HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#201 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 07. 16:59

Idézet

kezdőknek milyen fegyvert ajánlanátok?
Azt a műanyag ezerforintos kis sárgagolyót kilövő játékstukit!! Az TÖKÉLETES a kezdőknek!!! xDDD Amúgy szerintem mind1. Bármelyikkel kezdhetsz.

#202 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 07. 20:24

Idézet

kezdőknek milyen fegyvert ajánlanátok?
Ugyan olyan fegyvert mint mindenki másnak. :Đ Újonnan 20-30 ezerért, kínait. Ezek már korrektek. Ha azért komolyabban belemerülnél, akkor a 30-40-ezres kategóriában nézelődj. Kezdő fegyvernek egy JG G36 a legjobb. Egyetlen hátulütője hogy hónapok óta nem hallott senki olyanról. :-D

Hoppsz, közben észrevettem, hogy hiányzik két része a Berget-nek. Ha érdekel valakit szóljatok. :)

#203 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 07. 21:11

Idézet

Hoppsz, közben észrevettem, hogy hiányzik két része a Berget-nek. Ha érdekel valakit szóljatok. :Đ
én igényt tartok arra a +2részreKépnagyon teccik, majd egyszer remélem énis kijutokKép

#204 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 07. 21:19

Idézet

én igényt tartok arra a +2részreKépnagyon teccik, majd egyszer remélem énis kijutokKép
Igen, igen! Már terveztük milyen technológiából gyártsuk le neked a saját Little Guantanamo-dat. KépKépKép
4.
5.

#205 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 07. 21:31

Érdekes. Apró különbségek a svéd és a magyar mentalitás között. 6-7 járműből álló konvoj, 60-80 állig felfegyverzett katona. Svédek meg se rebbennek. Magyarországon már a fél rohamrendőrség jönne ki, miszerint randalíroztunk, provokáltuk a helyi cigányságot, buzikat üldöztünk, Mtv székházat foglaltunk... igazoltatás, letartóztatások, pár nappal később megtudjuk, hogy molotov koktélok voltak nálunk, meg éles lőfegyverek... stb. :Đ
Amúgy tényleg dúrva lehet ez az egész. Biztos kiugrana a szívem a helyéről néha. Pl mikor üzemanyag kellett a NATO erőknek, de azt meg a helyi szeparatisták tartják ellenőrzés alatt. Hosszas egyezkedés, alkudozás, majd némi pénz fejében és a konvoj parancsnok zálogbahelyezése után engednek tovább. Nah most elég izgalmas élmény lehet, ahogy pár száz (elméletileg) szövetséges katona között lébecolsz. :-D Vagy mikor a konvojt támadás éri, és a 300-400 méteren szétszóródott 80 katonát elözönli úgy 100-200. :)

#206 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 07. 22:27

itthon is vannak ilyen Berget volumenű rendezvények???

#207 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 08. 15:51

Ezt a kérdést gondold át szerintem mégegyszer. Kép Vannak nagyon állat játékok, amin több százan is részt vehetnek, járművek is vannak meg minden. De picsafüstöt sem érnek a Bergethez képest! :Đ:) Sajnos... Kép De azért azok is fergeteges mókák. :-D Black Hawk Down rulez! :)

#208 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 08. 18:15

Idézet

itthon is vannak ilyen Berget volumenű rendezvények???
Persze! Itt szoktuk tartani szegeden (urban fighting) Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#209 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 08. 18:43

Idézet

Ezt a kérdést gondold át szerintem mégegyszer. Kép Vannak nagyon állat játékok, amin több százan is részt vehetnek, járművek is vannak meg minden. De picsafüstöt sem érnek a Bergethez képest! :Đ:) Sajnos... Kép De azért azok is fergeteges mókák. :-D Black Hawk Down rulez! :)
najó azért a lényeg lejött nem???Kép igen pl ilyen párszáz emberes.....járműves cuccra gondoltam....
nemgondoltam hogy lesz olyan mint a berget de azért mégis nem egy-két csapat ütközik meg hanem, azért komolyabb dolog....de valóban szarul tettem fel a kérdéstKép

#210 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 13:31

Fúú képzeljétek! Tele van a város amcsikkal! Kép Vmi NATO-s képzés meg minden. Itt vannak már a Humvee-k is. KépKép Eddig csak 10-ről tudok a 30-ból, amit szeretetcsomagban kapunk tőlük. :Đ:) Decemberig maradnak, aztán februárban mennek ki Afganisztánba. Azt mondjuk nem tudom, hogy szándékoznak kivinni a Humvee-ket, gondolom nem pakolják meg az An-26-osokat. Kép Esetleg a Pápai Globemasterekkel, de tudtommal azok még nincsenek itt.

/amúgy nemtom miért ide írtam... talán mer ez a legmilitárisabb topic Kép/

#211 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 12:01

Van egy eladó CA M15A2 rifle típusú fegyver ami annyit tesz hogy fix hordfoggantyúja van fix tusa és alap handguard. Gondoltam beírom ide is, ha jól emlékszem voltak páran akik mondták, hogy ilyet szeretnének. :Đ
amit tud/van benne:
systema 51cm-es 6,04-es precíziós cső
element hopup gumi
guarder 120as rugó
így 0,25-ös blasterrel 370-380 FPS között lő.
így ahogy van 55-ezer forint az irányára.
van hozzá egy pár extra tartozék

-m203-as gránátvetőhöz való handguard olive színben
amit 10-ért vettem mondjuk egy 8-ért odaadom ha kell
+adnék hozzá egy házilag készített gránátvető imitációt is aminek csak esztétikai értéke van kvázi ajándék Kép
-hordfoggantyúra szerelhető ris CA 3000-ért vettem olyan 2000-ért odaadnám
-fegyverláda amiben elfér a fegyver kemény müanyag szívacsos belső 8000

A fegyver nem az enyém, csak én is pályáztam rá, de végül leszűkült a kör egy M16A4-re és egy M4 CQB-ra. :-DKép Viszont elég jó vételnek tűnik szal írjatok ha érdekel valakit.

Hoppsz a képek lemaradtak. Kép
Kép Kép

#212 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 20:51

Ööö... lehet hogy hülyének fogtok nézni (inkább biztos).
Naszóval van az XM8, az igazi fegyver lehet szerelnei: Hosszab csövet teszek rá meg távcsövet és kész a sniper rifle, vagy dobtárat és állványt, vagy leveszem a tust és az egész "elejét". Van olyan airsoft amivel lehet ilyet?

file:///C:/DOCUME%7E1/Peti/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgKép
(kicsit nagy lett...)

#213 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 22:48

Idézet

file:///C:/DOCUME%7E1/Peti/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgKép
(kicsit nagy lett...)
A képet lehet ám méretezni is...
De a kérdésedre visszatérve.Nemtudom:)Majd Glek megmondja a frankótKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#214 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 12:09

Persze, sőőőtt... ezt akármelyik fegyverrel meg tudod csinálni. KépKépKép Ami egy kicsit gáz (s ami jellemző sajnos az egész témára), hogy itthon nincs olyan nagy választék. Vehetsz sok jó fegyvert meg sok jó cuccot, de aki nagyon egyedivé akarja tenni, az úgyis külföldről rendel. :Đ Ott olyan végtelen mennyiségő kiegészítőt, meg tuningtot talál az ember, hogy abból aztán lehet fegyverkezni. Kép

#215 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 19. 19:17

Hali! Arról szeretnék kérdezni hogy a classic army jó márka? vagy inkább tokyo mauri? és egy ak47 reális árat pls mondjatok vagy mp5-öt mer teljesen bekavarodtam. vaterán 23e webáruházban 50e

#216 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 20. 23:58

Hát hát, az a helyzet, hogy félholt állapotban tengődök a gép körül, szóval nézd el nekem, ha néha össze-vissza beszélek. :Đ:) Szóval kezdjük ott, hogy mennyit akarsz a fegyverre szánni. Azt már látom, hogy AK-47, meg MP5 érdekel. Az MP5 az jó mert viszonylag olcsón lehet jókat szerezni. Másik kérdés, hogy mikorra kell a fegyver, mivel annak fényében változik a beszerzési módszer. Veheted itthoni boltban (többnyire jó nagy plussz kölcséggel, úgy láttam, hogy a Nowar az egyetlen hely ahol emberi áron adják), de -főleg így karácsonykor- elég kicsi a választék. Másik lehetőség, hogy rendelsz Kínából. Ennek is több lehetősége van, beszállhatsz pár emberhez (vagy csapathoz), de akár magad is intézheted, persze ez a legmacerásabb verzió. Amúgy most karácsonyra kéne, vagy jó január-február tájékán is? :-D

#217 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 21. 00:04

nyárra kell. de úgy néz ki már van m4-em (cseréltem ps2-re)Kép persze később szeretnék venni egy AUG A2-t.

vagy másik lehetőség hogy tuningolom. nos egy jó tuning kb mennyi? ja és haverokkal alakítunk majd ha 18-ak leszünk egy squadot. addig csak gyakorolgatunk nyaranta

#218 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 00:08

Nocsak! És milyen M4? KépKép Gyengepontom ám! Nekem is az van. KépKép Az Aug-gal csak az a baj, hogy nem néz ki jól RIS-sel... szerintem. Kép Én meg aztán szeretem a karácsonyfát (így karácsonykor meg főleg Kép). A tuning az attól függ, hogy mit szeretnél és hogy milyen az alap fegyver. Nagyon változó az ára. Hmmm... hány éves vagy? 16 éves kortól már játszhatsz hivatalosan is. (az alatt meg nem hivatalosan Kép)

#219 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 21. 00:10

hát azt még nem tudom h milyen m4 mer 3 órája dumáltam meg a gyerekkel a biznicet:D hétfőn megyek megnézni és próbálni. 14-vok mérc-ba töltöm a 15-öt. egyébként a ris mire jó?

#220 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 00:21

Hát, végülis láttam már korodbeli srácokat játszani. Ha nem viselkedsz túl gyerekesen, és felelőtlenül, simán engednek játszani, egy idő után már a nagyobb játékokon is. :Đ
RIS (Rail Interface System): ilyen sínszerű cucc. Szokott lenni a fegyver tetején, meg a markolat minden oldalán. Lehet tenni rá mindenféle okosságot, pl távcső, red dot, lámpa, lézer/infra megfestő, éjjellátó, grip, ilyesmik. :-D

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.