HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#901 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 22. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 03. 21. 15:36

Én a német közepet toltam főleg, ott nem volt komolyabb gondom, hiába volt az elején rossz a statisztikám egy adott tankkal, ahogy rákerültek a fejlettebb cuccok, úgy javult a dolog. Egyesek szidták a VK30001P-t, meg a PZIII/IV-et, de én mindkettővel elég jókat csatákat toltam. Az első 5 kill-es csatám is a PZIII/IV-el volt.

A még kipróbált SPG/AT-k között az SU-26(asszem) volt szívás, a 155mm-el löveggel: 14 lőszer... elég hamar mentem át scoutba :)

nem tudom, miért szidják a pz3/4-et... maxolva kifejezeten jó gép
(tegnap sikerült egyik legjobb meccset letolni vele: rögötn az elején kilőttem az ellen mind a 3 artyját, utána meg még beesett egy pzIvm egy stugféle... szerettek nagyon - mondjuk az utolsó hetzer csak kilőtt, de majom voltam :) )

kifejezetten jól mozog (jól gyorsul, fordul, sebessége is megfelelő), páncélzata erős közepes (nem lőnek ki azonnal..) a lövege meg kifejezetten jó azona szinten (normálesetben a max ellenfél a KV3, esetleg IS, de az elől meg el kell futni és hátbalőni - nem leállni pofozkodni)

szóval.. lehet, jobban szeretem, mint az eddigiek közül bármelyiket :)

#902 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 22. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2011. 03. 22. 10:31

Nekem is ő volt a kedvenc, sokkal élvezetesebb csatákat toltam mint a sima PZIII-al, és a VK3001P-vel.
Aztán amikor meglett a nagy motor+felfüggesztés a VK3002DB-re, onnantól ő volt a nyerő :)

#903 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 22. 11:16

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2011. 03. 22. 11:31

Én már elég régen, jó pár patch-el ezelőtt játszottam a PZIII/IV-el. Kövezzetek meg, de nekem az egyik legrosszabb élményem volt a német közepes vonalon.
Alapból mindig sokkal nagyobb ellenfelek közé rakott, akiket alig tudtam megkarcolni. Lassú volt és esetlen, mert csak ívben tudott fordulni, helyben nem.
Így rohadt lassan tudtam kimaxolni.
A végére (mint minden kimaxolt tank) sokkal élhetőbb lett, de előtte már annyi bosszúságot okozott, hogy már képtelen voltam megkedvelni.
A VK3001(P) is hatalmas szívás volt az elején, valahogy mégis sokkal jobban kedveltem.

Valószínű ez erősen szubjektív dolog, tehát nem vitatkozni akarok.
Ráadásul azóta valamelyik patchel sokat javítottak a PZ III/IV-en.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#904 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 24. 19:52

Kép
nem tudom mennyire olvasható de a lényeg a bal oldali oszlop ... aki megcsinálja utánam, vagy ennél jobbat, az kap egy puszit ... najó azt nem

szerk.:SU-85 kimaxolva, pálya: Himmelsdorf, a legjobb tank egy KV volt, a legroszabb az olyan PzII Luchs és környéke

Szerkesztette: wildláma 2011. 03. 24. 19:54 -kor

Kép

#905 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 08:02

Ez igen.
Gratula!
Kép

#906 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 09:04

Gizike :p

Most pár napot kihagytam, kell a gold egyébként is free xp-hez :p
Láttam felkerült előrendelés a honlapra 12K goldos a minimum csomag 35 EUR-ért nem rossz ár végülis, de ennyit nem fogok kiadni érte.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#907 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 14:24

Én még gyűjtöm a goldot egy esetleges saját klánra, szerdára meglesz a zs, aztán eldöntjük mi legyen. Mondjuk egy nagyobb klánba lehet jobb lenne becsatlakozni, ha nem tudok 20-25 tagot összeszedni, hogy a clanwars-ban aktívabban részt tudjunk venni.

Az előrendelésen én még gondolkodok, majd magasabb szinten nem jönne rosszul egy kis free xp konvertálási lehetőség :)

#908 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 09:04

Meglett SU-85 ez már sokkal játszhatóbb, bár még tanulnom kell ezt a tdsdit. Arra elég gyorsan rájöttem, hogy előre rohangászás nem jó ötlet, de nagyon védelemre sem érdemes ráállni, hacsak nem olyan pályán vagy, ahol direktbe rálátsz ellenfélre.
Azon kicsit meglepődtem, hogy a tier 5 tanknak erősebb lövege van, mint a tier 7-es amcsi T20-nak, előbbinek 85mm-es, aminek jobb penetráció/damage értékei vannak, mint utóbbi 90-esének. És még fejleszthető rá 107-es pityu is, de szerintem a 14K xp-t inkább elköltöm az SU100-ra.

#909 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 12:20

kicsit szüttyögtem hétvégén panther IIvel

kérdés a tapasztaltabbakhoz:

érdemes e lecseélni a 75/L100-ast 88/L71re? és ha nem, érdemes e a tornyot lecserélni a combosabbra (nem tetszett a toroynforgatás sebessége, azért maradt még)

nagyon messze van még a 10,5 :(

#910 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 16:22

Vége!!!!!

Nem bírtam tovább...ma meg volt a uninstall.....soha többet ezt a szemetet........Jó érzés.....:fuck:

#911 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 16:56

Én meg eladtam az IS-t, mert nem tetszett a 122 mm-es löveg, főleg az, hogy borzasztó lassan töltött újra. Most rámozdultam a VK4502-re. Már csak 20e XP hiányzik. Meg rengeteg credit.

#912 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 03. 28. 17:22

Vége!!!!!

Nem bírtam tovább...ma meg volt a uninstall.....soha többet ezt a szemetet........Jó érzés.....:fuck:

:laugh:

Szerkesztette: Warton 2011. 03. 28. 17:07 -kor

#913 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2011. 03. 28. 13:20

kicsit szüttyögtem hétvégén panther IIvel

kérdés a tapasztaltabbakhoz:

érdemes e lecseélni a 75/L100-ast 88/L71re? és ha nem, érdemes e a tornyot lecserélni a combosabbra (nem tetszett a toroynforgatás sebessége, azért maradt még)

nagyon messze van még a 10,5 :(

Szerintem érdemes a 88/L71-re váltani. Igaz sokkal előrébb nem vagy vele, mert lassabb, viszont néha pont az a picit nagyobb sebzés hiányzik, amivel többet tud. Pláne, ha másik lövésre már nincs lehetőség.

Sajnos azonban azokban a IX-X-es tieres meccsekben ahová a Panthert II-őt dobálja a játék, mindkét löveg nagyon gyenge. Csak 10,5-ös hoz megváltást, de az nagyot. Szóval hajrá, megéri gyúrni rá.

Nagyobb torony is jobb, mert bár lassabb, de minden irányból (főleg szemből) sokkal erősebb, mint az alap. Kicsit kevesebb lett vele az ammo rack sérülésem.
Kép

#914 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 09:17

Alig 50K xp és meglesz T23 is, kíváncsi leszek mi a különbség, valamivel gyorsabb és egy leheletnyivel több a páncélzata, de a löveg marad a 90-es, viszont így már túl gyakran fog IS4, maus, T30-as csatákba berakni, ahol sokat nem érek majd.

Érdekes de pershingből alig látok párat úgy tűnik nem túl népszerű.

#915 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 11:59

Még 1 kérdés... szerintetek vegyem meg SU85-höz 14K xp-ért a 107-es gun-t, vagy inkább tartalékoljak és váltsak SU100-ra?

#916 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 29. 10:59

Még 1 kérdés... szerintetek vegyem meg SU85-höz 14K xp-ért a 107-es gun-t, vagy inkább tartalékoljak és váltsak SU100-ra?

Tartalékold. Nekem meglenne már a SU-100, de adtam egy esélyt a nagyobb lövegnek.
Nagyobb sebzés, jobb penetration magasabb tier ellen is.. lassabb töltés persze.
Viszont a TD gyenge, 350 hp, bekap mindent, nem pattan le semmi róla, még a legyek is a szélvédöre tapadnak.
inkább egy tierrel feljebb lennék :)
A jövöd csakis rajtad múlik.

#917 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 12:25

Thx, akkor maradok az eredeti ötletnél. 85B után felüdülés volt, hogy nem tudnak 1 lövésből lenullázni még light tankok is, de azért ezzel is nagyon meg kell válogatni hova és hogyan mész :)

Volt egy vicces csatám valamelyik nap, T20-al a váras/havas pályán én északról "védtem" a bázist... jött 2 med (PZIII és IV), 1 light tank. A PZIV és a light tank 3-4 lövésből megolt, ekkor voltam kb 70%-on. Jött a PZIII... minden lövése legalább 10%-ot levett rólam, szemből. Kettőt lőtt mire én egyet és nem tudtam elbújni/kikerülni, viszont nekem szemből 2 lövésem is lepattant róla, ami betalált az sem sebzett 20% felett. Végül megjött még 1 haverja és így kivégeztek... nagyon anyáztam. Mondjuk én is amatőr voltam, megint előre rohantam.

#918 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 09:23

Myrsky sorry későn láttam, hogy írtál és épp mentem aludni. Sárgapeterrel és egyik ismerősével nyomtuk platoonban, egész jól ment (T29+Ferdi+T20) átlag 800-1200 xp-vel jöttem ki a csatákból, kezdem megtalálni a helyem a pályákon, délután az első meccsemen duplázással, de 2400, másodikon 1300, harmadikon 1100 xp-t hoztam el, nem is értettem, hogy mi van :D

#919 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 30. 10:23

Myrsky sorry későn láttam, hogy írtál és épp mentem aludni. Sárgapeterrel és egyik ismerősével nyomtuk platoonban, egész jól ment (T29+Ferdi+T20) átlag 800-1200 xp-vel jöttem ki a csatákból, kezdem megtalálni a helyem a pályákon, délután az első meccsemen duplázással, de 2400, másodikon 1300, harmadikon 1100 xp-t hoztam el, nem is értettem, hogy mi van :D

örülünk hogy fejleszted a tank képességeidet mert hasznát vennénk ám... ;)

#920 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 30. 10:23

Nem gond, úgyis csak 2 meccset toltam, egyet-egyet az M6-tal, és a Pantherral. Mindkettő győzelem, összesen 5 kilőtt tank és 3 plecsni (2 sniper, plusz Popel's Medal 2nd class). Úgy látszik ez egy ilyen este volt :)
A Pantherral kifejezetten jó volt, bázisfoglalással nyertünk, de úgy, hogy megláttam egy Ferdit felénk jönni, így elébe mentem, és szerencsére leállt velem foglalkozni, így a többiek nyugodtan várhatták, amíg végigpörög a számláló. A végén olyan 15%-on voltam csak, még egy lövést nem éltem volna túl :)

Szerkesztette: Myrsky 2011. 03. 30. 09:56 -kor

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.