HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen TV-t érdemes venni? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen TV-t érdemes venni? Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#741 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 18. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 01. 18. 10:06

Thx WiZARD. Az a problema, hogy csomagtartoba rakastol szallitva kb 7-8 oraig lenne fektetve a plazma. Allitva nemhiszem, hogy barhogy beferne hatso ullesre. Megtudnad azt csinalni, hogy lemered az 50 inches centis LG-det? Csak ha megoldhato, ha nem akkor szamolok atfogo alapjan egy 16/9es oldal aranyt meg rarakok valamennyit az oldalakra pluszban. A talpat lelehet venni gondolom, szoval az kulon. Aztan este meg lemerem a csomagtartomat. Eleg hulye formaja van, a kozeli resze szeles, de az ulesek fele durvan osszeszukul.

állítva, dobozban felejtsd el, hogy befér.

én anyám A mercijével vittem haza, abba épp csak befért, lehajtott hátsó ülésekkel)

nem is a 7-8 óra fektetés a gáz, megfelelő alátámasztással (már nem emlékszem, hogy a dobozban mennyire van támasztva), inkább az úthibákon a "pattogás" ami gáz lehet.
plazmánál fő gond, hogy üvegből van, így nehéz, és csak a széleit tartja a keret/doboz, a közepe a levegőben "lóg"...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#742 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 13:05

LCD TV-t is ugy hoztam ki, hogy egy reteg paplan, aztan parnak, majd arra ment meg egy reteg takaro es ugy raktam be a TV-t a csomagtartoba. Erosito, hangfalak, szamitogep detto igy koltozott. Ez eleg jol csillapit szerintem. A merettol parazok, hogy nem fer be hatulra. Dobozzal semmikepp az tuti.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#743 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 13:26

azt mondják páran hogy így, fektetve, csillapítva, alátámasztva nem gáz...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#744 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 01. 17. 19:53

Meg mindig igaz az, hogy plazmat csak allitva lehet szallitani? Sajna lehet, hogy nekem olyan szempontok alapjan kell Tv-t valasztanom, hogy mi fer el az accordom csomagtartojaban fektetve. (indoklast legyszi ne kerjetek.:D)

Boba mester!
Ha kombi vagy 5ajtós az az autó, abba 45 fokban nem fér be? Az is félmegoldás, mégse fekszik...
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#745 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 01. 18. 12:45

ha 15m kell, akkor állítólag ez is müxik:
http://www.adapter.h...products_id=365

(nekem kácsa van és müxik. 4ezer forintos gagyi meg tv-dune között működtött, projector-dune közt nem)

Szia

Köszönöm szépen! Ez és a kácsa szimpatikus, szerinted ezek közül nyugodtan megvehetem az olcsóbbikat?
5 méterest veszek, mert a szgép átkerül a TV mellé, de lesz köztük úgy 2 méter hely, ezért kell az 5 méteres kábel.

Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#746 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 14:39

én kácsást vennék :)

#747 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: topeti - Dátum: 2012. 01. 18. 14:05

Boba mester!
Ha kombi vagy 5ajtós az az autó, abba 45 fokban nem fér be? Az is félmegoldás, mégse fekszik...

Egy ilyenbe kene bepakolni:
Kép
Meg a szin is passzol.:D

#748 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 01. 18. 15:00

Egy ilyenbe kene bepakolni:
( kép helye )
Meg a szin is passzol.:D

Hát igen kérem, az ilyenben fix a kalaptartó ugyebár, és az megnehezíti a dolgokat... Ezért akartam én kombi vagy Liftback (pici lépcsős 5 ajtós) venni.
Nekem most 4 hónapos a babám, meg is őrülnék ha szedánom lenne :D :p Majd megtudod Te is ha lesz babátok :wub: hogy a szedánba nehezen fér bele a babakocsi meg a többi holmi.
A feleségemnek is a lépcsős hátú az etalon, ilyet szeretne mindenáron. Mondtam is, hogy akkor lesz 4 ajtós kocsink, ha majd már nem kell a babakocsi. :)

Ha már muti... a miénk egy szürke eminenciás (1. generációs Avensis):

Kép

Szerkesztette: topeti 2012. 01. 18. 17:58 -kor

#749 Felhasználó inaktív   Esc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 20:33

Sziasztok!

Kérném a segítségeteket egy tv kapcsán. Az LG 42LW4500-öt nézegetem. Nagyon szép képe van, szép színek, minden paramétere tetszik, egy dolgot leszámítva. 3D TV-hez képest csak 100Hz-es képfrissítésen megy, amit elég furának találok, de írták róla, hogy nincs fejfájás 3D-től, viszont 50Hz szemenként nem olyan túl sok. Vagy mivel ez TruMotion 100Hz az valami extrát jelent amiről még nem hallottam és 3D-hez is elég? (Tudom, ez a 3D csak parasztvakítás, nem is hiszem, hogy nagyon nézném - többre tartom a nagy, éles, szép képet, de azért, ha már 3D TV csak megnéznék néhány filmet 3D-ben)

Esetleg valakinek van több tapasztalata ezzel kapcsolatban mint, hogy 5 percen át bámultam a media marktban? :)

Köszi!
alarmiksz suxx

#750 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 18. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2012. 01. 17. 20:22

Ha mindenképpen 15m-t át akarsz hidalni HDMI-vel, alternatív megoldás egy "HDMI over CAT5 extender", mint pl. [url="http://www.amazon.com/HDMI-Extender-over-Cat5e-

Egy próbát megér sima HDMI kábellel, de 15m-re 1080p jelet átvinni, főleg 50 Hz-en az kihívás lehet.

Ne marháskodjunk, 15 métereket sorban próbálgatom, majdnem a legolcsóbb kábellel is megy. Régen itt már levitáztuk, CAT5 extender meg kb. 60ezer amik már működnek, 15 méterre kicsit vicces lenne. Rainbow kábel szerintem is jó, de elég sokat vettem és a dugója körüli fémborítás szétesik a fenébe, ezek miatt itt-ott már kerülöm.
Make love not Wor.

#751 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 18. 22:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 18. 20:59

Ne marháskodjunk, 15 métereket sorban próbálgatom, majdnem a legolcsóbb kábellel is megy. Régen itt már levitáztuk, CAT5 extender meg kb. 60ezer amik már működnek, 15 méterre kicsit vicces lenne. Rainbow kábel szerintem is jó, de elég sokat vettem és a dugója körüli fémborítás szétesik a fenébe, ezek miatt itt-ott már kerülöm.

Oké, kösz az infót és hogy tisztáztad.
Nem tudtam hogy bírja.... Jó tudni.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#752 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 09:15

Tegnap lemertem a csomagtartot. Ha le kell nyitni az uleseket akkor 50 centi szeles lehet max a doboz, az ulesek lenyitasa nelkul centi hosszu, es valamivel szelesebb de max 60, nem 80 ami kellene. A franc egye meg... majd hetvegen lesz tobb idom mericskelni, akkor meg sakkozok. Eletemben nem gondoltam volna, hogy az alapjan kell TV valasztasi lehetosegeimet szukiteni, hogy mi fer be a kocsiba. :laugh:

#753 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 10:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 01. 19. 09:15

Tegnap lemertem a csomagtartot. Ha le kell nyitni az uleseket akkor 50 centi szeles lehet max a doboz, az ulesek lenyitasa nelkul centi hosszu, es valamivel szelesebb de max 60, nem 80 ami kellene. A franc egye meg... majd hetvegen lesz tobb idom mericskelni, akkor meg sakkozok. Eletemben nem gondoltam volna, hogy az alapjan kell TV valasztasi lehetosegeimet szukiteni, hogy mi fer be a kocsiba. :laugh:

Esetleg megggondolhatnád, hogy futárcég szállítsa-e ki Prágába.... DPD elég jó és olcsó is, de ugye a kockázat ott is megvan, hogy ki tudja állítva szállítják-e.
Én egyszer hangfalat rendeltem Szlovákiából, DPD hozta, nem volt semmi hiba.

Szerkesztette: batagy 2012. 01. 19. 10:38 -kor

Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#754 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 18. 20:59

Ne marháskodjunk, 15 métereket sorban próbálgatom, majdnem a legolcsóbb kábellel is megy.

nekem nem ment. illetve nem minden eszközzel, hisz itt nagyon fontos az is, hogy a 2 végén mi van...

#755 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 12:11

5 ajtós A mercibe így fért be: (hátsó ülőlap kivéve, háttámla ledöntve, és keresztbe volt benne, így lehetett lecsukni az ajtót)

Csatolt fájl  plazma.jpg (64,67K)
Letöltések:: 22

#756 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 12:22

Az igen... :laugh: Na ez nem jonne ossze nekem.:D

#757 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 01. 19. 11:51

nekem nem ment. illetve nem minden eszközzel, hisz itt nagyon fontos az is, hogy a 2 végén mi van...

Ezt is megvitattuk.
Make love not Wor.

#758 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2012. 01. 19. 10:37

Esetleg megggondolhatnád, hogy futárcég szállítsa-e ki Prágába....

Ott kell megvenni és helyben kiszállítást kérni, oszt júniusig lesz időnk kitalálni miképpen jön haza.
Make love not Wor.

#759 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 15:10

Autos topicba mar feltettem, de ide atkonvertalom inkabb a temat... LCD vs LED? Megeri a kulonbozetet? pl 40 colos meretben? Most merte le baratnom, akkora meret fer el a mostani TV helyen kenyelmesen. Ha ennel nagyobb van, akkor mar ranyitodik az ajto (fizikailag nem er hozza, csak ele log) meg ilyenek. Nem szerencses.

#760 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 19. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 01. 19. 15:10

Autos topicba mar feltettem, de ide atkonvertalom inkabb a temat... LCD vs LED? Megeri a kulonbozetet? pl 40 colos meretben? Most merte le baratnom, akkora meret fer el a mostani TV helyen kenyelmesen. Ha ennel nagyobb van, akkor mar ranyitodik az ajto (fizikailag nem er hozza, csak ele log) meg ilyenek. Nem szerencses.

a LED is LCD.
csak így divatosabb, jobban hangzik blabla.
sima LCD-nek CCFL háttérvilágítása van, a LED-nek, meg meglepő módon LED :)

általában egyenletesebb a CCFL háttérvilágítás, mint az olcsóbb LED-es...

Téma megosztása:

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.