Idézet: Boba - Dátum: 2012. 04. 12. 11:52
Ahh nem, most el vagyok havazva... ma fel 2kor alltam fel a geptol, es haromnegyed 9kor mar bent voltam. Hetvegen talan lesz idom, nemtudom.

De majd ha meglesz, beirom ide is!
Vipi, koszi a magyarazatot! Hm, latszik, hogy koca gamerek vagyunk. Se nekem, se paromnak ez nem tunt fel.

100hz-s ledtv-m van.
Lehet, hogy nem volt bekapcsolva a 100Hz?

Amúgy egy jó nagy input lag bekapcsolt 100Hz mellett tipikusan 100-200ms közötti, az nem csak játékban, de desktopon is érezhető átlaguser számára is.
Egyszerűen egy pillanatnyi késéssel követ az egérkurzor is és ez már elég zavaró. Bár fene tudja... sokan használnak wireless billeket, egereket is, ott is megvan ugyanez sokszor.
Idézet: topeti - Dátum: 2012. 04. 12. 12:28
Ezzel azt akarod mondani hogy az 50Hz-es lcd jobban ajánlott játékra mint a 100Hz-es?
De ha én értelmezem félre a magyarázatot, akkor milyen tv ajánlott játékhoz mind lcd, mind plazmából?
Játékhoz inkább LCD.
A 100Hz meg nem kizáró ok, ki lehet kapcsolni a 100Hz-es TV-ben is. Szóval vehetsz 100Hz-est nyugodtan, csak ne a játék miatt vedd, hanem ha filmek miatt kell a 100Hz. Ha csak játszol akkor felesleges pénzkidobás szerintem.
Nagy a lag, késik a kép az egér+billhez képest.
De egyébként 50Hz-en is van lag, az is TV típus függő, hogy mekkora. Van jobb és van rosszabb, de szerintem átlagban