Idézet: @darkking@ - Dátum: 2010. 11. 30. 18:37
nem tudtam hova írjam ezért ide írom mert részben sűrgősnek is mondható!
Venni szeretnék egy játékot!
Van 4 játék de nem tudok dönteni közötte igaz a játékok stílusa nem eggyezik...de mégis arra lennék kíváncsi hogy melyik alegélvezhetőb stílustól,logikától,vértől független!Melyik a legjobb történet és alegélvezhetőbb játék?
1.Majin and the Forsaken Kingdom
2.Ensalved:the lost odusseia (Vagy hogy kell írni)
3.Castlevania
4.Splatterhouse
Előre i sköszönöm annak aki segít!
Én igazából a Majin kivételével az összeset tudom ajánlani. Az Enslaved a demó alapján meggyőző volt, szép grafika, élvezetes harcrendszer, látványos játékmenet. A történet se tűnik rossznak, de az is igaz, hogy csak a demót próbáltam ki, videókból meg annyi minden nem jön le. Nálam ez a később, olcsóbban megveszem kategória.
A Castlevania szintén ez nálam, főleg, hogy erősen rétegjáték. Nagyon tetszett, amit láttam belőle, azt főleg tudom értékelni, hogy nem csak harc, de gondolkodós részek is vannak benne.
Splatterhouse-ról már írtam röviden az utolsó hírben. Az én szívemhez ez áll legközelebb, meg van benne minden, amit egy hack n slash játékban szeretek, megfűszerezve (számomra) kitűnő zenékkel és hangulattal. A brutalitást meg döntse el mindenki, hogy mennyire zavarja. Én személy szerint nagyon is szeretem, ha egy játék túlzott brutalitást vonultat fel. Szükség van erre is...