HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: A Google zavarában megvette a Motorola Mobilityt - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: A Google zavarában megvette a Motorola Mobilityt Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:25

@dareal:szerintem a csörgősipka való neki, meg cumi a szájába, esetleg csattogós lepke, de nem veszünk össze ezen.
ha nagyon egyetértek veled eztán mindenhol, meghívsz-e hávájra? mindig is színpatikusch fórumozó voltál... :D
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#242 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:26

még egy vers féle ellentmondás. milliók érkeznek neki havonta, de egy rühes szervert nem tud magának beállítani. lolkabolka.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#243 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: avman - Dátum: 2011. 08. 16. 14:25

@dareal:szerintem a csörgõsipka való neki, meg cumi a szájába, esetleg csattogós lepke, de nem veszünk össze ezen.
ha nagyon egyetértek veled eztán mindenhol, meghívsz-e hávájra? mindig is színpatikusch fórumozó voltál... :D

versnek ez kell, ha mond valami okosat, legyen ki/mi megtapsolja:

Kép

alapítsuk meg az egyetértők körét? de akkor már a cikkhez mérten, legalább a google+ -on kéne ezt a kört létrehozni :D

Szerkesztette: dareal 2011. 08. 16. 13:29 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#244 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:30

@dareal: serverem van, jóféle hp mikroszerver. monnyuk elég sokat használom, de jobbára backup meg nad, meg ftp megy rajta, meg csipetnyi letőtőgetés.
táblával én csak csokiban tudnék mit kezdeni. sokat gépelek. ellenben anyámnak szerintem nagyon beválna. utálja az egeret, szerintem bejönne neki ha böködnie kéne.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#245 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

@dareal: serverem van, jóféle hp mikroszerver. monnyuk elég sokat használom, de jobbára backup meg nad, meg ftp megy rajta, meg csipetnyi letőtőgetés.
táblával én csak csokiban tudnék mit kezdeni. sokat gépelek. ellenben anyámnak szerintem nagyon beválna. utálja az egeret, szerintem bejönne neki ha böködnie kéne.

#246 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

@avman: ok b+ most mar kezdtek felhuzni, akkor mutass egy kurva tablat ami lejatsza a prohardver tv-t , vagy az rtlmoston barmilyen videot, , hat telibeszarom a tablakat :D

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#247 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:31

szóval levonom a koncek... konszen... a versi következtetést: táblák csak nagyanyó korabeliek használnak.

#248 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevergone - Dátum: 2011. 08. 16. 13:07

Pedig az az érdekes, hogy ezzel még a Motorola-ügy előtt találkoztam, csak akkor még nem volt nevesítve, hogy mit terveznek a Nortel helyett.

Attól még magyarázhatták a bizonyítványt, mert a Nortelt elbukták. Valamit pedig muszáj volt lépniük, és nagyot, mert a kicsivel semmire se mennek, szóval az is lehet, hogy nem is a Moto-ra gondoltak, vagy nem gondoltak konkrétan semmire.
Persze az is lehet, hogy már a csőben volt ez az üzlet...

#249 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 13:11

@xclusiv: te nagyon szegeny azert irok cadet mert azt minden hulye ismeri, de irhatok photoshopot , mayat modot, xsi, 3dstudiot, houdinit plusz meg kismillio programot

hidd el ezeket a programokat milliok hasznaljak

Írhatsz, te szerencsétlen, írhatsz.
Csak azt nem fogod fel, hogy ez összesen max. pármillió ember játéka a párszázmilliós vállalati piacon, otthon pedig nulla a jelentőségük. A tablet-et pedig elsősorban otthonra, tartalomfogyasztásra csinálják, és tökéletesen alkalmatlan a fenti programok professzionális használatára. És 1-2 millió eladható példány reményében nem is fognak izomtabletet fejleszteni, ezt tessen már megérteni. Tömegpiacon (márpedig a tablet az) ez kerekítési hiba nagyságrend.

#250 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:50

@xclusiv: szerintem nagyon nem ertetted meg a dolgokat , de nembaj , neked az ipad valo
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#251 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:59

17 colos cezuzas tabla

http://jenggala.en.supplierlist.com/photo_images/52389/Toshiba_Tecra_M4_Tablet_PC_Laptop.jpg

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#252 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 13:45

@vers: azert kifejtem hatha megvilaglik , adott egy csalad , mindenki akar egy tablat, az 2 evente 4 ipad, meg mondjuk 2 notebook is jol jon, akkor az 2 evente 1 millio 200 ezer durvan

Ja, ha meg 2 havonta cseréli akkor meg évente 7,2 millió. Ha meg tesz mellé évente egy komolyabb bmw-t is akkor meg már 20 milla fölött járunk.
De tényleg, számolhatnál úgy is, hogy fejenként egy tablet, egy okosteló, egy noti, egy szerver meg egy asztali gép.
Valóságban: 4 db ipad -> 500.000 Ft, ez az a szám, amit keresel.

Idézet

ugyanez szerveres opcioval 4 darab tabla 30 ezerer/darab , a notebookok helyett meg eleg 2 billentyuzet 50 ezerer mondjuk , a szerver meg legyen 300 ezer, akkor cuzammen 500 ezerbol megvan minden , es sebessegben ugy odaver meg a legjobb macbooknak is mint a rongy

Na, akkor mutass valami 30 ezres táblát, mert én még nem láttam. Egyébként a 25k-s billentyűzet mellett viccesen is mutatna.
300-ból meg szervert nem veszel, az egy workstation kategóriájú gép.

#253 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 14:59

17 colos cezuzas tabla

<a href="http://jenggala.en.supplierlist.com/photo_images/52389/Toshiba_Tecra_M4_Tablet_PC_Laptop.jpg" target="_blank" rel="nofollow">http://jenggala.en.supplierlist.com/photo_images/52389/Toshiba_Tecra_M4_Tablet_PC_Laptop.jpg</a>

Jó kis rezisztív kijelzős tablet pc windows xp-vel. Szép emlékek, még 2005-ben bohóckodtam ilyesmivel, csak kicsit kisebb volt, nem 2007-es.

#254 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:16

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 14:30

@avman: ok b+ most mar kezdtek felhuzni, akkor mutass egy kurva tablat ami lejatsza a prohardver tv-t , vagy az rtlmoston barmilyen videot, , hat telibeszarom a tablakat :D

mutass harmincezres táblát, kezdjük itt

#255 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:17

nem gondoltam volna hogy ez ilyen nehezen ertheto , meg hogy ekkora ellenallast tanusitotok egy minden szempontbol tokeletes megoldas ellen
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#256 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:18

@vers: asszem megtartom magamnak a csodat, szenvedjetek az ipadokkal :)
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#257 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:22

@xclusiv: vagy 5szor leirtam hogy jelenleg nem kivitelezheto a dolog, 2560*1600-as felbontas mellett egy backbuffer 12 megabyte , 30 fps mellett 360 MB, ami 3 Gbit, meg a kovetkezo jelenleg fejlesztes alatt alllo wifinek is nyogvenyelos az atvitel, kicsit tomoriteni kell
a jelenlegi n-es wifi szarra valo de nem erre
majd jovore jon ez is meg a 30 ezres tablak is , MOST ELETKEPTELEN
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#258 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 14:50

@xclusiv: szerintem nagyon nem ertetted meg a dolgokat , de nembaj , neked az ipad valo

pontosan értem, a saját igényeidre elképzelt megoldásodat behaluzod tömegigénynek, miközben a valóságban tízezer emberből lehet lenne 1-2, akinek tényleg hasznos lenne, 99% pedig nem is értené, hogy miről beszélsz.

Nem mellesleg ipadom nincs, az én igényeimhez egy tablet önmagában nem elég, ahhoz viszont túl drága, hogy legyen még egy netezésre alkalmas cuccom a notebook, telefon és a szerver mellett...

#259 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 14:22

@xclusiv: vagy 5szor leirtam hogy jelenleg nem kivitelezheto a dolog, 2560*1600-as felbontas mellett egy backbuffer 12 megabyte , 30 fps mellett 360 MB, ami 3 Gbit, meg a kovetkezo jelenleg fejlesztes alatt alllo wifinek is nyogvenyelos az atvitel, kicsit tomoriteni kell

30 ezres Windows 8-as tábla? Csak az OS kerül majd annyiba (Win7 Home Premium 35 ruppó OEM-ben), a vasat ingen adják majd hozzá?
Vagy a MS adja majd ingyen az ARM-os Windows-t?
Kép

#260 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 16. 14:22

30 ezres Windows 8-as tábla? Csak az OS kerül majd annyiba (Win7 Home Premium 35 ruppó OEM-ben), a vasat ingen adják majd hozzá?
Vagy a MS adja majd ingyen az ARM-os Windows-t?
Kép

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.