HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos

#81 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 08. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 08. 15:39

Bazdmeg. Úgy tönkretették azokat a gyereket, hogy ha felnőnek ők is ilyen vadállatok lesznek jó eséllyel. És akkor csak 10-18 évet kaphatnak. Halálbüntetés. Milyen szépen is hangzik ezekben az időkben.

#82 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 08. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 08. 16:39

WTF?! WTFWTFWTFWTF?! Már csak a linket elolvasva kisebb agyf*szt kaptam. MI A ROSSEB VAN EZZEL A VILÁGGAL? Természetes szelekció anyánk nem teszi a dolgát. Mesterséges szelekciót kell hát létrehozni...
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#83 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 11. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 08. 17:39

Na basszus ez durva! Remélem a börtönben a bentlakók majd szépen a helyükre rakják őket.

#84 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 15:58

mit szóltok, hogy fizetől lesz az RTL és a TV2?
januártól úgy tervezik külön elő kell majd fizetni erre a két csatornára, mint pl HBO csatornáira...
nem kis felháborodást válltott ki, ez jelentősen megemelné e különböző tv-előfizetések díját.
mondjuk szerintem is vicc ezért a szarért fizetni, így ha ez komolyan megvalósul biztos nem adok ki pénzt értük.
a.k.a. moloj

#85 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 10. 16. 16:58

mit szóltok, hogy fizetől lesz az RTL és a TV2?
januártól úgy tervezik külön elő kell majd fizetni erre a két csatornára, mint pl HBO csatornáira...
nem kis felháborodást válltott ki, ez jelentősen megemelné e különböző tv-előfizetések díját.
mondjuk szerintem is vicc ezért a szarért fizetni, így ha ez komolyan megvalósul biztos nem adok ki pénzt értük.

Nyugodt lehet, ezekért én sem fizetnék....
Kép
Kép
Kép

#86 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:29

Mondjuk valahol érthető, hogy pénz kérnek, elvégre a legkisebb kis szar adó is kap a szolgáltatókól, míg a két legnézetebb csatorna nem. Mondjuk gondolom nem brutális összegről van szó, max pár száz forintot dobna rá a kábelcsomagra. Persze ettől még én se támogatom az ötletet. Elég sok pénzt kapnak így is a nagyok.

#87 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 16. 16:29

Mondjuk valahol érthető, hogy pénz kérnek, elvégre a legkisebb kis szar adó is kap a szolgáltatókól, míg a két legnézetebb csatorna nem. Mondjuk gondolom nem brutális összegről van szó, max pár száz forintot dobna rá a kábelcsomagra. Persze ettől még én se támogatom az ötletet. Elég sok pénzt kapnak így is a nagyok.

de ezek kereskedelmi csatornák, szal annyira nem érzem indokoltnak. ráadásul színvonaluk sem olyan...
most a neten olyanokat olvasni, hogy majdnem megduplázódnának a díjak, bár ezt nem tudom hogy jött ki.
ha más fizetős csatornákat nézünk azok is olyan ezer körül vannak. ez kapásból 2ezer plusz.
a.k.a. moloj

#88 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 10. 16. 18:35

de ezek kereskedelmi csatornák, szal annyira nem érzem indokoltnak. ráadásul színvonaluk sem olyan...
most a neten olyanokat olvasni, hogy majdnem megduplázódnának a díjak, bár ezt nem tudom hogy jött ki.
ha más fizetős csatornákat nézünk azok is olyan ezer körül vannak. ez kapásból 2ezer plusz.

Ezt nem tudom hol olvastad. Én olyan 500 ft-ről olvastam az rtl klub esetén, ami valószínűleg csak a tárgyalási kezdet, így a vége valószínűleg 250-300 ft lesz háztartásonként. Persze ha a tv2 is követi akkor olyan 500-800 ft lesz háztartásonként az emelkedés.
Három hónapja nincs egyébként tvelőfizetésünk. A régi lejárt és nem éreztük nyáron annak szükségét, hogy újat kössünk. Mjad ha végre elér hozánk a digi (igérik) akkor a nettel együtt újrakötjük.

#89 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 16. 17:07

Ezt nem tudom hol olvastad. Én olyan 500 ft-ről olvastam az rtl klub esetén, ami valószínűleg csak a tárgyalási kezdet, így a vége valószínűleg 250-300 ft lesz háztartásonként. Persze ha a tv2 is követi akkor olyan 500-800 ft lesz háztartásonként az emelkedés.
Három hónapja nincs egyébként tvelőfizetésünk. A régi lejárt és nem éreztük nyáron annak szükségét, hogy újat kössünk. Mjad ha végre elér hozánk a digi (igérik) akkor a nettel együtt újrakötjük.

közben jobban utána néztem, tényleg ez az 500forint most a cél. az hogy duplája lehet, az a legolcsóbb csomagokra érvényes, elnézést.
a.k.a. moloj

#90 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 16. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 16. 18:07

Direkt a legolcsóbb csomagban vagyok. 800,-Ft az nekem 1/3-al emelné a havidíjat. Namost gondohtatod hogy a RTL-ért meg a TV2-ért NEM fizetnék ennyit!
Kép
Kép
Kép

#91 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 07:08

800 ft-s csomag? Abban mi van az m1, rtl, tv2-n kívül? Duna tv 1-2? Akkor már inkább vegyél egy mindig tv-t és akkor ingyé fog jönni az adás (gondolom ez később se fog változni, mert az nagy kicseszés lenne)

#92 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 07:28

ööö...ez vmi vicc? napi 3-4 óra reklámért fizessek pluszba? LOL! nekik kellene fizetni azért, hogy nézzem őket. azért kíváncsi leszek, ha nem kérem ezt a két csatornát, akkor olcsóbb lesz-e az előfizetés... ugye-ugye, mert ha kivesznek 2 csatornát, akkor miért fizessek ugyan annyit? persze a választ mindenki tudja. miattam mehetnek a lecsóba, úgyis csak eurosportot nézek, ott legalább nincsen, megaszar, factor, rohadt sorozatok és 15 percenként 10 perces reklámok, nincs politika, nincs anyázás és legfőképpen nincsen mellébeszélés.

#93 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 18. 09:28

ööö...ez vmi vicc? napi 3-4 óra reklámért fizessek pluszba? LOL! nekik kellene fizetni azért, hogy nézzem őket. azért kíváncsi leszek, ha nem kérem ezt a két csatornát, akkor olcsóbb lesz-e az előfizetés... ugye-ugye, mert ha kivesznek 2 csatornát, akkor miért fizessek ugyan annyit? persze a választ mindenki tudja. miattam mehetnek a lecsóba, úgyis csak eurosportot nézek, ott legalább nincsen, megaszar, factor, rohadt sorozatok és 15 percenként 10 perces reklámok, nincs politika, nincs anyázás és legfőképpen nincsen mellébeszélés.

Szerinted lesz olyan csomag amiben nem lesznek benne? Az alapcsomag részei, szóval minden más erre épül. Vagy van olyan szolgáltató ahol lehet csak pl sport csomagra előfizetni?

#94 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 18. 08:28

Hát a múltkor azt hittem hülyét kapok! Egyik este adta Az Ördög Ügyvédjét valamelyik KERESKEDELMI csatorna. 21:30-ra volt kiírva, de én 21:42-re értem az ágyba...reklámra. Mondom, mi van? Még nem megy? Aztán egy jóóó hosszú reklám után kiderült, hogy DE, mr ment, csak 10 perc után reklám volt!
Nem fordultam egyet az ágyban...reklám... Nem tellett el 15 perc a filmből....10 perc reklám. Aztán megint.... Mi a töcs????
Élvezhetetlen volt, ki is nyomtam.
Jól mondja norb: ez egy KERESKEDELMI csatorna. A reklámjaiból él. Miért fizetnék ezért még én???? BIZTOS NEM ! !
Ha fizetőssé teszik őket, tegyék választhatóvá is! Ne az legyen, hogy automatice emelik az előfizetés díját... Ha választható lesz ez a két csatorna, meg fognak lepődni szerintem! Kíváncsi vagyok mennyien fizetnének értük. Mert most sokan nézik őket, mert ad1. ingyenesek, ad2. megszokásból.
De hogy fizetni kelljen a reklámokért....na azt már nem!
Vagy ha a nézők fizetnek értük, akkor csökkentik a reklámokat????

Jó lenne már ha Digisek kirántanának felénk is egy üvegszálat....úgy hagynám a fenébe a júpíszít, hogy csak na.
Kép
Kép
Kép

#95 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 07:42

Szerinted lesz olyan csomag amiben nem lesznek benne? Az alapcsomag részei, szóval minden más erre épül. Vagy van olyan szolgáltató ahol lehet csak pl sport csomagra előfizetni?

ez a szemétség benne, erre akartam kilyukadni. olyan szolgáltatóról nem tudok, én digis vagyok, de fizetni nem fogok az 100%, 2-3 csatornáért amit nézek. ezeket is 1 héten max pár órát, hétvégén, ha van vmi verseny. max. lemondom a tv-t és kész. ráköteleznek megint arra, hogy fizessünk, pedig még a HD is fényévekre van...angliában meg a 3D megy. a balkánon sajna így mennek a dolgok. :)

#96 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 08:42

NINCS!
Ép ma megyek a júpíszíhez lemondani a tv csomagot, felesleges és értelmetlen számomra ennyi adó. (Úgyis próbálnak majd meggyőzni...)

#97 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: N360 - Dátum: 2010. 10. 18. 07:51

NINCS!
Ép ma megyek a júpíszíhez lemondani a tv csomagot, felesleges és értelmetlen számomra ennyi adó. (Úgyis próbálnak majd meggyőzni...)

azt a dumát hallottad volna, amikor szóltam a júpíszínek, hogy jöjjenek ki és vigyék a modemet a búsba, mert digire váltok...:)

#98 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:08

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 18. 09:47

Hát a múltkor azt hittem hülyét kapok! Egyik este adta Az Ördög Ügyvédjét valamelyik KERESKEDELMI csatorna. 21:30-ra volt kiírva, de én 21:42-re értem az ágyba...reklámra. Mondom, mi van? Még nem megy? Aztán egy jóóó hosszú reklám után kiderült, hogy DE, mr ment, csak 10 perc után reklám volt!
Nem fordultam egyet az ágyban...reklám... Nem tellett el 15 perc a filmből....10 perc reklám. Aztán megint.... Mi a töcs????
Élvezhetetlen volt, ki is nyomtam.
Jól mondja norb: ez egy KERESKEDELMI csatorna. A reklámjaiból él. Miért fizetnék ezért még én???? BIZTOS NEM ! !
Ha fizetőssé teszik őket, tegyék választhatóvá is! Ne az legyen, hogy automatice emelik az előfizetés díját... Ha választható lesz ez a két csatorna, meg fognak lepődni szerintem! Kíváncsi vagyok mennyien fizetnének értük. Mert most sokan nézik őket, mert ad1. ingyenesek, ad2. megszokásból.
De hogy fizetni kelljen a reklámokért....na azt már nem!
Vagy ha a nézők fizetnek értük, akkor csökkentik a reklámokat????

Jó lenne már ha Digisek kirántanának felénk is egy üvegszálat....úgy hagynám a fenébe a júpíszít, hogy csak na.

Ha jól tudom a szabály valami olyasmi, hogy egy órában max 15 perc reklámot adhatnak. Ez persze azért tűnik többnek, mivel az ajánlók azok nem számítanak reklámnak így akár 20-25 perc is elmehet műsor nélkül.
Egy valami nem fogok szégyellni sose: torrenten leszedni az engem érdeklő sorozatokat, tv műsorokat.
Majd akkor lesz megint izgalmas tvzni ha itt is lesz google tv.

#99 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 18. 10:04

azt a dumát hallottad volna, amikor szóltam a júpíszínek, hogy jöjjenek ki és vigyék a modemet a búsba, mert digire váltok...:)

He? Jöjjenek ki? Nekünk személyesen kellett visszavinnünk a setupboxot különben megbüntettek volna.

#100 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 09:09

He? Jöjjenek ki? Nekünk személyesen kellett visszavinnünk a setupboxot különben megbüntettek volna.

Stupbox az más, mert azt "bérled", és fizetsz is érte bérleti díjat. Anyóséknak is mondták, hogy a még a dobozát is tegyék el, mert szükség lesz rá, ha esetleg vissza akarják adni. Különben nem veszik vissza doboz nélkül! :)
Kabaré a júpíszí....
Analóg alapcsomagon vagyok, míg nem lesz más lehetőség....de dobbantok amint lehet.
Az a gáz, hogy digis is csak parabolával lehetnék, arra beruházni meg nemigen akarok...

De a legviccesebb az, hogy hiába veszel digitális jelek fogadására alkalmas TV-t, setupbox akkor is kell! Mert az más jeleket ad.... pedgi sok TV tud már felvenni is, és biztos tudna pörgetni is.
Én pl a setupboxot sem tudnám hova tenni...

Tossza meg magát a júpíszí! Ez van ha monopolhelyzetben van valaki: szarik a kisemberre.
De ha nemcsak lakótelepeken lesz majd digi, meg fognak lepődni asszem.
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7