Kipróbáltam én is a demót. A szimulátorossága szerintem ottvan a szeren. gumikopástól kezdve mindent figyelembe vesz. De a grafikától nem estem hasra. Túl műanyag, túl éles, túl steril.
Mondjuk fél óra autókázás után már észre sem vettem, de az elején nagyon szemet szúrt. Belső nézetet mikor először megláttam.... lehangoló volt. De aztán megszoktam azt is.
Összességében azt gondolom, hogy még próbálgatnom kell, mindenesetre nem elsőre szerelem.
De hagyok neki időt. Emlékszem hogy belejöttem a 2-be is, ezzel sem lesz másként szerintem.
De egy shift, egy dirt azért valljuk be, ingame látványvilágra odaver ennek. Mondjuk a visszajátszára már nem lehet panasz, s a fénykép mód meg egyenesen pazar lesz, kár hogy a demóból kimaradt.
És a végére egy kis bug. Telefonnal rögzítettem. Épp megcsúsztam egy kanyar bevezetőjében, elkezdtem kilinccsel előre menni (itt jegyzem meg, hogy egész jól driftelhető) mikor is oldalról megkínált a mögöttem jövő, erre falat fogtam, és tetőre tettem a verdát. Nemhogy tetőre tettem, egyenesen megforgattam párszor, majd belefúrodtam a földbe, ahonnan nem is volt többé kiút A kocsi orra a földbe gyökerezett
http://www.youtube.c...re=channel_page
Forza Motorsport 3
Elküldve: 2009. 09. 24. 19:50
Elküldve: 2009. 09. 24. 19:52
Idézet
ROFLMAO!*

*Rolling on the Floor Laughing My Ass Off
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 09. 24. 19:59
Idézet
Idézet
ROFLMAO!

én is kipróbáltam a demot, kb azt tapasztaltam mint tjames. a graf vmivel jobb, de azért lehetne jobb is sztem. először könnyű szinten játszottam, és frankón automatikusan fékezett a kocsi, végig csak a gázt kellet nyomnom....hát jó h nem automatikus a vezetés is:). viszont a többi szinten már elfogadható volt a játék. jobb lesz mint az FM2, nekem tetszik, jobban bejön, mint az NFS.
aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Elküldve: 2009. 09. 24. 20:08
Idézet
Idézet
Idézet
ROFLMAO!

én is kipróbáltam a demot, kb azt tapasztaltam mint tjames. a graf vmivel jobb, de azért lehetne jobb is sztem. először könnyű szinten játszottam, és frankón automatikusan fékezett a kocsi, végig csak a gázt kellet nyomnom....hát jó h nem automatikus a vezetés is:). viszont a többi szinten már elfogadható volt a játék. jobb lesz mint az FM2, nekem tetszik, jobban bejön, mint az NFS.
Elküldve: 2009. 09. 24. 21:20
Ebben nem értek egyet, szerintem nagyon keményen néz ki, az autók és táj is. Ráadásul isten a stabil 60 FPS, nem úgy mint a Shiftben

Elküldve: 2009. 09. 24. 21:25
Idézet
Ebben nem értek egyet, szerintem nagyon keményen néz ki, az autók és táj is. Ráadásul isten a stabil 60 FPS, nem úgy mint a Shiftben 

60fps tényleg díjazandó. Táj szép, de közel sem élethű. Olyan Halo szerű. Múanyag. Az autók ingame grafikája....nemtom. Lehet multipoligonok... mégsem mondanám szebbnek mint a dirt2-jét.
Visszajátszás az ok. De én jobban örültem volna egy olyan szintű ingame minőségnek. A belső nézet szerintem gáz.
Vezethetőség viszont isten!
És ez talán el is fogja vinni nekem is a hátán, elvégre ez egy szimulátor.
De be kell valljam őszintén: szebbet vártam!
Mindemellett online haverokkal hatalmas élvezet lesz, szóval KÉSZÜLJETEK!
Elküldve: 2009. 09. 24. 21:33
Idézet
60fps tényleg díjazandó. Táj szép, de közel sem élethű. Olyan Halo szerű. Múanyag. Az autók ingame grafikája....nemtom. Lehet multipoligonok... mégsem mondanám szebbnek mint a dirt2-jét.
Visszajátszás az ok. De én jobban örültem volna egy olyan szintű ingame minőségnek. A belső nézet szerintem gáz.
Vezethetőség viszont isten!
És ez talán el is fogja vinni nekem is a hátán, elvégre ez egy szimulátor.
De be kell valljam őszintén: szebbet vártam!
Mindemellett online haverokkal hatalmas élvezet lesz, szóval KÉSZÜLJETEK!
Szerintem nagyon-nagyon jól elleszünk ennek a végleges verziójával, ha egy frankó kis karriermódot tesznek bele! Ami majd kiderül, s ha minden igaz a tesztet is én fogom írni, és nem leszek kíméletes, ha nem váltja be a reményeket a cucc

Elküldve: 2009. 09. 24. 22:43
Idézet

Elküldve: 2009. 09. 24. 23:10
Ok, kinek mennyi a legjobb körideje? Audi R8-assal tessék menni.
Nekem 1:09:909 a leaderboard szerint a top 2%-ban vagyok, 2000. körül a 100ezer játékosból.
Az elsőnek valami 1:04:valamennyi ideje van, de szerintem holnap megközelítem jobban
Nekem 1:09:909 a leaderboard szerint a top 2%-ban vagyok, 2000. körül a 100ezer játékosból.
Az elsőnek valami 1:04:valamennyi ideje van, de szerintem holnap megközelítem jobban

Elküldve: 2009. 09. 25. 04:35
Idézet

Audival még nem nagyon figyeltem....De hol tudom megnézni hogy hanyadik időt mentem a tabellán? S milyen beállításokkal, milyen nézetből? Mert én a NEHÉZ beállításokat használom, csak az aut váltól manuálra teszem. S mindezt belső nézetből.
Tesztnél nem is várok kíméletet tőled. Egy a kérésem: szánj rá elég időt, ne 2 óra játékidő után mondj véleményt. Tegyél bele legalább 5-6 órát, s így is csak töredékét láthatod majd, mert elvileg 100 órányi kampányt ígérnek a fejelsztők. Remélem az elsőre szembetűnő hibák, hiányosságok elhomályosulnak majd a teljes verzió fényében... de egyelőre én nem estem hasra. Jól mondotta itt valaki, hogy túl volt hypeolva.
#91 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 25. 07:00
Idézet

és ez milyen pálya?
én race07-ben a honda accord-al 14. helyet mentem a világranglistán valenciában. kedvenc pályám spa mellett
Elküldve: 2009. 09. 25. 07:21
Idézet
Idézet

és ez milyen pálya?
én race07-ben a honda accord-al 14. helyet mentem a világranglistán valenciában. kedvenc pályám spa mellett
Elküldve: 2009. 09. 25. 07:31
AsztaQ hogy megtanult driftelni a srác a videó második felére....
SZÉP!
#94 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 25. 07:33
a pálya valós, spanyolországban van valencia környékén.
remélem james egy teszt lehetőséget ismét tud biztosítani a számomra.
Elküldve: 2009. 09. 25. 10:31
Idézet
Audival még nem nagyon figyeltem....De hol tudom megnézni hogy hanyadik időt mentem a tabellán? S milyen beállításokkal, milyen nézetből? Mert én a NEHÉZ beállításokat használom, csak az aut váltól manuálra teszem. S mindezt belső nézetből.
Tesztnél nem is várok kíméletet tőled. Egy a kérésem: szánj rá elég időt, ne 2 óra játékidő után mondj véleményt. Tegyél bele legalább 5-6 órát, s így is csak töredékét láthatod majd, mert elvileg 100 órányi kampányt ígérnek a fejelsztők. Remélem az elsőre szembetűnő hibák, hiányosságok elhomályosulnak majd a teljes verzió fényében... de egyelőre én nem estem hasra. Jól mondotta itt valaki, hogy túl volt hypeolva.

Egyébként a verseny végén rámész a Leaderboard menüre, ott van. Csak azért figyeltem fel rá, mert kiírta előtte, hogy feltölti az eredményeimet e leaderboardra, mondom zsír, aztán néztem, hogy ott van.
Elküldve: 2009. 09. 25. 14:35
Fúúúú, kegyetlen a játék, minden pontja szinte tökéletes. A grafika haggyán, de még élvezhető is, a motorhangok, a vezetési élmény, minden nagyon egybe klappol. A viszajátszás is eszméletlen, tetszik hogy lehet ien speciális kameranézeteket választani, ezek körül is a kerék nézetnél meglestem hogy télleg deformálódik-e a gumi a kanyarokban, és télleg, alig hittem a szememnek. És még ki se próbáltam HD-ban, úristen milesz itt, hátmég ha kijön a teljes. . . . . .

Elküldve: 2009. 09. 25. 20:30
Ma mielőtt dörtöztem volna mentem 2 kört a Minivel, 2 kört a Porsche-val. Minivel a top lista 8%-ban végeztem, Porschéval a 11%-ban, de úgy hogy blokkolásgátló, és kipörgésgátló nélkül ! ! !
Aztán nem is küzdöttem tovább, mert hívott a kosz, a por, a sár...úgyhogy inkább dirtöztem.
De ma már abszolúte nem zavar a steril grafikája a játéknak Meg fogom én ezt szeretni szerintem