Idézet
Játékokkal kapcsolatos kérdések
Elküldve: 2009. 04. 21. 20:05
Én keresek egy játékot.Vagyis csak annak a nevét.Itt volt a GK-n egy exkluzív preview,azt hiszem Fojesz vagy ChoCho írta még.Egy magyar fejlesztésű középkori stratégia.Utána szeretnék nézni most de totál nem tudom már a nevét a játéknak.Kitud valaki segíteni egy címmel?
Elküldve: 2009. 04. 21. 20:22
Idézet
Én keresek egy játékot.Vagyis csak annak a nevét.Itt volt a GK-n egy exkluzív preview,azt hiszem Fojesz vagy ChoCho írta még.Egy magyar fejlesztésű középkori stratégia.Utána szeretnék nézni most de totál nem tudom már a nevét a játéknak.Kitud valaki segíteni egy címmel?
Elküldve: 2009. 04. 21. 20:47
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 04. 21. 20:48
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 04. 21. 20:51
Lenne 1 kérdésem! 
Szerintetek még működik a MGS3ban a Metal Gear Online?
Szerintetek még működik a MGS3ban a Metal Gear Online?
Elküldve: 2009. 04. 21. 20:52
Idézet
Idézet
Idézet
na most elintezted hogy en is ezen rágódjak egy ideig............valami angol király volt a nevében
Elküldve: 2009. 04. 21. 21:09
Idézet
Idézet
Örök hálám.
Az Arthurra nem dobott ki semmit az elöbb,de háromszori beírás után erre(King Arthur) már adta a választ.Amíg keresgéltem,erre is rábukkantam.
Úgylátom szorgalmasan van frissítve fojesz website-ja!
Elküldve: 2009. 05. 24. 18:33
Ha egy másolt Jedi Academy-t patchelek akkor tudok vele neten multizni?
Elküldve: 2009. 05. 24. 18:38
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 24. 18:42
Idézet
Idézet

PSN ID : Ludens665
Elküldve: 2009. 05. 24. 18:43
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 24. 18:45
Idézet
Idézet
Attól függ milyen patch van amelyiket nem tudod feltenni mert tönkre vágja a törést, próba szerencse.

PSN ID : Ludens665
Elküldve: 2009. 05. 24. 18:48
Idézet
Idézet
Idézet
Attól függ milyen patch van amelyiket nem tudod feltenni mert tönkre vágja a törést, próba szerencse.
Elküldve: 2009. 05. 24. 19:31
Fight Night Rounnd 3 milyen játék? Vagyis az ilyenek hogy graf (persze mai szemmel), játékmenet (melyik másik verekedős játékhoz lehetne hasonlítani), meg hogy lehet e multiba tolni (egymás ellen).
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 05. 24. 19:35
Idézet
Fight Night Rounnd 3 milyen játék? Vagyis az ilyenek hogy graf (persze mai szemmel), játékmenet (melyik másik verekedős játékhoz lehetne hasonlítani), meg hogy lehet e multiba tolni (egymás ellen).
Elküldve: 2009. 05. 24. 20:46
Idézet
Hát mindenképpen ajánlom, mert sztem most is megálja a helyét, de ha van cashed, és tudsz várni rá akkor sztem Fight Night 4 lenne az igazi.Meg sztem nem igazán lehetne hasonlitani semmihez, mert eléggé egyedi, de ha szakértöt akarsz akkor minden képpen TJames a GK legnagyobb fanja, ö mindent tud erröl na és persze amit eddig a 4röl is.
Sok sikert akárhogyan is döntesz

Elküldve: 2009. 05. 24. 20:50
Idézet
Idézet
Hát mindenképpen ajánlom, mert sztem most is megálja a helyét, de ha van cashed, és tudsz várni rá akkor sztem Fight Night 4 lenne az igazi.Meg sztem nem igazán lehetne hasonlitani semmihez, mert eléggé egyedi, de ha szakértöt akarsz akkor minden képpen TJames a GK legnagyobb fanja, ö mindent tud erröl na és persze amit eddig a 4röl is.
Sok sikert akárhogyan is döntesz
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 07. 02. 20:21
Mount & Blade topicot nem találtam újat meg nem akarok nyitni neki, mert nem írnánk túl sokan bele.
2 kérdés: 1, Hűbérese lettem egy trónkövetelőnek. Már az összes városukat várukat községüket meg szereztük az ellennek, de még mindig nem ő az uralkodó. Mitől lesz ő az uralkodó? Az összes csávót foglyul kell ejteni?
2, A katapult ami ostromnál van( ha építek ostromtornyot ) hogy lehet használni? Vannak mellette kövek is meg minden, de semmit nem lehet kezdeni vele.
2 kérdés: 1, Hűbérese lettem egy trónkövetelőnek. Már az összes városukat várukat községüket meg szereztük az ellennek, de még mindig nem ő az uralkodó. Mitől lesz ő az uralkodó? Az összes csávót foglyul kell ejteni?
2, A katapult ami ostromnál van( ha építek ostromtornyot ) hogy lehet használni? Vannak mellette kövek is meg minden, de semmit nem lehet kezdeni vele.
Elküldve: 2009. 07. 02. 20:47
kérdezném, hogy mennyire jó a FOOTBALL MANAGER 07. nem sok infót találtam róla, szal ha vki tud vmit írjon.
aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan

Súgó
A téma zárva.