Idézet: Misi_D - Dátum: 2011. 07. 12. 16:09
A Samsung le40c650-es tv-m csak pár napos, azonban lenne egy problémám. Upc digital sd-t nézek rajta, és gyakran beszaggat, megakad a kép néhány tized másodpercre. Nem vészes módon, de zavaróan. Asszony is észreveszi, én is - pedig nem tartom egyikünket sem sasszeműnek. Valaki tapasztalt ilyet? Mit lehet vele kezdeni? Azért a digital sd-vel meg kellene birkóznia 100Hz-en, nem? Ez az akadás tök véletlenszerű, ugyanaz a reklám, amiről tudom, hogy egy adott helyen korábban röccent egyet, legközelebb lemegy akadás nélkül. Sajnos a tv beállításaiba még nem sikerült mélyen beleásnom magam - lehet, hogy egyszerűen orvosolható, csak még nem jöttem rá. (Pl. firmware frissítéssel.)
Egyelőre csak a stb-al van összekötve scart-on keresztül (scart miatt előfordulhat a fenti probléma?), ma vettem hdmi kábelt, azzal kötöm majd rá a videokártyát, ill. szétnézek a szekrényben utp kábelért, és megcsinálom a hálózatos mókát is - szóval egyelőre nem tudok arról nyilatkozni, hogy akkor is beszaggat-e, ha filmeket nézek. Mondjuk egy külső vinyós tesztet nyomhattam volna...
Hogyne. Akad kb. 1-1.5 éve.
Változó mértékben, van amikor 2-3 hétig semmi, van amikor 1 este 4-5 csatorna is, volt amikor csak 1 meghatározott műsor akadt minden héten ugyanazon a csatornán.
Ez a digitális minőség.

Súgó
A téma zárva.