Idézet: attila9988 - Dátum: 2011. 11. 28. 16:28
@xclusiv: "Baszki, tavaly szemptemberben még a noti se volt jó szerinted, csak a desktop PC,"
Semmi nem változott, még ebben a topic -ban is megjegyeztem, hogy nem szeretek notival dolgozni.
"Aztán amikor idén februárban jöttél egy okostelós kreténséggel, konkrétan ezzel:"
Az okostelót sem szeretem, tehát nekem konkrétan nem kell.
Az teljesen rendben van, produktív (esetemben IT jellegű, nem ppt ember vagyok) munkára jobb a desktop, azzal még egyet is értek. Az is teljesen rendben van, hogy nem szereted az okostelót, semmi baj, nem kell használnod. Én nem szeretem a csalamádét és nem eszem, ez ilyen. Ezzel nincs is semmi baj.
Idézet
"ez volt az utolsó hsz-ed abban a topicban."
Az a véleményem sem változott azóta, mert nem volt ami, vagy aki megváltoztassa.
Ó igen, és nyilván kerestél negyedannyiért konfigot, csak épp nem találtál 65-ért csak 66-ért, azért nem válaszoltál amikor arra kértelek, hogy bizonyítsd a kreténséget, amit összehordtál.
Idézet
De amúgy megint kibújtál, és megint nem válaszoltál, csak idéztél tőlem pár dolgot, amivel nincs is semmi baj, Mert ma is jobb az asztali a notinál ha rendesen akarod használni, és ma is drága mulatság az okosteló ahhoz képest amit tud, és ma is értelmetlen minden feladatra külön keresgélni okosbiztbaszt, főleg hogy nem is lehet minden feladatra találni. Tabletes témát meg épp most tárgyaljuk.
Mi alól bújtam ki? Csak azt vázoltam, hogy más szemében a szálkát is észreveszed, míg a sajátodban a gerendát se. Itt matolcsizol valakit, erre hoztam példaként néhány nettó hazugságot tőled, és azt, hogy amikor konkrétan példát kértem erre, akkor semmi válaszod nem volt. Itt is csak terelsz. Mert ha a negyedárú desktop konfig szétcincálja kezdetű dologra reagáltál volna annyit, hogy "igazad van, a 4x-es ár túlzás, de egy bő másfél-kétszeres szorzó van", akkor az teljesen rendben van. Ugyanez az okostelónál, a 100x erősebb és tizedébe kerülő PC-dről, nyilván kreténség, arra se volt értelmes válaszod. Ugyanmár...