HWSW Informatikai Kerekasztal: Mass Effect 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mass Effect 2

#261 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 09. 01:34

Idézet

na végigmentem 2x-ra is :). és most be bírtam szervezni 2 szeretkezést is ... :). Tali-t és Jack-et. Sajna a felénél elrontottam Mirandával, amikor összekaptak Jack-kel, mert Jack pártját fogtam, (nem jelent meg se a kék se a piros kimagyarázhatóság). de mind1 mert a végén meghalt Miranda ... :-D. Egyébként a végén mi alapján halnak meg az emberek, mármint a leges legvégén, amiután felrobbantottuk a *SPOILER: Kaszás-Ember-t ;D? Mert amikor 1x mentem végig, a végén azt választotam, hogy felrobabntom a bázist, és akkor a végén nem halt meg senki (tali és Légió volt velem akkor, de útközben elrontottam, mert az 1. feladathoz Mordint választottam Tali vagy Légió helyett a feladatra, ők be bírják csukni a kaput, majd szintén az 1.-ben az eltereléshet Thane-t választottam, aki kapott egyet a hasába, és meghalt, 2.-ban Garus-t választottam, ő is kapott golyót, de túlélte. Na min1 a végén most Samarát és Mirandát vittem magammal, Samara túlélte Miranda meg ... nem.

Egyébként most nézegetek videókat youtube-on a befejezésekről, és mit mondjak, jól jártam hogy csak Miranda halt meg :). Egyébként a "szomorú befejezés" (mindenki meghal, kivéve Joker :)), sokkal szebb ha azt nézzük. Mármint irodalmikusan szebb, egy tragédia, a legnagyobb hősok mindig meghalnak a jó sztorikban, de tragikomédia is lehet, mert Joker lesz a megváltó? :)
Arra más is panaszkodott, hogy másodjára nem jelent meg neki a paragon vagy renegate választás a vitánál, lehet, hogy bug, így gondolom Miranda elveszítette a feléd irányuló lojalitását és végül ez egy halálban teljesedett ki, talánKép
Amúgy Joker a legjobb fej, bírtam a szövegét amikor menőzött a bőr-üléssel :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#262 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 01:43

Idézet

Idézet

na végigmentem 2x-ra is :-D. és most be bírtam szervezni 2 szeretkezést is ... :). Tali-t és Jack-et. Sajna a felénél elrontottam Mirandával, amikor összekaptak Jack-kel, mert Jack pártját fogtam, (nem jelent meg se a kék se a piros kimagyarázhatóság). de mind1 mert a végén meghalt Miranda ... :Đ. Egyébként a végén mi alapján halnak meg az emberek, mármint a leges legvégén, amiután felrobbantottuk a *SPOILER: Kaszás-Ember-t ;D? Mert amikor 1x mentem végig, a végén azt választotam, hogy felrobabntom a bázist, és akkor a végén nem halt meg senki (tali és Légió volt velem akkor, de útközben elrontottam, mert az 1. feladathoz Mordint választottam Tali vagy Légió helyett a feladatra, ők be bírják csukni a kaput, majd szintén az 1.-ben az eltereléshet Thane-t választottam, aki kapott egyet a hasába, és meghalt, 2.-ban Garus-t választottam, ő is kapott golyót, de túlélte. Na min1 a végén most Samarát és Mirandát vittem magammal, Samara túlélte Miranda meg ... nem.

Egyébként most nézegetek videókat youtube-on a befejezésekről, és mit mondjak, jól jártam hogy csak Miranda halt meg :). Egyébként a "szomorú befejezés" (mindenki meghal, kivéve Joker :)), sokkal szebb ha azt nézzük. Mármint irodalmikusan szebb, egy tragédia, a legnagyobb hősok mindig meghalnak a jó sztorikban, de tragikomédia is lehet, mert Joker lesz a megváltó? :)
Arra más is panaszkodott, hogy másodjára nem jelent meg neki a paragon vagy renegate választás a vitánál, lehet, hogy bug, így gondolom Miranda elveszítette a feléd irányuló lojalitását és végül ez egy halálban teljesedett ki, talánKép
true ... egyébként láttam egy bejátszásban egy vicces szitut :) amikor *SPOILER ismét: egy biotikus (magyarul írom mert így jegyeztem meg) egy burokkal kísér minket a végén, (ott Jack segített de ez most mind1) na, mielőtt elkezdődik a bejátszás, egy lejtő tetején állunk, majd a videóban ugye megfordul és nagy "biotikahullámot lök maga mögé. A poén ott van hogy közben ott állunk a domb tetején, a nagy gömbben :)

Egyébként én kérek elnézést de a játék felét nem értem, ugyanis az 1. résszel nem toltam, de már be akarom pótolni, csak nem tudom hogy hogy csináljam, mert ugye ez felújított, és hozzászoktam eléggé. Nem lesz furcsa a 2. után az 1. interfaceéhez hozzászokni?

szerk.:
még annyit, hogy az első részében lényegében a Geth-ektől kell megvédeni a "fellegvárat"?
de a fő-fő kérdésem az, hogy most a kaszások, az ok mik? nagy űrhajók? vagy mi a franc? mert ere nem jöttem rá
Kép

#263 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 01:54

Idézet

Idézet

true ... egyébként láttam egy bejátszásban egy vicces szitut :) amikor *SPOILER ismét: egy biotikus (magyarul írom mert így jegyeztem meg) egy burokkal kísér minket a végén, (ott Jack segített de ez most mind1) na, mielőtt elkezdődik a bejátszás, egy lejtő tetején állunk, majd a videóban ugye megfordul és nagy "biotikahullámot lök maga mögé. A poén ott van hogy közben ott állunk a domb tetején, a nagy gömbben :)

Egyébként én kérek elnézést de a játék felét nem értem, ugyanis az 1. résszel nem toltam, de már be akarom pótolni, csak nem tudom hogy hogy csináljam, mert ugye ez felújított, és hozzászoktam eléggé. Nem lesz furcsa a 2. után az 1. interfaceéhez hozzászokni?
Nos az első rész nem annyira akciódús mint a 2 és a harc se akkora élvezet, viszont nem kell ammo, ha boxon tolod lehet hogy nagyobb lesz grafikailag az eltérés a 2 rész között, de pl PC-n szerintem az 1 még mindig csodaszép, jóó persze a 2 alázza de mind1:), szerintem egyrészt érdektelen a 2 után végigtolni az 1-et (mert hát a múltban járunk) másrészt a 2 annyival több élményt nyújt, hogy az 1 kicsit "savanykás" lenne a 2 után. Mindenesetre nálam az 1 örök kedvenc marad, és ha kevesebb elvárással állsz hozzá és a főküldetésre öszpontosítassz akkor bátran ajánlom.

a Reaperek? Übertechnológiával felszerelt szintetikus létformák :Đ, noh jó8, beteg vagyok és már kezdek kiesni a ritmusból :-D

#264 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 02:00

Idézet

Idézet

Idézet

true ... egyébként láttam egy bejátszásban egy vicces szitut :-D amikor *SPOILER ismét: egy biotikus (magyarul írom mert így jegyeztem meg) egy burokkal kísér minket a végén, (ott Jack segített de ez most mind1) na, mielőtt elkezdődik a bejátszás, egy lejtő tetején állunk, majd a videóban ugye megfordul és nagy "biotikahullámot lök maga mögé. A poén ott van hogy közben ott állunk a domb tetején, a nagy gömbben :)

Nos az első rész nem annyira akciódús mint a 2 és a harc se akkora élvezet, viszont nem kell ammo, ha boxon tolod lehet hogy nagyobb lesz grafikailag az eltérés a 2 rész között, de pl PC-n szerintem az 1 még mindig csodaszép, jóó persze a 2 alázza de mind1:), szerintem egyrészt érdektelen a 2 után végigtolni az 1-et (mert hát a múltban járunk) másrészt a 2 annyival több élményt nyújt, hogy az 1 kicsit "savanykás" lenne a 2 után. Mindenesetre nálam az 1 örök kedvenc marad, és ha kevesebb elvárással állsz hozzá és a főküldetésre öszpontosítassz akkor bátran ajánlom.

a Reaperek? Übertechnológiával felszerelt szintetikus létformák :Đ
de olyanok mint a geth-ek? vagyis kb emberméretűek? vagy mint a 2-ben legeslegvégén a videó végén *SPOILER amikor megjelenik iszonyatsok?
Kép

#265 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 02:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

a Reaperek? Übertechnológiával felszerelt szintetikus létformák :Đ
de olyanok mint a geth-ek? vagyis kb emberméretűek? vagy mint a 2-ben legeslegvégén a videó végén *SPOILER amikor megjelenik iszonyatsok?
Noh idáig 2 reapert láttam SPOILER az 1-ben egy űrhajót, és a kettőben a nagy fószert, a 3-ban majd pontosabb képet kapunk szerintem, de lehet hogy jön ide vmi expert azt ledarálja neked az egész reaperizmust :-D de én ennyit tudok :)

#266 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 09. 16:35

Hali. Valaki tudna segíteni? Egy olyan problémám lenne hogy *SPOILER*: Amikor Jack-nek megcsinálom a loyalyt küldijét akkor utánna ugye összebalhézik Mirandával. Hogy sikerült e valakinek úgy kijönnie a konfliktusból hogy eggyikkel sem vesztette el a lojalítását. Merthát én Mirandával építgetem a kapcsolatom és nemnagyon szeretném ezt lerombolni.:Đ Viszont akkor ha nem lehet megsem csinálom Jack-nek a küldit mert felesleges.

#267 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 16:46

Idézet

Hali. Valaki tudna segíteni? Egy olyan problémám lenne hogy *SPOILER*: Amikor Jack-nek megcsinálom a loyalyt küldijét akkor utánna ugye összebalhézik Mirandával. Hogy sikerült e valakinek úgy kijönnie a konfliktusból hogy eggyikkel sem vesztette el a lojalítását. Merthát én Mirandával építgetem a kapcsolatom és nemnagyon szeretném ezt lerombolni.:Đ Viszont akkor ha nem lehet megsem csinálom Jack-nek a küldit mert felesleges.
második végigjátszás? mert ez már mással is előfordult (bug?), viszont ha az első akkor nem vagy elég paragon vagy renegate.

#268 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 16:47

Idézet

ha magas a pragon szinted akkor tudsz választani egy olyan választ amivel kibékitheted őket...

#269 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 17:18

Hellotok!

Tudna valaki segíten? Most jött le Xbox360-ra a Mass Effect 2,és 2 duplarétegű DVD-s. Csakhogy nekem egy duplarétegű DVD-m van,ezért nem tudom melyiket írjam ki az 1-es vagy a 2-es DVD-t? Valaki megtudja mondani,hogy melyik DVD-n mik vannak?

XBOX360 250GB

#270 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 17:34

Egyébként klafa játék?:Đ
XBOX360 250GB

#271 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 17:40

Idézet

ja káklafa:D amúgy nemvágom boxon mivan de nézd meg ott ahonnan leszedted... ha nem tudod megcsinálni akk inkább ne warezolj.. vagy érdeklődj warezos oldalakon..
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#272 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 17:47

Idézet

Idézet

ja káklafa:D amúgy nemvágom boxon mivan de nézd meg ott ahonnan leszedted... ha nem tudod megcsinálni akk inkább ne warezolj.. vagy érdeklődj warezos oldalakon..
Utána néztem,és azt találtam h a játék folyamán csak 1x kell majd cserélni a DVD-t,ha csak nincs feltelpítve a 2-es DVD. Szóval ha holnap beszerzek még egy DL Lemezet vagy 2nap múlva sincs gond,mert addig is tudok játszani.
XBOX360 250GB

#273 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 17:56

Idézet

Idézet

Idézet

Utána néztem,és azt találtam h a játék folyamán csak 1x kell majd cserélni a DVD-t,ha csak nincs feltelpítve a 2-es DVD. Szóval ha holnap beszerzek még egy DL Lemezet vagy 2nap múlva sincs gond,mert addig is tudok játszani.
fantörpikus...

#274 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 13:45

Egy érdekes dologra lettem figyelmes: megcsináltam Jack küldetését hogy lojális legyek hozzá, acsit magkaptam érte de most nézem a csapatválasztó menüben és nem lojális hozzám!
Kérdés:
1 Valakinél már volt ilyen, mit lehetne tenni?
2 Ettől még megoldható hogy a végén senki ne haljon meg?

#275 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 13. 13:47

Idézet

Egy érdekes dologra lettem figyelmes: megcsináltam Jack küldetését hogy lojális legyek hozzá, acsit magkaptam érte de most nézem a csapatválasztó menüben és nem lojális hozzám!
Kérdés:
Mert ha megcsináltad Miranda questjét és a konfliktusra odaérsz, akkor kettőt választhatsz, Miranda ill. Jack-et küldöd el a pokolba. (minél nagyobb a paragonod annál több beszélgetés nyílik meg, érdemes ezekre gyűjteni, mert később is lesz ilyen)

#276 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 13. 15:12

Honnan lehet halat szerezni a Fellegvárban lévő 2 éhes krogannek? Ha már volt a kérdés akkor bocs, de azért érdekelne valász. :Đ

szerk.: Már sikerült megoldanom. :-D
StarCraft2: GeniousM 710 One shoot, one kill, no luck, just skill.
[img=http://img189.imageshack.us/img189/6574/18886.png]
[img=http://img233.imageshack.us/img233/6594/18887.png]
[img=http://img161.imageshack.us/img161/9369/18885jf2.png]

#277 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 15:28

Idézet

Idézet

Kérdés:
Mert ha megcsináltad Miranda questjét és a konfliktusra odaérsz, akkor kettőt választhatsz, Miranda ill. Jack-et küldöd el a pokolba. (minél nagyobb a paragonod annál több beszélgetés nyílik meg, érdemes ezekre gyűjteni, mert később is lesz ilyen)
Akkor Jacket küldtem el, lehet ez a gáz.
Más: a Suicide mission után még lehet bóklászni? Mert most az van hogy launch suicide mission (most viték el a személyzetett).

Ja és a kérdés még mindig áll: "Ettől még megoldható hogy a végén senki ne haljon meg?"

#278 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 13. 15:53

Idézet

Idézet

Idézet

Kérdés:
Más: a Suicide mission után még lehet bóklászni? Mert most az van hogy launch suicide mission (most viték el a személyzetett).

Ja és a kérdés még mindig áll: "Ettől még megoldható hogy a végén senki ne haljon meg?"
Igen utánna még lehet mászkálni. Befejezni a mellék küldiket stb. Jack-et én is elküldtem melegebb éghajlatra. De nem halt meg. :Đ Szóval a válasz a második kérdésre is igen. Teljesíthető. :-D

#279 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 16:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kérdés:

Igen utánna még lehet mászkálni. Befejezni a mellék küldiket stb. Jack-et én is elküldtem melegebb éghajlatra. De nem halt meg. :Đ Szóval a válasz a második kérdésre is igen. Teljesíthető. :-D
Őt vitted magaddal a végén?

#280 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 13. 16:18

Idézet

Őt vitted magaddal a végén?
Nem. Én Mirandát és A proffot vittem. De ha veled van és meghal akkor úgyis feltudod éleszteni. Szóval szerintem teljesen mindegy. Az első végigjátszásomban meghalt ugyan, de akkor csak azért mert nem volt meg minden hajó fejlesztés. Jack meg a Zaed nem volt lojális de eggyik sem halt meg. Ha magaddal viszed nemtudom hogy alakul de szerintem akkorsem hal meg. Csak ne rá bízd a Biotikus "bubit".Kép

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.