HWSW Informatikai Kerekasztal: Fifa 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fifa 2010

#161 Felhasználó inaktív   pettung 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 17. 19:37

Idézet

Idézet

remélem ,hogy jövöre pc-n is kb olyan lessz a game ,mint konzolon
Esélytelen...
Kép hát az szar ügy... igy szépen átvágják a pc-seket...nem is éri meg megvenni az eredeti gamet...kár rá kidobni a pénzt...szerencsétlen fejemmel én is megvettemKép...a másik dolog,ami bántsa a búrámat az az,hogy semmiféle amerikai focis játék nincsen pc-re a madden 08-on kivül

#162 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 20:14

Idézet

Idézet

igy szépen átvágják a pc-seket...nem is éri meg megvenni az eredeti gamet...kár rá kidobni a pénzt...szerencsétlen fejemmel én is megvettemKép...a másik dolog,ami bántsa a búrámat az az,hogy semmiféle amerikai focis játék nincsen pc-re a madden 08-on kivül
Hát igen....EA Sports sucks.KépKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#163 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 20:31

Veszteséges volt a PC-s verzió. Nem sokan vették meg, meg is értem, hogy nem adják ki. Különben is az inkább konzolravaló játék, igaz szinte mindenki gamepaddel tol már mindent.

#164 Felhasználó inaktív   Goofey84 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 24. 20:13

Hello! Én nem rég vettem ps3-at és az első játék a fifa 10 volt és hát teljesen más, mint a pc-s verzio és nem csak a grafika, de a játékélmény meccs közben is teljesen más, meg merem kockáztatni, hogy jobb a pesnél is. Amit viszont nem értek, hogy ezt a grafikát a pc simán elbírná... Egyébként volt valakinek olyan bug, hogy a realal a 4. szezon végén még 30millám volt és kb 80ezer fizetési keret és az új szezonnra -2milliárd lett a pénzem és -800ezer a fizetési keretem. Tapasztalt még valaki ilyet?

#165 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 16:29

No,én is megvettem a játékot,és jó lett de grafikailag tiszta 09.Kép Ez az egyetlen negatív momentum ami nem tetszik.Jah meg h a kommentár se sokat változott.Kép.

#166 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:34

Idézet

No,én is megvettem a játékot,és jó lett de grafikailag tiszta 09.Kép Ez az egyetlen negatív momentum ami nem tetszik.Jah meg h a kommentár se sokat változott.Kép.
ps3-ra vetted??? Me azé van ott egy kis különbség a 09 és10 között.....viszont a komentár úgyan az!Kép Na egy arsenal drukker???KIRÁLYKépKép

#167 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:38

Idézet

Hello! Én nem rég vettem ps3-at és az első játék a fifa 10 volt és hát teljesen más, mint a pc-s verzio és nem csak a grafika, de a játékélmény meccs közben is teljesen más, meg merem kockáztatni, hogy jobb a pesnél is. Amit viszont nem értek, hogy ezt a grafikát a pc simán elbírná... Egyébként volt valakinek olyan bug, hogy a realal a 4. szezon végén még 30millám volt és kb 80ezer fizetési keret és az új szezonnra -2milliárd lett a pénzem és -800ezer a fizetési keretem. Tapasztalt még valaki ilyet?
HÉ! Én az arsenalal mentem és 150 milliom volt és a 7. szezonban meg -2 millióval kezdtem ! Denilsont gyorsan eladtam 10 mikóért és úgyan annyi maradt a pénzem! Mi a megoldás?

#168 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:40

Idézet

Idézet

ps3-ra vetted??? Me azé van ott egy kis különbség a 09 és10 között.....viszont a komentár úgyan az!Kép Na egy arsenal drukker???KIRÁLYKépKép
Nem-nem. X360-ra Kép:Đ. És Arsenal drukker vagyok,és a kedvencem Arshavin,gondolom nem volt nehéz kitalálni a nevemből KépKép

#169 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:42

Idézet

Idézet

HÉ! Én az arsenalal mentem és 150 milliom volt és a 7. szezonban meg -2 millióval kezdtem ! Denilsont gyorsan eladtam 10 mikóért és úgyan annyi maradt a pénzem! Mi a megoldás?
Add el Fabregast KépKép Vele sokat kereshetsz XD

#170 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 18:46

Idézet

Idézet

Idézet

Már a barca megvette tölem régeben!!!! Goo Gunnres!!!!KépKép 5-6 éve vok arsenal drukkerKépKépKép

#171 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 21:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Már a barca megvette tölem régeben!!!! Goo Gunnres!!!!KépKép 5-6 éve vok arsenal drukkerKépKépKép
Jah,akk adj el olyan játékost akinek a legtöbb az ára.Na mind1 próbálkozzKépJaja!! én kb3 éve vok Arsenalos,előtte Chelsea volt a kedvenc csapatom KépKép

#172 Felhasználó inaktív   Songoku12 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 00:49

sirály lett a Fifa 10:)

#173 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 08:57

Idézet

sirály lett a Fifa 10:)
Ezt tudjuk de egy kicsit bővebben ha lehetne!Kép

#174 Felhasználó inaktív   geri1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 09:24

ps3 ra a múlt héten én is megvettem
PSN ID:geri1
HUNGARY klán

#175 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 13. 11:44

Jó reggeltKép

Xbox 360-on mivel kell felhívni a kapust?? vagy van benne valami trük??

#176 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 11:47

Utáltam a FIFA-t de elkelismerni hogy 2010 elég jó lett.Csak így tovább EA.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#177 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 12:00

Idézet

Jó reggeltKép

Xbox 360-on mivel kell felhívni a kapust?? vagy van benne valami trük??

Nem értem pontosan mire gondolsz. Kép Ha arra, hogy valaki kapura viszi a labdát akkor ugy tudod elérni, hogy a kapus kifusson, hogy nyomod az Y gombot. Ha meg arra, hogy szögletnél felmenjen fejelni, azt csak a 90. perc vagy azutáni szögleteknél lehet csak. Azthiszem az analoggal... de ebben már nem vagyok biztos :Đ

#178 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 13. 12:03

Idézet

Nem értem pontosan mire gondolsz. Kép Ha arra, hogy valaki kapura viszi a labdát akkor ugy tudod elérni, hogy a kapus kifusson, hogy nyomod az Y gombot. Ha meg arra, hogy szögletnél felmenjen fejelni, azt csak a 90. perc vagy azutáni szögleteknél lehet csak. Azthiszem az analoggal... de ebben már nem vagyok biztos :Đ
ja bocs igen a szögletre gondoltamKép

#179 Felhasználó inaktív   kakuta44 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 15:58

cscs! az lenne a kérdésem hogy fifa 10 manager mód az hány éves(szezonos) ps2őn 15évet kellett végigjátszani(xboxon nyomom vele)

a másik pedig az hogy ha kölcsönadok 1 játékost(fiatal) akkor az ha játszik a másik csapatnál fejlődik ott is???

#180 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 17:41

Idézet

cscs! az lenne a kérdésem hogy fifa 10 manager mód az hány éves(szezonos) ps2őn 15évet kellett végigjátszani(xboxon nyomom vele)

a másik pedig az hogy ha kölcsönadok 1 játékost(fiatal) akkor az ha játszik a másik csapatnál fejlődik ott is???

Ugyanúgy 15 év. És persze h fejlődik,hisz azért adod kölcsön.(de HA játszik.)

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.