HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#141 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:56

Idézet

Idézet

Köszi. Akkor még van 2 évem fegyverre gyűjteni Kép.

Egy ilyennel bevesztek a csapatba? KépKép
Azon nyomban... persze csak, ha fel tudod emelni a három aksit. (a fegyvert nem is merem megkockáztatni... Kép)
Az csak nem 30kg mint az eredeti... Azért az már beb*szna:).
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#142 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:58

Idézet

Az csak nem 30kg mint az eredeti... Azért az már beb*szna:).
No igen, akkor lehet a minigun emelgetné Peterpal-t. KépKép

2. VH-s fegyók után nézz körül a linkeken amiket adtam.

#143 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:36

nahát sok helyen csak 18 fölött adnak airsoft vegyvert...
aztán a minigun 16kg úgy tudom és naggyon sokba kerül....
M1 Garand van olyan ami acél és fa mint az eredeti

#144 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:39

Nah összekapartam a kismalackákból 40E forintot ezt csak erszoftra akarom költeni nem kell nekem felszereleés semmi csak Vmi Félautómata gépfegyver gondolok M4,M16,Ak vagy amit a nagy erszoft mesterek mondanakKép

#145 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:44

nah hirtelen mindenkinek kell airsoft fegyver.....
de ha nem akarsz komolyan vele foglalkozni csak úgy baromkodásra akkor szerintem pénzkidobás...
de akkor már legyen M16-ből ez a változat full fém
Kép

#146 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:46

Idézet

nah hirtelen mindenkinek kell airsoft fegyver.....
de ha nem akarsz komolyan vele foglalkozni csak úgy baromkodásra akkor szerintem pénzkidobás...
de akkor már legyen M16-ből ez a változat full fém
Kép
És ez mennyibe kerül mert azért nem akarok vmi "gagyi" kínai picai árút de ez jól néz kiKép

#147 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:47

Én pont nemrég adtam el a TM Desert Eagle Hard Kick-em.A szügség nagy úr!
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#148 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:48

Idézet

Idézet

És ez mennyibe kerül mert azért nem akarok vmi "gagyi" kínai picai árút de ez jól néz kiKép
hát 40-ből nem jön ki:) attól függ ha full fém akkor 100-hoz közelít de műanyagot láttam 70-ért is bár nemtom biztos van olcsóbb is...

#149 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:48

Idézet

Idézet

Idézet

hát 40-ből nem jön ki:) attól függ ha full fém akkor 100-hoz közelít de műanyagot láttam 70-ért is bár nemtom biztos van olcsóbb is...
Igazából nekem egy AK is eléglenne az van fából és 40 alatt?

#150 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 18:59

Idézet

Idézet

Igazából nekem egy AK is eléglenne az van fából és 40 alatt?
talán műanyagból de nemhiszem

#151 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 19:46

Hahaha... Megnevettetél Túrbókám. Kép Ád1: Mennyibe fogadjunk, hogy 5 percnél tovább nem bírod el azt a fegyvert??? Kép (stopperold le kérlek, állva... még csak nem is kúszva, mászva) Ád2: Nem, hogy 40-ből nem hozod ki, de őszintén megmondom fogalmam sincs mennyiből hoznád ki. Nem is láttam még olyat, de meg kel lhagyni rohadt jól néz ki. :Đ Szerintem vmi jó zsíros mod kitből tudod összehozni, majd utánna nézek. Egyébként 40-ből nem fogsz rakétavetőt kapni... El vagy tévedve. Gaaagyi kínai, de azért 40-ért kéne Scud mi? KépKépKép
No de ne aggódj, találtam én neked való technikát! Kép Klikk

#152 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 19:49

Idézet

Hahaha... Megnevettetél Túrbókám. Kép Ád1: Mennyibe fogadjunk, hogy 5 percnél tovább nem bírod el azt a fegyvert??? Kép (stopperold le kérlek, állva... még csak nem is kúszva, mászva) Ád2: Nem, hogy 40-ből nem hozod ki, de őszintén megmondom fogalmam sincs mennyiből hoznád ki. Nem is láttam még olyat, de meg kel lhagyni rohadt jól néz ki. :Đ Szerintem vmi jó zsíros mod kitből tudod összehozni, majd utánna nézek. Egyébként 40-ből nem fogsz rakétavetőt kapni... El vagy tévedve. Gaaagyi kínai, de azért 40-ért kéne Scud mi? KépKépKép
No de ne aggódj, találtam én neked való technikát! Kép Klikk
De én vmi olyanra gondoltam ,h például Norb,Glek,james meg még páran jönnek ellenem először elkezdek darálni egy M16-ossal aztán elő az UZI végén a Magnum és mindenki szét lett lőve!
De akkor nem kapok Ak fém+fa 40értKép
Akkor gyűjtök egy kicsit meg meglátogatom nagymuttert aztán szétaprítalak titeket a csatamezőnKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/002.gif

#153 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 19:51

Figyelj... egyezzünk meg. Ha egy 30 perces játékon elbírod az AK-t, akkor lelőhetsz engem. Ha nem, megkapom az AK-dat. KépKép Nekem ugyan nem kell, de eladom és veszek vmi cép Acog-ot az M16-osomra. ^^

#154 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 19:52

Idézet

Figyelj... egyezzünk meg. Ha egy 30 perces játékon elbírod az AK-t, akkor lelőhetsz engem. Ha nem, megkapom az AK-dat. KépKép Nekem ugyan nem kell, de eladom és veszek vmi cép Acog-ot az M16-osomra. ^^
Ok de ha úgy lőlek le,h egyszerre james-t meg norbot is akkor megkapom az összes fegyótokat meg vmi Cső alatti gránátvetőt is kérek!

Találtam egy Fém Ak-t 30E ért Cyma AK47-S Tactical a neve

#155 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 19:57

Megegyeztünk! De, ha nem lősz le minket, enyém a fegyvered. Kép Amúgy közben gyakorolhatsz a másik fogadásra. Fogj a kezeidbe 2 literes ücsiket (egy-egy mindkét kezedbe) és kezdj el rohangászni. Kússzál másszál, ugrálj, de ne lóbáld a flakonokat, hanem a fejed elé tartsd kinyújtott kézzel. Néha mind2-t tartsd egy kézben (tár csere)... meglátjuk meddig bírod. És ezt képzeld el úgy egy napon keresztül, bakancsban, proban, aljnövényzetben, romos épületben... Felteszem az Xboxom hogy nem bírod ki. KépKép

#156 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 19:59

Idézet

Megegyeztünk! De, ha nem lősz le minket, enyém a fegyvered. Kép Amúgy közben gyakorolhatsz a másik fogadásra. Fogj a kezeidbe 2 literes ücsiket (egy-egy mindkét kezedbe) és kezdj el rohangászni. Kússzál másszál, ugrálj, de ne lóbáld a flakonokat, hanem a fejed elé tartsd kinyújtott kézzel. Néha mind2-t tartsd egy kézben (tár csere)... meglátjuk meddig bírod. És ezt képzeld el úgy egy napon keresztül, bakancsban, proban, aljnövényzetben, romos épületben... Felteszem az Xboxom hogy nem bírod ki. KépKép
100% ,h kibírom nem vagyok én gyenge gyerek am. meg ténleg kéne szervezni erszoft találkozót én vagyok shidóval james,glek,meg norb együt rongyosra verünk titeket egy tárcsere nélkül lelőlek mindhármotokatKép

#157 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:01

Idézet

100% ,h kibírom nem vagyok én gyenge gyerek am. meg ténleg kéne szervezni erszoft találkozót én vagyok shidóval james,glek,meg norb együt rongyosra verünk titeket egy tárcsere nélkül lelőlek mindhármotokatKép
Oké, de realcap táraitok lesznek majd csak. MUHAAA! KépKép
Cyma-t gyorsan felejtsd el... http://www.uncompany...sp?prodid=11081

#158 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:03

Idézet

Idézet

Oké, de realcap táraitok lesznek majd csak. MUHAAA! KépKép
Cyma-t gyorsan felejtsd el... http://www.uncompany...sp?prodid=11081
De most tényleg mondjuk az Őszi szünetben gyertek el sopronban volt egy hatalmas ruhagyár és ilyen STALKERES típusú beütése van mert már féleg levan rombolva és recsegnek az ablakok minden kiváncsi lennék rád Glek!Kép

#159 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:05

Azt mi közünk van nekünk a soproni ruhagyárhoz? Kép Én csak a mi pályánkra tudnék szervezni... vagy Kunmadaras.

#160 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:07

Idézet

Azt mi közünk van nekünk a soproni ruhagyárhoz? Kép Én csak a mi pályánkra tudnék szervezni... vagy Kunmadaras.
Bárki bemehet oda és több hetárnyi füves terület is van rajta +lövészárkok!

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.