HWSW Informatikai Kerekasztal: NBA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NBA

#241 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 17. 06:30

Nyert a Boston 4 ponttal Kép.És elvette a Magic pályaelőnyét. 92:88 Kép

#242 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 11:21

Idézet

éreztem, hogy tegnap nem kell benéznem ebbe a topikba! megint eredményt közöltél, úgy hogy a Sport1 leadta a meccset.pár kattintással utánna tudnál nézni, hogy mikor adja a Sport1 vagy 2 a meccseket, és elkerülnénk az ilyen súrlódásokat.
egyébként nagyon jó meccs volt, igaz a Celtics megint elszórt egy 20pontos előnyt, így lett szoros a vége.Doc Rivers megint megtalálta a gyógyszert Howard-ra és a 3pontos dobókra.ezt igazolja, Howard asszem 14 vagy 16 pontja, és az a 3 vagy 4 háromas amit a Magic dobott.jó meccs volt, és nálunk a pályaelőny.szerda Sport2 19:15-től 2.meccs(arshavin ezt főleg neked mondom:Đ).
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#243 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 12:11

Idézet

Idézet

éreztem, hogy tegnap nem kell benéznem ebbe a topikba! megint eredményt közöltél, úgy hogy a Sport1 leadta a meccset.pár kattintással utánna tudnál nézni, hogy mikor adja a Sport1 vagy 2 a meccseket, és elkerülnénk az ilyen súrlódásokat.
egyébként nagyon jó meccs volt, igaz a Celtics megint elszórt egy 20pontos előnyt, így lett szoros a vége.Doc Rivers megint megtalálta a gyógyszert Howard-ra és a 3pontos dobókra.ezt igazolja, Howard asszem 14 vagy 16 pontja, és az a 3 vagy 4 háromas amit a Magic dobott.jó meccs volt, és nálunk a pályaelőny.szerda Sport2 19:15-től 2.meccs(arshavin ezt főleg neked mondom:Đ).
Volt a meccs?nem csak pénteken van ,meg szerdán?KépAzt hittem.Akkor bocs.:)Majd ha lesz meccs,mindig írd le mikor és hol,és nem fogok eredményt írni mostantól ! Kép

#244 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 14:24

a 2. meccs szerdán 19:15től aszem a Sport2-ön, de utánna ismétlik, még aznap a Sport1-en 22:15től ha jól tudom.
Kép

#245 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 06:39

Idézet

a 2. meccs szerdán 19:15től aszem a Sport2-ön, de utánna ismétlik, még aznap a Sport1-en 22:15től ha jól tudom.
Na,most kivételesen én se néztem meg az eredményt,majd d.u megnézem Kép.Remélem megint nyer a Boston ! :Đ

#246 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 10:14

Idézet

Idézet

Na,most kivételesen én se néztem meg az eredményt,majd d.u megnézem Kép.Remélem megint nyer a Boston ! :Đ
én is nagyon remélem, már várom meccset nagyon.ha erre a 2. meccsre Garnett is és Rondo is jobb formával rukkol elő, mint az első meccsen, és nem lesznek már az első negyedben fault gondok, akkor jó meccset láthatunk, remélhető Boston sikerrel a végén.GO CELTICSKép
Kép

#247 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 20:13

Jeeeeeee.Nyert a Boston Kép.Hát szerintem hazai pályán 1 meccset hozni fognak,az biztos.Szerintem megint 2008-at ismételünk majd Kép

#248 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 11:21

Idézet

Jeeeeeee.Nyert a Boston Kép.Hát szerintem hazai pályán 1 meccset hozni fognak,az biztos.Szerintem megint 2008-at ismételünk majd Kép
Képhova tünt a Cavs őrület??:)na de mind1 haggyuk is eztKép.az nagyon megmaradt, amit Doc Rivers mondott, hogy 3-4 meccset nyer a Boston, és utánna jön egy hullámvölgy.nagyon remélem nem így lesz.Allent megint szépen kiszedte az Orlando a meccsből.remélem az otthoni meccsre megtalálják ennek az ellenszerét, mert kellenének a 3asai.Pierce és Rondo nagyon nagyot játszottak, csak megint ezek a rohadt fault gondok.mondjuk Howard ellen nem sok más lehetőség van, vagy kosarat dob, vagy leütöd.mindentől függetlenül bízom benne, hogy elhozzuk a 2 hazai meccsetKép.
Kép

#249 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 12:50

Idézet

Idézet

Képhova tünt a Cavs őrület??:Đ
Hát még mindig CAVS szurkoló vagyok,de csak James miatt.A Boston nem utálom a CAVS után a 2. kedvenc csapatom.Az Orlandot nem szeretem,se a Lakerst.Szal most kinek szurkoljak? a Phoenixnek?:-DŐt úgy is leveri a Lakers...Hát azért a Lakerst ki gondolta volna,hogy a Oklahoma tudta csak megszorgongatni,az UTAH,és most a Phoenixen is simán átevickél...Ezért szurkolok a Bostonnak Kép

#250 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 13:33

Idézet

Idézet

Idézet

Képhova tünt a Cavs őrület??:Đ
Hát még mindig CAVS szurkoló vagyok,de csak James miatt.A Boston nem utálom a CAVS után a 2. kedvenc csapatom.Az Orlandot nem szeretem,se a Lakerst.Szal most kinek szurkoljak? a Phoenixnek?:-DŐt úgy is leveri a Lakers...Hát azért a Lakerst ki gondolta volna,hogy a Oklahoma tudta csak megszorgongatni,az UTAH,és most a Phoenixen is simán átevickél...Ezért szurkolok a Bostonnak Kép
lehet jövőre már nem lesz James a Cavs-ben.szerintem a Phoenix 1 vagy 2 meccset elfog hozni, de ettől függetlenül, a Lakers simán begyalogol a nagydöntőbe.és remélem a Boston lesz az ellenfele.annyiból jobban örülnék ha Suns - Celtics döntő lenne, hogy az könnyebbnek tűnik mint a Lakers.na de várjuk ki a végét, ahhoz elsőbb lekell nyomni az Orlandot.
majd dobom az infót, hogy mikor játsza a Sport tv a meccseketKép
Kép

#251 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 10:25

elég hülye időpontban adják a meccseket. Boston - Orlando 3. mérkőzés vasárnap Sport1 11:15től, utána ismétlik a Sport2-ön 21:30tól.
Boston - Orlando 4. meccs kedden Sport2 18:00tól, majd később ismétlik a Sport1-en 21:00tól
Kép

#252 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 12:11

Idézet

elég hülye időpontban adják a meccseket. Boston - Orlando 3. mérkőzés vasárnap Sport1 11:15től, utána ismétlik a Sport2-ön 21:30tól.
Boston - Orlando 4. meccs kedden Sport2 18:00tól, majd később ismétlik a Sport1-en 21:00tól
Akkor asszem a 3. meccset nem látom Kép.

#253 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 23:47

Idézet

Idézet

lehet én se.de azon agyalok, hogy megnézem élő eredeti kommentárral.mért nem nézed meg te is úgy?Sport1 szombatról vasárnapra virradóra, hajnali 2:30-kor.kicsit későn van, de egy jó meccsért megéri:)
Kép

#254 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 22. 08:07

Idézet

Idézet

Idézet

lehet én se.de azon agyalok, hogy megnézem élő eredeti kommentárral.mért nem nézed meg te is úgy?Sport1 szombatról vasárnapra virradóra, hajnali 2:30-kor.kicsit későn van, de egy jó meccsért megéri:)
Én meg mindet felveszemKép

#255 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 12:03

Idézet

Én meg mindet felveszem/images/smiles/032.gifKép
könnyű annak akinek olyan UPC-je vagy szolgáltatója van, amivel ezt megtehetiKép
Kép

#256 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 12:21

na csak megtudtam nézni a 3. meccset isKép.este még ismétli a Sport2 21:30-tól, addig nem írok eredményt, és nem is utalok ráKép.de annyit mondhatok, nézzétek meg, tanulságos meccs volt.
Kép

#257 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 09:40

Megnéztem én is a 3. meccset. Hát ezt a Bostont elverni a döntőben nem lesz könnyű. Bárki fenn van a pályán mindenki képes klasszis teljesítményt nyújtani, River tudja forgatni a csapatot rendesen. HAJRÁ BOSTON!

KépKépKépKépKép

Most olvasom a Cleveland menesztette Mike Brownt..

#258 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 13:03

Idézet

na csak megtudtam nézni a 3. meccset isKép.este még ismétli a Sport2 21:30-tól, addig nem írok eredményt, és nem is utalok ráKép.de annyit mondhatok, nézzétek meg, tanulságos meccs volt.
Én is megdudtam nézni.Megérte nagyon jó meccs volt.Rondo milyen labdát szerzett már...KépHát szerintem a következő meccset is nyeri a Boston.Hát a Lakers Phoenix meccs még nem lefutott,ott még bárki nyerhet...Kép

#259 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 22:47

Kedd Sport2 18:00, Sport1 21:00 Boston - Orlando 4. meccs. remélem ezt is behúzzuk, és jöhet a nagy döntő.mondjuk még nem tudni, ki lesz az ellenfél, a Phoeinixtől kicsit tartok, a Spurst is söpörték.gondolom a Lakers már csak presztizs miatt is, beakar kerülni a nagydöntőbe, mert revansot akarnak venni a 2008-as fiaskó miatt.ha a Boston megtartja ezt a védekezést, és a padról is annyi pont jön mint eddig, akkor vannak esélyeink.kíváncsi leszek, hogy Tony Allent állítják-e Bryant-re.és remélem Ray Allennek is jöbban összejönnek a kinti dobások. GO BOSTONKép
Kép

#260 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 16:08

Kikapott a Boston..KépHát szerintem még így is meglesz a továbbjutásban.
Ma sport2 18:00 Lakers:Phoenix !
Ismétlés sport 1 21:45 Kép
Jó volna a Phoenix kiegyenlítene ! Go Suns Kép

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15