HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Bemutatkozik a Windows 8 telepítő is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Bemutatkozik a Windows 8 telepítő is Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 29. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: attila9988 - Dátum: 2011. 11. 28. 17:20

@Jahno: Nem figyeled mi volt a kiindulópont. Kértem egy dvd -t helyettesítő olcsó adathordozót, amin tetszőleges típusú adatokat adhatok át másoknak, mely adatok akár bizalmasak is lehetnek... Erre jöttek a dropbox -os válaszok. Nekem az bizony szopás ha 4 gb -okat kellene felzúznom dropbox -ba azért, hogy a másik letölthesse. Akkor már inkább bittorrenttel, titkosított csomaggal oldanám meg ha mindenképpen neten kell. A dvd jelenleg ilyen értelemben pótolhatatlan. Pendrive -ot nem osztogatok, a netes cucc meg ugye kevés. Online tárhelyért meg nem fizetek, de ha megtenném is le kellene időnként törölnöm onnan az anyagot. Ezért aztán megint nem megoldás a dvd ellen.

És erre kaptad azt a választ, hogy az általad adott peremfeltételekkel a DVD az ideális megoldás. Hangsúlyozom: "az általad adott peremfeltételekkel".

Szemezgessünk néhány peremfeltételt, amire nem jó a DVD:
- mi van akkor, ha 5 gigányi fotót akarsz 15 embernek eljuttatni? Az ugye pont nem fér rá 1 DVD-re, tehát írsz 30 DVD-t?
- mi van akkor, ha az egyik címzet Ámerikában van? Vagy csak az országban szétszórva több helyen? Feladod postán?
- mi van akkor, ha az egyik címzett subnotebook-jában/hoz nincs DVD olvasója? Vagy van, csak nem működik?

Szóval nagyon a feltételeken múlik. Én pl. privát adatcserére az elmúlt évekből 1 esetre emlékszem, amikor DVD-n kaptam valamit, minden más esetben pendrive/net volt a megoldás.

#362 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 11. 29. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 11. 29. 14:43

És ebből mennyi a nagios? xD

Egy sem, az mailban jön.
Make love not Wor.

#363 Felhasználó inaktív   Dargelot lord 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 03. 16:14

Hali, nem tudom hogy jó helyen járok-e, de külön csak Windows 8-al foglalkozó topikot nem találtam, így hát ide vetem fel a próblémámat. :unsure:

Nemrég felraktam a windows 8 bétát a meglévő Windows 7-re, de azóta nem kínálja fel a windows-os boot választási menüt csak mindig a Windows 8-ről tölt be. Parancssorba beírta a msconfig-ot és a boot fülnél nem is látja az előző rendszert, pedig a C-n egy windows.old mappába el is rakta a régi rendszert. Már kezd kicsit fárasztó lenni a bug-jaival a Windows 8 tehát visszatérnék a 7.-hez, de nem tudok.
Valaki esetleg tud gyógyírt e próblémára? Ha igen azt megköszönném. :rolleyes:

dargelot

#364 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 12. 04. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Dargelot lord - Dátum: 2011. 12. 03. 16:14

Hali, nem tudom hogy jó helyen járok-e, de külön csak Windows 8-al foglalkozó topikot nem találtam, így hát ide vetem fel a próblémámat. :unsure:

Nemrég felraktam a windows 8 bétát a meglévő Windows 7-re, de azóta nem kínálja fel a windows-os boot választási menüt csak mindig a Windows 8-ről tölt be. Parancssorba beírta a msconfig-ot és a boot fülnél nem is látja az előző rendszert, pedig a C-n egy windows.old mappába el is rakta a régi rendszert. Már kezd kicsit fárasztó lenni a bug-jaival a Windows 8 tehát visszatérnék a 7.-hez, de nem tudok.
Valaki esetleg tud gyógyírt e próblémára? Ha igen azt megköszönném. :rolleyes:

dargelot

Ha elrakta egy windows.old mappába, akkor hogy gondolod, hogy működőképes? Hiszen a régi rendszer és programok beállításai mind a gyökérhez vonatkozott elérési utakra épül, nem a windows.oldra. Indíts egy akármilyen rendszert pendriveról, cd-ről. Töröld a (normál használatkor) C: teljes tartalmát a windows.old kivételével. Majd mozgasd át a windows.oldban lévő cuccokat a C:-re.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó