HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9141 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 09. 25. 12:36

Erről beszéltem, hogy megteheted, mert van lé, a Béla nagyon viszi a lóvét, ezért kell tolni egy-két prémiumos kört is. Általában főleg az MBP-vel, meg a Shermannal csinálom, mert az vicces. A Shermannek meglepően jó páncélja van amúgy, úgyhogy jó döntés volt azt visszakérni.

#9142 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 25. 20:59

Egy izgalmas kör a Cent 7/1-gyel: Linkjeim Kaptam még érte egy csomó új kitüntetést is :D Kár hogy az ace nem lett meg
WoT nick: Atti77

#9143 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 26. 08:03

Végre megvan az ace a Centivel :) Reggel mentem 3 csatát, mind bukó, aztán csak rávettem magamat még1-re: 7 kill, 3,2k dmg 1,5k assistdmg. Az utolsó ellenfélnél megkérdezte az egyik csapattárs, hogy kell-e a Radley, mondom persze, ha összejön, erre a másik csapattag 100Hp-ról kilőtte előlem...

#9144 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 26. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Atti - Dátum: 2014. 09. 25. 21:59

Egy izgalmas kör a Cent 7/1-gyel: Linkjeim Kaptam még érte egy csomó új kitüntetést is :D Kár hogy az ace nem lett meg

Elrontottam a linket

#9145 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 26. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2014. 09. 26. 09:03

Végre megvan az ace a Centivel :) Reggel mentem 3 csatát, mind bukó, aztán csak rávettem magamat még1-re: 7 kill, 3,2k dmg 1,5k assistdmg. Az utolsó ellenfélnél megkérdezte az egyik csapattárs, hogy kell-e a Radley, mondom persze, ha összejön, erre a másik csapattag 100Hp-ról kilőtte előlem...

Én ugyanígy voltam nem régiben csak a Poolról maradtam le.
:unsure:

#9146 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 26. 11:42

Az mondjuk fájóbb lehetett, én már annak örültem, hogy végre nem kikaptunk :)

#9147 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 26. 11:56

Tegnap este KV-3-al összepufogtattam a maradék xp-t a KV-4-hez. Megvenni persze nem tudom, mert hiányzik még kb. 1 milla kredit, de a leendő legénység már a Churchill III.-ban képződik. :)

Ez a KV-3 igazi verekedős tank volt. Páncélja nem annyira op. Sok ütközetben egyetlen egy találatot se pattintott, mindig mindenhonnan átlőtt mindenki. Ritkán pattintott csak, de akkor mindig a legjobb pillanatban, pl. amikor minimál HP-val utolsó életben maradtként az ellenfél utolsó Tigrisével meccseltem, hármat is pattintott, én meg két lövésből kiütöttem a Tigrist. :)

Churchill III meg a legjobb prémium tankom. Iszonyat jó köröket megyek vele. Prémium acc nélkül is gyakran 25-30 ezer kreditet puffogok össze vele tisztán, mert a javítási és lőszer költsége kész röhej.
Gyakran a legtöbb sebzést is én szedem össze az ütközetben, pedig most minden tele van a 122-es lövegű KV-85-el. A best sebzésért meg most jár a dupla legénység xp, szóval már majdnem kész a KV-4 100%-os legénysége, de még sok kreditet kell összepötyögtetnem a megvételéhez.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9148 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 26. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 09. 26. 12:56

Tegnap este KV-3-al összepufogtattam a maradék xp-t a KV-4-hez. Megvenni persze nem tudom, mert hiányzik még kb. 1 milla kredit, de a leendő legénység már a Churchill III.-ban képződik. :)

Ez a KV-3 igazi verekedős tank volt. Páncélja nem annyira op. Sok ütközetben egyetlen egy találatot se pattintott, mindig mindenhonnan átlőtt mindenki. Ritkán pattintott csak, de akkor mindig a legjobb pillanatban, pl. amikor minimál HP-val utolsó életben maradtként az ellenfél utolsó Tigrisével meccseltem, hármat is pattintott, én meg két lövésből kiütöttem a Tigrist. :)

Churchill III meg a legjobb prémium tankom. Iszonyat jó köröket megyek vele. Prémium acc nélkül is gyakran 25-30 ezer kreditet puffogok össze vele tisztán, mert a javítási és lőszer költsége kész röhej.
Gyakran a legtöbb sebzést is én szedem össze az ütközetben, pedig most minden tele van a 122-es lövegű KV-85-el. A best sebzésért meg most jár a dupla legénység xp, szóval már majdnem kész a KV-4 100%-os legénysége, de még sok kreditet kell összepötyögtetnem a megvételéhez.

Hja, KV-3-al egyelore nekem is az a tapasztalatom, hogy vagy semmi nem pattan le rola vagy rakent a meccs elott a legenyseg fokazsirt 4 retegben es bl-10 is lepattan a seggerol, de a legvegen minden megfordul; az elobbi esetben a vegen pattint egy lovest, hogy meg egy utolso alkalommal pofanlohessem az ellent, ha meg vegig pattogot a vegere a legfontosabb helyzetben baszik lepattanni meg annak a lovese is, aki elvileg nem is tudna penelni. :D
Viszont szepek az uj robbanasok es sokkal tobb hang is van az uj patch ota. Meg volt szerencsem menni egy kort az uj Malinowka? palyan es eleg jol nez ki, viszont a magic forest meg mindig teszi a dolgat. :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#9149 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 27. 21:52

Kép
A lövés:laugh:

#9150 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 29. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 09. 27. 23:52

Kép
A lövés:laugh:

Szép a kis meggymagköpővel.
Látom az ellenfél csapatban is volt egy Warton :)
Kép

#9151 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 29. 08:33

Csak beruháztam egy E25-re, igaz kipróbálni ég nem volt kedvem, mivel egy rakat bukó csata után ajándékoztam meg magamat vele, és nem akartam rossz tapasztalattal nyitni :)
Centi7/1-el is elkapott az átok, az első csatájában összehozott 1100XP óta meg sem közelítem, főleg a folyamatos bukószériák miatt... Platoonban kellene tolni, mint vasárnap, akkor valahogy sikeresebb voltam vele :)

#9152 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 29. 10:32

A Pz4S mellé megvettem én is az E-25-öt, meg a St. Emilt, meg a Churchill GC-t.
A Pz4S nagyon király, pontos löveg, gyors újratöltés, alfa egy picit lehetne nagyobb 150 pl. De így is élhető a tank, viszonylag mobilis. Igazi kemper tank, a Leopard legénységnek ideális, pénztárca kímélő legénység fejlesztő tank.
Az E25-öt még én sem próbáltam ki.
St. Emil nem sikerült normális pályára kerülnöm vele, így nem nagyon tudta kimutatni a fogafehérjét, egyelőre negatív élményeim vannak vele.
Churchill GC annak ellenére, hogy eléggé lehúzták nekem tetszik, bár még teljesen stock állapotban van, azért látok benne potenciált, még akkor is ha nem sok győztes csatát mentem vele.

Ja és ma reggel kaptam egy Chaffee sportot, amivel két kört versenyeztem. Annyira nem poén ez az új játékmód mint a T62ASpot volt.

#9153 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 29. 12:31

Cent 7/1 platoonra kapható vagyok :) Tegnapi meccs

#9154 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 29. 15:24

Azt hiszem kihoztam a leheto maximumot a szerkezetbol. Bucsumeccsnek elkepzelni se tudtam volna jobbat. Mar a 100-asban ulok.

Kép

Kép

Szerkesztette: Cellular 2014. 09. 29. 15:24 -kor

#9155 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 29. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 09. 29. 17:24

Azt hiszem kihoztam a leheto maximumot a szerkezetbol. Bucsumeccsnek elkepzelni se tudtam volna jobbat. Mar a 100-asban ulok.

Gratula!
Nekem a SU-85-el olyan rossz köreim voltak, hogy inkább félre is raktam kicsit. Egyébként sem vagyok nagy TD-s.
Kép

#9156 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 29. 21:08

Bazzz.., micsoda vastag bőrű rinocérosz ez a KV-4! Első meccsemen a full stock járgánnyal gondoltam jól kinyírnak egyből. De nem, inkább egy ilyen kitűzőt kaptam:

Kép

Amíg az összes ellenfél engem lőtt, addig a csapattársaim szépen sorban kilőtték az összes ellenfelet :)
Kép

#9157 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 06:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 09. 29. 22:59

Gratula!
Nekem a SU-85-el olyan rossz köreim voltak, hogy inkább félre is raktam kicsit. Egyébként sem vagyok nagy TD-s.

:) ne hidd am azt, hogy minden meccsem ilyen jol vegzodott. A maga szintjen a 85-os rettento serulekeny, szinte 100%-ban haltam en is. Az agyuja az nagyon jo, de ennyi. Most a 100-assal tolom, amivel mar megvan a 100 mm-es agyu, de ez annyira pontatlan, hogy visszasirom a 85-t. Lazan melle tud loni meg teljes celzas mellett is. Neha agylobot kapok. Pedig a sebzessel nem lenne gond. Csak sajnos egy-ket ilyen melle trafa, aztan en mar fustolgok is. Ebbol a szempontbol a ruszki TD-el jatszani izgalmas, mint egy lottosorsolas :)

#9158 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 06:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 09. 29. 23:08

Bazzz.., micsoda vastag bőrű rinocérosz ez a KV-4! Első meccsemen a full stock járgánnyal gondoltam jól kinyírnak egyből. De nem, inkább egy ilyen kitűzőt kaptam:

Kép

Amíg az összes ellenfél engem lőtt, addig a csapattársaim szépen sorban kilőtték az összes ellenfelet :)

Nekem csak a KV5 van meg, de en is hasonlo taktikat probalok alkalmazni mint te. Be a surujebe, lojenek engem, es remenykedek, hogy a csapattagok nem szaroznak. Javareszt bevalik, csak a gyenge pontokat kell rejteni. Nagyon jo a pancelzata meg hatulrol is. 6-7-es szintu tankok altalaban lepattannak.

#9159 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 07:08

Bazze.. E50 a 105-tel baromi jó. Lézerszike, aránylag gyorsan tölt és hatalmasat rúg.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9160 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 30. 07:51

És használható páncélzat ellenére viszonylag még mobilis is. Nem véletlenül van vele 1100 csatám.;)

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.