Idézet: WiZARD - Dátum: 2011. 07. 04. 09:02
720p-t megjelenít rendesen, kicsit vesztesz a felbontásból, de arányaiban jó lesz. szélességben lekonvertál, magasságban felkonvertál. (1280>>1024 720>>768)
SD-re, 720P-re, DVD-re bőven elég.
SD tvadás is jól fog kinézni.
Egyetértek: Mármint felbontás ügyileg szerintem SD-re jó lenne a kisebb felbontás is, 720p-n valszeg egy kicsit jobb lenne a fulHD felskálázás, mint lefelé 1024-re, de ott sem hiszem, hogy nagy különbség lenne.
De ezt csak a felbontásra értem... amit a többiek írtak - és szerintem ez a döntő - hogy kis felbontású készülékből már csak régi típusok vannak jórészt. Szóval nem a fizikai felbontás miatt, hanem a régebbi technológia/elektronika, stb.. miatt lehet rosszabb választás. A másik az időtállóság: Ha elkezdesz fullHD-t nézni rajta (mert miért ne? főleg idővel) akkor egyértelműen jobb lehet egy fullhd-s, újabb típus.
Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok felbontás-mániás. Monitorból is direkt 1680x1050-est vettem és az első TV-mnél is direkt HD ready-t vadásztam. De ma már TV-re nem tenném... persze ha neked tutira elég még több évig az SD, lekonvertált 720p, akkor a második érv kilőve.
Amúgy UPC digitális adást nézek én is (scarton

), az analógnál sokkal jobb a minősége.
Szerkesztette: vipi 2011. 07. 04. 09:06 -kor