HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#261 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 15. 20:16

Én már megvettem tavaly, azóta nálunk áll a team téma mer a fegyvervásárlást haverokkal nyárra tervezztük, de én hamarabb megvettem, addig is az van tervbevéve, hogy megjavítassam, mert valami baj van a hop-upjával. Kecskeméten és környékén, hol javítják??? Am., ma belekezdtzünk havrral a parkourözésbeKép Kezdőknek mit javasoltok??? Már tervbevettük fizikumunk és állóképességünk fejlesztését, de mégis mit szokás ilyenkor kezdetek kezdetén gyakorolni?

#262 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 15. 20:20

Idézet

Én már megvettem tavaly, azóta nálunk áll a team téma mer a fegyvervásárlást haverokkal nyárra tervezztük, de én hamarabb megvettem, addig is az van tervbevéve, hogy megjavítassam, mert valami baj van a hop-upjával. Kecskeméten és környékén, hol javítják??? Am., ma belekezdtzünk havrral a parkourözésbeKép Kezdőknek mit javasoltok??? Már tervbevettük fizikumunk és állóképességünk fejlesztését, de mégis mit szokás ilyenkor kezdetek kezdetén gyakorolni?
Kecskeméten találtam egy csapatot... honlapjuk: http://airsoftsf.extra.hu/news.php Ők biztos tudnak segíteni szervíz ügyben.

#263 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 15. 20:21

Idézet

Nem szoktam, de szerintem minden "menet" elején ugrálás elött melegítsetek be, nehogy baj legyen az izületeitekkel, meg hidegbe nem nagyon csináljátok, mert az se tesz jót az izületeknek!
Szerintem kezdjétek az érkezésekkel, minél magsabb tárgyakról próbáljatok leugrani, úgy h ne sérüljetek.

#264 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 15. 21:04

Meg ne csak úgy csináljátok, hogy "na csapjunk a lecsóba, ott az a 4 emeletes". :Đ Parkourt nem lehet csinálgatni, parkourozgatni. Azt vagy csinálod, vagy nem. Ha csinálod, akkor teljes erőbedobással. Akkor minimum falmászás, mint edzés, meg aztán -ahogy lentebb is írták- edzeni kell a csontjaidat, izületeidet. Szép fokozatosan növelve a magasságot. :-D Egy rossz érkezés és szilánkosra törik a bokád... az meg ugye kinek kell. Kép Aztán majd remélem kapunk promo anyagot, ahogy repdesel a házak felett. KépKép

Nah de szerintem, ha van még kérdésed blablá-ban tedd fel, hátha érdekel másokat is. Kép Vagy csinálj topicot (persze, csak ha nincs még).

#265 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 15:22

Hali! Tudnátok nekem mondani egy olyan pályát ahol az alacsony életkorúak is játszhatnak (már ha van ilyen Kép)?

Már sokat olvasgattam erről a dolográl és nagyon kipróbálnám csak mindenhol min. 16 év. Egyszer találtam egy tatabányait ahol 14 év volt a min korhatár, de már nemtalálom sehol :Đ.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#266 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 17. 15:29

Idézet

Meg ne csak úgy csináljátok, hogy "na csapjunk a lecsóba, ott az a 4 emeletes". :Đ Parkourt nem lehet csinálgatni, parkourozgatni. Azt vagy csinálod, vagy nem. Ha csinálod, akkor teljes erőbedobással. Akkor minimum falmászás, mint edzés, meg aztán -ahogy lentebb is írták- edzeni kell a csontjaidat, izületeidet. Szép fokozatosan növelve a magasságot. :-D Egy rossz érkezés és szilánkosra törik a bokád... az meg ugye kinek kell. Kép Aztán majd remélem kapunk promo anyagot, ahogy repdesel a házak felett. KépKép

Nah de szerintem, ha van még kérdésed blablá-ban tedd fel, hátha érdekel másokat is. Kép Vagy csinálj topicot (persze, csak ha nincs még).
Persze, hogy kaptok anyagot. Előreszaltóra kb 1 hetet kell várnotok, de könnyen lehet, hogy csak 2 napot. Sosem tudni. Már lényegét érzem, de legtöbbször hátamra esekKép Ez nagyban függ attól is, hogy mennyira fog fájni a bokám, mert 1 órája bevertem.Kép

#267 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 14:37

http://airsoftgun.hu/catalog/i.php az AEG MP 5-öt néztem ki magamnak mi a véleményetek róla?Mert még elég kezdő vagyok ezen a téren

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#268 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:11

Hamar ittvan ez a topic.Mi is pontosan ez az airsoft?(Tudom hogy ego)
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#269 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 16:18

airsoft = call of duty, medal of honor, tom clancy csak élőben Kép

#270 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 10:48

Szerintem elmondhatom hogy a barátaimmal beleszerettünk ebbe a játékba. Főleg az esti játékok a nagyon hangulatosak. Amikor kb semmit sem látok. Még az 5 méterre lévő ellenfélről is azt hiszem hogy csak egy árnyék ő meg bokornak hisz. Nagyon jó szórakozás. Mióta megvettem a fegyveremet, azóta szinte nem is játszok se PS se PC játékokkal. Lehet hogy el is adom a PS-t és beruházok egy másodlagos fegyverbe. Hamarosan szeretnénk kipróbálni magunkat egy nagyobb ütközetben, ahol 100 körüli játékos mozog a pályán. Ha valaki hall ilyenről, az ne felejtse el kzzé tenni itt ezt az információt.

#271 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 11:40

Idézet

Szerintem elmondhatom hogy a barátaimmal beleszerettünk ebbe a játékba. Főleg az esti játékok a nagyon hangulatosak. Amikor kb semmit sem látok. Még az 5 méterre lévő ellenfélről is azt hiszem hogy csak egy árnyék ő meg bokornak hisz. Nagyon jó szórakozás. Mióta megvettem a fegyveremet, azóta szinte nem is játszok se PS se PC játékokkal. Lehet hogy el is adom a PS-t és beruházok egy másodlagos fegyverbe. Hamarosan szeretnénk kipróbálni magunkat egy nagyobb ütközetben, ahol 100 körüli játékos mozog a pályán. Ha valaki hall ilyenről, az ne felejtse el kzzé tenni itt ezt az információt.
Nagyon szeretném már én is kipróbálni csak nincs olyan kiterjedt haveri köröm akik ebbe benne lennének :Đ

#272 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 29. 11:45

Idézet

Idézet

Nagyon szeretném már én is kipróbálni csak nincs olyan kiterjedt haveri köröm akik ebbe benne lennének :Đ
Majd lehet hogy lesz! Norb-al már mi is terveztük a kipróbálását, ha jól tudom Glek űzi is...szóval GK talin ejthetnénk szót erről is!
Kép
Kép
Kép

#273 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 11:51

Idézet

Idézet

Nekünk se volt. De amikor megvettük mindenki ki akarta próbálni. Azok közül már hárman vettek fegyvert és még legalább ennyien tervezik. Ez olyasmi, ami nem sok embernek jut eszébe, de ha játszott egyet kettőt legszivesebben azonnal venne egy fegyvert.

#274 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 11:59

Idézet

Idézet

Idézet

Majd lehet hogy lesz! Norb-al már mi is terveztük a kipróbálását, ha jól tudom Glek űzi is...szóval GK talin ejthetnénk szót erről is!
Én is gondoltam már rá, hogy a talin lehetne valami ilyesmit de a sok porgramba nem hiszem, hogy beférne.

#275 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 29. 12:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nagyon szeretném már én is kipróbálni csak nincs olyan kiterjedt haveri köröm akik ebbe benne lennének :-D
Én is gondoltam már rá, hogy a talin lehetne valami ilyesmit de a sok porgramba nem hiszem, hogy beférne.
Mi, hogy beszéljünk róla? Én nem mondtam többet...csak hogy egyeztessünk egy esetleges későbbi csapatszervezésről! :Đ
Kép
Kép
Kép

#276 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 29. 13:18

SŐŐŐŐŐŐŐŐŐTTTTTT!!!!Én meg is akartam kérni Gleket, hogyha gyün a GK talira, akkor valami fegyvert bemutatónak hozhatna...Szeretnék nár egyet megtapizni, no meg lőni vele! Kép

#277 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 13:38

Idézet

SŐŐŐŐŐŐŐŐŐTTTTTT!!!!Én meg is akartam kérni Gleket, hogyha gyün a GK talira, akkor valami fegyvert bemutatónak hozhatna...Szeretnék nár egyet megtapizni, no meg lőni vele! Kép
Végülis ha van két vagy három fegyver meg védeőfelszerelés (airsofthoz elég jól beöltözni+szemcsi, nem?) akkor akár a szőlőben egymásra is lehetne lőni, nem? Persze ésszel. Meg persze kifizetnénk a töltények árát.

#278 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 29. 13:52

Idézet

Idézet

Végülis ha van két vagy három fegyver meg védeőfelszerelés (airsofthoz elég jól beöltözni+szemcsi, nem?) akkor akár a szőlőben egymásra is lehetne lőni, nem? Persze ésszel. Meg persze kifizetnénk a töltények árát.
Ha jól számoltam anno, akkor 1 lövedék ára olyan 0,70Ft körül mozog, szal nem tétel. Sztem 1 csúzli elég lenne, max célba lőnénk vele...Az első GK-s célbalövészet!!! :Đ

#279 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 29. 14:00

Idézet

Idézet

Idézet

Ha jól számoltam anno, akkor 1 lövedék ára olyan 0,70Ft körül mozog, szal nem tétel. Sztem 1 csúzli elég lenne, max célba lőnénk vele...Az első GK-s célbalövészet!!! :Đ
James szerintem nem venné jó néven, ha szétlőnétek a termését.Kép

#280 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 14:03

Idézet

Idézet

James szerintem nem venné jó néven, ha szétlőnétek a termését.Kép
Akkor James is kapna... Kép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »