HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#1181 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:34

De miért mindenki scoutra használja a med. tankokat?!?! Nem csak arra jók, kivéve ha kikap az ember egy KT / IS3 csatát egy A20-al mondjuk. Engem is mindig csesztetnek, hogy scoutoljak a T34-85-el akkor is, ha én vagyok a 2. legerősebb. Én mindig a heavyk seggében szoktam lenni és próbálok segíteni nekik. Teszem, föl jön egy hasonlóan erős heavy, akkor próbálok mögé kerülni és onnan aprítani, míg a nagyfiú szemből puhítja. Tuti taktika, volt hogy a 3 legerősebbet is bedaráltunk egy csapattárs Tigrissel.
IntelŽ Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1182 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:43

Alapvetően neked a heavyk előtt kéne szaladgászni és elvonni az ellenséges nehezek figyelmét, míg a csapattárs nagyok elintézik a téged lődözőket. Persze ez nem minden pályán kivitelezhető/értelmes taktika. Ha pl. sok med van 1 csapatban, míg a többinél nem nagyon akkor érdemes megkerülni az ellenfelet és hátbatámadni.

Az, amit Te írsz is jól működő taktika lehet, ha összeszokott a csapat, vagy mindketten tapasztalt játékosok vagytok, fedezitek egymást és jól használjátok a terep adottságait.

Scoutot azért kéri mindenki, mert hozzászoktak kisebb tierben és nem nagyon tudnak elvonatkoztatni.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1183 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 05:25

Na megjött a 2500gold végre... A jenkik nem siették el a banki utalást... Ma délután aktiválom a 30 napos premium acc.-ot és lehet jönni platoonozni. Ha láttok fent nyugodtan írjatok!! Aztán mehet az IS4-esek bezúzása. :)
IntelŽ Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1184 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 08:34

Tegnap első Vk-s meccsemen sikeredett 6 killt összehozni, majd az egyik utolsó ellenfelet kezdtem nyírni, amikor egy pziii/iv besegített én picit elbambultam, majd kilőttem a pz-t a vk helyett :D Aztán szerencsémre egy arti végzett az ellenféllel is... ez után nem kicsit lepődtem meg, amikor kiírta, hogy 4100xp (duplázás) +40K credit :p Meg tudtam venni M4A3 shermannt, mennyire jó tank ez... jóval papírabb mint a vk természetesen, de a 21 shot/perces gunnal+annak pontosságával nagyon jókat lehet szórakozni.

Királytigris továbbra is élvezhető, volt egy meccsem az új pályán, ami kb. én nyertem meg a csapatnak :D :cool: (jó-jó golyófogónak segített 2 kv is, de szegénykéim, a tigris, jagdpanther, arti+is3 combo ellen sokat nem értek, 20 mp alatt halottak voltak).

Szerkesztette: Nevl 2011. 05. 06. 08:34 -kor

#1185 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 06. 08:34

Tegnap első Vk-s meccsemen sikeredett 6 killt összehozni, majd az egyik utolsó ellenfelet kezdtem nyírni, amikor egy pziii/iv besegített én picit elbambultam, majd kilőttem a pz-t a vk helyett :D Aztán szerencsémre egy arti végzett az ellenféllel is... ez után nem kicsit lepődtem meg, amikor kiírta, hogy 4100xp (duplázás) +40K credit :p Meg tudtam venni M4A3 shermannt, mennyire jó tank ez... jóval papírabb mint a vk természetesen, de a 21 shot/perces gunnal+annak pontosságával nagyon jókat lehet szórakozni.

Királytigris továbbra is élvezhető, volt egy meccsem az új pályán, ami kb. én nyertem meg a csapatnak :D :cool: (jó-jó golyófogónak segített 2 kv is, de szegénykéim, a tigris, jagdpanther, arti+is3 combo ellen sokat nem értek, 20 mp alatt halottak voltak).

Én T-34 + ZiS-4S kombót tolom most. Imba. :Đ

57 mm ZiS-4
Dam: 85/85/95
Pen: 112/189/29
ROF: 20-30 (Toronytól függően.)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1186 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:15

Tegnap toltam egy pár meccset, így meglett a Tigris. Közepes motor, legnagyobb rádió, minden más alap. A rövid 88-ast sem vettem még meg rá, először megnézem milyen az L70-essel :)

#1187 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 09:30

Myrksy mindig is sejtettem rólad, de most már tuti, hogy mazochista vagy :D

Még a nagyobb 8.8-al is erősen undergunned a tank, gondolhatod, hogy a PZIV "puncipöcögtetőjével" (nem is tudom honnan van ez az idézet :D) mire mész majd vele.

#1188 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:05

A Tigrincsre igenis kell a 88-as! Azonos tierben még így is nagyon gyenge ez a löveg.
Az L70 az egy confetti gun a Tigrincsen. :-)

#1189 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 10:38

Jójó, értettem, megveszem rá a rövid 88-ast :)
Gondolom a nagyobb tornyot plusz a hosszú88-ast csak a nagyobb lánctalp bírja el, így arra is kell majd költenem.
Csak amiatt lenne jó tudni, mert összejött 5000 FreeXP, amik csak úgy a csaták közben csöpögött, konvertálás nélkül, és ha nem kell, akkor inkább majd a toronyra lövöm el, hogy minél hamarabb kifarmoljam a nagy löveget.

#1190 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 06. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 05. 06. 10:38

Jójó, értettem, megveszem rá a rövid 88-ast :)
Gondolom a nagyobb tornyot plusz a hosszú88-ast csak a nagyobb lánctalp bírja el, így arra is kell majd költenem.
Csak amiatt lenne jó tudni, mert összejött 5000 FreeXP, amik csak úgy a csaták közben csöpögött, konvertálás nélkül, és ha nem kell, akkor inkább majd a toronyra lövöm el, hogy minél hamarabb kifarmoljam a nagy löveget.

A rövid 88-as megy a VK tornyára. Ezt vedd meg először, mert nagyobb a sebzése mint az L70-nek és több xp csöpög érte. :) (vagy farmold ki a VK-val, így nem a Tigrincstől veszed el az xp-t) A Porscheturm-hoz kell a felfügg, mert egyel nagyobb tierű. Szal a sorrend: rövid 88, felfügg, torony, hosszú 88. (az erősebb motor sem árt, ez bármikor beiktatható a sorrendbe)

#1191 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 06. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 05. 06. 11:06

A rövid 88-as megy a VK toronyra. Ezt vedd meg először, mert nagyobb a sebzése mint az L70-nek és több xp csöpög érte. :) (vagy farmold ki a VK-val, így nem a Tigrincstől veszed el az xp-t) A Porscheturm-hoz kell a felfügg, mert egyel nagyobb tierű. Szal a sorrend: rövid 88, felfügg, torony, hosszú 88. (az erősebb motor sem árt, ez bármikor beiktatható a sorrendbe)

#1192 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 12:26

Mindig úgy veszek tankot, hogy legalább 2-3 fejlesztést free xp-ből meg tudjak oldani rajta, első ált. a felfüggesztés és mondjuk egy löveg, lásd tiger2.

Myrskynek megvan a rövid 8.8-as, mert VK-hoz is megvette, szal csak felfügg. kell+torony. Érdekes módon Tiger 2-nél a tornyot nem kell cserélni a nagyobb 10.5-hoz. Kicsit sajnálom is, hogy le kell cserélni a mostanit, mert nagyon gyorsan forog és ez sokszor előny... na de a +1000 élet kb. ill a +80 frontal armor sokat számít.

#1193 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 12:47

Áhh, sokkal élvezetesebb az, ha teljesen a 0-ról kell fejlesztgetni. Milyen szép is volt a PzIV-el az alap löveggel+motorral amíg meg nem lett az L/43-as 75mm-es ...Az első 6 csatában 0 kill, 0% győzelem, 0% túlélt csata, azóta már 220 kill 160 csatából, 55% győzelem, 24% túlélt ütközet.
Ha az elején ezt nem játssza el az ember, akkor nem fogja később értékelni a kimaxolt tankot. Mondjuk ez a kijelentésem csak Nevl sejtését igazolja, hogy mazochista vagyok... :D

#1194 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 06. 08:30

Myrksy mindig is sejtettem rólad, de most már tuti, hogy mazochista vagy :D

Még a nagyobb 8.8-al is erősen undergunned a tank, gondolhatod, hogy a PZIV "puncipöcögtetőjével" (nem is tudom honnan van ez az idézet :D) mire mész majd vele.

Talán csak szereti látni és érezni a fejlödést, alap tankrol a kimaxolt állapotig :)
Az idézeted talán Jay és Néma Bob egyik filmjéböl van, (..visszavág?)

PZIV helyett a III/IV -et vettem meg, hogy orosz med vonal helyett a németet kipróbáljam (Panther :D )
Béta alatt írta valamelyikötök hogy nagyon pontos a löveg és elég jól üt.
viszont ez a PZIII/IV elég csalódás, alig jobb mint a PZIII, Azonos tierben, vagy kisebbekben átlagos, egyel nagyobb tier és inkább menekülés mert sebezni nem fogom öket. Lassan azért meglesz VK3001(P) ami nagyobb lépés lesz. Onnan a (DB) majd Panther...
Ugyhogy bár nem egy nagy tank, de kicsit elörébb vagyok mint elözö training napon, PZIII-al :D
Talán pont ez zavaró, hogy kb 70%-ban a legalsó tierben vagyok (IS-3, IS, KV-3 szinte mindig van csatákban, melyeket képtelen vagyok sebezni)

Kellemes délutánt és hétvégét !
A jövöd csakis rajtad múlik.

#1195 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 17:05

WoT celebration

During three days – starting May 7th and up till May 9th the following bonuses will be available for everyone:
* 50% discount on all equipment;
* 5x experience multiplier for the first victory of the day (instead of 2x);
* 3-day premium account for only 250 gold.

Szerk : mivel a KV tankok elég strapabíróak ráhajtottam orosz heavy ágra, T-28 maxos, nem kell sok a KV-hoz :) Tudom lassú... de mikor meglátom KV már ideges leszek :D Legyen valami örömöm majd ha én is szép lassan végigseperhetem a pályát.

Szerkesztette: Goody 2011. 05. 06. 17:08 -kor

#1196 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Goody - Dátum: 2011. 05. 06. 16:05

(...) Tudom lassú... de mikor meglátom KV már ideges leszek :D Legyen valami örömöm majd ha én is szép lassan végigseperhetem a pályát.

hogy legyen TD-m: Bétában orosz volt, SU-100-ig vittem, most német, Hetzernél tartok :)
De hogy milyen szánalmasan lassú járgány alapon, egy KV "elszáguldott" mellettem :D :D 2k xp jött mai elsö csatából azért, gyorsan céloz és pontos, tetszetös.

#1197 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Goody - Dátum: 2011. 05. 06. 18:57

PZIV helyett a III/IV -et vettem meg, hogy orosz med vonal helyett a németet kipróbáljam (Panther :D )
Béta alatt írta valamelyikötök hogy nagyon pontos a löveg és elég jól üt.
viszont ez a PZIII/IV elég csalódás, alig jobb mint a PZIII, Azonos tierben, vagy kisebbekben átlagos, egyel nagyobb tier és inkább menekülés mert sebezni nem fogom öket. Lassan azért meglesz VK3001(P) ami nagyobb lépés lesz. Onnan a (DB) majd Panther...
Ugyhogy bár nem egy nagy tank, de kicsit elörébb vagyok mint elözö training napon, PZIII-al :D
Talán pont ez zavaró, hogy kb 70%-ban a legalsó tierben vagyok (IS-3, IS, KV-3 szinte mindig van csatákban, melyeket képtelen vagyok sebezni)

Kellemes délutánt és hétvégét !

PZ III/IV-et utáltam legjobban a német med vonalon. Pont azért, mert mindig mazsolának rakott be a játék a nagyok közé. Saját tierjében tűrhető csak, de oda ritkán rak.
VK3001(P) elején szívás lesz, nagyon vigyázni kell rá. Későbba tigris toronnyal és a 88mm-es löveggel már egész tűrhetővé válik.
VK3002(DB)-nél érdemes előbb a felfüggesztést és az összes motort kifejleszteni. Így a fullos motorral és a kicsi, gyorsan forgó alap toronnyal egy elképesztően fürge géped lesz, amellyel iszonyat jókat lehet majd mókázni. Igaz abban a tierben a 75mm L/70 már kicsit gyengén muzsikál. Én szándékosan utoljára hagytam a nagy tornyot és a 88mm-es löveget. A Schmalturm ugyanis nagyon agyonnyomja a tankot. Érezhetően lassabb és nehézkesebb lesz vele az alváz. Cserébe viszont ütőképesebb fegyvert és masszívabb, de sokkal lassabb tornyot kapsz.

Párducok alapból gyengécskék, de kimaxolva rendkívül jó járgány mindkettő.

Az a gáz még, hogy a PZIII/IV-től a Párduc II-ig (5 tieren keresztül) minden tanknak 75mm-es az alaplövege. Ezért Tier 7-8-9-ben nagy szívás minden alap német közepes tank.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1198 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 06. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 06. 19:51

PZ III/IV-et utáltam legjobban a német med vonalon. Pont azért, mert mindig mazsolának rakott be a játék a nagyok közé. Saját tierjében tűrhető csak, de oda ritkán rak.
(...)
Az a gáz még, hogy a PZIII/IV-től a Párduc II-ig (5 tieren keresztül) minden tanknak 75mm-es az alaplövege. Ezért Tier 7-8-9-ben nagy szívás minden alap német közepes tank.

Én is ezt tapasztalom, ügyesen helyezkedve oldalról szedem a lánctalpakat, bár még azokról is lepattan a lövedékem.
Köszönöm a leírást, segítséget. Egyik vonalnak biztos maradni fog :)
Szerk : még meggondolom... elöbb top tank voltam, teljesen kivételes eset! Az is hogy legelsönek löttek ki, és úgy hogy elsö találat detrack + többi is ismeretlen helyekröl, bokor mögött álltam.

Szerkesztette: Goody 2011. 05. 06. 20:26 -kor

#1199 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 06:15

Nagy dilemma előtt állok, nem tudom, hogy megvegyem-e a 107 mm-es löveget vagy se. Mivel, ha ki is fejlesztem a SU-100-ast akkor sem tudom megvenni, hiszen nincs meg hozzá a megfelelő mennyiségű creditem. :mellow: Ugyanakkor szeretnék minél előbb magasabb tierbe kerülni.

#1200 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 05. 07. 06:15

Nagy dilemma előtt állok, nem tudom, hogy megvegyem-e a 107 mm-es löveget vagy se. Mivel, ha ki is fejlesztem a SU-100-ast akkor sem tudom megvenni, hiszen nincs meg hozzá a megfelelő mennyiségű creditem. :mellow: Ugyanakkor szeretnék minél előbb magasabb tierbe kerülni.

SzépJóreggelt!
Nevl és én is fennakadtunk ezen a kérdésen a bétában. Én megvettem a nagyobb löveget mert szintén még nem volt pénz a jármüre és gondoltam azzal veszélyesebb lesz. Nagyobb tier-ben levö tankokat is könnyebben sebez, jobban jön Xp, pénz... De, lassabb tüzelés,
és ha jól emlékszem 14k xp, húzós. Közben T34-85 összeszedte a pénzt és Xp hiányzott csak a SU-100-hoz.
Ha minél elöbb lépni akarsz, akkor kihagyhatod, hiába leszel veszélyesebb, ha egy lövés után látják hol vagy és papir a TD,
SU-100 nak meg majdnem dupla hp-ja lesz :) Saját vélemény, remélem segítettem picurt.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.