HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékokkal kapcsolatos kérdések - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékokkal kapcsolatos kérdések

#61 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 21. 20:05

Idézet

Én keresek egy játékot.Vagyis csak annak a nevét.Itt volt a GK-n egy exkluzív preview,azt hiszem Fojesz vagy ChoCho írta még.Egy magyar fejlesztésű középkori stratégia.Utána szeretnék nézni most de totál nem tudom már a nevét a játéknak.Kitud valaki segíteni egy címmel?
nézd meg itt hátha megtalálod :Đ

#62 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 21. 20:22

Idézet

Én keresek egy játékot.Vagyis csak annak a nevét.Itt volt a GK-n egy exkluzív preview,azt hiszem Fojesz vagy ChoCho írta még.Egy magyar fejlesztésű középkori stratégia.Utána szeretnék nézni most de totál nem tudom már a nevét a játéknak.Kitud valaki segíteni egy címmel?
na most elintezted hogy en is ezen rágódjak egy ideig............valami angol király volt a nevében

#63 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 20:47

Idézet

Idézet

na most elintezted hogy en is ezen rágódjak egy ideig............valami angol király volt a nevében
Nyugi,én is töröm a dióm.Sőt,lehet már át is síklottam a neve fölött.Jó lenne ha végre beugrana.Még a Google sem dobott ki semmi használhatót.Kép

#64 Felhasználó inaktív   feri93 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 20:48

Idézet

Idézet

Idézet

Nyugi,én is töröm a dióm.Sőt,lehet már át is síklottam a neve fölött.Jó lenne ha végre beugrana.Még a Google sem dobott ki semmi használhatót.Kép
King Arthur

#65 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 20:51

Lenne 1 kérdésem! :Đ
Szerintetek még működik a MGS3ban a Metal Gear Online?

#66 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 20:52

Idézet

Idézet

Idézet

King Arthur
Örök hálám.KépAz Arthurra nem dobott ki semmit az elöbb,de háromszori beírás után erre(King Arthur) már adta a választ.Amíg keresgéltem,erre is rábukkantam.Kép

#67 Felhasználó inaktív   Famous 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 21:03

Idézet

Örök hálám.KépAz Arthurra nem dobott ki semmit az elöbb,de háromszori beírás után erre(King Arthur) már adta a választ.Amíg keresgéltem,erre is rábukkantam.Kép

Úgylátom szorgalmasan van frissítve fojesz website-ja!:Đ

#68 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 21. 21:09

Idézet

Idézet

Úgylátom szorgalmasan van frissítve fojesz website-ja!:Đ
Huhh, nagyon régi. Már bánom, hogy nem töröltem a francba. Kép

#69 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:33

Ha egy másolt Jedi Academy-t patchelek akkor tudok vele neten multizni?

#70 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:38

Idézet

Ha jól értettem a kérdésed akkor igen!

#71 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:42

Idézet

Idézet

Attól függ milyen patch van amelyiket nem tudod feltenni mert tönkre vágja a törést, próba szerencse.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#72 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:43

Idézet

Idézet

Idézet

Attól függ milyen patch van amelyiket nem tudod feltenni mert tönkre vágja a törést, próba szerencse.
Én iet még nemtapasztaltamKépKépKép

#73 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:45

Idézet

Idézet

Én már sajna többször is egyszer frisített egy game rá is kérdezett hogy mehet-e a frisítés és utánna a budös életben nem indult még teljesen újra nem raktam.... igaz az nem nagyon értem hogy működnek ezeke a dolgok de simán tud ijet csinálni.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#74 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:48

Idézet

Idézet

Idézet

Én már sajna többször is egyszer frisített egy game rá is kérdezett hogy mehet-e a frisítés és utánna a budös életben nem indult még teljesen újra nem raktam.... igaz az nem nagyon értem hogy működnek ezeke a dolgok de simán tud ijet csinálni.
Értetted a viccet?Kép

#75 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 19:31

Fight Night Rounnd 3 milyen játék? Vagyis az ilyenek hogy graf (persze mai szemmel), játékmenet (melyik másik verekedős játékhoz lehetne hasonlítani), meg hogy lehet e multiba tolni (egymás ellen).
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#76 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 19:35

Idézet

Fight Night Rounnd 3 milyen játék? Vagyis az ilyenek hogy graf (persze mai szemmel), játékmenet (melyik másik verekedős játékhoz lehetne hasonlítani), meg hogy lehet e multiba tolni (egymás ellen).
biolencsétöl kérdezd ő nemrég jáccot vele és neki nagyon is tetszett ugytudom.Kép

#77 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 20:46

Idézet

Hát mindenképpen ajánlom, mert sztem most is megálja a helyét, de ha van cashed, és tudsz várni rá akkor sztem Fight Night 4 lenne az igazi.Meg sztem nem igazán lehetne hasonlitani semmihez, mert eléggé egyedi, de ha szakértöt akarsz akkor minden képpen TJames a GK legnagyobb fanja, ö mindent tud erröl na és persze amit eddig a 4röl is.

Sok sikert akárhogyan is döntesz

#78 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 20:50

Idézet

Idézet

Hát mindenképpen ajánlom, mert sztem most is megálja a helyét, de ha van cashed, és tudsz várni rá akkor sztem Fight Night 4 lenne az igazi.Meg sztem nem igazán lehetne hasonlitani semmihez, mert eléggé egyedi, de ha szakértöt akarsz akkor minden képpen TJames a GK legnagyobb fanja, ö mindent tud erröl na és persze amit eddig a 4röl is.

Sok sikert akárhogyan is döntesz

Pont azért lenne ez jó mert elég olcsó és nem nagyon van cashem.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#79 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 20:21

Mount & Blade topicot nem találtam újat meg nem akarok nyitni neki, mert nem írnánk túl sokan bele.

2 kérdés: 1, Hűbérese lettem egy trónkövetelőnek. Már az összes városukat várukat községüket meg szereztük az ellennek, de még mindig nem ő az uralkodó. Mitől lesz ő az uralkodó? Az összes csávót foglyul kell ejteni?

2, A katapult ami ostromnál van( ha építek ostromtornyot ) hogy lehet használni? Vannak mellette kövek is meg minden, de semmit nem lehet kezdeni vele.

#80 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 20:47

kérdezném, hogy mennyire jó a FOOTBALL MANAGER 07. nem sok infót találtam róla, szal ha vki tud vmit írjon.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4