HWSW Informatikai Kerekasztal: Házépítés és rejtelmei II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házépítés és rejtelmei II.

#761 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 19. 20:02

Idézet: HookR - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 18:54

Hogy megtudd mit jelent: Read The F*cking/Friendly Manual
Tekintve, hogy a 'LOÁL' nem bir semmilyen ertelmes jelentessel, igy az ehhez hasonlo szinvonaltalan offtopic-ot sziveskedjetek mellozni...

ohhköszönöm mester...  :) ezekután előszeretettel fogom használni ezt a kifejezést... illetve a UTFG (mint Use That Fucking Google) előnyben fogom részesíteni...  :D

na on: bekövetkezett! látomásom volt! innentől kezdve márcsak a lottót kell megynyernem! :D najó annyira nem drasztikus...  :rolleyes: DEHOGYNEM! demajd tavasszal meglássátok...  :)

#762 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 20:58

Idézet: reandre - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 21:02

ohhköszönöm mester...  :) ezekután előszeretettel fogom használni ezt a kifejezést... illetve a UTFG (mint Use That Fucking Google) előnyben fogom részesíteni...  :D

na on: bekövetkezett! látomásom volt! innentől kezdve márcsak a lottót kell megynyernem! :D najó annyira nem drasztikus...  :rolleyes: DEHOGYNEM! demajd tavasszal meglássátok...  :)

A lottót én nyerem meg, és akkor nem szaraxom a tervezéssel, hanem felvásárlok egy fél fatelepet, és hajrá :D

Mellesleg az offtopic beszólásomat a loálról törölték, vagy csak elfelejtettem elküldeni?  :confused:
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#763 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 21:50

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 21:58

A lottót én nyerem meg, és akkor nem szaraxom a tervezéssel, hanem felvásárlok egy fél fatelepet, és hajrá :D

En eletmuvesz vagyok, sz*rbol is epitek varat. Ezt majd remelhetoleg a kovetkezo versenyen be is bizonyithatom. Mar most tudnek buntetni, de felek, hogy egyesek masolnanak. Egyebkent eddig a fekete gephaz volt a trendi, mostantol meg a teljesen fa gephaz? Nagy a majmolas...

Pepper
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#764 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 19. 22:02

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 22:50

En eletmuvesz vagyok, sz*rbol is epitek varat. Ezt majd remelhetoleg a kovetkezo versenyen be is bizonyithatom. Mar most tudnek buntetni, de felek, hogy egyesek masolnanak. Egyebkent eddig a fekete gephaz volt a trendi, mostantol meg a teljesen fa gephaz? Nagy a majmolas...

Pepper

Majmolás? Már egy éve tervezem a dolgot, de döglusta vagyok :) Nameg a fán kívül mást nemigen tudok megmunkálni :/
レラクス

#765 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 09:12

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2004. okt. 19., kedd - 23:02

Majmolás? Már egy éve tervezem a dolgot, de döglusta vagyok :) Nameg a fán kívül mást nemigen tudok megmunkálni :/

Nem konkretan Rad gondoltam, es nem is a tobbi topiklakora. Csak valaki elkezdte a fa case mod-ot es azt veszem eszre, hogy boldog, boldogtalan azt epit. De mikor irtam, akkor kicsit rossz volt a hangulatom, nem is kell komolyan venni...

PeppeR, the IRON MAN
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#766 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 09:45

Semmi gond ;)
レラクス

#767 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 11:34

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 10:12

Nem konkretan Rad gondoltam, es nem is a tobbi topiklakora. Csak valaki elkezdte a fa case mod-ot es azt veszem eszre, hogy boldog, boldogtalan azt epit. De mikor irtam, akkor kicsit rossz volt a hangulatom, nem is kell komolyan venni...

PeppeR, the IRON MAN

Natess, alig-alig készülget a házam, amit már 2 hónapja beharangoztam, erre máris leszólják... :(

Hát hogy nyerem meg így tavasszal a modding versenyt? :)

#768 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 15:53

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 12:34

Natess, alig-alig készülget a házam, amit már 2 hónapja beharangoztam, erre máris leszólják... :(

Hát hogy nyerem meg így tavasszal a modding versenyt? :)

akarod mondani hogy leszel így második?  :D  :D  :respect:
hát én letettem a fáról... most így elgondolva, télleg kicsit snassz is lenne, de elsősorban ezért tettem le róla, mert bazinagy lett volna... és ráadásul ezzel a rétegeltlemez megoldással mégcsak aztse lehet, hogy kapaszkodót rakok bele, hogy mikor megindul a lépcsőn lefele, akkor legyen mibe kapaszkodnom a tetején ülve...  :rolleyes: de most tuti ötletem van... igaz ezis kicsit másolós... de majd egyedivé teszem...  ;)

#769 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 20:38

Idézet: reandre - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 16:53

akarod mondani hogy leszel így második?  :D  :D  :respect:
hát én letettem a fáról... most így elgondolva, télleg kicsit snassz is lenne, de elsősorban ezért tettem le róla, mert bazinagy lett volna... és ráadásul ezzel a rétegeltlemez megoldással mégcsak aztse lehet, hogy kapaszkodót rakok bele, hogy mikor megindul a lépcsőn lefele, akkor legyen mibe kapaszkodnom a tetején ülve...  :rolleyes: de most tuti ötletem van... igaz ezis kicsit másolós... de majd egyedivé teszem...  ;)

Második? Összesített na jó, de akkor egy egyedi díjat is kell akasztanom. :))

Amúgy szerintem nem az anyagtól függ az egyediség, nézd meg aluminiumból, fémből is lehet különbözőt csinálni. ;)

Nekem bazinagy lesz, de direkt, olyan 70 centi magasra tervezem. :) Szeretnék benne elférni kényelmesen, mindennek legyen hely, jó hűtési lehetőség, minden. :)
Kiváncsi leszek úgy sikerül-e, ahogy akarom. :)

#770 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 21:09

Azt, hogy ki milyen helyezest er el hagyjuk. Ez majd ott es akkor fog eldolni. Gyermek almokba azert ne ringassatok magatokat...

PeppeR

#771 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 21. 08:01

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 22:09

Azt, hogy ki milyen helyezest er el hagyjuk. Ez majd ott es akkor fog eldolni. Gyermek almokba azert ne ringassatok magatokat...

PeppeR

Kihagy a humorézéked vagy csak szeretsz kötözködni? :)

#772 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 21. 09:13

Direkt nem irok girmaszokat! Dontse el mindenki maga. Tavasszal minden kiderul...

PeppeR

#773 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 21. 10:55

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 9:13

Direkt nem irok girmaszokat! Dontse el mindenki maga. Tavasszal minden kiderul...

PeppeR

nagyon komolyra vetted a figurát PeppeR! :)

egyre kiváncsibb vagyok, mit 'hordtál össze' mod téren!  :cool: 
egy kis előzetest nem kaphatnánk? tavasz még emssze van  :rolleyes:
>>> A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál! <<<

#774 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 21. 21:52

áááájonmegafákjásmenet! most jut eszembe, hogy én kérdezni szeretnék a nagymesterektől!  :D
na... egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan/milyen taktikával tudnék tónusos átmenetet csinálni festéksprayel? barátom vett egy gitárt, ami elég ramaty állapotban van... (rossz benn az egyik pickup, a nyakán a húrárkok kivannak esve, meg néhol cseppet megvan karcolva/repedve a festése) ezt szeretné ilyen átmenetesre megcsinálni (konkrétan a feketéből szürke felé világosodásra gondolt befelé... valaki esetleg ötlet/link?  :respect:

#775 Felhasználó inaktív   Zer0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 08:46

Idézet: reandre - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 20:52

áááájonmegafákjásmenet! most jut eszembe, hogy én kérdezni szeretnék a nagymesterektől!  :D
na... egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan/milyen taktikával tudnék tónusos átmenetet csinálni festéksprayel? barátom vett egy gitárt, ami elég ramaty állapotban van... (rossz benn az egyik pickup, a nyakán a húrárkok kivannak esve, meg néhol cseppet megvan karcolva/repedve a festése) ezt szeretné ilyen átmenetesre megcsinálni (konkrétan a feketéből szürke felé világosodásra gondolt befelé... valaki esetleg ötlet/link?  :respect:

lefúlyod a világosabb színnel az egészet.. majd leszórod a sötétebbel...(ahogy pöttyöz, egész jól néz ki.. , mint ha tónusos lenne) én a bringámat festetem így.. egész jó lett...(meg is lovasították :paci:  )
Állítólag van ilyen spray, ami összemossa a színeket... meg olyan is, ami élesebbé teszi a vonalakat.., egy fényező haver mondta...

#776 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 14:43

Idézet: Zer0 - Dátum: 2004. okt. 22., péntek - 9:46

lefúlyod a világosabb színnel az egészet.. majd leszórod a sötétebbel...(ahogy pöttyöz, egész jól néz ki.. , mint ha tónusos lenne) én a bringámat festetem így.. egész jó lett...(meg is lovasították :paci:  )
Állítólag van ilyen spray, ami összemossa a színeket... meg olyan is, ami élesebbé teszi a vonalakat.., egy fényező haver mondta...

Nem Teged kerdeztek... (Ne haragudj, ezt nem lehetett kihagyni!)

PeppeR

Szerk.: helyesirasi hibak...

Szerkesztette: PeppeR 2004. 10. 22. 14:45 -kor

#777 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 14:49

Idézet: f - x - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 11:55

nagyon komolyra vetted a figurát PeppeR! :)

egyre kiváncsibb vagyok, mit 'hordtál össze' mod téren!  :cool: 
egy kis előzetest nem kaphatnánk? tavasz még emssze van  :rolleyes:

Igen, mondhatjuk igy is. Elegem van a hatszint vilagito hazakbol, ventilatorokbol, fahazakbol, meg a sima fekete hazakbol. Nagyon remelem, hogy amit keszitek, mindenkinek fog tetszeni. Kicsit meghokkento, kicsit brutalis, de 99%-ban praktikus is lesz. Kepeket nem kaptok, mert akkor a "festesre" feny derul. Direkt tettem a festes szot idezo jelbe, erre majd emlekezzetek!

Mindenkinek eredmenyes epitest kivanok!

Pepper

#778 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 17:03

:( nekem tok fekete hazam lesz. mondjuk nekem azert hogy menjen a szobam tobbi elektronikai eszkozehez (teknics rulez). kivancsi leszek rad PeppeR! De sajnos csak a 2-ik helyre pajazhatsz, az elso foglalt ;)  :omg:
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#779 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 17:47

Idézet: orbano - Dátum: 2004. okt. 22., péntek - 18:03

De sajnos csak a 2-ik helyre pajazhatsz, az elso foglalt ;)  :omg:

igen ezt már említettem énis valahol...  :D
émmég nemtom... most a két nagy%ban használt "elektrocuccosszín" az ezüstszürke és a fekete között vacilálok... hogy miértis? majd meglássátok...  ;)

#780 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 17:48

Idézet: Zer0 - Dátum: 2004. okt. 22., péntek - 9:46

THX!  :respect:
aszondod akkor irány a Pikrot (helyi föstékbót), és érdeklődjünk ilyen összemosólakk iránt?

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.