HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9721 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 02. 24. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2015. 02. 24. 14:00

Az a problémám,hogy a németeknél tigris és jpanther előtt állok.legalább 3 féle 8.8as löveg van.Van ami kikerülhetetlen,de pl. a 7,5pak 42 L70 jobbnak érzem a 8,8 pak 46nál.Pedig magasabb a 8,8-as.Pedig ezt fogja használni sokáig a tigris és tigris p is amíg meg nem lesz a top löveg.
valahol olvastam ,hogy azért érdemes kicsomagolni a magasabb löveget/tornyot,mert hiába kevesebb papíron az adat,de játékban jobban lehet használni mégis,mert a magasabb tier tankok mégis nehezebben lövik át az adott tornyot.Lövegnél is hasonló a helyzet?

Ui.:(Gabibácsi hogy megy a Blitz?)

Esténként max egyet van időm játszani, köszi a kérdést :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9722 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 25. 06:03

Komolyan mondom egy agyrém könnyű tankkal a legtöbb xp-t megszerezni :glare: Ha valaki tud tanáccsal szolgálni elfogadom, köszönöm! "Eddig Luchs, Bulldoggal próbálkozok"

Szerkesztette: Ironjesus 2015. 02. 25. 06:28 -kor

#9723 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 25. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 02. 25. 06:03

Komolyan mondom egy agyrém könnyű tankkal a legtöbb xp-t megszerezni :glare: Ha valaki tud tanáccsal szolgálni elfogadom, köszönöm! "Eddig Luchs, Bulldoggal próbálkozok"

Meglett :D már csak a 4000-es derítés kell :blink:

#9724 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 25. 12:16

Nekem az a küldetés a Malinovka Wz-132 párossal lett meg. Nem kicsit szárnyaltam túl, mert 8500 spot lett a végére. De egy amx1390 is össze lehet hozni, de azzal nehezebb, mert nem annyira jó a camoja.

A battle assistant modnak hála megszerettem az artyt. Tegnap tök jó köröket mentem az S-51-el. Remélem, hogy a játékba is beépítik majd ezt a modot, mert sokkal ésszerűbb az egész arty célzás így, mint a szokásos felülnézetből. Persze a pontosság még mindig csapnivaló.

#9725 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 26. 02:35

A minap volt egy érdekes csata.mindkét oldalon 4-4 arty.GW Panther,S51,Lorr122... Mikor az első 2percben kiszedtek az artyk 3-3 tankot,utána nem volt nagy nyűzsgés mondhatom.Mindenki lapult valami rejtekhely mögött és imádkozott,hogy ne vegyék észre. A végén maradt 2db tigris.Annyira élvezet volt őket nézni,mindkettő aránylag jó játékos volt.Cseleztek,mozogtak,taktikáztak,Azért izgultam,nehogy kilője valamelyiket az arty.Persze a vége előtt az arty döntött,de nekem nem lett volna szívem,elrontotta az élvezetet.Olyan nyomasztó érzés volt a csata közben is és utána is.Nem éreztem azt a feldobott hangulatot amit nagyon sokszor a csaták után,mégha vesztünk is.

#9726 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 26. 02:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2015. 02. 25. 12:16

Nekem az a küldetés a Malinovka Wz-132 párossal lett meg. Nem kicsit szárnyaltam túl, mert 8500 spot lett a végére. De egy amx1390 is össze lehet hozni, de azzal nehezebb, mert nem annyira jó a camoja.

A battle assistant modnak hála megszerettem az artyt. Tegnap tök jó köröket mentem az S-51-el. Remélem, hogy a játékba is beépítik majd ezt a modot, mert sokkal ésszerűbb az egész arty célzás így, mint a szokásos felülnézetből. Persze a pontosság még mindig csapnivaló.

Azt mondod érdemes feltenni a modot? Kicsit bővebben leírnád a tapasztalatodat megköszönném! :happy:
Most a derítést csinálom meg a Hevyvel a 8000-es sebzés-lepattanós történetet IS7-tel :s eddig gyalázat a páncélja :(

Szerkesztette: Ironjesus 2015. 02. 26. 02:57 -kor

#9727 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 26. 10:17

A geforce reklamál,hogy talált új drivert,letölthetem?nem fogja megölni a wotot,fog menni minden ezután is?

#9728 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 26. 12:43

Honnan lehet tudni,hogy melyik tankokat árazzák le és mikortól??

#9729 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 26. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 02. 26. 02:51

Azt mondod érdemes feltenni a modot? Kicsit bővebben leírnád a tapasztalatodat megköszönném! :happy:

Szerintem érdemes feltenni. Annyi, hogy amikor rácélzol egy tankra megnyomod a G gombot akkor kb. olyasmi nézetbe vált át, mint ami a sima tankoknál látható. Azaz pontosan be tudod célozni, hogy a tank mely részét lövöd. Jobb eredményeket érek el mint előtte, mert előtte sokszor alá-fölé céloztam, így viszont eltalálom a célt. Több tapasztalatot nem tudok vele leírni. Komolyan megszerettem az S-51-t, úgyhogy most nekiálltam aktívabban, hogy kifejlesszem a top ágyút.

#9730 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 27. 03:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2015. 02. 26. 18:02

Szerintem érdemes feltenni. Annyi, hogy amikor rácélzol egy tankra megnyomod a G gombot akkor kb. olyasmi nézetbe vált át, mint ami a sima tankoknál látható. Azaz pontosan be tudod célozni, hogy a tank mely részét lövöd. Jobb eredményeket érek el mint előtte, mert előtte sokszor alá-fölé céloztam, így viszont eltalálom a célt. Több tapasztalatot nem tudok vele leírni. Komolyan megszerettem az S-51-t, úgyhogy most nekiálltam aktívabban, hogy kifejlesszem a top ágyút.

Értem köszönöm a válaszod, megpróbálom én is! :happy:
Hevy letudva már csak pro derítés kell :dry:

Szerkesztette: Ironjesus 2015. 02. 27. 03:01 -kor

#9731 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 02. 28. 19:07

Komolyan mondom a legnagyobb fejtörést nekem a Pro felderítés okozza, egyszerűen nem tudok felderíteni nem hogy 4 ezret de még 2 ezret sem! Elképesztő hogy ezzel megy el nagyon sok idő :angry: "Bulldog"

#9732 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 01. 18:22

Miért nem futok össze senkivel se nem, soha se nem????csak csupa ösmeretlennel?

Szerkesztette: Mcarthur 2015. 03. 01. 18:22 -kor

#9733 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 01. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2015. 03. 01. 18:22

Miért nem futok össze senkivel se nem, soha se nem????csak csupa ösmeretlennel?

Blitzen néha látok 1-1 magyart, de hogy simerős is lenne :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9734 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 01. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2015. 02. 25. 13:16

Feltettem én is ezt a mod-ot. Az AMX 13 F3 AM-et már kezdte megenni a rozsda, de most újra élvezhető az artyzás. Persze még így is nagy a szórása, de a célzás sokkal jobb lett.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9735 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 02. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 02. 28. 19:07

Komolyan mondom a legnagyobb fejtörést nekem a Pro felderítés okozza, egyszerűen nem tudok felderíteni nem hogy 4 ezret de még 2 ezret sem! Elképesztő hogy ezzel megy el nagyon sok idő :angry: "Bulldog"

Azért ne feledjük el, hogy az a küldetés nagyon nehéz. Túl sok csillagnak kell együtt állnia ahhoz, hogy az sikerüljön.
1. pálya: kb. két pályán lehet ezt megcsinálni (Malinovka, Prohorovka) üzembiztosan.
2. csapat: kell hozzá az is, hogy a saját csapatban legyen pár olyan ember, akinek minimum borsónyi méretű agya van és azt lője, amit mutatsz, és amit kell. Pl. Prokhorovkán számtalanszor előfordult már, hogy derítettem az út melletti bokros tájat és persze, hogy a sok célpont közül mindenki az E3-mat kezdte el lőni, aminek a páncélját senki se tudta átlőni szemből. Miközben volt egy csomó olyan célpont, amit simán átlőhettek volna.
3. Másik könnyű tank: nagyon rontja az esélyeidet, ha a csapatodban van egy másik könnyű tank is, főleg akkor, ha egy helyre mentek. Persze nem azt mondom, hogy tkzd le... Illetve az ellenséges könnyű tank is felvillanthat téged és akkor véged.
4. Lehetőség szerint ne csak artynak derítsél, hanem mindenkinek. Sajnos az arty hiába pukkant nagyot, ha azt fél percenként teszi. Viszont, ha derített ellenségre mindenki rálát akkor hamarabban összegyűlik az a 4000 spot.
5. AMúgy nem mondom, hogy nem lehet megcsinálni WB-bel a küldit, de azért jobb lenne egy 8-as. WZ vagy a RU.

Szerintem ne görcsölj rá túlságosan. Nekem is kb. a napi első, "bemelegítő" csatában sikerült összehozni. Ha feszült vagy és nagyon akarod akkor úgyse fog sikerülni.

#9736 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 02. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2015. 03. 02. 14:02

Azért ne feledjük el, hogy az a küldetés nagyon nehéz. Túl sok csillagnak kell együtt állnia ahhoz, hogy az sikerüljön.
1. pálya: kb. két pályán lehet ezt megcsinálni (Malinovka, Prohorovka) üzembiztosan.
2. csapat: kell hozzá az is, hogy a saját csapatban legyen pár olyan ember, akinek minimum borsónyi méretű agya van és azt lője, amit mutatsz, és amit kell. Pl. Prokhorovkán számtalanszor előfordult már, hogy derítettem az út melletti bokros tájat és persze, hogy a sok célpont közül mindenki az E3-mat kezdte el lőni, aminek a páncélját senki se tudta átlőni szemből. Miközben volt egy csomó olyan célpont, amit simán átlőhettek volna.
3. Másik könnyű tank: nagyon rontja az esélyeidet, ha a csapatodban van egy másik könnyű tank is, főleg akkor, ha egy helyre mentek. Persze nem azt mondom, hogy tkzd le... Illetve az ellenséges könnyű tank is felvillanthat téged és akkor véged.
4. Lehetőség szerint ne csak artynak derítsél, hanem mindenkinek. Sajnos az arty hiába pukkant nagyot, ha azt fél percenként teszi. Viszont, ha derített ellenségre mindenki rálát akkor hamarabban összegyűlik az a 4000 spot.
5. AMúgy nem mondom, hogy nem lehet megcsinálni WB-bel a küldit, de azért jobb lenne egy 8-as. WZ vagy a RU.

Szerintem ne görcsölj rá túlságosan. Nekem is kb. a napi első, "bemelegítő" csatában sikerült összehozni. Ha feszült vagy és nagyon akarod akkor úgyse fog sikerülni.

Igazad lehet, köszi az infókat :happy:

#9737 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 05. 12:54

Lső Pools medal és a 2. Kolobanov
Kép

Eztán el is adtam a Firefly-t. A csúcson kell abbahagyni. Nem annyira jó tank szerintem, meg kell egy garázshely az új tizes tankomnak. Csak még nem döntöttem el, hogy E100 vagy IS-7.

Lórájder :laugh:
Kép

Szerkesztette: Warton 2015. 03. 05. 12:55 -kor

#9738 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 05. 15:31

Gratula!
Nekem a Kolobanov nem ilyen sok killes csatában lett emg, hanem az SU100M1-el egy assault védekezésen: 6v1 volt másfél perccel a vége előtt, de szerencsére egyesével jöttek rám, 2 pedig csak sniperkedett/campelt, és lejárt az idejük :)

T28Concepttel hogy állsz? Én lassan 1 hónapja nem jutottam el addig, hogy játsszak, így még a stug4 is a távoli jövő zenéje...

#9739 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 05. 16:13

Én lecseréltem az M41-et az utódjára (M44), sokkal jobbnak tűnik még stock állapotban is.
Az mondjuk némileg zavar, hogy a stock futóművel még egy álcahálót sem lehet rá rakni, mert nem bírja el...
A legénység visszaesett 90%-ra, és a fejlesztebb löveg gyorsabban céloz és pontosabb is lesz kicsivel, szóval elég sok javulás várható még teljesítményében, de egy high calibert így is sikerült már összehoznom vele tier 6-ban

Ja, az egyéni küldetéseknél a HT nemtudom hánynál tartok, részt kell venni a bázis elfoglalásában és kell 1000 sebzés. Ez elég egy gyökér feladat, kb. 20 csatából egyszer foglaltam, de akkor nem volt meg a sebzés

Szerkesztette: Atti 2015. 03. 05. 16:18 -kor

WoT nick: Atti77

#9740 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 05. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2015. 03. 05. 15:31

T28Concepttel hogy állsz?

TD: 14 küldi van meg
MT-HT: 12-12
LT: 7

Az SPG-vel nem nagyon foglalkozom, de ott is már meg van egy pár. Lassan megy, most már tényleg csak olyan küldik hiányoznak, ami nagyon a szerencsén múlik. Gyújts fel egy magasabb szintű tankot, foglalj és sebezz 2000-et stb. Illetve a könnyű tankos küldik közül sok hiányzik, mert alapvetően a többivel foglalkoztam. Ott már hálaistennek megvan az LT11, ami a stugnál nagy mumus volt. Szerencsére az összes szakaszos küldi is meg van, úgyhogy csak magamra vagyok utalva, nem kell szakasztársakért könyörögnöm.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.