját karakterrel és mindkettőt Pro fokozaton. Aztán ha ezekkel is végeztem, akkor asszem marad majd a middleweight de CHAMPION fokozaton! :Đ
Úgy is menni fog szerintem, mivel tegnap sikerült GOAT fokozaton is kiütnöm Tysont is, Alit is :-D (na jó, Alit nem ütöttem ki, csak pontozásal nyertem)

Kép
Kép
Kép

#285 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 17. 15:19

Idézet

Na kivittem a karriert. Hát nemtom ti hogy csináltátok, de én nagyon noob voltam az edzéseken. A végére sem tudtam 80 fölé vinni az overallomat. De a közepe fele tapasztalható gyöngeségem is tovaillant. Míg amikor a ganglista 20-10 helyezettje voltam, nem egy 6-8 menetes meccsem volt, sőt volt pár 10 menetes is. Az utólsó 15-20 meccsemet (51-et nyomtam mire nyugdíjaztam magam) viszont 90%-ban az első menetben fejeztem be. Úgy ráéreztem, hogy hullottak az ökölvívó ellenfeleim mint a legyek. Úgy csaptam ki őket legkésőbb a harmadik menetben, mint a büdös szart :Đ
Úgyhogy az a legkevesebb hogy Pro fokozaton kezdem el. Gondolkodtam a Championon is....de végülis van időm, nem? :-D Szóval marad a Pro, és jöhet a következő 50 meccs...
Na látod james. Mondtam én hogy leütöd őket mint a büdös szart Kép:)

#286 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 17. 15:26

Idézet

Idézet

Na látod james. Mondtam én hogy leütöd őket mint a büdös szart Kép:)
:) De ezzel még közel sincs vége...rengeteget kell még gyakorolnom!
Kép
Kép
Kép

#287 Felhasználó inaktív   Genti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 17. 18:24

helotok!Kérdésem az lenne hogy a http://www.easportsw...ames/fightnight oldalról hogyan lehet letölteni a boxolókat?vagy csak Xbox Liveról lehet?Az nem lenne jó mer nincs live elérésem:S

#288 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 19:59

Idézet

helotok!Kérdésem az lenne hogy a http://www.easportsw...ames/fightnight oldalról hogyan lehet letölteni a boxolókat?vagy csak Xbox Liveról lehet?Az nem lenne jó mer nincs live elérésem:S
Csak xboxon keresztül lehet letölteni a kreált boxolókat.

#289 Felhasználó inaktív   Genti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 17. 21:54

kössz a választ, hát akkor megpróbálok én embereket csinálni, de ha kiválasztok egy arc templatet utána hol lehet szerkeszteni az arcot?

#290 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 25. 18:05

havernál játszottunk egymás ellen, de nem gondoltam volna hogy ilyen jó :Đ alapból utálom a sportjátékokat, de ez nagyon megfogott :-D sajnos nincs konzolom, és PC-re se fog megjelenni Kép

szerk: Virtua Tennis 3 óta nem játszottam ilyen jót. sportjátékkal Kép

#291 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 25. 18:09

Idézet

havernál játszottunk egymás ellen, de nem gondoltam volna hogy ilyen jó :Đ alapból utálom a sportjátékokat, de ez nagyon megfogott :-D sajnos nincs konzolom, és PC-re se fog megjelenni Kép
nekem csalódás lett...Kép

de más: nemtudom volt-e róla szó de nemrég egy újabb bokszoló halt meg...
Marco Nazareth egy K.O. következménye hogy agyvérzést kapott kómába esett majd meghalt...
Omar Chavez (igen annak a Chaveznek a fia) elleni meccsen történt mindez...
itt a teljes cikk

#292 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 25. 18:11

Idézet

Idézet

nekem csalódás lett...Kép

de más: nemtudom volt-e róla szó de nemrég egy újabb bokszoló halt meg...
Marco Nazareth egy K.O. következménye hogy agyvérzést kapott kómába esett majd meghalt...
Omar Chavez (igen annak a Chaveznek a fia) elleni meccsen történt mindez...
itt a teljes cikk
nekem bejött, valószínűleg azért mert nem játszottam a 3-al.
jaja, olvastam én is Kép Kép

#293 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 28. 19:58

EA has released the free add-on 'Downloadable Content 1' for their boxing title Fight Night Round 4,
now available on Xbox Live.
Azaz, kijött a legelső DLC, ami elérhető XL-n.
Ingyenes, 887 megabájtot nyom.

#294 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 29. 04:22

Idézet

EA has released the free add-on 'Downloadable Content 1' for their boxing title Fight Night Round 4,
now available on Xbox Live.
Azaz, kijött a legelső DLC, ami elérhető XL-n.
Ingyenes, 887 megabájtot nyom.
Úhhhh akkor ma mindenképp letöltöm... lehet már most reggel! :Đ
szerk: már le is töltöttem, de ki még nem próbáltam. :-D

Kép
Kép
Kép

#295 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 28. 04:30

Állítólag letölthető a gombos irányítást tartalmazó DLC????

Már húzok is kipróbálni!

Kép
Kép
Kép

#296 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 28. 06:01

Idézet

Már húzok is kipróbálni!

Megnézem én is, még csak most aktiváltam az 1 hónapos free-met az xbox live-on.
James, én azt hittem, már annyira megszoktad a karos irányítást, hogy nem hiányzik a gombos! Visszaállnál a gombosra?

#297 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 28. 06:06

Idézet

Idézet

Már húzok is kipróbálni!

Megnézem én is, még csak most aktiváltam az 1 hónapos free-met az xbox live-on.
James, én azt hittem, már annyira megszoktad a karos irányítást, hogy nem hiányzik a gombos! Visszaállnál a gombosra?
Hát kipróbáltam a gombost két meccs erejéig.... Mit mondjak? Nem azt csinálták az EA-s fiúk amit kellett volna. Maradhatott volna a FN3-as gombos irányítás! Ott ugyanis a gombok mellett még marad a karos irányítás is, így a speckó ütéseket karral lehetett kivitelezni. Ittmeg CSAK a gombok vannak, ozt old meg. Pár ütésféle így nem kivitelezhető (vagy még én nem jöttem rá hogyan)
Szóval karcsú megoldás lett ez így ilyen formában. Még kicsit emésztem, de a mostani érzetem szerint maradok a karosnál.....

Kép
Kép
Kép

#298 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 12:50

Pár napja elérhető a Champions Pack ami 400 MS pont vagy 4,99 dollárt kóstál. A DLC-ben olyan boxolók kaptak helyett mint Oscar De La Hoya, Vitali Klitschko, vagy Wladimir Klitschko.

#299 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 29. 12:59

Idézet

Pár napja elérhető a Champions Pack ami 400 MS pont vagy 4,99 dollárt kóstál. A DLC-ben olyan boxolók kaptak helyett mint Oscar De La Hoya, Vitali Klitschko, vagy Wladimir Klitschko.
hát nemtom 5 dollárért már veszek egy játékot a psn-en

#300 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 29. 13:48

Idézet

Idézet

hát nemtom 5 dollárért már veszek egy játékot a psn-en
Olyan megszállottnak mint nekem, ez nem tétel. Már tegnap reggel le is rántottam :Đ
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.