HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: A Google zavarában megvette a Motorola Mobilityt - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: A Google zavarában megvette a Motorola Mobilityt Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   kcs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 17. 08:41

Le kellene állítani ennél a postnál a kommentelést asszem ;>

#322 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 08. 17. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 17. 08:38

@dareal: probaljatok photoshoppal rajzolni a jelenlegi wifi technologiaval , es valami normalis felbontasban , mondjuk 2500*1600-ban

aztan akkor rajottok hogy mi a problema, termeszetesen filmnezeshez sokkal kevesebb savszelesseg szukseges, mivel nem interaktiv ,a latency folytonosan allando

te balga, hogy jön ide ismét a photoshop? az általános célú szoftver? nem. sokan használják? igen. munkaállomásokon? igen.
hihetetlen egy pali vagy.
eddigi állításaid szerint - ahol még egyáltalán nem szerepelt a photoshop - általánosságban a remote desktop nem megy wifin, mert az szar arra. mutattam neked videókat, miszerint annyira jól működik, hogy játszani is lehet.
no ennek fényében nálad átalakult a remote desktop fogalma photoshop-ra. szééép :D

Szerkesztette: dareal 2011. 08. 17. 08:45 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#323 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 08. 17. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 17. 08:46

@bogdan: "melyik software az, dobnal egy linket?" vedd ugy hogy le se irtam , en sem turkalok mas bukszajaban , mindenki annyit keres amennyit a tudasa alapjan megerdemel ennyi..

senki sem turkál a bukszádban, csak épp folyton folyvást magaddal kerülsz szembe (minden tekintetben). állításod szerint havi több milliód érkezik, de egy egyszerű szerverre nincs pénzed. a kocsid romokban. sorolhatnánk :)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#324 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 17. 08:59

@dareal: mi lenne ha lekopnal a corvettem allapotanak az elemzeserol , az egy hobby auto , olyan amilyen , megveheted 3 millaert a tied lehet , mostanaban nem erek ra ilyen uri huncutsagokra

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#325 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 08. 17. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 17. 09:59

@dareal: mi lenne ha lekopnal a corvettem allapotanak az elemzeserol , az egy hobby auto , olyan amilyen , megveheted 3 millaert a tied lehet , mostanaban nem erek ra ilyen uri huncutsagokra

én csak rajtad és a szánalmasságodon mulatok. nagyban verted a melled, hogy te saját magad termelted ki (más örökölt lóvéja nem nagy termelés, de kinek mi, ha neked ez az, az a te szegénységi bizonyítványod), illetve menőztél vele, hogy húúú, neked vette-d van, amiért keményen megdolgoztál. csak épp azt felejtetted el közölni, hogy az utcára sem lehet vele kimenni, illetve a szivárvány minden színében pompázik, mert arra nincs pénzed, hogy egy fényezésen áttoljad (de magára a roncsra sem a saját magad által megteremtett pénzt használtad, ugye). de természetesen higgyük el, hogy havi több milliód érkezik a hiperszuper szoftveredből :D
az egész léted egy ámítás, nem több. nem érzel szánalmat önmagad irányában? te, vetítőmester :)

#326 Felhasználó inaktív   Szerzetes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 09:11

@bogdan: "egyebkent ha mar nem programozasi nyelv (persze elobb tisztazni kene, hogy mi is az a programozasi nyelv!), akkor ez mi itten?"

Sajnos ez a thread nem alkalmas ennek az egyébként érdekes kérdésnek a megvitatására, röviden annyi, hogy a HTML5 az továbbra is egy egy leíró nyelv, amely API-kat biztosít a programozáshoz, de ő maga nem egy programozási nyelv (nem Turing-complete). A programozásához JavaScript szükséges. Azt meg továbbra sem gondolhatjuk, hogy a JS lesz a windows 8 elsődleges programozási nyelve.

A hwsw.hu cikkével nincs bajom, a fenti index.hu-s kijelentést kifogásoltam.

#327 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2011. 08. 17. 09:36

@dareal:
messziről jött emberek, költötték a híredet.
verzuskám, vesrzuszkám

Egyetlen egy szerverrel,
Néhány remote desktoppal
Az igazságért harcoltál,
S mégis bal... hümm maradtál.

de így is jó ez, nekünk nagyon jó ez,
Igen jó lesz, csak ne húzd fel a vitorlát!
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#328 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Szerzetes - Dátum: 2011. 08. 17. 10:11

Sajnos ez a thread nem alkalmas ennek az egyébként érdekes kérdésnek a megvitatására,
nos igen! eppen ezert csodalkozom azon, hogy egy ilyen sokertelmu kerdesben elozoleg annyira egyertelmu allast foglaltal.. az a kerdes meg, hogy az API-k mennyire reszei a HTML5-nek tovabbi bizonytalansagokat raknak a kerdesbe.. szerintem ha valaki beleveszi az API-kat a HTML5-be meg nem kovet el akkora bakit, viszont utana teljes joggal allitja azt, hogy HTML5-ben ir programot. nem gondolod?

Idézet

A hwsw.hu cikkével nincs bajom, a fenti index.hu-s kijelentést kifogásoltam.
az azert meg megvan, hogy az egyik szakmai(nak mondott) ujsag, mig a masik popularis media? remelem nem is varod el, hogy azonos szakmai szinten fogalmazza meg a dolgokat!

szoval nezzuk meg, mit is irnak errol.
index: "Az új rendszeren futó alkalmazásokat elsősorban HTML és JavaScript nyelven lehet majd leprogramozni."
hwsw: "A felület azonban a Windows Phone 7-tel ellentétben nem Silverlight-alapú, hanem HTML5-re és JavaScriptre épül."

komolyan azt allitod, hogy mikozben a masodik teljesen preciz, addig az elso (elnezve a popularis media sajatos kovetelmenyeit) abszolut hibas? merthogy az en szememben a ket mondat egeszen ugyanazt mondja!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#329 Felhasználó inaktív   hack69 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 09:57

Gratula hozzá, de legalább fingjuk sincs mit vettek. 12 milliárd repült ki az ablakon. Pénzügyileg az alma és az ms felmorzsolja a guglit, ha kell licenszelik s motós baromságokat, ha kell. Ettől az android nem menekült meg semmitől, de valószínű, hogy bevétel megosztás lesz a vége.

#330 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: hack69 - Dátum: 2011. 08. 17. 10:57

Gratula hozzá, de legalább fingjuk sincs mit vettek.

Nyilván a fótölyből fogod megszakérteni, hogy a guglinak mire kellene költenie, meg mire nem, mert ott csak idióták meg analfabéták dolgoznak.

#331 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 17. 10:12

@avman: nekem nincs szegyenkeznivalom , plane nem a corvettem miatt, ezt csak azok szeretnek belemagyarazni akik soha semmire nem viszik az eletben a tehetsegtelen pocsok :)

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#332 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 08. 17. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 17. 11:12

@avman: nekem nincs szegyenkeznivalom , plane nem a corvettem miatt, ezt csak azok szeretnek belemagyarazni akik soha semmire nem viszik az eletben a tehetsegtelen pocsok :)

végülis igen, az, hogy össze-vissza beszélsz és vetítesz, az egy teljesen becsülendő emberi erény :D

#333 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 17. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 17. 08:38

@dareal: probaljatok photoshoppal rajzolni a jelenlegi wifi technologiaval , es valami normalis felbontasban , mondjuk 2500*1600-ban

aztan akkor rajottok hogy mi a problema, termeszetesen filmnezeshez sokkal kevesebb savszelesseg szukseges, mivel nem interaktiv ,a latency folytonosan allando

űMi helybe mentjük vele a fileokat, nem wifis hálózatra, és kész is. Nap végén meg szinkronizálódik a szerverre.
Make love not Wor.

#334 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 17. 11:01

@Jahno: szerintem rosszra gondolsz, adott egy szerver ami nem igazi szerver hanem egy relative eros gep, amin fut a windows , meg adott egy tabla mihez van egy ceruza, de a tablan nem fut el a photoshop mer gyenge mint a szar, ezert remote desktoppal a szerver gepen fut a ps, es a desktop kepet kuldi wifin folyamatosan 30-60 fps-el , a tabla meg a ceruza poziciojat kuldi at

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#335 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 11:06

@hack69: Pénzügyileg az alma és az ms felmorzsolja a guglit
ja, a gúgli, az már csak ilyen morzsolódós.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#336 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 17. 11:07

@dareal: szerintem a corvettem felhanyatorgatasa csak ongolhoz vezethet, van 30 darab az orszagban , sosem fogom szegyellni
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#337 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 11:09

@dareal: ugyan, te egy tehetségtelen pötch mer belemagyározol...vagy belemagyarázol mert egy tehetségtelen csöcs vagy. most akkor azért magyarázol, mert tehetségtelen vagy, vagy mert töcs.
egyáltalán most akkor magyarázol vagy csak tehetségtelen vagy? úgy egyáltalán.
mosmiiivaaan, én eztet már nem értem...

#338 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 17. 12:07

@dareal: szerintem a corvettem felhanyatorgatasa csak ongolhoz vezethet, van 30 darab az orszagban

Csak használtautókon van 41. :Đ

#339 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 08. 17. 11:12

ezt csak azok szeretnek belemagyarazni akik soha semmire nem viszik az eletben a tehetsegtelen pocsok :)
en csak orulok, ha masok jol boldogulnak sajat erejukbol. de aruld mar el, melyik software is az!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#340 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 08. 17. 11:15

@debaj: es hany van regisztralva? :) mer ugye a regado 3 milla :XD

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch