HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#101 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 11. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 08. 11. 08:45

EA játékoknál már pár éve csak akkor tudsz telepítési helyet megadni, ha nem a szokásos telepítést választod, hanem a haladót.

oké, működik, kösz a segítséget, ;)

#102 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 14:24

Üdvözlök mindenkit.
A psp-mel lenne gondom. Rálépnék a psn-re és 805F0005-ös hibakód fogad.
Valaki nem tudja rá a megoldást?
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#103 Felhasználó inaktív   Wizard8 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 11. 15:51

hasonló bajom volt és a wlan kapcsolót tologattam aztán jó lett
Kép

Kép

#104 Felhasználó inaktív   abydos 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 13. 14:49

Sziasztok!

Nagy szükségem lenne a segítségetekre és remélem sikerül megoldást találnunk :(

Elkezdtem videókat felvenni és bemutatókat csinálni játékokból. Minden tökéletes is volt, hosszasan keresgéltem programok után, melyik képes a legjobban felvenni a képernyőt. A HyperCam 2 volt az egyik első amit kipróbáltam, de nem voltam elégedett a képfrissítésével. Fen hagytam, mert ha pusztán csak a képernyőt akarom felvenni és nem egy videojátékot, akkor arra ez is jó lesz.

Megtaláltam a Frapsot és azzal minden tökéletes volt. A képet és a hangot tökéletesen felvette, legnagyobb meglepetésemre alig lassultak be tőle a játékok.

A minap viszont fel akartam venni a HyCammal a képernyőmet.... Próbálkoztam, hogyan lehetne a legjobban felvenni a dolgokat, de valami gond mindig volt. Váltogattam a codecec közül, az alapértelmezett túl gyors volt, míg a többi hibásan vett fel stb. Fel is adtam, nem szórakoztam vele tovább. Ám a Fraps-al fel akartam venni egy játékot, és nem volt hangja.... Nem tudok most már hangot felvenni, ez számomra hatalmas érvágás így nem tudok ezzel dolgozni. 

Le is írom mivel próbálkoztam eddig:
- Rendszervisszaállítás.
- A HyCam 2 szoftvert megpróbáltam úgy visszaállítani, ahogyan volt.
- Fraps újratelepítése, a registryből törlése, minden hozzátartozó fájl törlése.
- Hangkártyánál a rögzítő eszközöknél való állítgatás, egyesével letiltani mindent, illetve újraengedélyezni. Stereo Mixert bekapcsoltam (eddig nem volt) illetve Wave beállítás kikapcsolása (ami eddig be volt.)

Amire jutottam:
Eddig a Frapsnál az alapértelmezett beállítás ez volt: Record Win7 Sound - Stereo
Ez eddig tényleg hibátlanul működött. Most viszont a legfőbb problémám az, hogy: A Record External Imputnál nem tudok hangkártyát választani a recorder részből, csak a mikrofon működik. Ha a mikrofont letiltom, akkor megjelenik a Wave és fel tudom venni a játék hangját! Igen ám, de ezzel az a baj, ha nincs mikrofonom, nem tudom azonnal alákommentálni a mondandómat és ép a kommentálás a lényege a videóimnak. A másik, ami még feltűnt, hogy ilyen állapotban borzasztóan lelassulnak a játékok és még a legegyszerűbbek is késve reagálnak. Egyszóval ha nem is venném fel a hangot, akkor se lenne megoldás, hogy emiatt a legrégibb játékok is szaggassanak

Ami dolog még fenn áll (valahogyan ezt kellene megjavítani), az az, hogy "Record Win7 Sound - Stereo" módban vesz fel hangot a gépemből, de nem a játék hangját! Ha zenét, videót vagy böngészőt indítok el a játék alatt és annak a hangja is megy a felvétel közben, akkor csak azoknak a hangját veszi fel, magának a játéknak a hangfelvételét kihagyja!

Szóval ez lenne a problémám, eléggé zavaró, rengeteg beállítást próbáltam, nagyon kellene a segítségetek. :(

Az alapértelmezett integrált hangkártyám le van tiltva. Asus Xonar D1-et használok.

Köszönöm Szépen
Üdv!
abydos

#105 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 18:38

BIOS-ból van letiltva az alaplapi hangkeltő vagy csak Windowsból? Illetve Fraps helyett egy próba erejéig rakd fel az Xfire-t, csak hogy lássuk: a Fraps hülyült meg vagy valami mélyebb gond van.

#106 Felhasználó inaktív   Ragnesz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 20:58

Lenne egy kérdésem a Firefox-al. Miért ömlik össze egy idő után?

#107 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 21:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Wizard8 - Dátum: 2010. 08. 11. 15:51

hasonló bajom volt és a wlan kapcsolót tologattam aztán jó lett

Nekem akkor se működik ez a retek -.- unom már h nekem semmi nem működik ... :dry:
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#108 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 13:33

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem, hogy hogyan kell a gk-ra avatárt feltölteni? Kiválasztom a képet, feltöltöm, ki is írja hogy sikeres képfeltöltés, de nem változik semmi. :( Próbáltam a mentésekre kattintani, de úgy sem történik semmi. Előre is köszi a válaszokat. :)

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#109 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 14:39

Sziasztok!

Tudom, hogy nem sürgős de így legalább felélesztem a topicot azoknak akik nem akarnak duplaposztolni, szóval olvassatok vissza!:D
A segítségre szorulásom tárgya pedig az lenne, hogy nem tudjátok véletlen, hol lehet artcic monkeyses pólót kapni?

#110 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 14:58

szevasztok, megint segítségre szorulok,
gondoltam, kicsit nosztalgiázok unalmamban, úgyhogy megint fel akartam rakni a gépre a medal of honor airborne-t, először minden rendbe, beírom kódot, azt utána semmi nem tom felrakni
valaki tud segíteni??
mielőtt kérdeznétek, eredeti a játék

#111 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 08. 16. 14:58

szevasztok, megint segítségre szorulok,
gondoltam, kicsit nosztalgiázok unalmamban, úgyhogy megint fel akartam rakni a gépre a medal of honor airborne-t, először minden rendbe, beírom kódot, azt utána semmi nem tom felrakni
valaki tud segíteni??
mielőtt kérdeznétek, eredeti a játék

Az nem úgy van, hogy a kulcsot csak 1X használhatod fel? Lehet ha most hülyeséget mondtam.. :laugh:
Kép

#112 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 08. 16. 17:14

Az nem úgy van, hogy a kulcsot csak 1X használhatod fel? Lehet ha most hülyeséget mondtam.. :laugh:

igen most hülyeséget mondtál

#113 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: lutri - Dátum: 2010. 08. 16. 17:19

igen most hülyeséget mondtál

Most haragszol mert nem voltam még a Balatonon? :laugh: Am nembaj, ezzel is okosabb vagyok.
Kép

#114 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 16. 18:03

sziasztok! az a gond, hogy összeszereltem a gépet miután szétszedtem és nem érzékeli a dvd olvasót! ki-be nyílik de a sajátgépen nem mutatja .. :s eszközkelőben sincs semmi :s csak a táp kábelt dugtam bele.. :s ha beledugom a hdd kábelt akkor olyat ír ki h reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key , vagy olvasolemez hiba ctrl+alt+del újraindítás... :s lehet kell valamit állítan ia biosban?
mert primary ide Master not detected
primary ide slave hard drive
slave ide m. not dec.
s. ide . secondary . not dec.
sata 1 not dec
sata 2 not dec! pls help me! előre is köszi !

#115 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 09:56

Ha csak a tápkábelt dugtad be, mégis mi alapján kéne a gépnek látnia? A tápkábelről csak a delejt kapja... Az IDE kábelt jól dugtad be, tehát az 1-es vezeték (a piros) a tápcsati felé néz? Megfelelően van jumperelve (master/slave)? Biztos, hogy jó az a kábel, nincs megtörve/szakadva/megrágva? Az alaplapon és a meghajtón a tüskékkel minden rendben, nincs meghajolva egy sem? A megfelelő végeket a megfelelő helyre dugtad? Mindjárt lerajzolom: c--------------------c-----c <- ez a kábel, és a csatik sorrendje balról jobbra: alaplap, slave, master 

Szerkesztette: SityiSXT 2010. 08. 17. 09:59 -kor

#116 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 11:26

Melyik a legújabb generációs Ipod Touch? Mert tervezek venni és a legújabb kellen. Pl.: ez hányadik generációs Apple iPod Touch (8GB) (MA623ZD/A)?

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#117 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 11:52

xbox 360-om pont most volt 1 éves.és ma reggel előszőr az egy év alatt lefagyott.és csak arra reagálta ha kikapcsoltam.mitől történehtett ez??am Assassin's Creed 2 alatt fagyott le.am nem játszok többet napi 1-2óránál.előre is köszönöm

#118 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 12:13

szevasztok, végülis nem olyan sürgős, visszakaptam ps3-ra bc2-t, most először multiznák vele, de van a dobozban egy VIp kód, ez mire jó?

#119 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 08. 17. 11:13

szevasztok, végülis nem olyan sürgős, visszakaptam ps3-ra bc2-t, most először multiznák vele, de van a dobozban egy VIp kód, ez mire jó?

multiznék

#120 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: lutri - Dátum: 2010. 08. 17. 10:52

xbox 360-om pont most volt 1 éves.és ma reggel előszőr az egy év alatt lefagyott.és csak arra reagálta ha kikapcsoltam.mitől történehtett ez??am Assassin's Creed 2 alatt fagyott le.am nem játszok többet napi 1-2óránál.előre is köszönöm

hát 3 led előjelei de nem biztos lehet ,hogy csak a dvd karcos 1 kicsit vagy nem tudom vidd el szervizbe!

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.