Idézet: Cellular - Dátum: 2014. 10. 02. 07:45
Na es akkor valaki arulja el mi az ertelme az IS4 agnak? Gondoltam biztos jo lesz mert ha az IS7-esek jo nagyot tudnak pukkantani, akkor ezeknek majd jo nagy lesz a pancelzata, de keremszepen tevedtem. A legtobbjuknek ha nem roszabb(!) akkor max egy icipicivel jobb csak. Raadasul a toltesgyorsasag is csak hangyanyit gyorsabb. Az IS3 a KV4-re raver ot kort a kemenyebb tornyaval. Nem erre szamitottam. Es most megint grindelhetek ezzel a hulye KV1-el

Én a zárt Béta óta játszom a PC-s verzióval. Blitz-ben nem tudom, hogy hogy van, de pl. én sokkal jobban élvezem a játékot a KV-4-el, mint az IS-3-al. Persze ez játékstílus kérdése is.
Egy azonban biztos: a puszta számadatok gyakran nem tükrözik egy-egy tank valós, játék közbeni értékét. Pl.: a számadatokból nem derül ki, hogy a páncélzat mennyire pattintós, vagy hogy az adott tank miként gyorsul, vagy mennyire sérülékenyek a moduljai, stb. Pedig játék közben ezek nagyon fontosak.
Arról nem is beszélve, hogy ezek az adatok sokszor csalókák, pláne a páncélzatot illetőleg. Ott van pl. a ruszki medeknél az A-44 (nem tudom Blitzben van-e). Ennél a Tankopédia 150mm-es frontpáncélt ír, ami ráadásul laposan döntött is, szóval papíron T7-ben best a medek, de még a heavyk között is. Én ennek megfelelően mindig kidugtam az orrát, ferdén, szögben és mégis minden kis gyösz átjugatott szemből! Nem értettem a dolgot, aztán jobban utánajártam és kiderült, hogy a 150mm csak az orr páncél első élénél kb. 10cm széles sávban igaz!
Egyébként a frontpáncél 90%-a 60mm-es! Naná, hogy mindenki átlőtt szemből!
A lényeg, hogy a sör próbája az ivás.
Nem biztos ám, hogy olyan rossz lesz ez az új ág (Pc-s verzióban sztem teljesen rendben van).