HWSW Informatikai Kerekasztal: GK anime - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK anime

#361 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:29

...Ám hamarosan megjött a többezer démon. Mindenki távolsági támadásokkal kűzdött ellenük, de a démonok csak jöttek és jöttek. Már azthitték, elvesztek, mert a démonok már az ajtót döngölték, amikor egyszercsak valami lila lejött a fényből és a démonok közé csapódott és azokat szétvitte. Mikor eloszlott a füst, csak egy fekete macskát láttak.
-WTF! -kiáltott Shido.
-Én vok Glek, Batri könnyeitől deformálódtam, kövessetek, elvezetlek benneteket Guppihoz!
Mindenki hallgatott Glekre és a nyomába indultak...

#362 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:31

Idézet

...ami hamarosan megérkezett. Mindenki távolsági támadásokkal kűzdött ellenük, de a démonok csak jöttek és jöttek. Már azthitték, elvesztek, mert a démonok már az ajtót döngölték, amikor egyszercsak valami lila lejött a fényből és a démonok közé csapódott és azokat szétvitte. Mikor eloszlott a füst, csak egy fekete macskát láttak.
-WTF! -kiáltott Shido.
-Én vok Glek, Batri könnyeitől deformálódtam, kövessetek, elvezetlek benneteket Guppihoz!
nem engedtem meg hogy beletegyél a történetbe, személyi jogokat sértettél, biróságra viszem az ügyetKép

#363 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:33

Idézet

Idézet

...ami hamarosan megérkezett. Mindenki távolsági támadásokkal kűzdött ellenük, de a démonok csak jöttek és jöttek. Már azthitték, elvesztek, mert a démonok már az ajtót döngölték, amikor egyszercsak valami lila lejött a fényből és a démonok közé csapódott és azokat szétvitte. Mikor eloszlott a füst, csak egy fekete macskát láttak.
-WTF! -kiáltott Shido.
nem engedtem meg hogy beletegyél a történetbe, személyi jogokat sértettél, biróságra viszem az ügyetKép
Olvass a szappanopera topicba, a Guppi rakott bele, őt vigyed bíróságra

#364 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:35

Idézet

Idézet

testvérek vagytok nemmind1 melyik megy börtönbe?Kép

#365 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:35

Idézet

Idézet

Idézet

testvérek vagytok nemmind1 melyik megy börtönbe?Kép
Nem, mer Ő az öregebb, Ő már büntethető, én még kiskorú vagyok Kép

#366 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:36

regényt készülök írni, lécci várjátok ki a sorotokat :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#367 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:37

Idézet

őőő... most akkor ragnarökkel írtok, vagy mi?

#368 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:38

Idézet

Idézet

őőő... most akkor ragnarökkel írtok, vagy mi?
a-a ... megvárom Ányy-t ... én már töröltem a kérelmem KépKép

#369 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:38

Ha szabad megjegyeznem, ez így nemjó hogy ír valaki, csak mire végez már elé írtak és ezért törölni kell a történetét.
Ha valaki folytatni akarja írjon gyorsan egy hsz-t hogy : /folytatom/, így látja mindki hogy ő fogja, megvárják míg hsz-t átszerkeszti és mikor kész valaki más ugyan így folytatja. Így kevesebb lesz a kavarodás.

#370 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:39

Idézet

Ha szabad megjegyeznem, ez így nemjó hogy ír valaki, csak mire végez már elé írtak és ezért törölni kell a történetét.
Ha valaki folytatni akarja írjon gyorsan egy hsz-t hogy : /folytatom/, így látja mindki hogy ő fogja, megvárják míg hsz-t átszerkeszti és mikor kész valaki más ugyan így folytatja. Így kevesebb lesz a kavarodás.
Én is leírtam már ezt asszem a szappanoperába, de jó XD

#371 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:42

Glek elindult észak felé. Mivel Glek csak egy macska volt, elég lassan haladtak. Ezt Kyuubi megelégelt, és felkapta Gleket, mire ő válasz képp arconkarmolta őt. elt múlt az idő, a vár, ahol a történelem eddigi legnagyobb csatáját vívták már nem is látszott. Ányy kezdte furcsán érezni magát. Testén kék tetoválás szerű formák jelentek meg, és kezdett önkívületi állapotba kerülni. Ragnarök ezt észlelte, és attól tartva, hogy Ányy vad ámokfutásba kezd, megpróbálta lefogni. Megragadta mindkét karját hátulról, de Ányy próbált megszabadulni a szorítástól.
- Ide egy ember kevés lesz! - szólt Ragnarök- Shido, segíts!
Shido odafutott, és kivett egy varázsspanglit Ányy zsebéből, hátha az segít. Nem használt, és Ányy egyre erősebben próbálta lerázni Ragnarök szorítását. Senki sem tudta, hogy mit tegyenek vele, ekkor....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#372 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:45

/folytatom/ Kép

#373 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:48

... Ragnarök megelégelte és kardja nyelének tövével eszméletlenre ütötte Ányyt. Látván, hogy a többiek furcsán néznek rá így szólt:

-Ugye ti sem akartok még több balhét ? Elég nekünk ha mégtöbb démon jön... nem kell nekünk egy mutálódó ember is.

-Van benne valami.-helyeselt Shido.

-Na gyerünk tovább mert sose érünk oda.-szólt Glek.

Ragnarök felkapta az eszméletlen Ányyt és tovább indultak a pusztákon...

#374 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:49

/folytatom/

#375 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:54

Hamarosan egy romos szélmalom tűnt fel a horizonton.
-Guppi a romoknál van nem? -kérdezte Shido
-Igen. -felelte Glek. Erre Shido elkapta Gleket és a derekán lévő kistáskába belegyömöszölte, majd rázárta azt és elkezdett a csapattal rohanni. Lassan odértek a szélmalomhoz, és bent ült Guppi.
-Megvagy! -mondta Shido ahogy belépett.
-Glek hun van? -kérdezte Guppi.
-Ja, őőőő...
Shido óvatosan letette a tákáját, bevonult a többiekkel a fal mögé és onnan egy hosszú bottal kinyitotta szépen a táskát, mire abból kiugrott a mostmár idegbeteg Glek és nekitámadt az első élőlénynek amit látott, ami nem más volt mint Guppi. Guppi ordítva tépte ki az arcából az elmebeteg macskát és elhajította a sarokba.
-SZÁJJÁKIAPOFÁMBÓ CICUS!!!! -ordította, mire Glek észhez tért és az idegbeteg fölborzolthátú hátracsapottfülű állást abbahagyta. Ám ekkor...

#376 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:56

nem akarok beleszólni, de nem úgy kellene csinálni, hogy azt a "folytatom" üzit átszerkesztitek?

#377 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:57

Idézet

nem akarok beleszólni, de nem úgy kellene csinálni, hogy azt a "folytatom" üzit átszerkesztitek?
ow, igaz... akkor innentől úgy csináljuk...

#378 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:57

Idézet

De, én is úgy gondoltam. Attól még az ott fog maradni amíg szerkezdted azthiszem. Csak végén nem úgy fog kinézni az oldal hogy fele egy szavas hsz lesz.:Đ

#379 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 21:58

Felébredt Ányy akit Ragnarök egy másik sarokba tett le. A tetoválások még mindig a testén voltak, de az elméjével minden rendben volt. Felült és a fejét fájlalta, majd rákérdezett, hogy mi történt, hol van, és hogy került ide Guppi.
- Kitört rajtad valami roham - szólt Ragnarök
- És ezért ő lecsapott - tette Hozzá Harkat, és Ragnarökre mutatott.
- Egy elhagyott szélmalomban vagyunk -fojtatta Shido- Glek vezetett ide minket.
Ányy lassan feltápászkodott, hátára vette a pajzsát, és kezébe vette hűséges kardját.
- Meg kell találnunk a hazautat -mondta Ányy
Társai egy emberként bólogattak, majd erejüket összeszedve elindultak a démonok fővárosa felé, hátha ott megtalálják annak a módját, hogy egy dimenziókaput nyissanak a saját világukba. Elindultak kelet felén egyenesen az ellenség karjai közé....

Porch Monkey 4 Life!

#380 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 25. 22:06

Ahogy mentek hirtelen megrepedt a föld mindenhol és a gravitáció megnőtt. Egy újabb démonszerű ember jelent meg, de sokkal jobban ki volt gyúrva és nagyobb volt a kardja is.
-Látom két őrmesterrel elbántatok -mondta -DE MIT KEZDETEK VELEM?!?!!?! -és eleresztett egy elmebeteg nevetést, mire Shido a meglepetés erejét kihasználva akarta kettészelni, de a démon a másodperc töredéke alatt rántotta elő a kardját és kivédte Shido támadását, majd félrecsapta, mintha nem lenne súlya.
-Rohadt erős... -jegyezte meg Guppi, majd körbenézett... valaki hiányzott... -Hol van Glek?!? -erre hamarosan meg is kapta a választ, ugyanis egy újabb lila gömbszerűség jött az égből és ráesett a démonra, mire csinált egy hatalmas robbanást. Amikor a füst eloszlott, látszott, hogy hatalmas kráter keletkezett, de benne a démon egészben volt és a kardján Glek állt az első lábaival. Ezután a démon Gleket is félrevágta.
-Következő? -szólt a démon. Ekkor előlépett a sorból...

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.