HWSW Informatikai Kerekasztal: GK anime - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK anime

#1101 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 24. 19:17

Jack félholtan tartott hazafelé a sötét utcán. Kezével hasát fogta, mivel erősen vérzett. Túl sok vért veszített, ezért már nem volt teljesen magánál. Az esti város zajai összemosódtak. Jack a földre esett. Nagynehezen sikerült felkelnie és tovább vánszorgott otthona felé. Az ajtónál tartott. Keresni kezdte kulcsát a zsebében. Amikor megtalálta behelyezte a zárba. Ennél a pontnál már nem bírta a nagy vérveszteséget és rongybabaként esett össze. Legalább egy órát töltött a saját vérében fetrengve. Másnap egy vallatószoba szerűségben találta magát. Már csak halvány emlékei voltak a tegnapi napról. Az egész szobát fehérségbe öltöztette egy erős fényű lámpa. Az ajtón egy fehér köpenyes férfi lépett be. Egy aktát dobott az asztalra, majd leült Jackel szemben.

- - Szép napunk van Mr. Jack, nemde?

- - Te meg ki az anyád vagy? – kérdezte unott hangon Jack

- - Elnézést. Még be sem mutatkoztam. Dr. Konrád vagyok. Szakterültem a különleges fegyverek és tömegpusztító eszközök kutatása. Gondolom már sejti, hogy miért van itt.

- - Azthiszem nem a lovak gondozása miatt. – Felelte Jack.

- - Maga egy vicces ember. Tetszik nekem. Kérem ne nehezteljen ránk amiért majdnem meghalt. Ez benne volt a pakliban és gondolhatott volna rá mielőtt elvállalta a melót. Remélem jó hangulatban fognak eltelni az együtt végzett munkák (sok perverz most mire gondolhat...)

- - Na itt álljunk meg! Én rohadtul nem akarok magukkal dolgozni. Volt egy melóm amiben szépen felsültem. Nem akarok többet kockáztatni a maguk szar kis játékaik miatt. Nem vállalom a melót. Mi lenne ha most én felállnék és távoznék innen?

- - Akkor sajna végeznünk kéne magával. Ez egy titkos szervezet. Maga az elnök sem tud a létezésünkről, csak a katonaságban néhány fejes. Értse meg, hogy fontos nekünk ez a cucc. És ha magának fontos az élete, akkor velünk tart...

- - Zavarjuk le gyorsan.

- - Remek! Ezt már szeretem. Határozott ember.

- - Mi lenne a dolgom doki?

- - Ó, nagyszerű kérdés. Mivel a gyerek él és a tervrajzok még nincsenek itt, ezért azthiszem azzal kéne kezdeni. A felszerelést megkapja tőlünk. Akkor indulhatunk is a laborba.

Jack és a tudós felálltak az asztaltól és kisétáltak a szobából. Útjuk egy hosszú folyosón vezetett át. Mindenhol biztonsági ajtók retina szkenerrel és ujjlenyomat olvasóval. Az ablakok repeszállóak. És a még nagyobb biztonság érdekében őrökkel volt tele minden helyiség. A folyosóra nyílt sok iroda szerű szoba. Beszálltak egy liftbe és a -1-es emeletre mentek.

Eközben a Taiki házban...

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1102 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 19:56

...Egy férfi magányosan kutatott a hűtőben. Komor arca megrémítette a kaszinótojásokat és a literes tejet. Azonnal tudták: egy harcművésszel állnak szemben. Az alak gyilkos tekintete végtelen undorral nézett egy csomag szeletelt sonkára. A férfi puszta haragjával feltépte a csomagolást, és nekilátott az étkezésnek.
A helyzet abszurditása sokkolta a kiérkező helyszínelőket. A halott családfő testét valaki elrúgta az útból, kifosztotta a szekrényeket, konzervnyitó nélkül felnyitotta a konzerveket, héjastól megette az összes kenyeret, köret nélkül fogyasztott az aznapi vacsorából, és még a száját se törölte meg.
Most pedig ott állt a hűtőnél, és komoran lakmározott. A vállán egy miniatűr, fehér szőrcsomó figyelt, hatalmas, piros szemekkel.
-Uram... -szólította meg az egyik helyszínelő a férfit, aki azonban nem reagált. A helyszínelő tett egy bizonytalan lépést felé, és újra próbálkozott -Uram...
-Most eszem. -hangzott a válasz. A helyszínelők nem tudtak mit kezdeni a helyzettel. Az egyikük újra próbálkozott. A férfi egyetlen ütéssel összeroncsolta a szerencsétlen alak arcát, ki csak a munkáját szerette volna végezni. A helyszínelő holtan esett össze, arcából véres pép maradt csupán.
-Most eszem. -mondta újra. A helyszínelők fejvesztve menekültek. A férfi visszafordult a hűtőhöz, és bekapott egy paradicsomot a zöldségek közül.
-Jól laktam, Belphegor. -szólt a vállán ülő fehér teremtményhez-Itt az ideje, hogy elinduljunk.
Belphegor nem válaszolt, III. Dephrensius Dunlop Samuelson pedig -mivel így hívták becses harcművészünket, Bruszlí trónörökését, a férfit, aki egy nap majd megmérkőzik Csáknorisszal- a falon keresztül elhagyta a Taiki házat, teljes káoszt hagyva maga mögött. Eközben valahol máshol...
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"

#1103 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 24. 21:37

BH hasában egy nagy lyuk volt ami vérzett. De ő már három kilómétert megtett gyalog anélkül hogy bármi baj is történt volna. Befordult egy sikátorba ahol hajléktalanok feküdtek. Volt aki megvetően nézett rá volt aki - fegyverét látván - ijedve elbújt. A sikátor végén balra fordult és egy elektronikai boltba fordult be. Egy szeplős vörös hajú szemüveges eladó állt a pult mögött. Az ablakban egy kéken világitó "NON-STOP" neonfelirat pislákolt.. A férfi benyitott mire egy csengő jelzett a szeplős srácnak aki hirtelen elkapta a TV-ről a fejét. Egy Bounty Hunter nevű játékkal játszott. Ránézett a játékra majd körülnézett. Elemelt egyet az egyik polcról mire felnyilt egy titkos ajtó. A srác csak anyit mondott:
- Nem fog ennek örülni! - majd megtörölte a száját szippantott egyet és tovább játszott. BH már indult volna be mire a fiú még egy megjegyzést tett:
- Hunter! Van akármi infód? - mire BH odanézett, és mikor az utolsó betű elhagyta az ajkát el si fordította és besétált a szobába. Nem méltatta a válaszadásra. Nem kedvelte.A szoba csupa fehér volt ki volt világítva. Elsőre kicsinek hinné az ember a szobát de amikor egy 2x2 méteres képernyő villant fel. Csak annyit írt ki "Loading. Good to see you." Majd egy ősz öregember látszott a képben. Egy bőrfotelben ült. Megnyugtató hangal üdvözölte BH-t:
-Üdvözlöm. Mielött bármit is mondana: MAGA A VILÁG LEGJOBB FEJVADÁSZA! MAGA! ÉN TEREMTETTEM ÚJJÁ!
-Nem Én vagyok a legjobb! Uram! Én csak egy klón vagyok. Az hogy nehezen halok meg csak segít! DE MINE EZ A KÉPESSÉG, HA NEM TUDHAT RÓLA SENKI?
- A vadnmyugat kegyetlen világában, az elődöd képes volt 15 embert megölni szimpla hatlövetűjével kevesebb mint 7,9 másodperc alatt! És Én ezt a képességet tökéletesíttetem, de Te nem használod ki!
- Maga tiltotta meg hogy ezt használjam! Maga csak a Bumlewood Hound elnöke! Nem egy hős! Hiába próbáltam megvédeni a fegyvert nem ment! Most az a rendőr tudja hogy létezem! Sőt ahogy a szemébe néztem láttam hogy csak a pénz és a bosszú hajtja. És most? Főnök. Te teremtettél. ÉS lehet hogy veszélyben vagy! A fegyver prototípusa! A titok. És Taiki. Eltünt. A három legfontosabb dolog! Szükségem lenne újabb fegyverekre. Túrbozd fel ezt a Winchestert és a revolverem is! Megkeresem a srácot és visszahozom. Az ükapja sokat tett az elődömnek. Fejlesztette a fegyvereit. Most meg. Félek hogy a zsaru meg fog ölni.
- Most pihenj. - majd kikapcsolt a "televízió".
Odalépett az ágyához majd lefeküdt és elaludt.
Eközben valahol....

#1104 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 24. 22:16

Matsuo szörnyű fejfájással ébredt fel. Mikor körülnézett egy teljesen ismeretlen helyen találta magát. Tágas belterű épület volt, talán egy raktárház, de belülről minden komfortos és a kort meghaladó technológiával felszerelt bútorokkal és eszközökkel volt berendezve. A fiú riadtan felült az ágyon, majd körülnézett, amikor meglátott egy fekete páncélszerű ruhát viselő alakot az egyik pultnál.
-Látom felébredtél Matsuo.- szólt Preston, félig gépies hangján. Fiatal hősünk pár másodpercig meghökkent a furcsa hangszínen, de erőtt vett magán és így szólt:
-Ki... ki maga?
-Sajnálom, de semmit nem árulhatok el neked. Elég ha annyit tudsz, hogy mostanól a védőangyalod vagyok.
-Hogy kerültem ide?
-Amikor a rendőrkapitány kivitt téged a házból megállt egy percre. Megpróbálta ellátni a sebeit, így amíg nem figyelt eltudtalak ragadni mellőle.
Matsuo tátott szájjal nézelődött miközben Preston azt ecsetelte neki, hogy hogyan jutottak el ide. Minden álmát és elképzelését meghaladó technika övezte és csak csodálni tudta a helyet. Tekintete a férfira tévedt, majd így szólt:
-Honnan ez a technológia? A páncél... amit visel. Nagyon hasonlít arra amit...
-Amit?
-Semmi...
-Nekem bármit elárulhatsz Matsuo. Én azért vagyok, hogy a titkaid és az életed őre legyek.
-Csak... a páncélja nagyon hasonlít arra a darabra, amit elkezdtem tervezni.
-"Azt tudtam, hogy ő fogja tervezni a legelső változatát a páncélnak, de hogy ilyen hamar elkezdi?!"- szaladt át a gondolat a férfi fején.
-Jobb lesz ha most tovább alszol. Nyugodj meg, garantálom, hogy semmi bajod nem lesz.- szólt Preston.
-Rendben.- válaszolt kicsit aggodalmas hangon a fiú, majd visszadőlt ágyára és lehunyta szemét. Az álom hamar elnyomta... nehéz nap állt mögötte.

#1105 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 25. 13:25

Valaki folytassa nekem most se i9dőm se kedvem és már sokat is írtam ( FIFA 10 és RDR elveszi az időm :Đ Kép )

#1106 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 13:31

Idézet

Valaki folytassa nekem most se i9dőm se kedvem és már sokat is írtam ( FIFA 10 és RDR elveszi az időm :Đ Kép )
Valamikor a mai nap folyamán talán folytatom... Ez most nekem nehéz, eddig a főszereplőim/szereplőim mindig képesek voltak legalább kicsit harcolni, felnőttek voltak, legtöbbször übertápak, szóval most nehéz megalakítanom egy 15 éves géniusz kis p*cst XD
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#1107 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 25. 13:34

Idézet

Idézet

Valamikor a mai nap folyamán talán folytatom... Ez most nekem nehéz, eddig a főszereplőim/szereplőim mindig képesek voltak legalább kicsit harcolni, felnőttek voltak, legtöbbször übertápak, szóval most nehéz megalakítanom egy 15 éves géniusz kis p*cst XD
Miért nem rögtön úgy kezdtél mint Ura?Kép Meglepő fordulat RagnaKép Am egy kérdés: Az idő során ha már karaktered a halála felé van akkor készíthet egy újat pl. egy nagyon régen epizódszereplőként feltünt valakiből?

#1108 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 13:36

Idézet

Idézet

Idézet

Miért nem rögtön úgy kezdtél mint Ura?Kép Meglepő fordulat RagnaKép Am egy kérdés: Az idő során ha már karaktered a halála felé van akkor készíthet egy újat pl. egy nagyon régen epizódszereplőként feltünt valakiből?
Igen, de akár teljesen új karaktert is hozhat hogyha a mostani meghal. (lsd. Urahara az előzőben, nem tetszett a karaktere és megölte, helyette behozott egy sokkal fun-abb, tápos karakter)
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#1109 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 25. 13:45

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Igen, de akár teljesen új karaktert is hozhat hogyha a mostani meghal. (lsd. Urahara az előzőben, nem tetszett a karaktere és megölte, helyette behozott egy sokkal fun-abb, tápos karakter)
köszi a választ. nekem tetszik de már most érzem habár eddig a sztori sehol nem tart ( értsd nagyon jó de még az elején vagyunk ) de meg fogok halniKép már érzem hogy így kell hogy legyen. ha akarom ha nem

#1110 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 22:00

Pár kilométerrel arrébb, egy panelházban zavartalanul aludtak az emberek. Legalábbis a többségük. Volt aki még az éjszakába nyúlóan dolgozott, esetleg csak szedte be a piruláit, aztán visszafeküdt forgolódni. Csend honolt, de nem sokáig. Az égből lecsapott egy zöld villám a villámhárítóra. Majd ismét. Ez még ötször megismétlődött. Aztán az utolsó villám hosszan és kitartóan harapdálta a rudat, végül az egész társasház úgy nézett ki, mintha felpuffadt volna. De ez nem így volt, csak a tér görbült így. Majd egy hatalmas és hangos robbanás következtében szétrobbant. Nagy volt a por, hullottak a darabok, hamarosan kiérkezett a helyszínre temérdek számú mentő és rendőr na meg tűzoltók. Még a nagy homályban is látszódott, hogy nagyjából a romok közepén valami zöld fény van. Egy masszív burok volt ott, de hamarosan elhalványult és leereszkedett belőle egy csuklyás ember. Arcán teljesen fehér maszk volt, ami jobb oldalon fölül egy szürke, kék erekkel teli karmolás szerű minta. Körbenézett.
-A közelben van. -szólalt meg halkan géphangján. Elindult kifele a porból, ki is ért az épp tanakodó rendőrökhöz. Percekig csak néztek a fura alakra, majd hamarosan cselekedni kezdtek.
-Biztos egy túlélő, szóljatok a mentősöknek! -utasította társainak az egyik, majd odaszaladt a maszkoshoz. -Nem esett baja?
A bizarr jövevényt nem érdekelte a rendőr, kikerülte és sétált tovább, majd az egyik zsarura nézett. Jobb szeme vörösen megvillant és fölötte a maszkon egy célkereszt jelent meg.
-Megvagy! -kiáltotta diadalittasan, majd pillanatok alatt ott termett a biztosúrnál és egy egyszerű mozdulattal kitépte a beleit. A többiek azonnal tüzelni kezdtek, de a lövések hatástalanok voltak, még a szürke csuklyát se vitték keresztül. A robot egy hatalmas ugrással eltűnt a szemük elől. Egy másik ház tetején landolt, de azt már nem rombolta le.
-Remek... 1 megvan. Márcsak 9-en vannak. -azzal átugrott egy másik házra, majd egy másikra, így lassan elhagyta a belvárost...

#1111 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 26. 11:45

************************************************************************************************************************************************** firefox hogy******************************************* az a *********************************************************************
Bocsi fiúk sztem ma már nem írok

#1112 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 26. 14:06

Akkor benoa-nak nem jött össze. Valaki más? Mondjuk bete, te rég nem írtál már...

#1113 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 14:11

Egy javaslat a kezdő frpg-seknek, és azoknak akik elfelejtették volna az előző törinél. Inkább egy szövegszerkesztő programban irjátok meg a szöveget, és onnan copy-zzátok be, mert úgy jártok mint bonea. A firefox hajlamos kijelentkezni és akkor elveszik a hozzászólásotok. Ezzel én is szivtam eleget anno, az első GK anime is részben ezért kapott defektet.

#1114 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 16:12

Folytatom, de leghamarabb 7 felé tudok nekiállni.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1115 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 26. 17:31

Idézet

Egy javaslat a kezdő frpg-seknek, és azoknak akik elfelejtették volna az előző törinél. Inkább egy szövegszerkesztő programban irjátok meg a szöveget, és onnan copy-zzátok be, mert úgy jártok mint bonea. A firefox hajlamos kijelentkezni és akkor elveszik a hozzászólásotok. Ezzel én is szivtam eleget anno, az első GK anime is részben ezért kapott defektet.
jaja. Én legyek a példa a kezdőknekKép

Nem bonea vagyok de Én aki szinte mindent elír az ne szóljonKépKép

#1116 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 26. 20:17

Noh, Bete-san meggondolta magát?

#1117 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 26. 20:32

Idézet

Úgy látomk. te meg tudod az okát hogy miért nem írok az elkövetkezendő 2-3 évezredbenKép
Biztos leköti a vuvzela hallgatás!
Nyugi írok de ez most lesújtott. Előre is bocsi hogy---> ha betér ide Mortyr tényleg NEM ÉN AKAROM IDE BEHOZNI

#1118 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 26. 21:03

Idézet

Idézet

Úgy látomk. te meg tudod az okát hogy miért nem írok az elkövetkezendő 2-3 évezredbenKép
Nyugi írok de ez most lesújtott. Előre is bocsi hogy---> ha betér ide Mortyr tényleg NEM ÉN AKAROM IDE BEHOZNI
Nem fog beírni. Ez civilizált emberek mulatóhelye. Ha bejön, akkor kifüstölöm mint a sz*rt

#1119 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 26. 21:16

Idézet

Idézet

Idézet

Nem fog beírni. Ez civilizált emberek mulatóhelye. Ha bejön, akkor kifüstölöm mint a sz*rt
Te vagy a mesterem. minden esetre tjames nélkül meghalunk. kivéve ha bete már lassan3 órája írja a sztorit mert akkor lesz mit olvasni amíg vissza nem jönKép

#1120 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 26. 21:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Te vagy a mesterem. minden esetre tjames nélkül meghalunk. kivéve ha bete már lassan3 órája írja a sztorit mert akkor lesz mit olvasni amíg vissza nem jönKép
Asszongya bete ír. Szal lesz mit olvasni.

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.