World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2014. 12. 08. 10:10
Prémium nélkül szerintem elviselhetetlenül lassú a game, de ez a személyes véleményem (mindenkinek más az ingerküszöbe), itt is igaz, hogy pay to win... (sok prémium ammoval lődöző tinédzser). 1.79EUR rohadt jó ár egy hónapért én elfogadtam volna, ha rendszeresen játszol.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2014. 12. 08. 10:27
Naponta csak egyszer állítják vissza a szorzókat, reggel 7-kor (vagy 6-kor).
Az ilyen nem hivatalos "gyere vegyél tőlünk olcsón prémiumot/goldot" akciókat én kerülném, esélyes egy szép kis account, vagy bankkártya adat lopás móka...
A csapattársakat lövöldözőkhöz pedig sajnos hozzá kell szokni, vannak ilyen agyhalottak, akik máshogy nem tudják levezetni a frusztrációjukat. Én nem szoktam visszalőni, inkább feljelentem és ha kinyír, akkor esélyes, hogy valamelyik másik csapattárs kilövi a fenébe, én meg max megyek addig másik tankkal.
Az ilyen nem hivatalos "gyere vegyél tőlünk olcsón prémiumot/goldot" akciókat én kerülném, esélyes egy szép kis account, vagy bankkártya adat lopás móka...
A csapattársakat lövöldözőkhöz pedig sajnos hozzá kell szokni, vannak ilyen agyhalottak, akik máshogy nem tudják levezetni a frusztrációjukat. Én nem szoktam visszalőni, inkább feljelentem és ha kinyír, akkor esélyes, hogy valamelyik másik csapattárs kilövi a fenébe, én meg max megyek addig másik tankkal.
Elküldve: 2014. 12. 08. 10:36
Idézet: Myrsky - Dátum: 2014. 12. 08. 10:27
Naponta csak egyszer állítják vissza a szorzókat, reggel 7-kor (vagy 6-kor).
Jogos, csak WoT eredeti ajánlatot szabad elfogadni, mást nem!
Elküldve: 2014. 12. 08. 13:30
A crew fejlődése : 75%-ról inditok minden uj járművet.Ilyenkor nincs még skillhasználat ugye?Van jelentősége,hogy pl.79 vagy 93% az adott ember ?
Elküldve: 2014. 12. 08. 14:02
Idézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 08. 13:30
A crew fejlődése : 75%-ról inditok minden uj járművet.Ilyenkor nincs még skillhasználat ugye?Van jelentősége,hogy pl.79 vagy 93% az adott ember ?
Ha a 75%-os embernek van skillje, akkor az használja is, fejlettségtől függetlenül. A legénység alap szintje pedig a tank paramétereire van némi hatással, (fordulási sebesség, gyorsulás, újratöltési idő, célzás idő, célzás pontossága, rádió hatótáv, stb.)
IntelŽ Core i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.
Elküldve: 2014. 12. 08. 14:11
De az újonnan vásárolt embernek nincs még skillje,csak ha elérte a 100%-ot?
Elküldve: 2014. 12. 08. 14:31
Amint elered a 100 %-ot, elkezdhetsz skill-t vagy perk-et fejleszteni. Az elobb mar par szazaleknal segit, az utobbi csak akkor, ha eleri a 100 %-ot.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2014. 12. 08. 14:35
Ha elérte a 100%-ot, akkor tudsz majd neki első skill-t választani, alapból nincsen neki. Azt, hogy miket érdemes melyik emberen/tanktípuson fejleszteni, arra itt van egy egész jó leírás: http://www.wotinfo.h...seg-fejlesztese
Amúgy alapból érdemes olyant választani, ami egyből bekapcsol (javítás/álca/jópár egyéni skill), nem csak akkor, ha a skill eléri a 100%-ot - itt a skill fejlettséget értem, nem a legénység fejlettségét, mivel az visszaeshet újraképzés után!
Mielőtt belefutnál majd ebbe a kérdésbe: a legénység pl a tankon lévő fejlettebb szellőzés felszerelés után kap 5%-ot, plusz a parancsnok után a többiek kapnak még egy kevés +%-ot, így ne lepődj meg, ha elérik a 100%-ot, de még nem tudsz skill-t választani nekik. A garázsban/legénység infóknál kiírja, hogy hogyan áll össze a fejlettség, pl: 95+5+6=106% ahol 95% az alap 5% jön a felszerelésből, és 6% a parancsnoktól, így hiába látod azt, hogy 106%-os, maga az emberke még csak 95%-os, és nem választhat skill-t.
Amúgy alapból érdemes olyant választani, ami egyből bekapcsol (javítás/álca/jópár egyéni skill), nem csak akkor, ha a skill eléri a 100%-ot - itt a skill fejlettséget értem, nem a legénység fejlettségét, mivel az visszaeshet újraképzés után!
Mielőtt belefutnál majd ebbe a kérdésbe: a legénység pl a tankon lévő fejlettebb szellőzés felszerelés után kap 5%-ot, plusz a parancsnok után a többiek kapnak még egy kevés +%-ot, így ne lepődj meg, ha elérik a 100%-ot, de még nem tudsz skill-t választani nekik. A garázsban/legénység infóknál kiírja, hogy hogyan áll össze a fejlettség, pl: 95+5+6=106% ahol 95% az alap 5% jön a felszerelésből, és 6% a parancsnoktól, így hiába látod azt, hogy 106%-os, maga az emberke még csak 95%-os, és nem választhat skill-t.
Elküldve: 2014. 12. 08. 20:28
köszi.nagyon kiakasztott ez a tetű játék.cammogok nyugodtan a kis DW2-vel, csata 2kill,még 4en körbevettek és kilőttek,a csapatomból utolsónak,de derekasan ellenálltam és érzés szinten kb.2-3 spotom is volt.
erre,mikor vége a csatának,kiirja,hogy megszakadt a kapcsolat ,valami spam detected miatt.ujra belép,látom,eltünt a csata revardja,pedig sztem nem volt az kevés...ez noooormális?másnál is volt?
erre,mikor vége a csatának,kiirja,hogy megszakadt a kapcsolat ,valami spam detected miatt.ujra belép,látom,eltünt a csata revardja,pedig sztem nem volt az kevés...ez noooormális?másnál is volt?
Elküldve: 2014. 12. 08. 21:23
Idézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 08. 22:28
köszi.nagyon kiakasztott ez a tetű játék.cammogok nyugodtan a kis DW2-vel, csata 2kill,még 4en körbevettek és kilőttek,a csapatomból utolsónak,de derekasan ellenálltam és érzés szinten kb.2-3 spotom is volt.
Elofordul az ilyen, ne vedd a szívedre. Vesztes csataknal hiába szerepelsz jól, a kapott XP nem sok. Az elmondottak alapján olyan 500 körül lehetett. A DA nem rossz tank, de többnek látszik mint ami. Nem jó kereszttuzbe kerülni, oldal és hátul alig védi valami. Ki kell szenvedni sajnos, a VK már jobb lesz de nem sokkal. Annak legalább van normális agyuja.
Elküldve: 2014. 12. 08. 23:41
Azt várom már nagyon, azért szenvedek vele.
Friss hír: láttam egy BT-SV-t. végiggyalulta a partit.6killel zárt, t2vel meg sem karcoltam.ahogy néztem más sem. a ruszki tech tree-ben nincs benne...
Friss hír: láttam egy BT-SV-t. végiggyalulta a partit.6killel zárt, t2vel meg sem karcoltam.ahogy néztem más sem. a ruszki tech tree-ben nincs benne...
Elküldve: 2014. 12. 09. 08:30
Prémium tank, csak valódi pénzért lehet megvenni, és még úgy sem mindig, most volt rá lehetőség az elmúlt pár napban.
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2014. 12. 09. 08:47
Idézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 09. 01:41
Azt várom már nagyon, azért szenvedek vele.
Ehez nem kell szuper tank
Elküldve: 2014. 12. 09. 10:37
No! Most összegzem az elmúlt nap megfigyelt tanulságait főleg magam számára.17,5órát toltam non-stop, rövid szünet(kaja-pisi)szumma 45perc kiesés, prémmel. Nagyságrendi upgredet abszolváltam a játék minden terén.688meccs lett a vége,DW2 és Hetzer 50% az upgradig,PIII ról PIV kimaxolva,T82-T40 két fejlesztés hiányzik,M2 kimaxolva-Lee ,T46-T28 kb.70%-on.A totál bevétel nagyságrendekkel több mint prémtelenül.A csaták kiosztása pedig érzésem szerint is kedvezőbb volt prémmel mint anélkül.Látom,hogy nem a free játékra van optimalizálva a rendszer.prémmel egészen használható, szórakoztató a game, nélküle igazi fanatikusoknak való, vért izzadó step-by-step döcögés.Az alap verzió inkább egy butított traierre hasonlít mint önálló játékra.
Elküldve: 2014. 12. 09. 11:43
Tizenhét óra????
Respect...
Elküldve: 2014. 12. 09. 12:10
Ez egy eleg modern es erdekes felfogas, de igy is lehet nezni. Viszont a WoT-ban a pay-to-win a premium loszer vasarlasi mechanizmusanak megvaltozasa ota nem letezik. Lehet azt mondani, hogy ha fizetsz, hamarabb jatszhatsz magas szintu tankokkal, de mast nem. Egyik premium tank sem OP, mindegyiknek van legalabb egy hatalmas hibaja vagy tobb kisebb. Premium loszert tudsz venni ezustert, nekem az osszes tankomon ugy van beallitva (ugyan ez igaz a felszerelesekre is, raadasul viszonylag gyakran kapsz ilyet vagy ingyen vagy akciozva).
Az en gondolotaim a jatekkal kapcsolatban:
- Egy reszt a mai jatekosok hatalmas szazaleka egy olyan generacio gyermeke, akik mar megizleltek a fogyasztoi tarsadalom elonyeit, ezert szinte elvarjak, hogy mindent megoldjanak helyettuk a gepek, eladok, pincerek, stb. Ezen kivul hozza vannak szokva, hogy a mai jatekok 90% baromira le van egyszerusitve jatekmenet es komplexitas szempontbol. ERGO: A csapattarsaid nagy szazaleka egy balfasz, aki megszokta, hogy auto-aimel a jatek, linearis a jatekmenet es nem tudsz rossz fele menni, stb.
- Masik problema, hogy mind a felnottek, mind a gyerekek idohianyban kuzdenek es ez foleg igaz a szegenyebb orszagokra. Dolgozol 10 orakat egy nap vagy eppen tanulsz sokat, aztan szeretnel fel orat, orat jatszani, ahol termeszetesen sikerelmenyre vagysz. Ez a sikerelmeny nem jelenik meg, ha vesztesz, igy az elso 2-3 vesztes csata utan frusztralt lesz az ember, szetbassza a billentyuzetet es kikapcsolja a gepet. Aztan latod mindenhol, hogy mekkora szar, pay-to-win ez a jatek. Azonban ez a jatek nem a "casual gamer" kategoriat tartja celcsoportjanak, bar teny, hogy a terkepek atalakitasaval kicsit ebbe az iranyba is megy a dolog.
- Sokan vesznek magasabb szintu premium tankot rogton a kezdesnel, persze a jatekmechanizmust nem ertik, de mindenkit lenooboznak azonnal.
- Alapvetoen az emberek nagy szazaleka egyszeruen genetikailag nem kepes sajat hibait felismerni, foleg stresszhelyzetben. Igy amikor kilonek valakit, az azonnal elkuld mindenkit a francba, pedig az esetek nagy szazalekaban sajat hibaja miatt lottek ki, amire talan 10 mp-el kesobb ra is jonne, ha nem ragelne eppen a chatben. <--- en ilyen voltam, aztan rajottem, mennyire sokat lehet tanulni a sajat hulyesegembol es azota minden olyan jatekot, ahol viszonylag koran meghalok megprobalok ujragondolni. A legtobbszor az jon ki, hogy en baxtam el valamit, neha persze csak azert is ugy latom, hogy a tobbiek voltak marhak.
- WN Rating es tarsai miatt ezek a tenyezok meg rosszabbak, mivel a legtobb user statpadderkent mukodik.
...es meg sorolhatnam...
A legnagyobb gond szerintem teljesen random csapatalkotas es a par felso kategorias imba tank. (T57 es tarsai...) Bar ez is kerdeses, hiszen ha jol jatszol, ki tudod hasznalni ezen tankok hatranyait. Ha egy kicsit probalnanak tobb egyensulyt hozni a csapatok alkotasanal, akkor sokkal elvezetesebb jatekok lennenek barmely szinten.
Az en gondolotaim a jatekkal kapcsolatban:
- Egy reszt a mai jatekosok hatalmas szazaleka egy olyan generacio gyermeke, akik mar megizleltek a fogyasztoi tarsadalom elonyeit, ezert szinte elvarjak, hogy mindent megoldjanak helyettuk a gepek, eladok, pincerek, stb. Ezen kivul hozza vannak szokva, hogy a mai jatekok 90% baromira le van egyszerusitve jatekmenet es komplexitas szempontbol. ERGO: A csapattarsaid nagy szazaleka egy balfasz, aki megszokta, hogy auto-aimel a jatek, linearis a jatekmenet es nem tudsz rossz fele menni, stb.
- Masik problema, hogy mind a felnottek, mind a gyerekek idohianyban kuzdenek es ez foleg igaz a szegenyebb orszagokra. Dolgozol 10 orakat egy nap vagy eppen tanulsz sokat, aztan szeretnel fel orat, orat jatszani, ahol termeszetesen sikerelmenyre vagysz. Ez a sikerelmeny nem jelenik meg, ha vesztesz, igy az elso 2-3 vesztes csata utan frusztralt lesz az ember, szetbassza a billentyuzetet es kikapcsolja a gepet. Aztan latod mindenhol, hogy mekkora szar, pay-to-win ez a jatek. Azonban ez a jatek nem a "casual gamer" kategoriat tartja celcsoportjanak, bar teny, hogy a terkepek atalakitasaval kicsit ebbe az iranyba is megy a dolog.
- Sokan vesznek magasabb szintu premium tankot rogton a kezdesnel, persze a jatekmechanizmust nem ertik, de mindenkit lenooboznak azonnal.
- Alapvetoen az emberek nagy szazaleka egyszeruen genetikailag nem kepes sajat hibait felismerni, foleg stresszhelyzetben. Igy amikor kilonek valakit, az azonnal elkuld mindenkit a francba, pedig az esetek nagy szazalekaban sajat hibaja miatt lottek ki, amire talan 10 mp-el kesobb ra is jonne, ha nem ragelne eppen a chatben. <--- en ilyen voltam, aztan rajottem, mennyire sokat lehet tanulni a sajat hulyesegembol es azota minden olyan jatekot, ahol viszonylag koran meghalok megprobalok ujragondolni. A legtobbszor az jon ki, hogy en baxtam el valamit, neha persze csak azert is ugy latom, hogy a tobbiek voltak marhak.
- WN Rating es tarsai miatt ezek a tenyezok meg rosszabbak, mivel a legtobb user statpadderkent mukodik.
...es meg sorolhatnam...
A legnagyobb gond szerintem teljesen random csapatalkotas es a par felso kategorias imba tank. (T57 es tarsai...) Bar ez is kerdeses, hiszen ha jol jatszol, ki tudod hasznalni ezen tankok hatranyait. Ha egy kicsit probalnanak tobb egyensulyt hozni a csapatok alkotasanal, akkor sokkal elvezetesebb jatekok lennenek barmely szinten.
Elküldve: 2014. 12. 09. 14:38
Én ha hamar kiesek akkor majdnem mindig végignézem a battlet.ha lehet akkor olyan szemszögből amilyen gépem nekem is áll a garázsban,hátha tanulok belőle. sajnos nem lehet korhatárhoz kötni a reget egyetlen ilyen játékban,hiszen mégiscsak üzleti vállalkozásról beszélünk.véleményem szerint a fizetős userek 65%-a minimum 18év alatti.akkor mit is várjunk egy ilyen játéktól???? már akkor elmegy sokszor a kedvem amikor betöltés után elkezdenek puffogtatnimindenre és mindenkire,nekem egy szőrös mellkasú, bőrmellényes,büdös mexikói bandita csürhe jut eszembe ilyenkor róluk. RRRRRiváááá.puff,puff.és mire elérik az ellent elesik a felük rögtön mert nincs munició és rendezetlen csürhe. ..gondold el ezeknek egy valódi tankot adnának mint háborús viszonyok között.egyszerűen közveszélyesek!
Elküldve: 2014. 12. 09. 14:39
Most tartok a forum visszaolvasásában pont ott mikor Lightbringer kolléga éppen csatlakozott a Wot-hoz és még új volt.nagyon tanulságos..
Elküldve: 2014. 12. 09. 14:59
Idézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 09. 14:39
Most tartok a forum visszaolvasásában pont ott mikor Lightbringer kolléga éppen csatlakozott a Wot-hoz és még új volt.nagyon tanulságos.. 
Nem ervenyes!

Súgó
A téma zárva.