HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9181 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 10. 02. 07:05

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2014. 10. 02. 08:52

Sendrov:
Nem hinném, hogy csít lenne. Simán tölthető mod és ahogy elnéztem a hsz-eket, rengetegen használják. Ráadásul vannak gyermek betegségei.. :D

Értem.
Szóval, ha mindenki csal, akkor az már legális.
No, akkor fogjunk össze srácok: Holnaptól ne fizessünk ÁFÁ-t! :D
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9182 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 10. 02. 07:05

Értem.
Szóval, ha mindenki csal, akkor az már legális.
No, akkor fogjunk össze srácok: Holnaptól ne fizessünk ÁFÁ-t! :D

Ez a mod figyelmen kívül hagyja a BIA-t, töltésgyorsítót, a ventilátort, és a többi skill fejlesztő fogyócikket, csak a löveg nyers újratöltési idejét mutatja (standard) 100%-os legénység mellett. Ha az ellenfél lőtt és közben eltűnik spotról, majd 1 másodperc múlva újra spotolják, akkor már nem mutatja az újratöltési idejét, pedig még újratölt... stb. Nem nevezném csalásnak, mert elég limitáltak a lehetőségek és elég pontatlan bizonyos helyzetekben (mondjuk egy JPZE100 mindennel kihúzva 4 másodperccel előbb betölt, mint ahogy azt a mod mutatná).
Tegnapi installációja óta 2x tett nagyon hasznos szolgálatot, aminek egy BatChat meg egy T54E1 látta kárát. Miután kitáraztak keresztül kergettem őket a mapon az E50-nel. Nagyjából ennyi haszna is van a modnak.

https://www.youtube....h?v=gTvllZ2Wy-8

Ez már inkább cheat.. :D
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9183 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 08:27

Én elkezdtem használni a Safe Shot modot, ami eredetileg a csapattárs sebzését gátolja, viszont van egy másik hasznos funkciója is: halott tankra nem tudsz lőni a kilövése után 2 másodpercig. Ez a Cent 7/1-nél tud spórolni 1200 kreditet és 10 mp újratöltést, ami néha jól tud jönni
WoT nick: Atti77

#9184 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 08:36

A mod: szerintem inkább zavaró, mintsem csít. Igazából mivel nem nézi a töltésgyorsítót, ami magas szinteken kb. alap, meg a ventit, meg a bia-t, amik szinte majdnem alap, ezért tök fals adatokat ad. Azt hiszed, hogy még tölt az FV183, aztán lófaszt, mert volt rajta töltésgyorsító, venti, bia, adrenalin roham stb. Én biztos nem használnám, de nem azért mert csít, hanem leginkább a fentiek miatt.

IS-3 vs. KV-4: Az IS-3-mat sose szerettem, csak "kényszerből" játszottam vele nagyon régen, amikor ki "kellett" fejleszteni vele az IS-4-et. A tank több sebből is vérzik.
  • Egyrészt a front páncélja nagyon gyenge, szinte minden átlövi, oldal páncélja is gyenge, de az oldala meg tudja tréfálni a játékosokat.
  • ammorack, ammorack hátán, ami miatt a felszerelésbe szinte kötelező a nedves ammo
  • én valahogy nem érzem át a BL-9 zsenialitását, nagyon pontatlannak éreztem anno azt a löveget, a KV-4 107-ese sokkal pontosabb, tény, hogy kisebb az alfája
  • a tank sebessége nem rossz, de azért nehéz tankként rendszeresen olyan helyzetekbe kerül az ember, hogy a sebbeséget nem tudja kihasználni, a sarokból "kigurulok lőni"-nél pedig nem számít
Most 110-em van és azzal is ugyanezek a problémák vannak, leszámítva az ammorackot, azt még nem kaptam, persze nem is megyek vele túl sűrűn. A KV-4 szerintem sokkal élhetőbb tank, szemből nagyon nehéz átütni, még a tetején lévő tumor sem gyenge pont. Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben, úgy tudom bőven 200 fölött van a vastagsága, persze ezen a szinten már kevés lehet.

#9185 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 08:59

Nekem is felkerült az újratöltés jelző cucc a hitlog moddal, de nem nagyon szoktam nézni mert nem bízok benne. A safe shoton én is gondolkodok, hogy felrakom, az utóbbi időben túl sokszor másznak be elém a csapattársak a legrosszabb pillanatban, és durrantom őket véletlenül hátba...
Nekem anno az IS3 nagyon vegyes volt, az elején nem igazán éreztem, a végére viszont nagyon belejöttem, és nagyon jó köröket tudtam menni vele. KV4 most kicsit pihentetve van, de nekem nem mindig válik be a páncélzata. Van amikor mindenki pattog, máskor meg folyamatosan átlőnek. Az mondjuk egy vicces csata volt, amikor 150HP-val 3szor egymás után pattintottam goldot 0m-ről egy IS3-al szemben, így sikerült kinyírni, és ennyi HP-vel végiggyalogolni a maradék ellenfeleken :)

#9186 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 09:17

A safe shot is eléggé megbízhatatlan állítólag.

#9187 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 10:03

Myrsky, te mindig is szeretted a fürge tankokat. Gondolom ezért is fekszik neked jobban az IS-3.
Én viszont kevesebbet játszom, mint ti és sokkal kevesebb ütközetem van, mint nektek. Pl.: von_Wolf és Warton bő 2,5x több csatát ment mint én.
Nyilván több a tapasztalatotok is mint nekem. Kharkov mapon is csak tegnap voltam először, azt sem tudtam, hogy merre menjek.
Egyetlenegy árva mod sincs a játékomon, mert nem töltök sok időt vele, ha meg mégis inkább játszom és nem a modokkal foglalkozom. Ezért is furcsálom néha, hogy már milyen segédletek vannak.
A KV-4 meg afféle nekem való "agyatlan" tank. Csak kidugom az orrát és puffogtatok jobbra-balra, nem igazán törődök a bujkálással. :D
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9188 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 10:07

A Cromwellel sikerült már távoli lövésnél csapattársat sebezni vele, de hogy közben belemozdult a lövésbe, a pontatlanság miatt félrement a lövés vagy csak szimplán nem működött jól a mod, azt nem tudom.
Mindenesetre pont tegnap kaptam egy Battle buddy kitüntetést, hogy 50 csatát lenyomtam csapatárs megsebzése nélkül :sandor:

#9189 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 10:46

Na jol van, meglatjuk milyen lesz. Az biztos, hogy Blitzben az IS3 undoritoan imba. A jatek kezelese nehezebb mint PCn (szerintem) ezert nagyon keves alkalom van, hogy valaki oldalba/farba tudja kapni, csak ha mondjuk mar o maradt ulosonak. Szembol csak az ilyen ISUk es Tiger IIk tudjak atloni. Meg egy KV1S 122esevel se sikerult !soha! Es az amerikai T34el sokat szivok, pedig igyekszek okosan celozni.

Annak orulok, hogy jopar med tanknak gyorsitottak az ujratolteset. Panther, T43, pont amikkel epp haladok. Mondjuk nem tudom miert nerfeltek a T29et, eddig se volt tul furge a tornya, most meg lelassitottak.

#9190 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Atti - Dátum: 2014. 10. 02. 10:07

A Cromwellel sikerült már távoli lövésnél csapattársat sebezni vele, de hogy közben belemozdult a lövésbe, a pontatlanság miatt félrement a lövés vagy csak szimplán nem működött jól a mod, azt nem tudom.
Mindenesetre pont tegnap kaptam egy Battle buddy kitüntetést, hogy 50 csatát lenyomtam csapatárs megsebzése nélkül :sandor:

Nah, ez az egyetlen olyan kitüntetés ami elérhetetlen számomra, mert szinte minden meccsen rammolok csapattársat, vagy ők engem.
Hétfőn teamkill. Robogok az T54E1-ben, majd hirtelen nyomtam egy satut, mert felspotolódtak az ellenség hordái. A mögöttem jövő kínai light bisz-basz meg padlógázzal csapódott a seggembe. Szerdán teamkill. Ismét padlógáz, ezúttal E50-nel, mellettem elrobogott a "Spypanzer" (T8 német light). Hirtelen a semmiből kiszedték az egyik talpát, szerencsétlen pördült egyet, egyenesen elém. Én meg úgy mentem át rajta, mintha ott sem lett volna. Full HP-ról KO.
Amúgy az E50-nel elég vicces ez a rammolgatás. Főleg, hogy nehezebb, mint némelyik heavy tank. Múltkor egy IS3-mat kitoltam vele a fedezék mögül a kereszttűzbe. :D
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9191 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 11:30

Egyszer még egy Maust is lerammoltam vele.:cool2:

#9192 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 13:07

En egyszeruen felbaszom a ProMod-ot, aztan latok minden szart, ami nem erdekel. Mutatja a terkepen azt is, merre nez az ellenfel, de annyi idom nincs a terkepet bongeszni, hogy fel is fogjam. Latom, hogy ott van valaki aztan jolvan... Toltesido viszont jo iranyado. Meg van egy olyan is benne, ami azt mutatja, hogy mennyi mm-nyi a penkulonbseg a tolteny es az ellenfel pancelzata kozott; ha piros akkor hiaba lovod, ha zold akkor van ertelme.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#9193 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2014. 10. 02. 13:07

En egyszeruen felbaszom a ProMod-ot, aztan latok minden szart, ami nem erdekel. Mutatja a terkepen azt is, merre nez az ellenfel, de annyi idom nincs a terkepet bongeszni, hogy fel is fogjam. Latom, hogy ott van valaki aztan jolvan... Toltesido viszont jo iranyado. Meg van egy olyan is benne, ami azt mutatja, hogy mennyi mm-nyi a penkulonbseg a tolteny es az ellenfel pancelzata kozott; ha piros akkor hiaba lovod, ha zold akkor van ertelme.

Van olyan... Még a játékban beállítható alap célkeresztek között is beállítható a pen marker. Zöld, ha át tudod ütni, barna ha kétes az átütés (rendszerint az RNG +25% penjére számíthatsz) és piros ha reménytelen.

#9194 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 14:06

Ez a pen mutató alapból része a játéknak. :rolleyes: Persze nem igazán ad pontos adatokat, csak a puszta páncélvastagságot mutatja, azzal nem számol, hogy 45%-ban döntött, meg egyébként még be is van forgatva a tank eleje így hiába zöld a marker esélytelen átlőni az adott helyzetben a páncélzatot.

Én a Locastan HD minimap modot teszem fel mindig, ami megjegyzi a felszpottolt ellenség utolsó előfordulási helyét. Nagyon hasznos tud lenni, főleg a végjátékban. Néha kicsit csittesnek érzem ezt, bár a hivatalos WG álláspont szerint nem számít csítnek. Meg a többsoros tanklistát, így legalább nem kell állandóan pörgetni az egeret, ha tankot akarok váltani a garázsban, hanem majdnem az összes tankomat látom egyben. Ennek a két modnak a játék részének kéne lennie, főleg a tanklista, mert a jelenlegi alaprendszer nagyon béna.

Néha ilyen-olyan ikonmodokat is felteszek, női legénység meg ilyen hüleségek, de pl. most nem fogom már feltenni.

#9195 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 14:42

Sokat nem szoktam én sem szórakozni a modokkal, az aslain installálos packjét rakom fel, már ami kell belőle. Szerencsére megjegyzi, hogy miket választottam ki legutoljára, így nem kell mindig végigkattintgatni az opciókat :)

#9196 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 02. 22:27

Még 20k xp kell az FV4202-höz :)

#9197 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 05:58

Hát, elmondásotok alapján jobb hogy csak a blitzel játszom, itt nem csalnak mindenféle modokkal. Azon csak felbasznám az agyam...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9198 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 06:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 10. 03. 05:58

Hát, elmondásotok alapján jobb hogy csak a blitzel játszom, itt nem csalnak mindenféle modokkal. Azon csak felbasznám az agyam...

Ezek nem csalások... A 3D modulos model, amit belinkeltem, na az már csalás. Vagy a "last stand fixer", ahol az ellenségről elvész a spot, akkor a tankjának a kiszürkített változatát otthagyja a mod, így ha a hülye nem mozdul el onnan, akkor még mindig kilőheted blind shottal.
Én most olyan modot keresek most, ami folyamatosan jelzi, ha spoton vagyok.

Szerkesztette: von_Wolf 2014. 10. 03. 06:13 -kor

#9199 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 10. 03. 06:58

Vagy csak te nem tudsz róla.

Olyan nagy csalásra azért nincs lehetőség, a modulok elhelyezkedése nem titok, így azt akárki betanulhatja. Ráadásul az rng még mindig ott van. Ha el is találod az ammorackot akkor se biztos, hogy egyből a levegőbe repül a tank. Erre nem nagyon lehet építeni.
A last stand fix esetében, hasonló szituban mod nélkül is szoktam lőni az adott helyet, még akkor is ha már nem látszik az illető. Nem kevés fragot szedtem már így össze. Ezek a különféle grafikai "okosítások" csupán marginális előnyt biztosítanak szerintem. Sokan mondják, hogy az xvm is előnyt jelent, mert tudod kivel állsz szemben, tapasztalt játékossal vagy noobbal. Szerintem ez se egy nagy előny, hiszen a képességek nagyban függenek a helyzettől. Tehát hiába noob az illető ha T62A-ban ül én meg egy T-71-ben. Valószínűleg a T-71 el fog hullani előbb vagy utóbb, ha nem akkor az a Mázlifaktor azaz RNG. Ezeket a "csalásokat" mivel akkora előnyt nem adnak észre se veszed. Nem fogod tudni, hogy most akkor csaltak, mert a monitorán ki volt táblázva hol van az ammorackod. Az igazi nagyszabású csalás a wallhack lenne, meg az, ha az rng-t befolyásolni lehetne, tehát pl. mindig max sebzést okoznál. Mondjuk ez elég hamar kiderülne.

A játékélményt igazából a botok, meg az afk-k tudják a falhoz vágni. Amikor a te csapatodban van 2-3 bot/afk és miattuk veszíted el a csatát, azért az nem olyan vicces. Szerencsére már azért szórják őket kifelé. Az idióták is csupán bosszantóak, könnyű tankban ülve bosszantó látni, hogy én sebeztem a csatában a legtöbbet, a nehéztankok meg egy-két leadott lövés után elhullottak.

#9200 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 10. 03. 08:22

Most bukta el itt pár ember az M4A2E4-t

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 458
  • 459