Idézet
Fight Night Round 4
Elküldve: 2009. 07. 13. 19:32
Sziasztok,1 napja van meg a fn 4,az lenne aproblémám hogy legacy modba ,megcsinálok mindent a boxolómmal megtervezem és nem enged tovább,vmi olyasmit ír ki h apply changes,aki tudja mi a gond kérem írjon.előre is köszönöm.
Elküldve: 2009. 07. 13. 22:18
Na kivittem a karriert. Hát nemtom ti hogy csináltátok, de én nagyon noob voltam az edzéseken. A végére sem tudtam 80 fölé vinni az overallomat. De a közepe fele tapasztalható gyöngeségem is tovaillant. Míg amikor a ganglista 20-10 helyezettje voltam, nem egy 6-8 menetes meccsem volt, sőt volt pár 10 menetes is. Az utólsó 15-20 meccsemet (51-et nyomtam mire nyugdíjaztam magam) viszont 90%-ban az első menetben fejeztem be. Úgy ráéreztem, hogy hullottak az ökölvívó ellenfeleim mint a legyek. Úgy csaptam ki őket legkésőbb a harmadik menetben, mint a büdös szart 
Úgyhogy az a legkevesebb hogy Pro fokozaton kezdem el. Gondolkodtam a Championon is....de végülis van időm, nem?
Szóval marad a Pro, és jöhet a következő 50 meccs...

Úgyhogy az a legkevesebb hogy Pro fokozaton kezdem el. Gondolkodtam a Championon is....de végülis van időm, nem?

Elküldve: 2009. 07. 16. 08:35
Én két Legacy-t nyomok párhuzamosan, az edzéseket auto-training-en nyomom, bár gondolom, ha az edzést is lenyomod élesben, jobban lehet fejlődni... Gyakorolnom kell, néha még van egy kis mókusbox, a védekezésem enyhén szólva harmatos! Eddig soha nem játszottam még egy Fight Night-tal sem, de nagyon bejött!
Ti milyen súlycsoportban nyomjátok a Legacy-t? Én félnehézsúlyban egy általam kreált boxolóval és Lennox bácsival a nehézsúlyban.
Ti milyen súlycsoportban nyomjátok a Legacy-t? Én félnehézsúlyban egy általam kreált boxolóval és Lennox bácsival a nehézsúlyban.
Elküldve: 2009. 07. 16. 09:36
Idézet
Én két Legacy-t nyomok párhuzamosan, az edzéseket auto-training-en nyomom, bár gondolom, ha az edzést is lenyomod élesben, jobban lehet fejlődni... Gyakorolnom kell, néha még van egy kis mókusbox, a védekezésem enyhén szólva harmatos! Eddig soha nem játszottam még egy Fight Night-tal sem, de nagyon bejött!

Úgy is menni fog szerintem, mivel tegnap sikerült GOAT fokozaton is kiütnöm Tysont is, Alit is
(na jó, Alit nem ütöttem ki, csak pontozásal nyertem)

#285 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 17. 15:19
Idézet
Na kivittem a karriert. Hát nemtom ti hogy csináltátok, de én nagyon noob voltam az edzéseken. A végére sem tudtam 80 fölé vinni az overallomat. De a közepe fele tapasztalható gyöngeségem is tovaillant. Míg amikor a ganglista 20-10 helyezettje voltam, nem egy 6-8 menetes meccsem volt, sőt volt pár 10 menetes is. Az utólsó 15-20 meccsemet (51-et nyomtam mire nyugdíjaztam magam) viszont 90%-ban az első menetben fejeztem be. Úgy ráéreztem, hogy hullottak az ökölvívó ellenfeleim mint a legyek. Úgy csaptam ki őket legkésőbb a harmadik menetben, mint a büdös szart 

Elküldve: 2009. 07. 17. 15:26
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 07. 17. 18:24
helotok!Kérdésem az lenne hogy a http://www.easportsw...ames/fightnight oldalról hogyan lehet letölteni a boxolókat?vagy csak Xbox Liveról lehet?Az nem lenne jó mer nincs live elérésem:S
Elküldve: 2009. 07. 17. 19:59
Idézet
helotok!Kérdésem az lenne hogy a http://www.easportsw...ames/fightnight oldalról hogyan lehet letölteni a boxolókat?vagy csak Xbox Liveról lehet?Az nem lenne jó mer nincs live elérésem:S
Elküldve: 2009. 07. 17. 21:54
kössz a választ, hát akkor megpróbálok én embereket csinálni, de ha kiválasztok egy arc templatet utána hol lehet szerkeszteni az arcot?
Elküldve: 2009. 07. 25. 18:05
havernál játszottunk egymás ellen, de nem gondoltam volna hogy ilyen jó
alapból utálom a sportjátékokat, de ez nagyon megfogott
sajnos nincs konzolom, és PC-re se fog megjelenni 
szerk: Virtua Tennis 3 óta nem játszottam ilyen jót. sportjátékkal

szerk: Virtua Tennis 3 óta nem játszottam ilyen jót. sportjátékkal

#291 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 25. 18:09
Idézet

de más: nemtudom volt-e róla szó de nemrég egy újabb bokszoló halt meg...
Marco Nazareth egy K.O. következménye hogy agyvérzést kapott kómába esett majd meghalt...
Omar Chavez (igen annak a Chaveznek a fia) elleni meccsen történt mindez...
itt a teljes cikk
Elküldve: 2009. 07. 25. 18:11
Idézet
Idézet

de más: nemtudom volt-e róla szó de nemrég egy újabb bokszoló halt meg...
Marco Nazareth egy K.O. következménye hogy agyvérzést kapott kómába esett majd meghalt...
Omar Chavez (igen annak a Chaveznek a fia) elleni meccsen történt mindez...
itt a teljes cikk
jaja, olvastam én is

Elküldve: 2009. 07. 28. 19:58
EA has released the free add-on 'Downloadable Content 1' for their boxing title Fight Night Round 4,
now available on Xbox Live.
Azaz, kijött a legelső DLC, ami elérhető XL-n.
Ingyenes, 887 megabájtot nyom.
Elküldve: 2009. 07. 29. 04:22
Idézet
EA has released the free add-on 'Downloadable Content 1' for their boxing title Fight Night Round 4,

szerk: már le is töltöttem, de ki még nem próbáltam. 

Elküldve: 2009. 08. 28. 04:30
Állítólag letölthető a gombos irányítást tartalmazó DLC????
Már húzok is kipróbálni!
Elküldve: 2009. 08. 28. 06:01
Idézet
Már húzok is kipróbálni!
James, én azt hittem, már annyira megszoktad a karos irányítást, hogy nem hiányzik a gombos! Visszaállnál a gombosra?
Elküldve: 2009. 08. 28. 06:06
Idézet
Idézet
Már húzok is kipróbálni!
James, én azt hittem, már annyira megszoktad a karos irányítást, hogy nem hiányzik a gombos! Visszaállnál a gombosra?
Szóval karcsú megoldás lett ez így ilyen formában. Még kicsit emésztem, de a mostani érzetem szerint maradok a karosnál.....
Elküldve: 2009. 08. 29. 12:50
Pár napja elérhető a Champions Pack ami 400 MS pont vagy 4,99 dollárt kóstál. A DLC-ben olyan boxolók kaptak helyett mint Oscar De La Hoya, Vitali Klitschko, vagy Wladimir Klitschko.
#299 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 29. 12:59
Idézet
Pár napja elérhető a Champions Pack ami 400 MS pont vagy 4,99 dollárt kóstál. A DLC-ben olyan boxolók kaptak helyett mint Oscar De La Hoya, Vitali Klitschko, vagy Wladimir Klitschko.
Elküldve: 2009. 08. 29. 13:48
Idézet
Idézet